אמ.. מה אם הבונ"ה? [פאק, אני אפילו לא זוכרת מה זה היה><]
Y yaeloolik New member 29/6/05 #60 ../images/Emo25.gifאני זקוקה לשדח"ם../images/Emo10.gif שני תסכים איתי! (נו שני תגיבי לי!!!!!!!!!!!!11111
../images/Emo25.gifאני זקוקה לשדח"ם../images/Emo10.gif שני תסכים איתי! (נו שני תגיבי לי!!!!!!!!!!!!11111
A ApharseMon New member 29/6/05 #61 ../images/Emo28.gif../images/Emo45.gif... אין לי דולי. אבל הדולי של יעל תספיק לשתינו. [אם לולית תסכים לי לקחת כמה לעצמי כמחמאה.]
../images/Emo28.gif../images/Emo45.gif... אין לי דולי. אבל הדולי של יעל תספיק לשתינו. [אם לולית תסכים לי לקחת כמה לעצמי כמחמאה.]
L leonel knight New member 29/6/05 #63 ../images/Emo175.gif../images/Emo45.gif גם לי מותר להסכים איתך למרות שאני לא שני? . .
פ פליצה פליקה New member 29/6/05 #64 ../images/Emo15.gifאממ. אני צריכה שתי שופטות מהירות לתחרות באתר שלי.
ת תקלטו אני סשה New member 29/6/05 #66 אתר חדש. יש לי אתר, תראו ותגיבו איך הוא בבקשה. בקרוב יהיו עוד עמודים.
B BiDriL New member 29/6/05 #69 ../images/Emo185.gifאין כל-כך מה להגיב כי אין בו כלום . מה שכן,לדעתי תעשי אתר באנגלית.כי בתכל'ס,אתרי דוליז בלי גלישה בין לאומית לא מצליחים משהו.....
../images/Emo185.gifאין כל-כך מה להגיב כי אין בו כלום . מה שכן,לדעתי תעשי אתר באנגלית.כי בתכל'ס,אתרי דוליז בלי גלישה בין לאומית לא מצליחים משהו.....
ת תקלטו אני סשה New member 29/6/05 #71 אה ו... תודה לטמגוצ'י גיורל שנתנה לי אתרים שבהם אפשר לבנות אתר.
8 8ar8ie New member 29/6/05 #72 אממ.. מסכימה עם בירדיל... וגם שם האתר מועתק... http://doodledollies.sandi3d.com/
ת תקלטו אני סשה New member 29/6/05 #74 ../images/Emo12.gif בחיים לא חשבתי על להעתיק שם מהאתר פעם ראשונה נראה לי אני רואה ת'אתר הזה. לא העתקתי ת'שם. וגם השם שונה, אצלי זה דודל דולס ואצלה זה דודלה דולס.
../images/Emo12.gif בחיים לא חשבתי על להעתיק שם מהאתר פעם ראשונה נראה לי אני רואה ת'אתר הזה. לא העתקתי ת'שם. וגם השם שונה, אצלי זה דודל דולס ואצלה זה דודלה דולס.
G GalGul000 New member 29/6/05 #67 תיאור בזוגות. תאריך? לפי מה שהבנתי, זה אמור להיות בערך בשבוע הבא... [לא השבוע שעוד 3 ימים בא. זה שאחריו. עוד 10 ימים ] אני צודקת? אני צריכה תאריך, כי כל שבוע הבא אני לא אהיה. אני לא יודעת מתי אמורים לפרסם...
תיאור בזוגות. תאריך? לפי מה שהבנתי, זה אמור להיות בערך בשבוע הבא... [לא השבוע שעוד 3 ימים בא. זה שאחריו. עוד 10 ימים ] אני צודקת? אני צריכה תאריך, כי כל שבוע הבא אני לא אהיה. אני לא יודעת מתי אמורים לפרסם...