בקשת חומרים- עברית

עידוdee

New member
לאאא@!!!1112

היית אמורה לומר: "אל תקרא לי בייבי, נשמאמי" ואז הייתי אומר לך "אל תקרא לי נשמאמי, האני." אבל לא משנה, כולם פה פעורים ולא רואים סאות'פארק!

הבעייה היא שנשמאמי כבר תפוס

שם החיבה הרשמי של ראם שגב, סורי (להגנתי ייאמר: לא ההמצאה שלי, גם אם כן מבוסס על המצאה אחרת שלי). אז אתה לא יכול להיות נשמאמי. אתה רוצה להיות האני? ואגב, אם אתה רוצה ללמוד אצל מעריץ של סאות'פארק - לך ללמוד הניתוח הכלכלי של המשפט עם טייכמן (
אם יורשה לי). ראינו מלא פרקים במהלך השיעור, בעיקר בסימסטר ב'. הוא מספיק מניפולטיבי כדי לאלץ גם את הסדרה הזו לתוך הקוריקולום, וזה יוצא די מגניב (באופן כללי הקורס די מגניב, ומומלץ ביותר)

עידוdee

New member
וואו

גם לשגב יש מועדון מעריצים? אני מתחיל לדאוג לשפיות של הסטודנטיות בפקולטה. כלכלה קצת מרתיע אותי, אומרים שהניתוח הכלכלי של המשפט קצת קשה, לא?

מועדון אקסלוסיבי

כלומר - של יחסית מעט מעריצים, אך אלו שבפנים הם השרופים שבמעריצים, ומוכנים ללכת אחריו באש ובמים. אני מכירה כמה חבר'ה הן מהשנה שלי (סיימו ב') והן מהשנה שלך (סיימו א') שמדברים על שגב בחיבה גדולה ביותר... והניתוח הכלכלי של המשפט זה לא כלכלה. תאמין לי. אני לא יודעת כלום על כלכלה, לפחות לא יותר ממה שלמדתי השנה בדיני תאגידים. אבל הקורס היה לי ממש מעניין. הוא מתעסק בעיקר בחשיבה רציונלית, ואיך חשיבה כזו משפיעה על קביעת הסדרים חקיקתיים ואחרים. הקורס עצמו בכלל לא היה קשה, הוא היה זורם וקולח, אפילו מהנה לעיתים (למשל, כשראינו פרקים של סאות'פארק), והציונים אמנם לא היו בשמיים, אבל היו סבבה (אני קיבלתי מעל 90, והיו עוד כאלה. הרוב קיבלו באזור הנירמול, כרגיל). עוד שאלות?

mtap18

New member
פה דרכינו נפרדות

אני לא מתלהבת יותר מדי מטייכמן, ובטח לא מהניתוח הכלכלי... ום שגב כבר ממש אבל מ-מ-ש הגזמתם!!!! הוא זכה אצלנו לכל מיני כינויים מעניינים =) בשנתון שלנו הוא דווקא זכור כשעמומון של שנה א'... (אמת דיברתי תופס כאן??)

אבל את משוחדת

את לא אוהבת את הניתוח הכלכלי כי הוא הוריד לך את הממוצע! לכן גרסתך לא אמינה
לי היה ממש מעניין בניתוח הכלכלי, וגם חיבבתי שם את טייכמן (שוב, יותר מאשר בתאגידים) ובהתאם הציון בקורס העלה לי את הממוצע, אבל אפשר בהחלט לשאול כאן את השאלה הפילוסופית על הביצה והתרנגולת. ולגבי שגב - שימי לב שציינתי שמדובר במועדון אקסלוסיבי המכיל מעריצים איכותיים אך מעטים. נשמאמי בהחלט לא היה שם החיבה היחיד שלו. "צנון" היה כינוי פופולרי נוסף, בשל האיכויות המיוחדות אותן את ציינת
אבל - אצלנו גם לא כולם אהבו את חמדני (
אסף...), תארי לעצמך! כך שעל טעם וריח...

mtap18

New member
הניתוח הכלכלי אכן היה מעניין

אך לאור הציון, אני חושבת שהיה עדיף לקחת את אחד מהקורסים הבינתחומיים האחרים (למעט קורסו של "הצנון"- אגב, הכינוי הזה הומצא עוד בשנתון שלי).

mtap18

New member
כן, את לא היחידה שיודעת עליו פרטי ביוגרפיה

כאלה ואחרים... והאמת, מרוב שהתרגלתי לקרוא לו חמדני, אסף באמת נשמע לא טבעי... אגב, גם אני מתכוונת להיות בממשל תאגידי... את מיזוגים ורכישות כבר עשיתי =) וכן, אני בעד קבוצה של אני
אסף... אבל אם מישהו יגלה (ובטוח מישהו יגלה) פדיחות... שם עוד מזדהים עם תמונות והכל (וגם אותי הוא מכיר).

אני ../images/Emo23.gif אסף

עכשיו אני אצטרך להיאזר בסבלנות, ואולי לגלות מי את כשנלמד ביחד קורס השנה... אגב, איך היה מיזוגים ורכישות? מעניין? לא מסתדר לי במערכת השנה, אבל חשבתי לקחת את זה בשנה הבאה. הבעייה מבחינתי היא שזה נשמע לי קצת מדי פרקטי בשביל הראש המעופף שלי... ואם אנחנו כבר בנושא - האם את יודעת במקרה (וכן אני מניחה שיש סיכוי שתדעי במקרה, כמו שנודעים לאנשים מסוגך במקרה כל מני פרטים מעניינים על אנשים מעניינים) אם הוא כבר מצא בודקים לקורס שלו בתאגידים לשנה הבאה, או אם הוא מחפש? ולאסף (כן, מוזר גם לי, אבל אני מנסה להתרגל. לא בא לי לקרוא לו בשם המשפחה כשאני מדברת עליו במשך שארית חיינו המשותפים) אין פייסבוק, אין מה לחשוש (לפחות במובן הזה) וצריך לשכנע גם את עידו להצטרף, ולא רק להעיר הערות מעליבות מהצד. לחיי האינקוויזיציה!

mtap18

New member
גם אני בדקתי בפייסבוק =)

אני מ-א-ו-ד נהנתי במיזוגים ורכישות (ולא רק בגלל חמדני), אפילו יותר מתאגידים. כדאי לך אולי להוריד מהאגודה מחברת ולראות מה את חושבת על זה... נראה לי בעיקרון שזה יותר מעניין מממשל תאגידי, שדווקא עליו שמעתי תגובות פחות נלהבות. בנוגע לבודקים בתאגידים, אני מניחה שחלק מהבודקים של השנה ממשיכים... אני בתחילת השנה ניגשתי למכרז וגם ביקשתי להיות בודקת בתאגידים, ולא חזרו אלי.... אבל אני לא יודעת אם זה בגלל שפשוט חזרו לאנשים אחרים (למרות שדווקא יש לי ציון גבוה בתאגידים), או בגלל שהם לא מחפשים או למה לא חזרו. מה את יודעת בעניין?

א. אני לא יודעת בוודאות ובמדוייק

ב. זה ככל הנראה שילוב בין ממוצע כללי, הציון בקורס הספציפי והשאלה עד כמה בלטת בשיעור, פיתחת קשר אישי-מקצועי עם המרצה וכו' אני למשל אבדוק בשנה הבאה בקורס בו הציון שלי היה הנמוך ביותר בשנה א' שלי, אבל שאר הממוצע שלי מספיק גבוה, המרצה הכיר את השם שלי ולקחתי קורס נוסף איתו השנה, מה שהספיק לכך שהוא בעצמו יציע לי את התפקיד. אם הייתי צריכה להמר, הייתי מעזה לגשת על ממוצע מעל 85 עם ציון טוב בקורס (מעל 90), או אפילו ממוצע קצת יותר נמוך (נגיד, 82, 83) עם ציון מזהיר בקורס (96 ומעלה). אני לא יודעת הרבה יותר ממך, כי אני מכירה רק את נתוני הקבלה שלי, אבל אני כן יודעת שהנתונים שלי לא מזהירים, כך שבכ"ז העזתי לתת ניחוש מושכל...

Atenolol

New member
מיזוגים ורכישות

הנושא מעניין אותי והייתי שמח לקבל מחברת. אני לא מהעברית... יש מצב? תודה!

אני לא יודעת יותר מדי

ראיתי שבשנתון כתוב "בודקי בחינות ועבודות:", אבל בלי שום שמות אח"כ, כך שהנחתי שהוא עוד לא מצא בודקים. ואני יודעת שלפחות הבודקת שלי לא נשארת איתו עוד שנה. יכול להיות ששווה לך לשלוח אליו מייל ולשאול אותו? (כי ברק מדינה הוציא הוראה מפורשת שמרצים צריכים לשלוח הודעה מפורשת לשאר המועמדים לבדיקה, ברגע בנקבעים הבודקים לשנת הלימודים הקרובה. שמעתי את אתי מהדיקנט אומרת כמה פעמים לסטודנטים ששאלו על זה, שכדאי להם לשלוח מייל שואל למרצה, ושהיא שמעה על מספר סטודנטים שכך בכלל התקבלו לבדיקה, כי המרצה מעופף). וכמובן שאשמח להתעדכן בתשובה, אם תהיה (כי אמנם למדתי תאגידים רק השנה, אך במקרה של מחסור בבודקים, אשמח להירתם למען העם והארץ והאישיות המשפטית הנפרדת).

PIonit

New member
טוב אם כבר יש שרשור כזה../images/Emo8.gif

אני אשמח לקבל כל דבר שהוא ב: סד"א עם קרייני שלטון מקומי עם נחמיה אבנרי משב"ל פומבי עם גיא הרפז תודה

למעלה