בקשת חומרים- עברית

Michal Plath

New member
בקשת חומרים- עברית

שלום לכולם/ן, אשמח לקבל מחברות טובות בקורסים הבאים: זכות האישה לאוטונומיה גופנית- לייסנר דיני צבא- שי יניב (השניים האחרונים רלבנטיים לעוד שתי חמודות פה בפורום) דיני עבודה- דוידוב סד"פ- עציוני תאגידים- בוקשפן (ירושה מאת"א, להבנתי) רוב תודות וחג שמח! מיכל

גמני רוצה לבקש אם אפשר...

ממשל תאגידי ושוק ההון בישראל עם אסף חמדני עבודה עם חני אופק סד"א עם יצחק כהן (הבנתי שהוא לימד עד עכשיו בקריית אונו?) תאוריות בדיני חוזים עם אייל זמיר (למרות שהבנתי שאסור להפיץ את סיכומי השיעור האלה?) ו...זהו. נראה לי שציינתי כבר שבקושי נשארו לי קורסים במשפטים... עצוב... שתהיה שנה טובה וחג שמח לכולם!

2_be

New member
מיכל ועייפה,

יש לי את זכות האישה ואת עבודה של אופק שלחו לי מסר עם כתובת מייל ואשמח לשלוח לכן:)

עידוdee

New member
גם אני רוצה את זכות האישה!

הבקשות שלי: זכות האישה לאוטונומיה גופנית דיני צבא ובנוסף לאלה: דיני זכויות יוצרים - פסח דיני מפלגות - הברמן

חמדני... ../images/Emo99.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo99.gif

אבל הפעם לא היה שום קשר לפחות לא מודע...
(ראיתי אותו בדיקנט השבוע, והוא אפילו דיבר אליי! וזכר את השם שלי!!! איזו התרגשוווווווות!!!!)

mtap18

New member
נפתח מועדות מעריצות?? ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

יאללה!!!!111!!1 ../images/Emo99.gif

אבל אפשר גם בנים, ואז זה יהיה מועדון מעריצים... אז אפשר לפתוח את מועדון המעריצות/ים כאן, או לעבור לפייסבוק, מה דעתך? ונוציא סטיקרים: אני
אסף (נכון מוזר שקוראים לו אסף?)

עידוdee

New member
במקיף ה', וכן, גם חיים רביבו!

זה התיכון של כל המגה סלבז של ישראל!

חמדני, רביבו ועידו - נשמע לי בהחלט רשימה ממצה

של כל המגה סלבז בישראל
(ולא, בכלל לא מטריד אותי שאני יודעת איפה ועם מי המרצה שלי לתאגידים (לשעבר) ולממשל תאגידי ושוק ההון (לעתיד) למד בתיכון. זה לגמרי נורמלי שסטודנטית תדע את זה על מרצה שלה. לגמרי...)

עידוdee

New member
אובססיה!

אבל אני מסמיק פה. בעוד 10 שנים גם לי יפתחו מועדון מעריצות/ים!

אף פעם לא טענתי אחרת

(לגבי האובססיה). הרי אובססיביות היא תכונתו הטובה ביותר של המשפטן. אחרת איך יהיה במשרד כל לילה עד 22:00, וישוב למחרת ב-8:30??? ויתכן שיפתחו גם לך מועדות מעריצות/ים בעתיד. אך בינתיים, בוא, הצטרף אל האור ויחד נפסע אל עבר אסף המהולל

למעלה