ברית החברות

אורישקי

New member
אושרי כל הוילה דיבר

די בעד שגב ונגד הבנות ומשום מה במועצה הוא יצא רק על שגב ולבנות ובמיוחד אנה הוא די החמיא וניסה להתבטא בשבילן אפילו. מוזר מאד.

כי בד"כ מצטרפים אלייך עוד ופה בניגוד

לציבור הרחב זה הפורום של שגב. כך שגם אם רוב המגיבים לא קיצוניים כמוך ברגע שאת מתחילה להגיב, ותמיד הראייה שלך שבכל סיטואציה שגב פשוט יצא מושלם והשלישיה ציר הרשע ואז מצטרפים עוד מגיבים שהם בעד שגב (גם אם פחות קיצוניים) התחושה היא שאי אפשר להביע פה דעה שונה בלי שיתנפלו עליך.

את יודעת מה, זה נכון שפה זה "מעוז של שגב"

ורוב האנשים פה בעדו, כפי שאפשר לראות בפינה של אורישקי, בפורום הזה הוא אהוד ומטבע הדברים אדם שיש לו דעה שונה ירגיש במיעוט אבל ככה בדיוק אני מרגישה בבלוג של צפניה.

אבל בדיון הנוכחי הזה זה דיון בין שתינו, אז איפה פה העליהום?

ואם מישהו לא מסכים איתך זה לא אומר שהוא מתנפל עלייך, זה אומר שהוא... לא מסכים איתך. אלא אם הוא כמובן משתמש בשפה בוטה או מתקיף אותך אישית או מתחיל לקלל וכו'.

ואת יודעת מה עוד מעצבן אותי?

כאשר אני שמתי לב למשחקו של שגב, אף אחד כאן עוד לא ספר אותו. עכשיו באים אליי בטענות למה לא כתבתי עליו אף מילה טובה אחת אלא רק הגנתי על השלישייה. לא משנה כמה פעמים כתבתי שאף אחד מהשורדים לא מעניין אותי אישית או שאני אוהבת אישית אלא אני פשוט שונאת שעושים לינץ' מילולי באנשים ולא משנה עד כמה הם לא בסדר ועד כמה הם מתנהגים לא בסדר.
השלישייה לא רצחה אף אחד ולא אנסה אף אחד ולא גנבה שום דבר מאף אחד. את לא היית כאן כדי לקרוא את כל הדברים האיומים שנכתבו עליהם. מזלך.
בכל אופן, אני מיציתי את שהותי כאן. אמרתי כל מה שהיה לי להגיד ואין לי מה לחזור שוב ושוב על אותן המים הטחונים.

היה נחמד לשמוע אותך בתוך כל ים ההשמצות על השלושה

כנראה שבאמת מזל שהצטרפתי רק לפני שבוע.

חבל, כי דווקא נחמד לפתוח דיון עם אנשים שהדעות שלהם שונות, אבל פתוחים לעוד דעות. גם בחיים אלה שאנחנו אוהבים לא מושלמים ולאלה שאנחנו פחות מתחברים יש גם דברים יפים.
מההודעות שלך בכל אופן נהניתי.

לא כתבתי למה לא כתבת מילה אחת טובה על שגב

כתבתי שלא כתבת מילה אחת טובה על מויאל, ענבל, עזאם ובוקי. וזאת גם כתגובה לדברייך שאנחנו רואים הכל בשחור ולבן עם חלוקה סכמטית לטובים ורעים.
ענית לי על שגב ושוב חזרתי וכתבתי "לא הזכרתי את שגב אלא את מויאל, ענבל, בוקי ועזאם כי אני יודעת שלגבי שגב יש לך הערכה כשחקן".

כתבו גם דברים איומים על שגב ועל בוקי ועל ענבל ועל הרבה מתמודדים אחרים, פה ובטוקבקים ובפייסבוק. לא רק השלישיה זכתה ל"לינץ' מילולי".

כי לא היתה לי מילה אחת טובה להגיד על:

מויאל, ענבל, עזאם ובוקי. לא אהבתי אותם מתחילת המשחק. לא היתה לי שום סיבה לכתוב עליהם אף מילה טובה. לא בכוח שלי ובראש שלי להתנגח כאן עם כל מי שכותב דברים רעים על שגב ועל כל השאר. עשיתי זאת פעם ופעמיים וכשזה לא עזר, אז וויתרתי. את הגעת לכאן מאוחר ואת שופטת אותי על התגובות שלי שהיו קשות למדיי והגיעו לאחר הגניבה. הגניבה בעיניי היתה לא מוסרית ולא לגיטימית. את יכולה לחשוב אחרת ממני. יש לא מעט אנשים שחושבים כמוני. אף אחד כאן לא הצליח לשכנע אותי שהגניבה הזאת היתה מוסרית ולגיטימית, אבל השלמתי עם כך שההפקה הכשירה את זה כמו שהכשירה את צמידי הווטו, למרות שצמידי הווטו הם חלק מהמשחק ואת צמידי הווטו יכלו לקחת גם חברי דאנג. למזלם הרע, צמידי הווטו נלקחו בדרך כלל על ידי טיניום, והצמידים השחורים ניתנו לדאנג. מזלם הרע. עדיין צמידי ווטו הם לא גניבה מתוך תיק כאשר בעל הפסלון ישן או לא בסביבה. היה לכם נוח לקבל את זה כמשהו לגיטימי כי זה נעשה נגד מישהו שאתם שונאים. אם היו גונבים את הפסלון לשגב, אז זה היה לא מוסרי בעיניכם ואף לא לגיטימי. ככה זה. מבחינתי, גניבה היא לא מוסרית ולא לגיטימית. את יכולה להתווכח איתי על זה שעות. אני לא אקבל את זה לעולם ולא משנה כמה צמידי ווטו ההפקה תכניס למשחק. ההפקה דפקה את המשחק ועל זה יצא כל קצפי. את החלטת לקחת את זה באופן אישי. צר לי על כך.

סבבה, את גם לא חייבת לכתוב עליהם טובות

אבל טלי קורה מבין עינך כשאת טוענת שאחרים רואים את התוכנית בצורה סכמטית של טובים ורעים כשאת עושה בדיוק, אבל בדיוק את אותו הדבר.

ברשותך, אני לא אתחיל דיון חדש על הגניבה והצמידים כי הנושא כבר נטחן פה עד דק, רק שימי לב לטרמינולוגיה שלך: היה לכם נוח לקבל את זה כמשהו לגיטימי כי זה נעשה נגד מישהו שאתם שונאים. אם היו גונבים את הפסלון לשגב, אז זה היה לא מוסרי בעיניכם ואף לא לגיטימי. אז אני חלק מה"אתם" או לא חלק מ"אתם" הזה?

אורישקי

New member
לגבי מויאל, אני כן חושב

שהייתה סיבה לפרנויה של מויאל שהעריכה הסתירה. הוא בטח הבין שתורג'י ענת ואנה מאד קרובים ויצרו סוג של קליקה שתוכל להשתלט על השבט, שהוא הרגיש בה אאוטסיידר. מה שכן וכולנו מסכימים שהוא יצא אידיוט כשעשה את זה בכזו קולניות, ועוד עם המשפט המפגר של "בוא ניתן לקהל להחליט" (לא יודע אם הוא באמת חשב שהקהל מחליט או אמר את זה בלחץ אבל זה כן הוציא אותו די אידיוט).

black scar1

New member
לפי מה שאני זוכרת הוא דווקא היה בטוח

שאושרי + תורג'י + שגב + משה בברית כי אושרי ותורג'י ושגב ומשה חברים (כמה שהוא טעה אם הוא חשב שתורג'י יהיה בברית עם שגב
)...

לי נראה, כי קראתי באיזה מקום, שהאנשים מהשבטים היו הולכים לדבר עם אנשים מהשבט השני בלילה דרך הגדר.. ואולי זה מה שגרם לו לחשיבה הזאת- כנראה אושרי ותורג'י דיברו דרך הגדר, ואולי גם שגב ומשה (תכלס, דיי שכונה מה שהלך שם עם זה ששני השבטים על אותו אי במרחק של גדר אחד מהשני... די מגוחך לטעמי). ובגלל ששגב היה אז בברית עם אושרי, כנראה זה מה שגרם למויאל לחשוב ככה... ואז זה דווקא דיי הגיוני...

ברור שהדרך שהוא בחר להתמודד עם זה מטומטמת וקברה אותו סופית.

IDGAD5

New member
בהודעה הראשונה שלך

כתבת:" ממש לא ברורה לי החלוקה השרירותית הזאת שעושים כאן". לא כתבת בהודעה ההיא שאת מתכוונת לאנשים בפייסבוק או בטוקבקים למה אנשים אמורים להבין אחרת?
דווקא בפורום הזה היו אנשים שלא הצדיקו את הגנבה וביקרו אותה. אנשים שטענו שזה הורס את הפורמט. נכון היו גם מגיבים חדשים שהיללו את בוקי כמו שהיו מגיבים חדשים שטרחו להיכנס לפורום רק כדיי להשמיץ את שגב. רוב המגיבים כאן בפורום לא זרקו סתם האשמות כנגד השילוש אלא תמיד טרחו להסביר ולנמק את דעותיהם.
אני לא ראיתי בשום מקום שנותנים לשגב קרדיט של מישהו גאון להפך הרוב חושבים שהוא לא עשה שום דבר. אפילו בפורום לא חושבים שהוא גאון. סקרים שנערכו לפני הגמר צפו לענת את הניצחון. בוקי זכה לאהדה רק ברשת כאן בפורום הוא זכה ללא מעט ביקורת.
שוב זה לא ברור מתי את מתכוונת לאנשים ברשת ומתי לאנשים כאן בפורום. אני הבנתי שאת מתייחסת לאנשים בפורום וזה הפריע לי כי הרגשתי שאת יוצאת כנגד רוב חברי הפורום שלא בצדק. אין שום סיבה שמישהו ירגיש תחושה של עליהום אבל בפורום קטן גם כשרק שלושה מגיבים כנגד אחת יכולה להיווצר תחושה כזו.

אגב, בדיון הנוכחי אלו מקסימום שתיים מול שתיים

ככה שממש לא ברורה לי תחושת ה"עליהום".

IDGAD5

New member
זה בגלל שאני סוג של צב

בכתיבת תגובות. כשהתחלתי לכתוב את התגובה השרשור לא היה בממדיו הנוכחיים, לא ראיתי שרואה בעניים הצטרפה לדיון.

אורישקי

New member
הרגה אותי ענת הזו

"לא עשה שום מהלכים"

באמת מעניין אז מי הדיח את אושרי לפני המיזוג, או מי היה זה שבגללו היא עשתה כל כך הרבה טעויות? לוזרית

droriko

New member
ענת היא די פוסטמה

"המושבעים סגרו איתי חשבונות בגמר" יפה ילדה! סוף סוף עלית על הקונספט של הישרדות!

למעלה