בקשר להופעה...

• פותח הנושא k0zo
  • פורסם בתאריך
עולם של נעלבים, יותר נכון ../images/Emo13.gif

התערבתי עם עצמי - ככה לשם הסכיזופרניה - כמה זמן יקח לך לצעוק "סתימת פיות" (במילים אלו בדיוק). אם ניקח את הספירה היותר ליברלית - 42 דקות (והיותר שמרנית: 3 דקות). התערבתי גם עם עצמי שאתה תציג את הדברים כאילו זה מכוון נגדך (ולא, נניח, כנגד שותפך לדיון, או השרשור בכלל, או אחרים). גם כאן, ניצחתי את עצמי. ודבר שלישי, עליו חשבתי (אם כי לא הבשיל לכדי התערבות) הוא שאיכשהו תקשר בין הדיון כאן לבין "הכיבוש". גם כאן, בינגו. ועוד הזכרת את הביטוי "הגמוניה"! (שלא בהקשר הנכון, אבל ניחא). וזאת עוד לאחר ש - על פי השמועות - הבעת את דעותיך הנ"ל באופן חופשי למדי, בלפחות שלושה פורומים וטוקבקים ברחבי הרשת, בנוסף לפורומנו. אכן, הגמוניית כוחות האופל רודפת אחריך, אורי.

thezanani

New member
ואם הינך כאן,איזמרלדה

אמרי נא לי- את "רוג'ר ווטרס מתארח" היית חוסמת עכשיו? בחדר"ג.

bentzi55

New member
ההופעה תהיה אותה הופעה:\

זה לא משנה אם זה בנווה שלום או בנווה עמו, זה לא משנה אם הוא מופיע בגל פולטיקיה או בגלל מוזיקה, זה לא משנה אם הוא מופיע בגלל אינטרסים אישיים, כסף או בגלל רצון להעביר את המוזיקה שלו השורה התחתונה היא: שההופעה תהיה אותה הופעה, קסומה ומיוחדת כמו שרק הוא יכול לתת! לראות את האגדה של פינק פלויד על הבמה מבצע אותם, תהיה חוויה ענקית בין אם זה בנווה תרצה או בפארק שמואלוב.

spitzmobil

New member
כל כך פחדתי מהרגע הזה.....

דוגרי, הייתה לי תחושת בטן אימתנית שהופעה של רוג'ר ווטרס בפארק הירקון זה טוב מכדי להיות אמיתי. חיכיתי בחרדה לרגע הזה שהוא ישלוף איזה שפן פוליטי מהקובע ויבאס לי את כל החוויה... אך בתמימותי חשבתי שהרגע הזה יגיע תוך כדי ההופעה ולא כמה חודשים לפניה. אני מסכים ב-100% עם הכתבה הביקורתית שהתפרסמה ב-YNET וממש לא מרגיש צורך להיות מחונך מחדש ע"י אף אחד, כתום, כחול, ורוד או סגול... אני משלם לו מכספי והוא מעמיד אותי בפינה ונותן לי לחשוב על סבלם של הפלסטינים? מה גם, שכל המחאה המצפונית הזו כבר הפכה לטרנד מאוס בליבו של המיינסטרים המערבי וכל פלצן שמגיע לכאן מרפד את עצמו בשכבות של פציפיזם ואג'נדה פוליטית אופנתית. אולי זהו הזמן להזכיר למר ווטרס שאחרי הכל מדובר כאן בכספי לקוחותיו שמצפים לקבל תמורה בעד האגרה, ואם שינוי התנאים לאחר רכישת הכרטיסים לא יגרור אחריו גל ביטולים המוני, תהיה זו תעודת עניות לצרכן הישראלי. חבל, כמה חבל! הרי אנו באים להופעות האלה כדי לברוח מהמציאות היום יומית הקשה, כדי לשכוח מכל הצרות ולהתחבר למוזיקה טהורה. אני מודע לדעותיו הפוליטיות של ווטרס, אך הסיבה להערצתי את המוזיקה שלו היא פתיחותה לפרשנויות. מעבר לאמירה האומללה על בגין, רוב הטקסטים שלו הם אוניברסליים וניתנים לפרשנות הן ברמה הקולקטיבית והן מברמה האישית. לא האמנתי שאומר את זה, אבל אני מקווה שהוא יבטל את ההופעה לפני שאני אלך ואחזיר את הכרטיסים במו ידי, כי הצער יהיה רב... אם כי לשמוע להקת חימום ערבית יהיה מצער עוד יותר.

adiville

New member
לגמרי !

תראו שבסוף הכל יתפוצץ ולא תהיה הופעה. גם כן שוקי וייס הטמבל הזה לא יכול לעמוד בהתחייבויות של עצמו...

Perfect sense

New member
כמה בולשיט מאכילים...

אורי ברייטמן כתב שרוג'ר ווטרס מוציא את הפוליטיקה שלו בהופעות, ואם לא יאה לי, לא צריך. מי שקונה כרטיס משלם 385 ש"ח בשביל לשמוע את המוזיקה, לא לשמוע איך אנחנו, העם היהודי טובח בפלסטינים.

dooomer

New member
חברים תרגעו עם הביטולים, אולי אתם

צעירים מדי לזכור אבל פינק פלויד ורוג'ר ווטרס לא הופיעו פה עד היום בדיוק מאותה סיבה! אז למה קניתם בכל זאת כרטיסים???

moshe_d

New member
מצטער. אני לא הולך!

עכשו אני מבין למה חבריו להקה שנאו אותו. הוא בא להופיע בישראל, להרויח כסף ולעבור למקום הבא. לפתע בדרך הפך למחנך הדור?

nimrodherman

New member
עזבו אתכם...../images/Emo104.gif

בקשר להופעה... הצבעה ברגליים וויתור על ההופעה רק יתדלקו עוד את הקולות שהסיטו את רוג'ר מלכתחילה לעשות את כל הזיג זג הזה. אנחנו צריכים להראות בעיקר לעצמנו שאנחנו בוגרים הרבה יותר מאשר רואים אותנו. אנחנו מספיק חזקים כדי לא לתת לתפאורה וסיבות אחרות להשפיע על מצב רוחנו ועל דיעותינו. אני מגיע להופעה למרות מורת רוחי מעצם המניע לקיומה במיקום הנוכחי. אך אין לי כל ספק שברגע שהתו הראשון יתנגן כולנו נשכח מכל הבלאגן. נתראה שם.

רודף צדק רוג'ר ווטרס רודף שלום

קראתי את הידיעה בבוקר ב"הארץ" ושמחתי- אבל לא תיארתי לעצמי שתוערר פה ויכוח של 185 הודעות שחלקן ממש מזעזעות! אני מסכים עם ברייטמן - המעבר לנווה שלום משדרג את ההופעה בשתי רמות לפחות: אפילו תיארתי לעצמי איזה מוזר זה יהיה אם אחרי החתימה של ווטרס על עצומה נגד החומה (גדר ההפרדה) וההימנעות שלו מהופעות בישראל, הוא פשוט יבוא, יתן הופעת דארק סייד בירקון וילך הביתה עם הכסף בלי שום אמירה. קיום ההופעה שלו בישראל רק מוכיח שהבן אדם בוגר יותר בחשיבה שלו מכמה וכמה כותבים בהודעות שמעלי בפורום- ווטרס התיעץ עם אישי רוח יהודים וערבים והגיע למסקנה של נווה שלום במטרה לקדם את קולות ההגיון שבשני העמים. נווה שלום איננו מקום הזוי של שמאלנים - לטעמי הוא מסמל את התקווה שלנו פה כשני עמים. ההופעה של ווטרס תהיה עם אמירה לכל העולם לא רק לישראלים (למרות שאנחנו נוטים לחשוב שהעולם כולו מרוכז בנו)- אמירה פוליטית, כן פוליטית, כי אמנות היא פוליטית- לאומן הזכות להביע את דעתו הפוליטית וטוב שהוא עושה כך. ווטרס תמיד היה פוליטי וזו האומנות שלו- בלי הדעתנות שלו היצירה שלו לא היתה מה שהיא ומה שכל מבטלי הכרטיסים הנ"ל קנו בשבילה את כרטיסיהם. הצעה קטנה- צאו לבקר בנווה שלום, תראו מה קורה שם, איך מתמודדים עם הדו קיום, מה לומדים בביה"ס ואיך מתגברים על הקשיים. לא תצטערו, אולי ההחלטה שלכם תהיה יותר שלמה (לכאן או לכאן). אני כבר מחכה בקוצר רוח לווטרס בנווה שלום. אז שלום. Peace סאלאם!

סנאי נדיר

New member
ועוד עם הפיגוע שהיה היום..

ובטח יהיו עוד כמה פיגועים (מצטער שאני ראליסטי מדי) עד להופעה שלו, הוא בטח יבטל.. תהיו מוכנים לתפוס תור בקסטל לקבל את הכסף חזרה..

למעלה