ברקוד.

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif|מרוסנת| ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מותר לי להתלהב
ובכן,
עוריט - [סליחה על עיוות השם.
היה לי חשק
] כנסי לתחרויות בעמודה הימנית של התפריט וזה. אח"כ ל-Our contests ואז בתחתית העמוד ל-correct contest. או שפשוט תלחצי על השלט של Lovely Mary Base Edit Contest :p
החוקים העיקריים:
תיאור התחרות: עליכן לעשות דוליכוסיט על הבייס המאגניב של שירעבירע. אל תגנבו ממקומות אחרים וזה. בלי פרנקנדולינג ואתן יודעות. Oo סומכת עליכן ^^" פורמט GIF בלבד. שקוף יוערך
מותר לערוך בבייס עצמו רק קלוֹת קלות את הפנים ואת צבע העור. צבעים וזה. נמנמ. תהיו מקוריות. תשקיעו. 'שתתפו.
*זורקתבאווירחתוליFBIמורעביםמתוךשקגדולומאגניב* [אני אחזור אליכן אם אני אזכר בעוד משהו
]

BiDriL

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

עשיתי
.

yaeloolik

New member
../images/Emo25.gifשאלה

נכון בתחרות שלך? אז רשום את השם של הדמות אבל אין את היוצרת של הבייס או את השם של יוצרת הדולי. או שאולי רשום ואני טועה ><.

Stinki Winki

New member
מור פליצה פליקהההה../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

מה קורה עם התחרות באתר שלך?

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif נה. מושיקו לא אוהב את המרוסנת

וגם אני לא ;[ |כאבים|

../images/Emo15.gifבעעע. נכון../images/Emo122.gif

טוב. שלוש שופטות בבקשה
אממ. יאנה, ודנה. כן? אני כמעט בטוחה

../images/Emo176.gif../images/Emo99.gifכבר מתחיל להמאס לי :/

כל לוח אני קוראת להדס [hadasusha] ולליאל [lulu98]. אם הן לא יפנו אלי בקרוב ולא יהיו לי בנות זוג לפרויקט דולי לפי תיאור בזוגות 2, אני פשוט אפרוש :/

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifאת כתבת את הכינויים שלהן.

את לא חייבת דרך הודעות.

DarkBlueAngeL

New member
../images/Emo109.gif^^|הדס חיה.

היא החזירה לי מסר. בנוגע לליאל אני לא בטוחה. תשלחי לי מסר

e f r o a c h

New member
../images/Emo19.gif חדש, חדש, חדש....

באתר שלי
חתרות מאחורי המתנות, עיר וירטואלית, טורים משלכם, ועוד מלא... רוצים לדעת מה עוד
כנסו

למעלה