ברקוד.

8ar8ie

New member
אני בעד ש...

אם את לא מחליטה להפוך את האתר שלך לאתר עם זכויות יוצרים זה עניין שלך, אבל אני מבקשת שתפסיקי לפרסם אותו בפורום... מישי מסכימה איתי?

tamaguchi girl

New member
../images/Emo45.gif

אני גם חושבת שמספיק פירסמת פעם אחת את מנצלת את הפורום לרעה, כי האתר שלך הוא כללי ולא רק על דוליז. וגם הדוליז שיש באתרך גנובות, אפילו קרדיטון פיצפון לא שמת. והכל ברוח טובה, לא להתנפל עלי.

8ar8ie

New member
כן...

אפילו אם האתר שלה היה עם קרדיטים... זה היה מתאים מקסימום לאוף לדעתי...

../images/Emo176.gif../images/Emo99.gifבננות שלי:]

אפשר לבקש משהו קטן? לאח שלי וחברים שלו יש אתר בטיפו ויש מין איזו תחרות כזאת אנעארף P: תוכלו להצביע? זה בדיוק חצי שניה- כנסו לאתר, יש למעלה שורה של להצבעה דרך SMS/הצבעה דרך האינטרנט/לזירת תחרות אתרים. אתן לוחצות על הצבעה דרך האינטרנט-וזהו! אמור להפתח לכן חלון שהצבעתן. [אגב אפשר להצביע מחדש כל יום, אם תוכלו זה יהיה נפלא, הם עכשיו מקום רביעי מה שאומר שעוד בערך 35 קולות והם מקום שלישי, ומפה המתנות מתחילות לזרום ><]. תודה רבה רבה לכן, הוא יהיה מאושר וזה יעשה אותי מאוד האפי:]]

leonel knight

New member
../images/Emo175.gif מתי נפתח שרשור של הדוליז לתח

רות תיאורים בזוגות? ד.א. תמי, אם את קוראת את ההודעה הזאת, תגידי לי אם כבר סיימת את הדולי או לא.
. [אני כבר סיימתי.]

Koobit

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo29.gifמי רוצה להכין עד''ש?

יש מקומות פנויים בשפע.

yaeloolik

New member
../images/Emo25.gif אין תאריך../images/Emo12.gif

לא בנתיים לפחות
. עד שאני לא מסיימת לא ייפתח שירשור. ואני יודעת שזה נשמע אנוכי אבל יש לי 3 תלמידות כשאני אגמור כולן כבר יוכלו לגמור:).

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo105.gifהזוכה במלכת הנשיקות הרכ

+ות.! היא ליאור.
כל הכבוד , את עולה לגמר מלכת הנשיקות.

למעלה