היה לי בראש דווקא הפורום של צפניה
אבל אני מודה שאין לי כוח לעבור על כל ההודעות שלך שם ובווי-נט, אם טעיתי וייחסתי לך משפט שלא אמרת - אני באמת מתנצלת.
מצד שני סתם בסקירה מהירה מצאתי ביטויים אחרים, אם את רוצה אני אצטט לך אותם פה עם מראי מקום.
מה אני אגיד לך, כשאת פונה אלי בהודעה שכולה תוכחה ל"אתם" ו"לכם" אז איך אני יכולה להניח שאני לא חלק מה"אתם" הזה? מה גם שגם אני כותבת פה, גם אני בעד שגב וגם אני נגד ברית הבוטיק. אז מישהו אחר שאותו את לא מכירה שכותב כאן ובעד שגב ונגד ברית הבוטיק הוא כן חלק מההעדר אבל אני לא כי אותי את מכירה?
אני יודעת שאת מעריכה אותי ככותבת ואת יודעת שאני מעריכה אותך ככותבת, אפילו מאוד, אני גם יודעת שאת אדם אמוציונלי שכותב עם הרבה רגש אבל קשה לי עם זה שאת מתקיפה אנשים בגלל הדעות שלהם ואז נסוגה וטוענת שמתקיפים אותך כשעונים לך. עם כל כמה שלא אהבתי את ההתנהגות של ברית הבוטיק במשחק בחיים לא הייתי מעלה על דעתי לטעון שמי שאוהב אותם הוא הישראלי המכוער או ווטאבר. זה מה שכל כך מפריע לי. אני חושבת שביקורת על המתמודדים היא לגיטימית גם אם היא חריפה (אבל לא אם היא גזענית) אבל ביקורת על אנשי פורום, כיחידים וכקבוצה - לא. גם באח הגדול הפריע לי שהתייחסו לאוהדי סער סקלי כאל בוגדים בפוטנציה או נשים חרמניות ולאוהדי קותי כערסים ופרחות וכמה שלא סבלתי את קותי כמתמודד אני זוכרת שהערתי על זה.
זה לא שאני מגינה על העדר, אני לא מקבלת את זה שאנחנו פה עדר. ואגב, נכון שכתבתי על העדר בצפניה, אבל זה היה אך ורק כקונטרה לדברייך, גם שם לדעתי זה לא עדר, זה לא שהמגיבים שם החליטו לאהוד את ברית הבוטיק כי צפניה אוהד אותם או כמה מגיבים בולטים, אני בהחלט נותנת להם קרדיט לכך שהם מסוגלים לחשוב עצמאית, אבל זה בהחלט הפך לבלוג עם אוריינטציה מובהקת (יש לי ביקורת אחרת על האוירה בבלוג אבל זה כבר לא קשור לדיון). גם כשרוב הצופים אהד את אלירז ואני ואת בתוכם לא ראיתי בכך התנהגות עדרית, פשוט אלירז דיבר לקהל גדול יותר, זה הכל. ברור שיש כאלו שנסחפים אחרי ההמון, אבל דווקא בפורומים יש אנשים דעתניים שיודעים להסביר את עצמם, זה לא אוסף של טוקבקים בנוסח "בוקי יא מלך!!!!1 תכניס להם!".