בקשר למין אוראלי....

יקירי, אני לא מגינה עלייך

אני מגינה על כל ההומואים מהחרפה

omri120

New member
גברת נכבדה...ראשית-דברי -ח-ל-ש!

שנית-אם הוא הומו....אז זה מסביר את התשובות שלו! ולכן הייתי שמח אם ישיב לי על שאלתי. אוהד-האם אתה גיי?

omri120

New member
../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif מדוע את נפגעת???

שאלתי את אוהד..לא אותך.

omri120

New member
טוב אוהד. מצטער

מצטער שחדרתי לך ככה לפרטיות. לא התכוונתי,חלילה,לעשות לך אואטינג או משהו כזה. מצטער

מה נסגר איתך גבר?

אני באמת הייתי רוצה לדעת למה מהתשובות שלו השתמע, אפילו טיפה, שהוא הומו? סליחה שאני אומרת אבל, הדעות שלך פשוט לא נשמעות הגיוניות לכל גבר (ולהרבה נשים..). אין פה קטע של מאצ'ואיות, כמו שטענת קודם. רוב הגברים (עכשיו מסתבר שלא כולם..) אוהבים, או לפחות היו מעדיפים, לגמור בפה של בת הזוג.. ולהגעל מהאיבר שלך? לא להבין מה מושך בו? איך נראה לך שבאים ילדים לעולם? אם נשים לא היו חושבות שהוא מושך, מותק, לא היית מקבל חצי זיון.. ואם גברים לא היו חושבים שהוא מושך הם גם לא היו מנסים לעשות סקס..

omri120

New member
../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif

איפה כתבתי שאני נגעל מאיבר המין שלי??????
בעיות בהבנת הנקרא,כנראה מאמי

אוקיי, לא הסברתי נכון,

משלך ספציפית לא, אבל מהרעיון של האיבר הזה. את שלך אתה אוהב כי הוא שלך, אבל כאיבר (באופן כללי) אתה נגעל מזה שום בעיה בהבנת הנקרא. אל תדאג. מאמי..

אתה לא מבין? להיות הומו זו לא מחלה!

זו לא סטייה
להיות הומו זה לא משהו שצריך להתבייש בו
תפסיק להקניט עם זה כאילו זו קללה
באיזו מאה אתה חי? אתה יודע מה יותר גרוע מלהיות הומו? להיות בעל דעות קדומות
ו..אוהד|גאוה|אנחנו אוהבים אותך גם ככה

כל מילה ../images/Emo45.gif

כנראה שיש פה כמה פרימיטיבים שמחפשים לריב וחושבים שהם הכי טובים. את הבושות הם עושים לעמצם.

הה? ../images/Emo2.gif

זה כמו שמישהי תגיד שהיא אוהבת חזה, אבל רק את שלה. או אוהבת שפתיים, אבל רק את שלה. חזה זה חזה, וזין זה זין. אף אחד לא ביקש ממך להזדיין עם גבר אחר או למצוץ לו. אתה לא צריך לאהוב איברים של גברים אחרים, אבל לומר משפט כזה..? לאחר קריאת השרשור, נוכחתי לראות כי יש לך חשיבה של ילד בן 14. נסה לרגע לצאת מהעמדה המקובעת משהו שלך, ותנסה לראות דיעות וגישות שונות של אנשים אחרים. זה לא בכדי שתתחיל לאהוב או חלילה לעשות, אלא בכדי שתבין ותקבל שיש עוד דיעות ולא צריך לשלול בצורה כל כך קיצונית משהו שאולי עליך לא מקובל. גם אני אישית חננה טורבו ולא עושה המון דברים, אבל מעולם!!! לא שללתי בתוקף משהו שאני אישית לא אוהבת. יכולה להבין שיש עוד דיעות, עוד אנשים עם אהבות אחרות והכל טוב ומקובל כל עוד זה עושה להם טוב. אין צורך לריב ולהתווכח בגלל שמישהו אוהב משהו שונה ממני.

הה? ../images/Emo2.gif

פעם שניה שאני נדהמת מהגישה שלך.. אתה יורד לבחורה? אם כן "איך לעזאזל אתה מסוגל להכניס דבר כזה שנקרא ונראה "כוס" לפה שלך? זה בדיוק אותו הדבר! ואם לא, אני לא אתפלא..

למעלה