בקשר למין אוראלי....

תתבגר ותפנה אליי ../images/Emo190.gif

כי ממה שאני קוראת מכאן יש לך דרך התבגרות ארוכה...... שא ברכה יקירי

omri120

New member
בסדר. זו דעתך..

מה לעשות,שאני לא מקבל אותה. תקראי שוב מה את עושה,ותאמרי לי אם זה לא דוחה אותך...אילו היית מסתכלת על זה מהצד....שמישהי אחרת עושה את זה לגבר אחר. בבעעעעעעעעעע

itaystud

New member
יאללה שרשור בעעעעעעעעעע

בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

חופ שיה

New member
אז ה"איכס"

הוא פסיכולוגי בלבד , שהרי לא ניסית. זה לא כזה איכס (לרוב לא) - זה פשוט לא טעים.:)

omri120

New member
אני לא הומו.איך בדיוק אני אנסה?

אבל כבר הסברתי. לא כל דבר צריך לחוות בשביל לאמר את מה שאמרתי. לא צריך להיות חולה נפש או להיות בעל עבר פסיכיאטרי כדי לטפל באנשים שחולים בבעיות פסיכיאטריות.!!

חופ שיה

New member
אתה תמיד יכול לאסוף קצת

זרע על היד וללקק את זה כאילו נשפך לך סירופ כרמל על היד.
יכולה להבין שזה לא הקאפ אוף טי שלך , אבל להתייחס לזה בכזה גועל נראה לי גול עצמי רציני. האם כשתפגוש בחורה שאוהבת לבלוע תעשה לה פרצוף גועלי כשהיא תבלע לך את הזרע ? האם לא תתן לה את ההנאה הזאת רק בגלל שזה מגעיל אותך? <חופשיה מקשה
>

חופ שיה

New member
ודבר נוסף

אם אתה לא שם לב , אתה הורס לכל אותם גברים שמפיקים הנאה מכך שבת הזוג שלהם בולעת (או לבחורה שאוהבת לבלוע)- לא חארם?
ברוך הבא.

omri120

New member
לא אתחסד...ולא אכחיש

חברתי יורדת לי ואני מפיק הנאה מירבית מכך. אבל לעולם לא אגמור לה בפה או כל דבר מהסוג הדוחה הזה.

omri120

New member
אני רוצה לראות גבר טועם את השפיך

שלו. רק אחרי שיהיה פה גבר (ולא הומו!!!!.אני חוזר..לא הומו!!)שיגיד לי שהוא טעם את השפיך שלו...(לא פעם אחת מתוך סקרנות) אלא מתוך ההנאה שזה גורם לו..והמשיך בכך.....אז אפשר אולי להמשיך ולפתח את הדיון הזה.

חופ שיה

New member
זו לא היתה כוונתי

אתה דיברת על כך שאתה לא גומר לחברה שלך בפה (בין אם היא תבלע או לא - לא רלוונטי) - על זה התכוונתי - הפסד שלך. אבל אם היא לא בעניין אז אני מבינה.:)

omri120

New member
בשביל מה זה טוב?

מה זה ייתן לה,להתמלא בכל נוזל הזרע שיוצא לי משם???? איך זה תורם להנאה??? תאמיני לי שהיא יוצאת אחרי סקס איתי,כמו שמרגישים בגן עדן.
כפרה עליה!

חופ שיה

New member
אתה לא ממש מבין אותי

לא התכוונתי להנאה שלה , התכוונתי להנאה שלך. לעובדה שאם אתה גומר לה בפה , זה לא מפסיק את האקט המציצה ולסוף יש ערך מוסף שרק הגברים יכולים לספר לך עליו.
אבל נו שויין , לא רוצה - לא צריך-זה בטח לא יעשה את הסקס לסקס לחרא. ואל דאגה זה לא עושה אותך פחות טוב המיטה (לדעתי) - תפסיק להתגונן או שבעצם להשתחצן.

אני טעמתי

אמנם לא מתוך הנאה אבל לא הייתה לי בעיה להתנשק עם האקסית אחרי שהייתי גומר לה בפה. ומה אני אגיד לך... זה שאתה לא מוכן לגמור לחברה שלך בפה (בהנחה שהיא מוכנה) ההפסד כולו שלך.

יודע מה? כל הכבוד לך.

אני מעדיפה גברים כמוך על פני הגברים שלא מבינים מה זה "לא לגמור לי בפה".

daniella1980

New member
האמת שמה שחשוב

זה שתהיה הסכמה בין הצדדים, לא? כל עוד יש הדדיות, הרי שזה נפלא. ברגע שאחד עושה משהו שעושה לו טוב והשני סובל בדיוק מזה - כאן הבעיה.

למעלה