וואו לגמרי דיכאוןיווו איזה פרק מדכא![]()
באופן כללי זה קומדיה משטרתית זה דבר נדיר מאוד.אם באקלים של היום אי אפשר להמשיך לעשות סדרה על שוטרים שבה הם חמודים ומצחיקים והטובים אז עדיף לא לעשות בכלל מאשר לרקוד סביב זה ככה.
תכלס זה הדבר הבאמת נוראי בפרק.קווין והולט לאאאאא![]()
הא תכלס*אולי אבל באמת זה היה מוזר אז שסקאלי שם כי תמיד מדברים על כך שהוא במצב רפואי נוראי.
ווי נכון!אבל היה חסר לי שיהיה לה ביינדר מפורט על כל צרכי התינוק.
איימי היתה בהריון כי מאליסה השחקנית היתה בהריון.וגם רק לי איימי נראית יותר שמנמנה בפנים?
מסכימההבעיה הגדולה היא שאפילו מה שהיה זה מתסכל. כי אפילו הקפטנית שבסוף לא רוצה לשמוע על האלימות ומוחקת את העדות לזה מוצגת בתור מישהי שאין לה ברירה אחרת. כלומר אפשר לטעון שזה שהשוטרים שרצחו את ג'ורג' פלויד לא מיד פוטרו מהמשטרה זה לא בגלל שלמפקדים שלהם לא היה אכפת, אלא כי הם היו שבויים של מצב ביורוקרטי שאין להם שליטה עליו.
לדעתי זה היה גדול מדי בשביל הכותבים כדי להתמודד עם זה. גבר שחור שהוא סגן במשטרה ואוהב את זה.גם די מוזר לי שלא הייתה שום התייחסות של טרי למצב. במיוחד לאור זה שמשהו שאנחנו ראינו כבר שהוא התמודד איתו.
זה היה callback לפרק בעונה 6 שם הגיע לתחנה ספר לטרי והוא התכחש שזה ספר שלו.הקטעים שטרי מכחיש שהספר על הסקס היה שלו![]()
רגע שוב? חשבתי שהיא הייתה בהריון בעונה 7 כשאיימי הייתה בהריון.איימי היתה בהריון כי מאליסה השחקנית היתה בהריון.
וואלה, נכון.אהבתי את הcold open, וקלטתי שזה פעם ראשונה שהם לא צריכים להמשיך את הסיפור מהעונה הקודמת. עד עכשיו כל עונה נגמרה במתח. ועונה 7 נגמרה רק בלידה של מק, זה נתן להם הרבה מקום להתמודד עם המציאות, כי אם עונה 7 היתה נגמרת במתח אז הם היו חייבים לתת לזה מענה ולא יודעת כמה מקום היה להכניס את כל העלילה החדשה הזו.
אני נזכרת בדיעבד שראיתי אז שהעונה הזאת נדחתה כי היא שוכתבה בעקבות המקרה. אבל אז לא צפיתי אז לא היה אכפת לי ועכשיו זה מבאס אותי.בכלל לא קישרתי שהם שוטרים ובטח ידברו על גורג פלויד (זה נראה כל כך ישן עכשיו כל הסיפור הזה![]()
כן אני גם תוהה.ממש איכזב אותי שרוזה עזבה, פשוט כי אני חוששת להמשך שלה עם החבורה ובעיקר כי רוב העלילות קשורות למשטרה, אז מעניין איך יכניסו אותה עכשיו לכל עלילה (והם היא תהיה חלק מהאלווין הייסט) למרות שברור לי שהיא תהיה חלק.
כן, בעונה 7. פשוט אני מניחה השחקנית נשארה עם שומן ההריון (או איך שלא קוראים לזה, חייב להיות לזה מונח יפה יותר)רגע שוב? חשבתי שהיא הייתה בהריון בעונה 7 כשאיימי הייתה בהריון.
דווקא אותי זה לא כל כך ביאסאני נזכרת בדיעבד שראיתי אז שהעונה הזאת נדחתה כי היא שוכתבה בעקבות המקרה. אבל אז לא צפיתי אז לא היה אכפת לי ועכשיו זה מבאס אותי.
אהה אוקי. פשוט עבר מלא זמן מאז. אבל ככה זה כשמתבגרים.כן, בעונה 7. פשוט אני מניחה השחקנית נשארה עם שומן ההריון (או איך שלא קוראים לזה, חייב להיות לזה מונח יפה יותר)
לאדעת היו כל מיני כתבות כלליות כאלה על מה יהיה עם כל סדרות המשטרה עכשיו והזכירו גם את זה.ולא שמעתי בכלל על זה. ניסתי כמה שיותר להתרחק מספויילרים.
אוף כןאוף אני ממש מבואסת שלא היה פאנל בקומיקון השנה של ברוקלין
בקשי מהדודים.אני מנסה לחזור לעצמי ומקווה היום בערב לצפות.
בטעות נטפליקס קנו את העונה או שלבקש מדודי היקרים?
SAMEכן.. יודעת שזה מאיר אותי בצורה קצת שלילית. זה לא שלא אכפת לי, אלא שלא התאים לי לקבל בוקס מהמציאות מאחת הסדרות האהובות עלי.
אני לא רוצה נשיקה, לחיצת יד במקום ציבורי, זה מה שיראה לי שהם באמת אוהבים אחד את השניואפילו קיבלנו טיפה רומנטיקה ביניהם (למרות שלא נשיקה).
מסכן, האבות שלו נפרדו, בטח הלך לפגיגה אצל פסיכולוג.אבל עדיין אין את צ'דר![]()
זה היה נוראי. גם במציאות זה בחיים לא יעבור בכזה שקט כמו שעבר בסדרה, אם זה היה קורא לי אני ישר משם ליועץ נישואיםג'ייק אומר: "אתם אולי לא יודעים את זה, אבל יש לי טראומה מהגירושים של ההורים שלי"
וזה שהוא כל הזמן קורא לאיימי "אמא" זה גם מצחיק, אבל גם מטריד.
תאכלסאבל היה חסר לי שיהיה לה ביינדר מפורט על כל צרכי התינוק.
יווו איזה פרק מדכא
זה למה אני מעדיפה סדרות שמתרחשות במציאות אלנטרנטיבית
יאפ.. מה שאני חשבתי.וואו לגמרי דיכאון
היו להם בעבר שני פרקים אקטואליים-רציניים כאלה, אבל זה היה ממש ממש מבאס.
גם ליוגם רק לי איימי נראית יותר שמנמנה בפנים?![]()
אני חושבת שמאחר שגם ככה עבר מלא זמן מאז המאורעות האמיתיים, הם היו יכולים להתייחס לזה בדיעבד. למשל בדיאלוג שמדבר על שוטרים שסרחו או משהו כזה. כי הרי ברור שאת הצוות של ה 99 הם לא יציגו באור שלילי, אז יכלו להפיל את זה על יחידה אחרת כמו שעשו, אבל במקום בסצינות כבדות מהחיים, להסתפק בדיאלוג. ואני מסכימה שזה כורח המציאות, אבל זה גם קצת אנאכרוניסטי כי עברו כמה חודשים טובים מהשיא של המאורעות.זאת לחלוטין סדרה שמציגה שוטרים בארה"ב בתור אנשים נהדרים, ופשוט להמשיך ככה בלי שום התייחסות אחרי האירועים של קיץ 2020 (ליתר דיוק מה שתמיד היה אבל הודגש בקיץ 2020) היה נראה לי זלזול. גם התייחסות התבדרותית הייתה מרגישה לי מעט מידי.
בעקרון גם הולט לא התייחס לזה ישירות, אלא רק למצב שלו עצמו. אני חושבת שלא רצו להפוך את הפרק למניפסט של הדמויות השחורות, מה גם שאנחנו יודעים מעונות קודמות ששניהם סבלו וסובלים מגזענות וזה לא חדש להםגם די מוזר לי שלא הייתה שום התייחסות של טרי למצב. במיוחד לאור זה שמשהו שאנחנו ראינו כבר שהוא התמודד איתו.
תכלס, טרי היה הכי חמוד והכי מצחיק בפרק הזהאוי, וכל הקטעים שטרי מכחיש שהספר על הסקס היה שלו![]()
כנ"ל. זה גם קצת הרגיש תלוש, כי רוזה סך הכל אהבה את התפקיד שלהממש איכזב אותי שרוזה עזבה, פשוט כי אני חוששת להמשך שלה עם החבורה ובעיקר כי רוב העלילות קשורות למשטרה
באמת? לא ידעתיאני נזכרת בדיעבד שראיתי אז שהעונה הזאת נדחתה כי היא שוכתבה בעקבות המקרה.
קווין והולט כרגיל נהדרים עם הדברים המוזרים שמלהיבים רק אותם.
חח, כן..וזה שהוא כל הזמן קורא לאיימי "אמא" זה גם מצחיק, אבל גם מטריד.
שוב היו לי בעיות עם התרגום. לא היה בעברית והאנגלית היה חלקי, אז הצלחתי לפספס את הניואנסים האלהגם אהבתי את טרי עם הTerry loves hedges וגם Terry hates ledges.
היא לא באמת היתה אמא היסטרית כמו שמצופה מאיימי. סתם נראתה כמו אמא צעירה וקלולסיתאיימי כמובן אמא כזאת עם מיליון דברים מוכנים וקצת היסטרית (יחסית דווקא לא נורא)
גם לי זה היה חסרקצת רציתי לראות את גייק מתנהג יותר כמו אבא
בעקרון נכון, אבל זה הרגיש לי קצת חיפוף. בפרק הקודם זה הוצג בצורה מאוד דרמטית ודי סופית וחשבתי שימשכו את זה - לא יודעת להסביר.. כאילו, אני לא רוצה יותר דרמה ממה שהיה, ואני כמובן מעדיפה אותם ביחד, אבל היה נדמה שמנסים לתפור את זה מהר מהראפשר עכשיו לנשום לרווחה כי הולט וקווין חוזרים!!!! אני שמחה שלא גררו את העלילה הזו יותר מדי.
למרות שהיה אפשר לדלג על כל העלילה של הפרק הזה עם מילה אחד
חחחאני לא רוצה נשיקה, לחיצת יד במקום ציבורי, זה מה שיראה לי שהם באמת אוהבים אחד את השני
יעל נכנסת להודעה
יעל יוצאת מההודעה
לא הבנתי למה את כותבת על זה.יעל נכנסת להודעה
מעניין באמת אם היה עוד פרק שבכלל לא הייתה בו סצנה בתוך התחנה.דבר ראשון ששמתי לב אליו זה שנראה לי זה פרק ראשון שאין סצנה בתחנה. היה בפאב ואז רק מחוץ ברחוב בתחנה ואז בבית האגם. מעניין אם זה סתם או שזה כי בד"כ בסצנו בתחנה יש המון ניצבים ובגלל הקורונה רצו להמנע מזה.
נראה לי שאף אם לא שמחה לשמוע עצות לגבי איך להיות אמא ממישהו אחר. זה תמיד נתפס כביקורת על היכולת של האמא.איימי כמובן היתה אמא דאגנית, אבל מוזר לי שהיא בהתחלה לא רצתה לשמוע עצות מצארלס, כי כמה שהוא מוזר הוא עדיין חבר טוב שלהם ואני בטוחה שהוא הסנדק של מק (הזכירו בסדרה מי יהיה הסנדק שלו, אני זוכרת שגייק הוא הסנדק של אווה הילדה של טרי)
לא חשבתי על זה, אבל באמת בא לי לראותקצת רציתי לראות את גייק מתנהג יותר כמו אבא,
למרות שהיה אפשר לדלג על כל העלילה של הפרק הזה עם מילה אחד
![]()
באמת מעניין. מצד אחד אף אחד מהם לא יוותר עליו. אבל מצד שני לא נראה לי שהם היו שמים אותו במצב שהוא צריך לעבור בין בתים.מסכן, האבות שלו נפרדו, בטח הלך לפגיגה אצל פסיכולוג.
אבל מעניין אצל מי הוא היה בכל זמן הפרידה?
אהם. אני אהבתי שהתייחסו לזה בפרק וגם את איך שהתייחסו לזה.יאפ.. מה שאני חשבתי.
לפחות אני רואה שכולם חשבו ככה ואני לא היחידה.
אני לא מסכים.אני חושבת שמאחר שגם ככה עבר מלא זמן מאז המאורעות האמיתיים, הם היו יכולים להתייחס לזה בדיעבד. למשל בדיאלוג שמדבר על שוטרים שסרחו או משהו כזה. כי הרי ברור שאת הצוות של ה 99 הם לא יציגו באור שלילי, אז יכלו להפיל את זה על יחידה אחרת כמו שעשו, אבל במקום בסצינות כבדות מהחיים, להסתפק בדיאלוג. ואני מסכימה שזה כורח המציאות, אבל זה גם קצת אנאכרוניסטי כי עברו כמה חודשים טובים מהשיא של המאורעות.
דווקא אם היו שואלים מי מהקבוצה סיכוי הכי גבוה שיעשה צעד כזה אז לחלוטין הייתי בוחר בה.כנ"ל. זה גם קצת הרגיש תלוש, כי רוזה סך הכל אהבה את התפקיד שלה
האמת שראיתי בלי כתוביות כי לא הייתה לי סבלנות לחכות שיעלו.שוב היו לי בעיות עם התרגום. לא היה בעברית והאנגלית היה חלקי, אז הצלחתי לפספס את הניואנסים האלה
בעניין הזה נראה לי שאת בודדה. כולנו שמחנו שהם חזרו להיות יחד כמה שיותר מהר.בעקרון נכון, אבל זה הרגיש לי קצת חיפוף. בפרק הקודם זה הוצג בצורה מאוד דרמטית ודי סופית וחשבתי שימשכו את זה - לא יודעת להסביר.. כאילו, אני לא רוצה יותר דרמה ממה שהיה, ואני כמובן מעדיפה אותם ביחד, אבל היה נדמה שמנסים לתפור את זה מהר מהר
יעל נכנסת להודעה
יעל יוצאת מההודעה
מהההה מה אני מפספסת כאן?לא הבנתי למה את כותבת על זה.
רק אטחרי שראיתי שמילי צחקה מזה הבנתי שחייבת להיות לזה סיבה מצחיקה.
ואז קלטתי![]()
דבר ראשון ששמתי לב אליו זה שנראה לי זה פרק ראשון שאין סצנה בתחנה. היה בפאב ואז רק מחוץ ברחוב בתחנה ואז בבית האגם. מעניין אם זה סתם או שזה כי בד"כ בסצנו בתחנה יש המון ניצבים ובגלל הקורונה רצו להמנע מזה.
הממממ היה את הפרק 99 שהם היו בLA נראה לי שהם לא היו בתחנה בכלל. חוצמזה לא זוכרת. בפרק בבית האגם הם היו בהתחלה בתחנה.מעניין באמת אם היה עוד פרק שבכלל לא הייתה בו סצנה בתוך התחנה.
ממ אני בטוחה שעוד נראה.קצת רציתי לראות את גייק מתנהג יותר כמו אבא
למרות שהיה אפשר לדלג על כל העלילה של הפרק הזה עם מילה אחד
![]()
באמת אצל מי? וגם מי האכיל אותו אם שניהם היו בבקתה??אבל מעניין אצל מי הוא היה בכל זמן הפרידה?
אני גם חוששת שהשילוב של הגבלות קורונה + הצורך להתייחס לבעיתיות של המשטרה יהפוך את העונה למאד עצורה או משהו כזה. בינתיים פרק 2 היה יותר מעודד אבל יש להודות שהם היו אוף דיוטי הם לא היו שוטרים בפרק הזה.בקיצור, זו התחלה בעייתית. כי הפרק הראשון אמור לתת את הטון לכל העונה, ובפרק הזה היו יותר מידי דברים כבדים. ודווקא בעונה האחרונה נראה לי שהם יעצרו את עצמם מללכת בגדול עם כל מיני רעיונות וחבל..
שהיה אפשר לדלג על כל העלילה של הפרק הזה עם מילה אחד
![]()
אני חוששת שגם אני מפספסת...מהההה מה אני מפספסת כאן?![]()
נכוןאני גם חוששת שהשילוב של הגבלות קורונה + הצורך להתייחס לבעיתיות של המשטרה יהפוך את העונה למאד עצורה או משהו כזה.
לא לשכוח שזו סדרה אמריקאית שקהל היעד שלה זה אמריקאים.חושבת שמאחר שגם ככה עבר מלא זמן מאז המאורעות האמיתיים, הם היו יכולים להתייחס לזה בדיעבד. למשל בדיאלוג שמדבר על שוטרים שסרחו או משהו כזה. כי הרי ברור שאת הצוות של ה 99 הם לא יציגו באור שלילי, אז יכלו להפיל את זה על יחידה אחרת כמו שעשו, אבל במקום בסצינות כבדות מהחיים, להסתפק בדיאלוג. ואני מסכימה שזה כורח המציאות, אבל זה גם קצת אנאכרוניסטי כי עברו כמה חודשים טובים מהשיא של המאורעות.
אם חושבים על זה אז רוזה באמת הכיכנ"ל. זה גם קצת הרגיש תלוש, כי רוזה סך הכל אהבה את התפקיד שלה
מודה, כשחשבתי על לעשות את זה צחקקתי כמו ילד קטן.לא הבנתי למה את כותבת על זה.
רק אחרי שראיתי שמילי צחקה מזה הבנתי שחייבת להיות לזה סיבה מצחיקה.
ואז קלטתי![]()
בדיוק.אני לא מסכים.
קודם כל אומנם עברה איזה שנה, אבל לא היו פרקים מאז.
דבר שני זה לא אנכרוניסטי בשום שלב כי גם זה מצב מתמשך של המון שנים, וזה בטח לא משהו שעבר.
בגלל שאני לא חי בארה"ב אז אני מנותק מזה ולכן זה לא היה מפריע לי אם לא היו מתייחסים לזה. אבל אני חושב שאם כן הייתי חי בארה"ב אז היה מפריע לי מאוד אם לא היו מתייחסים לזה באופן רציני
זה הדבר הכי עצוב שיצא מהקורונהזאת עונה קצרה, אין זמן לבזבז.
מהההה מה אני מפספסת כאן?![]()
Raymond is entering the kitchenאני חוששת שגם אני מפספסת...
יש מצב שהם לא היו בפרק 99 בתחנה, נכון.הממממ היה את הפרק 99 שהם היו בLA נראה לי שהם לא היו בתחנה בכלל. חוצמזה לא זוכרת. בפרק בבית האגם הם היו בהתחלה בתחנה.
עד ההייסטנכוןאני אפילו בכלל לא בטוחה שנקבל את ההייסט שכולנו מייחלים לו. מנמיכה ציפיות כרגע.
מהההה מה אני מפספסת כאן?![]()
אה הבנתיאני חוששת שגם אני מפספסת...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.