בת כמה איה קורן?

ApA1800

New member
תודה שהתחשבת בבקשתי

עקב כך, אני חושש שאענה לך באותה מטבע. התשובה לשאלתך הינה: מדוע לא שאלת בפורום אהבה מעבר לפינה מהו קשרה של איה קורן לפורום מיכאלה, והיית מצטיידת גם בהבנה, וגם בסובלנות. האמיני לי שאם החלטתי לשאול כאן, כנראה שהסיבה מוצדקת.

../images/Emo12.gifמותר לישאול../images/Emo12.gif

מהי סיבתך לעקב זה שאתה שואל על שחקנית מאמ''ל בפורום מיכאלה
?

inbush1

New member
אני בטוחה שהסיבה מוצדקת...

רק הייתי רוצה לדעת (אם עדיין לא הבנת) מהי???? (הסיבה) אז אם אתה מוכן לענות לי כבר... ותפסיק לרשום כמו דיסלקט נ.ב. אתה לא תגיד לי מה לעשות ("תודה שהתחשבת בבקשתי")

ApA1800

New member
אמרתי תודה שהתחשבת בבקשתי

איפה אמרתי לך מה לעשות בזה? להיפך, פשוט הודיתי לך על הדרך בה נהגת. גם מנומסים אסור להיות כיום? ואיך רושם דיסלקט? אנא אסבירי לי ואעשה את מירב מאמצי להימנע מכך והייתי רוצה לדעת מהי הסיבה שכ"כ מעיק עליך ששאלתי שאלה קטנה, קצרה, שאורכה כחצי שורה. אני בטוח שתשני טוב הלילה

inbush1

New member
לא יא טמבל

אתם שניכם טמבלים... טוב כי זה אותו אחד... הוא כותב בעברית צחה... מאוסה.. ועזוב אותך מאיה קורן! זה שבפורום אהבה מעבר לפיטמה אי אפשר לרשום הודעות זו לא אשמתנו וזו לא סיבה לבוא ולהציק לנו אז די כבררררר

ApA1800

New member
חחחח דיסלקטים כותבים בשפה צחה?

בהחלט אנחנו טמבלים. וזאת ממש לא הסיבה. אם היית מבררת ממש טיפה על איה קורן, או קצת על מיכאלה, היית מוצאת את הקשר ביניהם.

ApA1800

New member
קודם כל תהיה

אמרת שאת בטוחה שיש קשר בהודעה הראשונה שלך בשרשור, אז מאיפה בא לפתע הפקפוק? ושנית דרישה - אני אגיד כשכל מי שהשמיץ אותי יתנצל פה

ApA1800

New member
איככככככככס

עלאק אנחנו אותו אחד! הוא הומווווווווווווו

inbush1

New member
הדרדס המנומס מי שלא תהיה

זה פתטי. ילד בן שנה יבין ש-"במקרה" אתה והמה שמו השני רושמים הודעות באותו זמן על אותו נושא ותומכים אחד בשני

למעלה