כי לא היתה לי מילה אחת טובה להגיד על:
מויאל, ענבל, עזאם ובוקי. לא אהבתי אותם מתחילת המשחק. לא היתה לי שום סיבה לכתוב עליהם אף מילה טובה. לא בכוח שלי ובראש שלי להתנגח כאן עם כל מי שכותב דברים רעים על שגב ועל כל השאר. עשיתי זאת פעם ופעמיים וכשזה לא עזר, אז וויתרתי. את הגעת לכאן מאוחר ואת שופטת אותי על התגובות שלי שהיו קשות למדיי והגיעו לאחר הגניבה. הגניבה בעיניי היתה לא מוסרית ולא לגיטימית. את יכולה לחשוב אחרת ממני. יש לא מעט אנשים שחושבים כמוני. אף אחד כאן לא הצליח לשכנע אותי שהגניבה הזאת היתה מוסרית ולגיטימית, אבל השלמתי עם כך שההפקה הכשירה את זה כמו שהכשירה את צמידי הווטו, למרות שצמידי הווטו הם חלק מהמשחק ואת צמידי הווטו יכלו לקחת גם חברי דאנג. למזלם הרע, צמידי הווטו נלקחו בדרך כלל על ידי טיניום, והצמידים השחורים ניתנו לדאנג. מזלם הרע. עדיין צמידי ווטו הם לא גניבה מתוך תיק כאשר בעל הפסלון ישן או לא בסביבה. היה לכם נוח לקבל את זה כמשהו לגיטימי כי זה נעשה נגד מישהו שאתם שונאים. אם היו גונבים את הפסלון לשגב, אז זה היה לא מוסרי בעיניכם ואף לא לגיטימי. ככה זה. מבחינתי, גניבה היא לא מוסרית ולא לגיטימית. את יכולה להתווכח איתי על זה שעות. אני לא אקבל את זה לעולם ולא משנה כמה צמידי ווטו ההפקה תכניס למשחק. ההפקה דפקה את המשחק ועל זה יצא כל קצפי. את החלטת לקחת את זה באופן אישי. צר לי על כך.