בקשר למין אוראלי....

תודה רבה, רק ש...

אשמח לשמוע ממך טיפים למניעת רפלקס ה`הקאה` שכ"כ צפוי בעת כניסת `גורם זר` כביכול לתוך הגרון עד כדי מניעה מהנאה זו.(פחד מ`בחילות והקאות` לא צפויות) ....

חופ שיה

New member
את לא חייבת להכניס אותו עמוק לגרון

את יכולה לשלוט על העומק שהוא נכנס וכך תמנעי את רפלקס ההקאה, אם קיים- זה משתנה לאיבר לאיבר.

לא הבנתי

את יכולה להזביר טוב יותר או להדגים ?

כשאת אומרת טיפים את מתכוונת ל ....

יקירתי, לא קיימים טיפים מיוחדים בנושא את חייבת לנסות על חי מה שנקרא על מנת להתאים לעצמך את ה"עומק" לא חובה שהלוע תכיל את הקנה.... תנסי ותבדקי עד לאן זה טוב לך, שהרי אני לא יכולה לבוא לנסות בשבילך
מלבד זאת לא חושבים על קונסטפט ההקאה, כי תאמיני לי בלי רצון או לחלופין בלעדיו את תעמיקי ככל שנוח וטוב לך .... אין טעם להתמקד בפרטים טכניים שוליים ....

omri120

New member
איכססס..זה כזה דוחה!!!

איך אתן מסוגלות לעשות את זה. ייאאקקקקק קראתי וקראתי. הגעתי לסוף...לקטע של השפיכה....ותסלחו לי בנות.....זה גועלי. אני אוהב לרדת לבחורות.ואני לא מוותר על זה...חחחחח וחברה שלי מתה על זה...חחחחחח (שאני יורד לה. כפרה עליה!!! אבל,איך לעזאזל אתן מסוגלות להכניס דבר כזה שנקרא ונראה "זין" לפה שלכן. יאקקקקקקק. טוב...לרדת סבבה. אבל "לינוק" את השפיך ...בבבבעעעעע. דוחה

omri120

New member
../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif תסלח לי אוהד!!

אני אומר את דעתי. אני אוהב סקס אוהב בחורות אוהב לענג אותן אוהב לרדת להן אוהב להרגיש את חום הגוף המחרמן שלהם וכו' וכו'... מה לעשות שאני אומר את דעתי בנושא המאמר שאחת הבחורות שם כתבה לגביי "יניקת השפיך לתוך הפה "...בבבבעעע. זה דוחה. ושאלתי שאלה שאתה ממש לא הבנאדם להשיב עליה (אלא אם כן אתה הומו!!!!! והמבין יבין. ויש דרך לקבל אנשים חדשים לפורום!!!

itaystud

New member
גם פה את מסתובבת?

מ, לאן שאני הולך את אחריי? כולה פנטאהוז..

ohadz

New member
צ'מע...

יש לך בעיית התבטאות קשה. "בעעעעעע" "יאקקקקקק" ו"חחחחחח" אלו התבטאויות של ילד בן 16. לתשומת לבך.

omri120

New member
אז אני ילד בן 16 בהתבטאות..

מה עכשיו??? איך זה רלוונטי לדיון?? אתה זה שמחלק ציונים? אני אחיה עם זה מתוק

איך אתה יודע? ניסית ?../images/Emo190.gif

מלבד זאת זה לא חובה אתה יודע .... אפשר ככה ואפשר ככה ....

omri120

New member
אני לא צריך לנסות!

אני לא צריך להכניס את היד שלי למים רותחים בכדי לדעת שזה יעשה לי כוויה...או שזה "יגמור" לי על היד!!!!! אני לא צריך לבלוע שפיך (יאקקקקקקקק....אפילו את של עצמי!!!) בשביל להגיד את מה שאמרתי. ניסית להתחכם,וקיבלת תשובה!

למעלה