כל כך פחדתי מהרגע הזה.....
דוגרי, הייתה לי תחושת בטן אימתנית שהופעה של רוג'ר ווטרס בפארק הירקון זה טוב מכדי להיות אמיתי. חיכיתי בחרדה לרגע הזה שהוא ישלוף איזה שפן פוליטי מהקובע ויבאס לי את כל החוויה... אך בתמימותי חשבתי שהרגע הזה יגיע תוך כדי ההופעה ולא כמה חודשים לפניה. אני מסכים ב-100% עם הכתבה הביקורתית שהתפרסמה ב-YNET וממש לא מרגיש צורך להיות מחונך מחדש ע"י אף אחד, כתום, כחול, ורוד או סגול... אני משלם לו מכספי והוא מעמיד אותי בפינה ונותן לי לחשוב על סבלם של הפלסטינים? מה גם, שכל המחאה המצפונית הזו כבר הפכה לטרנד מאוס בליבו של המיינסטרים המערבי וכל פלצן שמגיע לכאן מרפד את עצמו בשכבות של פציפיזם ואג'נדה פוליטית אופנתית. אולי זהו הזמן להזכיר למר ווטרס שאחרי הכל מדובר כאן בכספי לקוחותיו שמצפים לקבל תמורה בעד האגרה, ואם שינוי התנאים לאחר רכישת הכרטיסים לא יגרור אחריו גל ביטולים המוני, תהיה זו תעודת עניות לצרכן הישראלי. חבל, כמה חבל! הרי אנו באים להופעות האלה כדי לברוח מהמציאות היום יומית הקשה, כדי לשכוח מכל הצרות ולהתחבר למוזיקה טהורה. אני מודע לדעותיו הפוליטיות של ווטרס, אך הסיבה להערצתי את המוזיקה שלו היא פתיחותה לפרשנויות. מעבר לאמירה האומללה על בגין, רוב הטקסטים שלו הם אוניברסליים וניתנים לפרשנות הן ברמה הקולקטיבית והן מברמה האישית. לא האמנתי שאומר את זה, אבל אני מקווה שהוא יבטל את ההופעה לפני שאני אלך ואחזיר את הכרטיסים במו ידי, כי הצער יהיה רב... אם כי לשמוע להקת חימום ערבית יהיה מצער עוד יותר.