ברית החברות

אני חלק מהפורום פה בתפוז

בלאק סקאר היא חלק מהפורום, IDGAD5 היא חלק מהפורום וכך כך רבים אחרים שלא שותפים לדעתך ולחיבתך לברית הבוטיק והיו בעד שגב, כשאת כותבת על ההזויים מתפוז או שכולנו פה עדר או שאנחנו חסרי מוסר כי אנו רואים בגניבת הפיסלון של בוקי מהלך לגיטימי אז את מכלילה גם אותי בעדר ההזויים ורבים נוספים.

טוב, אם זה מה שאת חושבת, אז חבל

נחכה לימים טובים יותר

אני לא בנויה לויכוחים אין סופיים על משהו שלא אמרתי לך או לא עשיתי לך אלא נדמה לך שעשיתי לחברות שלך...
נתראה בשמחות

חבל שאת בוחרת לא להתייחס לדבריי

זה לא ויכוח אינסופי ואין לו שום קשר לחברות, זה פשוט מאוד: אני חלק מהפורום, אני חלק מאותם אנשים שלא אוהבים את הדרך של ברית הבוטיק וגם בעד שגב וכשאת מתייחסת לפורום כעדר של הזויים אז אני חלק מהעדר הזה.

תראי לי מקום אחד שבו כתבתי הזויים!

יצאתי נגד תסמונת העדר! מעולם בשום מקום לא כתבתי הזויים. כשתמצאי קישור למילה הזויים שנכתבה על ידי, אשמח להתנצל.

אאל"ט זה לא היה בפורום הנוכחי

אם את באמת רוצה אני אחפש אח"כ שם.
תסמונת העדר? אז האם אני לא אוהבת את ברית הבוטיק כי אני חלק מתסמונת העדר או לא, לא הבנתי.

אוקיי

חיפשתי עכשיו ונברתי בכל ההודעות שלי בפורום של YNET ולא מצאתי שם את המילה הזויים בהקשר של פורום תפוז.
תסמונת העדר החלה להתפתח כאן בשלב מאוחר של המשחק כאשר מרבית הגולשים התלהמו וטינפו על השלישייה. זה מה שאני קראתי, זה מה שאני התרשמתי. מעולם לא ציינתי שאת שייכת לעדר הזה. מעולם לא העברתי ביקורת על דברייך, ההיפך רק החמאתי. מאחר ואת היא זאת שיוצאת להגנת העדר ומאחר ואת היא זאת שמוצאת את עצמך משוייכת לעדר הזה, אז אין לי מה להגיד כי אני מעולם לא שייכתי אותך לעדר הזה.

היה לי בראש דווקא הפורום של צפניה

אבל אני מודה שאין לי כוח לעבור על כל ההודעות שלך שם ובווי-נט, אם טעיתי וייחסתי לך משפט שלא אמרת - אני באמת מתנצלת.
מצד שני סתם בסקירה מהירה מצאתי ביטויים אחרים, אם את רוצה אני אצטט לך אותם פה עם מראי מקום.

מה אני אגיד לך, כשאת פונה אלי בהודעה שכולה תוכחה ל"אתם" ו"לכם" אז איך אני יכולה להניח שאני לא חלק מה"אתם" הזה? מה גם שגם אני כותבת פה, גם אני בעד שגב וגם אני נגד ברית הבוטיק. אז מישהו אחר שאותו את לא מכירה שכותב כאן ובעד שגב ונגד ברית הבוטיק הוא כן חלק מההעדר אבל אני לא כי אותי את מכירה?

אני יודעת שאת מעריכה אותי ככותבת ואת יודעת שאני מעריכה אותך ככותבת, אפילו מאוד, אני גם יודעת שאת אדם אמוציונלי שכותב עם הרבה רגש אבל קשה לי עם זה שאת מתקיפה אנשים בגלל הדעות שלהם ואז נסוגה וטוענת שמתקיפים אותך כשעונים לך. עם כל כמה שלא אהבתי את ההתנהגות של ברית הבוטיק במשחק בחיים לא הייתי מעלה על דעתי לטעון שמי שאוהב אותם הוא הישראלי המכוער או ווטאבר. זה מה שכל כך מפריע לי. אני חושבת שביקורת על המתמודדים היא לגיטימית גם אם היא חריפה (אבל לא אם היא גזענית) אבל ביקורת על אנשי פורום, כיחידים וכקבוצה - לא. גם באח הגדול הפריע לי שהתייחסו לאוהדי סער סקלי כאל בוגדים בפוטנציה או נשים חרמניות ולאוהדי קותי כערסים ופרחות וכמה שלא סבלתי את קותי כמתמודד אני זוכרת שהערתי על זה.

זה לא שאני מגינה על העדר, אני לא מקבלת את זה שאנחנו פה עדר. ואגב, נכון שכתבתי על העדר בצפניה, אבל זה היה אך ורק כקונטרה לדברייך, גם שם לדעתי זה לא עדר, זה לא שהמגיבים שם החליטו לאהוד את ברית הבוטיק כי צפניה אוהד אותם או כמה מגיבים בולטים, אני בהחלט נותנת להם קרדיט לכך שהם מסוגלים לחשוב עצמאית, אבל זה בהחלט הפך לבלוג עם אוריינטציה מובהקת (יש לי ביקורת אחרת על האוירה בבלוג אבל זה כבר לא קשור לדיון). גם כשרוב הצופים אהד את אלירז ואני ואת בתוכם לא ראיתי בכך התנהגות עדרית, פשוט אלירז דיבר לקהל גדול יותר, זה הכל. ברור שיש כאלו שנסחפים אחרי ההמון, אבל דווקא בפורומים יש אנשים דעתניים שיודעים להסביר את עצמם, זה לא אוסף של טוקבקים בנוסח "בוקי יא מלך!!!!1 תכניס להם!".

ואגב... אני מניחה שלשיטתך כמעט כל השורדים

יצאו פגועים מהתוכנית מתורג'י ושות' אך ורק כי ההפקה הערמומית הינדסה אותם לכך.

black scar1

New member
את רצינית? רוב המדינה שונאת את שגב

וחושבת שהוא חרא של בן אדם והכינויים שהוא זוכה להם, לי אישית גורמים לחלחלה לפעמים. שגב ממש לא יצא הגאון ההגון האולטימטיבי בכל מקום שהוא לא הפורום הזה. ואפילו הרבה אומרים שענת עדיפה עליו והייתה צריכה לזכות.

לגבי בוקי- אני מסכימה איתך, ההערצה אליו מוגזמת ברמות...

את מדברת ברצינות?

אני לא קראתי עליו בשום מקום שהוא חרא בן אדם, והאמת היא שאני מתייחסת רק למה שכותבים כאן הגולשים בפורום הזה. בפורום הזה הוא נחשב לגאון, לפחות בעיני רוב הגולשים, ואני מודה שגם אני בסיכום שלי נתתי לו את הציון הגבוה ביותר על משחקו. אישית אני לא מתלהבת ממנו, אבל באופן אישי אני לא מתלהבת מאף אחד מאלה ששיחקו בהישרדות ככה שהשיפוט שלי הוא אך ורק על פי המשחק האסטרטגי והטקטי של כל אחד ואחד. אישית, אני לא סובלת שם אף אחד. אף אחד לא נכנס לי ללב כמו ד"ר אריק אלפר.

black scar1

New member
בהחלט ברצינות

כמו שאמרתי, דעת הפורום ממש לא חופפת את דעת הרחב אודות שגב. אם בא לך תכנסי לדף הרשמי של הישרדות בפייסבוק- תראי כמה תגובות נאצה יש לשגב וכמה שונאים אותו - ומשתמשים נגדו לא מעט במילים פשוט איומות!! הרוב הגדול של הטוקבקים + כותבי הפייסבוק אמרו שהגמר לא שווה כלום בלי בוקי, ולא אכפת להם מי יזכה. מתוך אלו שכן הביעו דעה למי מגיע לזכות- הרוב אמרו שלענת ( והיא אפילו עברה את שגב בסמסים - איך זה מסתדר עם העובדה שהיא שייכת ע"פ העם לשלישיית הרוע, ושגב החשב לגאון אסטרטגי?).

בפורום, רוב הגולשים שופטים את המתמודדים אחרת, לכן נותנים מחמאות על שגב, אבל אנחנו המיעוט. הרוב ממש לא אהב אותו..

ואצל צפניה הרוב בעד תורג'י ושות'

ואילו שגב שם מוקצה מחמת מיאוס.

אבל שם ה"עדריות" לא מפריעה, כמובן.

ממש לא.

שם הרוב לא בעד תורג'י ושות'. יש שם כמה שהם בעדו והם פשוט כותבים יותר פעמים, זה הכל. ושגב לא מוקצה שם עד כמה ששמתי לב. אבל טוב, מה אני מבינה. חבל, לא בא לי להתנגח עכשיו.

בהתחלת העונה זה לא היה ככה

אבל ככל שהעונה התקדמה, רוב המגיבים שנשארו פעילים הם בעד תורג'י וברית הבוטיק ואנטי-שגב, וכמובן גם צפניה עצמו.

X יו יו S

New member
רגע

הבנתי מה טעות שלי
אני התכונתי שלושה בעד תורג'י כי גם צפניה עצמו בעד אושרי ואז עבר לתורג'י

והם מעטים בתגובות שם
לפי דעתי גם צפניה עצמו לא רציני

צפניה היה בעד תורג'י די מההתחלה

כשתורג'י הכריז שהוא מדיח את מויאל "עבור סקעת" הוא כבר היה מאוהב. את שגב ובוקי הוא לא סובל.
רוב הקבועים בעד תורג'י ושות'. אם היו עושים שם סקר אני בטוחה שהתוצאה הייתה הפוכה מכאן.

X יו יו S

New member
אוקי

אני זוכרת שונה ממך אבל זיכרון שלי לא משהו
מה שאני זוכרת שהוא כל זמן חפר על אושרי כמה הוא מלאכי וכ"ו
ואת קטע בעד סקעת הוא אהב כי הוא אוהד סקעת אז לא הפליא אותי שהוא אהב

אבל חוץ מה זה לא זכור לי עוד קטעים בעד תורג'י הוא התחיל ממש להיות בעדו אחרי הדחה השנייה של אושרי
(ומה שגם אוהב את תורג'י ואושרי ביחד כמו שאוהב את סרן(ערן וסער) בקטעים שיכולים להיחשב רומנטים)

וזהו לא זכרת מתי הוא התחיל לשנוא את שגב

אגב הוא כתבת פעם משהו בקשר להערצה שלו לאושרי ואני חייבת למצוא את זה כי הוא רשם משהו בסגנון שהוא סתם מקצין
וזה היה מאוד מאכזב

לדעתי הוא באמת אוהב אותם

לא מעריץ אבל בהחלט מחבב פלוס פלוס, אולי הוא כתב שהוא הקצין כדי שלא יחשדו בו חלילה בצ'יזיות.

אושרי ותורג'י - אני לא רואה בהם את הקטע הרומנטי כמו עם סער וערן, בין סער וערן היה קצת פלירטוט, הייתה איזושהי לחלוחית רומנטית, אצל תורג'י ואושרי זה ברומנס נטו.

למעלה