בת כמה איה קורן?

ApA1800

New member
לא היה לי נעים לדבר על הפסקת

הימורים, כי יש פה ילדים קטנים שעוד עשויים להפסיק להמר בגללי. אז הסוותי תחת קודים את דברי

alon2000000

New member
יופי

אתם ילדים גדולים בוגרים ומגניבים, שנהנים לרדת על ילדים אחרים. העיקרים שאתם מרגישים שאתם מגניבים, כי אני לא חושב שיש כאן מישהו אחד שחושב ככה.

../images/Emo12.gifתודה../images/Emo12.gifוזה בסדר../images/Emo12.gifשימשיך../images/Emo12.gif

לדבר
רצוי כמובן
שיסתום
אבל למי
איכפת
אני מאושרת
וזה כן קשור
כי אתה בטח חדש פה
ולא יודע
על מה
אני מדברת
ביכלל
זה קשור
לכל
חברי
הפורום
שקט

adidush123

New member
מה אתה מתקיף אותו הוא בסה"כ

שאל בת כמה היא !! כאילו כבר מה הוא עשה .. ררררר.. למה כולם פה וצועקים ומתקיפים סתם ?!?!

alon2000000

New member
מה הקשר?

איך זה קשור לפורום השאלה שלו? למה בפורום הזה תוך 10 שניות הודעות שנמצאות הראשונות בעמוד יורדות לעמוד השני? כי כל טמבל בא ומפרסם שאלה/הודעה/לא יודע מה שלא קשורים לפורום ודוחק הודעות אחרות. בפורומים אחרים אפשר גם לדבר על דברים, כי הם נשארים בעמוד הראשון. מי שיש לו טיפת חיים ולא נמצא 24/7 בפורום, לא יכול לדעת על מה מדברים בכלל כי הוא צריך לחזור כל פעם 10 עמודים אחורה. חבל שהמנהלים לא פעלו לשינוי המצב הזה, כראיה הם השאירו את השרשור הזה ולא מחקו, אבל כנראה שאין מה לעשות. הפורום יצא משליטה ויהיה קשה מאוד להחזיר אותו להיות פורום ראוי.

ApA1800

New member
בת כמה איה קורן?

בגלל שהציפו לי את השרשור הקודם ואי אפשר להבין ממנו כלום פתחתי חדש. אני מבקש ממי שלא מתכוון לענות שלא יגיב פה.

inbush1

New member
טוב... חד וחלק. אני לא מעירה לך אבל

למה, לעזאזל, אתה לא הולך לפורום של אהבה מעבר לפינה?!!? הרי זה קשור לשם נכון?

למעלה