בקשר למין אוראלי....

omri120

New member
כן..ליאתוש..כפרה עלייך.

מה יש? את שומעת מישהו מדבר ככה...וכבר את חושבת שהוא לא "גבר" כדברייך?? לא כל הגברים הם בהמתיים,מאצו'אים ו...את יודעת ...... יש גם גברים כמוני. ואני אוהב לזיין,שלא ישתמע מדבריי שאני נגד האקט עצמו. חלילה וחס. אין כמו סקס טוב.

חחחח...

לא הבנתי מה ז"א-"אבל,איך לעזאזל אתן מסוגלות להכניס דבר כזה שנקרא ונראה "זין" לפה שלכן.." איך גבר אומר דבר כזה?!
אבל לגבי הזרעים, אני מסכימה.

omri120

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif

חחחח. הכוונה הייתה לשפיך.
אבל בלי כל קשר ליאתוש.....בתור אחד שאוהב את מה שיש לכן...
. ורק את מה שיש לכן.....בינינו,אני יכול לשאול אותך....מה אתן מוצאות בזין? חחחחח

רק את ההנאה הכי גדולה שיש..

מ'זתומרת מה אנחנו מוצאות בו? אתם אולי לא המין היפה, אבל האדון שם למטה מושך אותנו בכל זאת..
וחוץ מלזיין, זה כיף לפנק את הבחור ולרדת לו. זאת לא עבודה, זו הנאה (אלא אם כן ממש אין חשק, אבל אז גם לא עושים את זה טוב..). בכל אופן, אתה מפסיד וחבל. בכלל, אולי אתה לא יודע שזה לא מפריע לה שתגמור בתוכה ואז תוכל להשתחרר.. חוץ מזה, אם זה מגעיל את שניכם, אז שלא תבלע. זאת לא חובה..

omri120

New member
מה מושך באדון למטה...בבעעעע

אני אוהב מאוד את "האדון שלי" למטה...כי הוא שלי...
אבל את של מישהו אחר??? בעעעע

omri120

New member
אוהד..אתה הומו נכון?

אני חושב שהיה לנו פעם ויכוח בנושא אחר בפורום אחר. מקווה שלא חשפתי אותך,חלילה. אני טועה?

luckycharm

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח התכוונת או לא, אבל זו התגובה הכי גדולה שראיתי היום.

מה אני אומרת, מה אתה עונה..

אני בחורה, דיברתי על איבר של בחור. לא דיברתי על איבר שלי ושל בחורה אחרת... אותי ואת בנות אחרות זין מושך. זהו. מה אגיד ומה אומר.. יש לך אמרות תמוהות בעליל... אתה יודע מה, בוא נחשוב כמוך לרגע, איך אתה מעז לרדת לחברה שלך? זה לא מגעיל אותך? לינוק את נוזלי גופה?
כמו שאותך זה לא מגעיל, ככה אותי, בנות אחרות ואולי החברה שלך, לא מגעיל להכניס זין לפה..

omri120

New member
חחחחחחחח..חתולה חרמנית...:)

איך אפשר להשוות בכלל בין מה שיש לבחורה....לבין מה שיש לגבר?. חחחח איזו השוואה לא במקום.
וברור שאני לא נגעל לרדת לחברה שלי...כפרה עליה!!!!!!!!! זה האיזור הכי מקודש ,וכך גם אני מתייחס אליו!

ohadz

New member
גם לחברה שלך אתה עושה

חחחחחחחחחחחחח כל הזמן?

למעלה