ברוקלין 99 עונה 8!👮‍♂️👮‍♀️

didalf

Well-known member
אף אחד לא ראה עדיין או שחיכיתם לי לפתוח שרשור??
אני רק עכשיו הולכת לראות.

didalf

Well-known member
יווו איזה פרק מדכא;-(
זה למה אני מעדיפה סדרות שמתרחשות במציאות אלנטרנטיבית. הונסטלי אם באקלים של היום אי אפשר להמשיך לעשות סדרה על שוטרים שבה הם חמודים ומצחיקים והטובים אז עדיף לא לעשות בכלל מאשר לרקוד סביב זה ככה.
צ'ארלס והאובר מאמץ שלו היה משעשע יחסית.
קווין והולט לאאאאא:-0;-(
הפתיח היה מצחיק אבל עם ג'ייק וצ'ארלס וההיי פייב:-D
וגם רק לי איימי נראית יותר שמנמנה בפנים?8-*

אוקי הפרק השני היה כבר יותר כיפי.
קווין והולט כרגיל נהדרים עם הדברים המוזרים שמלהיבים רק אותם. אני שמחה שהמזימה של ג'ייק להחזיר את האבות שלו הצליחה:-D
רוזה מסטולה גם הייתה משעשעת. ועכשיו היצ'קוק יהיה כל העונה רק באייפד?8-*

Lhuna3

Well-known member
יווו איזה פרק מדכא;-(
וואו לגמרי דיכאון :-(
היו להם בעבר שני פרקים אקטואליים-רציניים כאלה, אבל זה היה ממש ממש מבאס.
לא שמתי לב שאיימי השמינה בפנים.

אכן יותר כיפי, והעיקר שהולט וקווין חזרו |מאוהב| ואפילו קיבלנו טיפה רומנטיקה ביניהם (למרות שלא נשיקה).
וכן, אני לא אתפלא אם היצ'קוק ישאר באייפד כמו הרבה דמויות זקנות בעידן שלנו :-( אבל קצת מוזר שסקאלי כן שם.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני ראיתי כבר בצהריים, אבל הייתי צריך לצאת זמן קצר אחרי זה ואז חזרתי רק בזמן לארוחת ערב ואז התפנתי רק עכשיו לכתוב.
כן זה מדכא, אבל זה מאוד מאוד מאוד מתבקש.
זאת לחלוטין סדרה שמציגה שוטרים בארה"ב בתור אנשים נהדרים, ופשוט להמשיך ככה בלי שום התייחסות אחרי האירועים של קיץ 2020 (ליתר דיוק מה שתמיד היה אבל הודגש בקיץ 2020) היה נראה לי זלזול. גם התייחסות התבדרותית הייתה מרגישה לי מעט מידי. (אם כל מה שהיה שמתייחס לנושא בפרק היה העניין של צ'ארלס עם טרי אז זה היה נראה לי גרוע נורא)
הבעיה הגדולה היא שאפילו מה שהיה זה מתסכל. כי אפילו הקפטנית שבסוף לא רוצה לשמוע על האלימות ומוחקת את העדות לזה מוצגת בתור מישהי שאין לה ברירה אחרת. כלומר אפשר לטעון שזה שהשוטרים שרצחו את ג'ורג' פלויד לא מיד פוטרו מהמשטרה זה לא בגלל שלמפקדים שלהם לא היה אכפת, אלא כי הם היו שבויים של מצב ביורוקרטי שאין להם שליטה עליו. כלומר בסופו של דבר לא רק שג'ייק מבין שהוא לא יכול לעשות משהו כדי לשנות את המצב, אלא זה מוצג כאילו אין שום דבר שאפשר לעשות כדי לשנות את המצב. לא פנו אל הולט כדי שיקח את זה גבוה יותר. לא התעמתו עם השוטרים שעשו את זה. לא שחררו את הצילומים לתקשורת (אני מקווה שרוזה העתיקה את הצילום של זה לפני שהיא מסרה לקפטנית ההיא).
עכשיו נכון שזאת סדרה קומית אז ברור למה לא עסקו בזה יותר.
ואני גם מבין שזה הגיוני שרק רוזה התפטרה כי זה שכל השוטרים ה"טובים" יתפטרו זה גם לא התשובה.

גם די מוזר לי שלא הייתה שום התייחסות של טרי למצב. במיוחד לאור זה שמשהו שאנחנו ראינו כבר שהוא התמודד איתו.
חוץ מזה שהוא התעצבן על צ'ארלס.
אם באקלים של היום אי אפשר להמשיך לעשות סדרה על שוטרים שבה הם חמודים ומצחיקים והטובים אז עדיף לא לעשות בכלל מאשר לרקוד סביב זה ככה.
באופן כללי זה קומדיה משטרתית זה דבר נדיר מאוד.
קווין והולט לאאאאא:-0;-(
תכלס זה הדבר הבאמת נוראי בפרק.

אהבתי את זה שאיימי מיד קלטה שמשהו מוזר עם הולט. וגם זה שהוא אמר לה שיש להם כזה קשר חזק שהיא מיד קלטה את זה בעוד אחרים לא.

אוי, וכל הקטעים שטרי מכחיש שהספר על הסקס היה שלו :-D

אני מניח שהחליטו שהשחקן שמשחק את היצ'קוק בסיכון אם הוא יבוא לצילומים. או שהוא בעצמו העדיף לא לבוא. אבל שילבו את זה דווקא בדרך יפה.
כלומר בקלות יכלו להגיד שזה שהוא חיובי לקורונה או שהוא בסיכון מוגבר.
*אולי אבל באמת זה היה מוזר אז שסקאלי שם כי תמיד מדברים על כך שהוא במצב רפואי נוראי.

אוקי, פרק שני ויש כבר את קווין ועד סוף הפרק נראה שהם משלימים - אז נהדר.
אבל עדיין אין את צ'דר :-(

ג'ייק אומר: "אתם אולי לא יודעים את זה, אבל יש לי טראומה מהגירושים של ההורים שלי" :-D
וזה שהוא כל הזמן קורא לאיימי "אמא" זה גם מצחיק, אבל גם מטריד.

היה לי ברור מראש שהוא יזמין את קווין. אבל זה עדיין יצא יפה מאוד.
גם אהבתי את טרי עם הTerry loves hedges וגם Terry hates ledges.

איימי כמובן אמא כזאת עם מיליון דברים מוכנים וקצת היסטרית (יחסית דווקא לא נורא)
אבל היה חסר לי שיהיה לה ביינדר מפורט על כל צרכי התינוק.
די צפוי גם שצ'ארלס יצליח להרדים אותו בקלות. לא ציפיתי לזה שהוא ינעל אותו בחדר וזה היה מצחיק.

didalf

Well-known member

Aranel Nenharma

Well-known member
פרק מדאכא קצת.
תהייתי אם הם יביאו את הקורונה אליהם, אבל בגלל כל הנושאים הרצינים שהם דיברו עליהם בעבר זה דווקא כן התאים.
בכלל לא קישרתי שהם שוטרים ובטח ידברו על גורג פלויד (זה נראה כל כך ישן עכשיו כל הסיפור הזה|פנים|
אבל בטח בארהב זה עדיין חיי ובועט).
אהבתי את הcold open, וקלטתי שזה פעם ראשונה שהם לא צריכים להמשיך את הסיפור מהעונה הקודמת. עד עכשיו כל עונה נגמרה במתח. ועונה 7 נגמרה רק בלידה של מק, זה נתן להם הרבה מקום להתמודד עם המציאות, כי אם עונה 7 היתה נגמרת במתח אז הם היו חייבים לתת לזה מענה ולא יודעת כמה מקום היה להכניס את כל העלילה החדשה הזו.
ממש איכזב אותי שרוזה עזבה, פשוט כי אני חוששת להמשך שלה עם החבורה ובעיקר כי רוב העלילות קשורות למשטרה, אז מעניין איך יכניסו אותה עכשיו לכל עלילה (והם היא תהיה חלק מהאלווין הייסט:-0) למרות שברור לי שהיא תהיה חלק.
לדעתי הם התמודדו יחסית טוב עם הקטע של משטרה. מצד אחד הם לא יכלו להגיד שכל השוטרים טובים (היה כבר את הפרק ששוטר עצר את טרי) אבל מצד שני אי אפשר להגיד שכל השוטרים חרא, ובעיקר שזו סדרה על כמה נפלא להיות שוטר. הם הציגו מצב אפור, לא לכאן ולא לכאן, והרי זה מה שבאמת המצב.
וכמובן הסוף עם הולט היה עצוב, אם קווין והולט הם זוג עם בעיות אז אין לאף אחד באמת סיכוי;-(
וגם רק לי איימי נראית יותר שמנמנה בפנים?
איימי היתה בהריון כי מאליסה השחקנית היתה בהריון.
הבעיה הגדולה היא שאפילו מה שהיה זה מתסכל. כי אפילו הקפטנית שבסוף לא רוצה לשמוע על האלימות ומוחקת את העדות לזה מוצגת בתור מישהי שאין לה ברירה אחרת. כלומר אפשר לטעון שזה שהשוטרים שרצחו את ג'ורג' פלויד לא מיד פוטרו מהמשטרה זה לא בגלל שלמפקדים שלהם לא היה אכפת, אלא כי הם היו שבויים של מצב ביורוקרטי שאין להם שליטה עליו.
מסכימה
גם די מוזר לי שלא הייתה שום התייחסות של טרי למצב. במיוחד לאור זה שמשהו שאנחנו ראינו כבר שהוא התמודד איתו.
לדעתי זה היה גדול מדי בשביל הכותבים כדי להתמודד עם זה. גבר שחור שהוא סגן במשטרה ואוהב את זה.
הקטעים שטרי מכחיש שהספר על הסקס היה שלו :-D
זה היה callback לפרק בעונה 6 שם הגיע לתחנה ספר לטרי והוא התכחש שזה ספר שלו.

ראיתי גם את פרק 2, אכתוב עליו מאוחר יותר

didalf

Well-known member
איימי היתה בהריון כי מאליסה השחקנית היתה בהריון.
רגע שוב? חשבתי שהיא הייתה בהריון בעונה 7 כשאיימי הייתה בהריון.

אהבתי את הcold open, וקלטתי שזה פעם ראשונה שהם לא צריכים להמשיך את הסיפור מהעונה הקודמת. עד עכשיו כל עונה נגמרה במתח. ועונה 7 נגמרה רק בלידה של מק, זה נתן להם הרבה מקום להתמודד עם המציאות, כי אם עונה 7 היתה נגמרת במתח אז הם היו חייבים לתת לזה מענה ולא יודעת כמה מקום היה להכניס את כל העלילה החדשה הזו.
וואלה, נכון.

בכלל לא קישרתי שהם שוטרים ובטח ידברו על גורג פלויד (זה נראה כל כך ישן עכשיו כל הסיפור הזה|פנים|
אני נזכרת בדיעבד שראיתי אז שהעונה הזאת נדחתה כי היא שוכתבה בעקבות המקרה. אבל אז לא צפיתי אז לא היה אכפת לי ועכשיו זה מבאס אותי.

ממש איכזב אותי שרוזה עזבה, פשוט כי אני חוששת להמשך שלה עם החבורה ובעיקר כי רוב העלילות קשורות למשטרה, אז מעניין איך יכניסו אותה עכשיו לכל עלילה (והם היא תהיה חלק מהאלווין הייסט:-0) למרות שברור לי שהיא תהיה חלק.
כן אני גם תוהה.

Aranel Nenharma

Well-known member
רגע שוב? חשבתי שהיא הייתה בהריון בעונה 7 כשאיימי הייתה בהריון.
כן, בעונה 7. פשוט אני מניחה השחקנית נשארה עם שומן ההריון (או איך שלא קוראים לזה, חייב להיות לזה מונח יפה יותר)
אני נזכרת בדיעבד שראיתי אז שהעונה הזאת נדחתה כי היא שוכתבה בעקבות המקרה. אבל אז לא צפיתי אז לא היה אכפת לי ועכשיו זה מבאס אותי.
דווקא אותי זה לא כל כך ביאס
ולא שמעתי בכלל על זה. ניסתי כמה שיותר להתרחק מספויילרים.
אוף אני ממש מבואסת שלא היה פאנל בקומיקון השנה של ברוקלין

didalf

Well-known member
כן, בעונה 7. פשוט אני מניחה השחקנית נשארה עם שומן ההריון (או איך שלא קוראים לזה, חייב להיות לזה מונח יפה יותר)
אהה אוקי. פשוט עבר מלא זמן מאז. אבל ככה זה כשמתבגרים.

ולא שמעתי בכלל על זה. ניסתי כמה שיותר להתרחק מספויילרים.
לאדעת היו כל מיני כתבות כלליות כאלה על מה יהיה עם כל סדרות המשטרה עכשיו והזכירו גם את זה.

אוף אני ממש מבואסת שלא היה פאנל בקומיקון השנה של ברוקלין
אוף כן:-(

מילי08

Well-known member
אני מנסה לחזור לעצמי ומקווה היום בערב לצפות.
בטעות נטפליקס קנו את העונה או שלבקש מדודי היקרים?

מילי08

Well-known member
אין לי כוח לקרוא תגובות עכשיו. אני רק רוצה להגיד שלחלוטין לא הייתי מוכנה לכזה פרק שמתכתב עם כל כך הרבה מציאות.
מצד אחד זה הגיוני מאוד כי המאורעות בארה"ב הם לא משהו שאפשר להתעלם ממנו, וככל הנראה גם הקורונה כאן כדי להישאר ואי אפשר לא להתייחס, אבל מצד שני… נראה לי שהסדרה תמיד הצליחה לשמור על קשר רופף למציאות וזה מה שעבד בה.
אז היה לי קצת קשה בעיניים לראות אותם עם מסיכות בדקות הראשונות ואחר כך ראיתי איך ההומור קצת הולך לאיבוד בתוך סיפור ה blm וזה ביאס אותי. הסיפור היה חשוב, אבל…
כן.. יודעת שזה מאיר אותי בצורה קצת שלילית. זה לא שלא אכפת לי, אלא שלא התאים לי לקבל בוקס מהמציאות מאחת הסדרות האהובות עלי.
ואם זה לא מספיק, אז הולט וקווין נפרדו! :-[:-[:-[:-[

Aranel Nenharma

Well-known member
יעל נכנסת להודעה
דבר ראשון ששמתי לב אליו זה שנראה לי זה פרק ראשון שאין סצנה בתחנה. היה בפאב ואז רק מחוץ ברחוב בתחנה ואז בבית האגם. מעניין אם זה סתם או שזה כי בד"כ בסצנו בתחנה יש המון ניצבים ובגלל הקורונה רצו להמנע מזה.
פרק שחזר יותר לברוקלין הישנה יחסית לפרק הקודם.
רוזה היתה אדירה בפרק הזה!! וזה הזכיר לי את הפרק שהיא עשתה תחרות עם היצקוק וסקאלי מי ישב יותר זמן על כיסא, יש לה מין המשותף איתם :-D
איימי כמובן היתה אמא דאגנית, אבל מוזר לי שהיא בהתחלה לא רצתה לשמוע עצות מצארלס, כי כמה שהוא מוזר הוא עדיין חבר טוב שלהם ואני בטוחה שהוא הסנדק של מק (הזכירו בסדרה מי יהיה הסנדק שלו:unsure:, אני זוכרת שגייק הוא הסנדק של אווה הילדה של טרי)
קצת רציתי לראות את גייק מתנהג יותר כמו אבא, וזה היה לי קצת מוזר שהוא קצת זלזל באיימי שפחדה כשהילד שלהם נשאר נעול בחדר, כי כמה שאיימי היתה היסטירת אני חייבת לציין שאני מבינה מאיפה זה בא.

אפשר עכשיו לנשום לרווחה כי הולט וקווין חוזרים!!!! אני שמחה שלא גררו את העלילה הזו יותר מדי. הם היו כאלו חמודים:love:
וכמה שכולם ירדו על המזימה של גייק, אז שישתקו כי הוא לפחות ניסה לעושת משהו להחזיר את ההורים שלו ביחד. וזה הצליח
למרות שהיה אפשר לדלג על כל העלילה של הפרק הזה עם מילה אחד

ואפילו קיבלנו טיפה רומנטיקה ביניהם (למרות שלא נשיקה).
אני לא רוצה נשיקה, לחיצת יד במקום ציבורי, זה מה שיראה לי שהם באמת אוהבים אחד את השני
אבל עדיין אין את צ'דר :-(
מסכן, האבות שלו נפרדו, בטח הלך לפגיגה אצל פסיכולוג.
אבל מעניין אצל מי הוא היה בכל זמן הפרידה?
ג'ייק אומר: "אתם אולי לא יודעים את זה, אבל יש לי טראומה מהגירושים של ההורים שלי" :-D
זה היה נוראי. גם במציאות זה בחיים לא יעבור בכזה שקט כמו שעבר בסדרה, אם זה היה קורא לי אני ישר משם ליועץ נישואים
למרות שהרבה פעמים בזוגיות שלהם איימי אכן היתה האמא שם שדאגה לגייק.
אבל היה חסר לי שיהיה לה ביינדר מפורט על כל צרכי התינוק.
תאכלס
יעל יוצאת מההודעה

מילי08

Well-known member
יווו איזה פרק מדכא;-(
זה למה אני מעדיפה סדרות שמתרחשות במציאות אלנטרנטיבית
וואו לגמרי דיכאון :-(
היו להם בעבר שני פרקים אקטואליים-רציניים כאלה, אבל זה היה ממש ממש מבאס.
יאפ.. מה שאני חשבתי.
לפחות אני רואה שכולם חשבו ככה ואני לא היחידה.
וגם רק לי איימי נראית יותר שמנמנה בפנים?8-*
גם לי
זאת לחלוטין סדרה שמציגה שוטרים בארה"ב בתור אנשים נהדרים, ופשוט להמשיך ככה בלי שום התייחסות אחרי האירועים של קיץ 2020 (ליתר דיוק מה שתמיד היה אבל הודגש בקיץ 2020) היה נראה לי זלזול. גם התייחסות התבדרותית הייתה מרגישה לי מעט מידי.
אני חושבת שמאחר שגם ככה עבר מלא זמן מאז המאורעות האמיתיים, הם היו יכולים להתייחס לזה בדיעבד. למשל בדיאלוג שמדבר על שוטרים שסרחו או משהו כזה. כי הרי ברור שאת הצוות של ה 99 הם לא יציגו באור שלילי, אז יכלו להפיל את זה על יחידה אחרת כמו שעשו, אבל במקום בסצינות כבדות מהחיים, להסתפק בדיאלוג. ואני מסכימה שזה כורח המציאות, אבל זה גם קצת אנאכרוניסטי כי עברו כמה חודשים טובים מהשיא של המאורעות.
בעקרון גם הולט לא התייחס לזה ישירות, אלא רק למצב שלו עצמו. אני חושבת שלא רצו להפוך את הפרק למניפסט של הדמויות השחורות, מה גם שאנחנו יודעים מעונות קודמות ששניהם סבלו וסובלים מגזענות וזה לא חדש להם
אוי, וכל הקטעים שטרי מכחיש שהספר על הסקס היה שלו :-D
תכלס, טרי היה הכי חמוד והכי מצחיק בפרק הזה
ממש איכזב אותי שרוזה עזבה, פשוט כי אני חוששת להמשך שלה עם החבורה ובעיקר כי רוב העלילות קשורות למשטרה
כנ"ל. זה גם קצת הרגיש תלוש, כי רוזה סך הכל אהבה את התפקיד שלה
אני נזכרת בדיעבד שראיתי אז שהעונה הזאת נדחתה כי היא שוכתבה בעקבות המקרה.
באמת? לא ידעתי

בקיצור, זו התחלה בעייתית. כי הפרק הראשון אמור לתת את הטון לכל העונה, ובפרק הזה היו יותר מידי דברים כבדים. ודווקא בעונה האחרונה נראה לי שהם יעצרו את עצמם מללכת בגדול עם כל מיני רעיונות וחבל..

עדיין לא היה חזק, אבל שיפור מהפרק הראשון
קווין והולט כרגיל נהדרים עם הדברים המוזרים שמלהיבים רק אותם.
:-D וקולות החיזור של העוף הזה שהם מחפשים :-D
חח, כן..
גם אהבתי את טרי עם הTerry loves hedges וגם Terry hates ledges.
שוב היו לי בעיות עם התרגום. לא היה בעברית והאנגלית היה חלקי, אז הצלחתי לפספס את הניואנסים האלה
איימי כמובן אמא כזאת עם מיליון דברים מוכנים וקצת היסטרית (יחסית דווקא לא נורא)
היא לא באמת היתה אמא היסטרית כמו שמצופה מאיימי. סתם נראתה כמו אמא צעירה וקלולסית
קצת רציתי לראות את גייק מתנהג יותר כמו אבא
גם לי זה היה חסר
אפשר עכשיו לנשום לרווחה כי הולט וקווין חוזרים!!!! אני שמחה שלא גררו את העלילה הזו יותר מדי.
בעקרון נכון, אבל זה הרגיש לי קצת חיפוף. בפרק הקודם זה הוצג בצורה מאוד דרמטית ודי סופית וחשבתי שימשכו את זה - לא יודעת להסביר.. כאילו, אני לא רוצה יותר דרמה ממה שהיה, ואני כמובן מעדיפה אותם ביחד, אבל היה נדמה שמנסים לתפור את זה מהר מהר
:-D |!|
אני לא רוצה נשיקה, לחיצת יד במקום ציבורי, זה מה שיראה לי שהם באמת אוהבים אחד את השני
חחח
יעל נכנסת להודעה
יעל יוצאת מההודעה
:-D :-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
יעל נכנסת להודעה
לא הבנתי למה את כותבת על זה.
רק אטחרי שראיתי שמילי צחקה מזה הבנתי שחייבת להיות לזה סיבה מצחיקה.
ואז קלטתי :-D
דבר ראשון ששמתי לב אליו זה שנראה לי זה פרק ראשון שאין סצנה בתחנה. היה בפאב ואז רק מחוץ ברחוב בתחנה ואז בבית האגם. מעניין אם זה סתם או שזה כי בד"כ בסצנו בתחנה יש המון ניצבים ובגלל הקורונה רצו להמנע מזה.
מעניין באמת אם היה עוד פרק שבכלל לא הייתה בו סצנה בתוך התחנה.
באמת הגיוני שהסיבה תהיה בגלל הקורונה.
איימי כמובן היתה אמא דאגנית, אבל מוזר לי שהיא בהתחלה לא רצתה לשמוע עצות מצארלס, כי כמה שהוא מוזר הוא עדיין חבר טוב שלהם ואני בטוחה שהוא הסנדק של מק (הזכירו בסדרה מי יהיה הסנדק שלו:unsure:, אני זוכרת שגייק הוא הסנדק של אווה הילדה של טרי)
נראה לי שאף אם לא שמחה לשמוע עצות לגבי איך להיות אמא ממישהו אחר. זה תמיד נתפס כביקורת על היכולת של האמא.
קצת רציתי לראות את גייק מתנהג יותר כמו אבא,
לא חשבתי על זה, אבל באמת בא לי לראות

:-D :-D
הייתי חייב למצוא את הסצנה ביו-טיוב:
*אם כי זה לא כולל את הסיום המצחיק שהולט בעצם קיבל את העצה.

*זה קישר אותי לסרטון אחר:
וזה הזכיר לי איך לפעמים כשמישהו מעצבן את הולט הוא אומר פשוט "אתה מפוטר". וזה בעצם מאוד דומה לזה שכשמישהו מעצבן אותי כאן אז אני מגיב ב"אתה חסום מהפורום"
מסכן, האבות שלו נפרדו, בטח הלך לפגיגה אצל פסיכולוג.
באמת מעניין. מצד אחד אף אחד מהם לא יוותר עליו. אבל מצד שני לא נראה לי שהם היו שמים אותו במצב שהוא צריך לעבור בין בתים.

יאפ.. מה שאני חשבתי.
לפחות אני רואה שכולם חשבו ככה ואני לא היחידה.
אהם. אני אהבתי שהתייחסו לזה בפרק וגם את איך שהתייחסו לזה.
אני חושבת שמאחר שגם ככה עבר מלא זמן מאז המאורעות האמיתיים, הם היו יכולים להתייחס לזה בדיעבד. למשל בדיאלוג שמדבר על שוטרים שסרחו או משהו כזה. כי הרי ברור שאת הצוות של ה 99 הם לא יציגו באור שלילי, אז יכלו להפיל את זה על יחידה אחרת כמו שעשו, אבל במקום בסצינות כבדות מהחיים, להסתפק בדיאלוג. ואני מסכימה שזה כורח המציאות, אבל זה גם קצת אנאכרוניסטי כי עברו כמה חודשים טובים מהשיא של המאורעות.
אני לא מסכים.
קודם כל אומנם עברה איזה שנה, אבל לא היו פרקים מאז.
דבר שני זה לא אנכרוניסטי בשום שלב כי גם זה מצב מתמשך של המון שנים, וזה בטח לא משהו שעבר.
בגלל שאני לא חי בארה"ב אז אני מנותק מזה ולכן זה לא היה מפריע לי אם לא היו מתייחסים לזה. אבל אני חושב שאם כן הייתי חי בארה"ב אז היה מפריע לי מאוד אם לא היו מתייחסים לזה באופן רציני.
דווקא אם היו שואלים מי מהקבוצה סיכוי הכי גבוה שיעשה צעד כזה אז לחלוטין הייתי בוחר בה.
קודם כל אנחנו יודעים שהיא קופצת להחלטות מהר לפעמים - ההחלטה להתחתן עם פימנטו למשל.
אנחנו גם יודעים שכבר היו לה כמה קריירות בעבר שהיא עזבה לחלוטין - ריקוד ורפואה.
חוץ מזה בעוד כמעט כולם אוהבים להיות חלק ממערכת עם בוסים, לה זה הכי פחות מתאים לקבל פקודות של מישהו אחר. בעיקרון ג'ייק מתנהג כאילו גם הוא אוהב להיות משוחרר מפקודות, אבל איתו זה ברור שהוא זקוק לקבל את התשבוחות של האבא המפקד שלו.
שוב היו לי בעיות עם התרגום. לא היה בעברית והאנגלית היה חלקי, אז הצלחתי לפספס את הניואנסים האלה
האמת שראיתי בלי כתוביות כי לא הייתה לי סבלנות לחכות שיעלו.
זה היה די מעצבן, אבל אולי באמת טוב שעשיתי אם מה שעלה בסוף לא היה טוב.
בעקרון נכון, אבל זה הרגיש לי קצת חיפוף. בפרק הקודם זה הוצג בצורה מאוד דרמטית ודי סופית וחשבתי שימשכו את זה - לא יודעת להסביר.. כאילו, אני לא רוצה יותר דרמה ממה שהיה, ואני כמובן מעדיפה אותם ביחד, אבל היה נדמה שמנסים לתפור את זה מהר מהר
בעניין הזה נראה לי שאת בודדה. כולנו שמחנו שהם חזרו להיות יחד כמה שיותר מהר.
זאת עונה קצרה, אין זמן לבזבז.

didalf

Well-known member
יעל נכנסת להודעה
יעל יוצאת מההודעה
רק אטחרי שראיתי שמילי צחקה מזה הבנתי שחייבת להיות לזה סיבה מצחיקה.
מהההה מה אני מפספסת כאן?;-(

מעניין באמת אם היה עוד פרק שבכלל לא הייתה בו סצנה בתוך התחנה.
הממממ היה את הפרק 99 שהם היו בLA נראה לי שהם לא היו בתחנה בכלל. חוצמזה לא זוכרת. בפרק בבית האגם הם היו בהתחלה בתחנה.

קצת רציתי לראות את גייק מתנהג יותר כמו אבא
ממ אני בטוחה שעוד נראה.

:-D:-D:-D:-D:-D

באמת אצל מי? וגם מי האכיל אותו אם שניהם היו בבקתה??

בקיצור, זו התחלה בעייתית. כי הפרק הראשון אמור לתת את הטון לכל העונה, ובפרק הזה היו יותר מידי דברים כבדים. ודווקא בעונה האחרונה נראה לי שהם יעצרו את עצמם מללכת בגדול עם כל מיני רעיונות וחבל..
אני גם חוששת שהשילוב של הגבלות קורונה + הצורך להתייחס לבעיתיות של המשטרה יהפוך את העונה למאד עצורה או משהו כזה. בינתיים פרק 2 היה יותר מעודד אבל יש להודות שהם היו אוף דיוטי הם לא היו שוטרים בפרק הזה.

Lhuna3

Well-known member
שהיה אפשר לדלג על כל העלילה של הפרק הזה עם מילה אחד

:-D אני מתה גם על איך שאיימי פה מתכווצת באימה ורוזה הכי אדישה חחחח

אני חוששת שגם אני מפספסת...
אני גם חוששת שהשילוב של הגבלות קורונה + הצורך להתייחס לבעיתיות של המשטרה יהפוך את העונה למאד עצורה או משהו כזה.
נכון :-( אני אפילו בכלל לא בטוחה שנקבל את ההייסט שכולנו מייחלים לו. מנמיכה ציפיות כרגע.

Aranel Nenharma

Well-known member
חושבת שמאחר שגם ככה עבר מלא זמן מאז המאורעות האמיתיים, הם היו יכולים להתייחס לזה בדיעבד. למשל בדיאלוג שמדבר על שוטרים שסרחו או משהו כזה. כי הרי ברור שאת הצוות של ה 99 הם לא יציגו באור שלילי, אז יכלו להפיל את זה על יחידה אחרת כמו שעשו, אבל במקום בסצינות כבדות מהחיים, להסתפק בדיאלוג. ואני מסכימה שזה כורח המציאות, אבל זה גם קצת אנאכרוניסטי כי עברו כמה חודשים טובים מהשיא של המאורעות.
לא לשכוח שזו סדרה אמריקאית שקהל היעד שלה זה אמריקאים.
ובארהב הנושא הזה עדיין חם וקיים, וגם אם לא באותה עצמה כמו ב2020, עדיין יש צורך לדבר על כך.
זה כמו שעכשיו אין מבצע בעזה, אבל עדיין מדברים על המצב בעזה ביום יום לא דווקא בתוכניות פוליטיות (וזה השוואה די גרועה כי זה ממש לא אותו הדבר, אבל מבינים את העיקר)
אם חושבים על זה אז רוזה באמת הכי
מתאימה להיות זו שתעזוב מכל החבורה.
רק אחרי שראיתי שמילי צחקה מזה הבנתי שחייבת להיות לזה סיבה מצחיקה.
מודה, כשחשבתי על לעשות את זה צחקקתי כמו ילד קטן.
אני לא מסכים.
קודם כל אומנם עברה איזה שנה, אבל לא היו פרקים מאז.
דבר שני זה לא אנכרוניסטי בשום שלב כי גם זה מצב מתמשך של המון שנים, וזה בטח לא משהו שעבר.
בגלל שאני לא חי בארה"ב אז אני מנותק מזה ולכן זה לא היה מפריע לי אם לא היו מתייחסים לזה. אבל אני חושב שאם כן הייתי חי בארה"ב אז היה מפריע לי מאוד אם לא היו מתייחסים לזה באופן רציני
בדיוק.
זאת עונה קצרה, אין זמן לבזבז.
זה הדבר הכי עצוב שיצא מהקורונה
אני חוששת שגם אני מפספסת...
Raymond is entering the kitchen
Kevin is entering the second setting room
Get it? מפרק 2
הממממ היה את הפרק 99 שהם היו בLA נראה לי שהם לא היו בתחנה בכלל. חוצמזה לא זוכרת. בפרק בבית האגם הם היו בהתחלה בתחנה.
יש מצב שהם לא היו בפרק 99 בתחנה, נכון.
בפרק בית האגם הם לא היו בתחנה, הם היו בחנייה מחוץ לבניין של התחנה והיו רק 2 שוטרים ברקע (שהפריע לי שאחד מהם עם מסכה והשני לא)
נכון :-( אני אפילו בכלל לא בטוחה שנקבל את ההייסט שכולנו מייחלים לו. מנמיכה ציפיות כרגע.
עד ההייסט
אני די בטוחה שנקבל הייסט וגם פרק של דאג ג'ודי ואולי משחקי גיימי גייב.
אני ממש רוצה לקוות ששאר העונה תחזור להיות כמו תמיד

למעלה