בקשר להופעה...

• פותח הנושא k0zo
  • פורסם בתאריך

k0zo

New member
בקשר להופעה...

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3240430,00.html

Elinor BC

New member
עעעעעעעע אוףףףףףף למה <?!!

איזה מעצבן זהההההההההההההההה

ובהמשך

לפי הכתבה הבאה ההופעה תהיה בנווה שלום לא אומר שאני לא אבוא רק מעצבן http://news.walla.co.il/?w=//891868

לפי מבזק YNET

שלצערי לא ציטטת, ההופעה הועברה מפארק הירקון לנווה שלום, ליד מנזר לטרון. על פי הדיווח, רוכשי כרטיסים שאינם מעוניינים להגיע למקום, יוכלו לקבל בחזרה את כספם.

yaya765

New member
שיתבייש לו, שיתבייש

אני כמעט בטוח שלא אבוא וזאת כמחאה על ההרפסות שלו מול ארגון טרור. בגלל אנשים כמוהו המערב חוטף אירועים כמו 11 בספטמבר. ברגע זה הייתי מוכן לארגן טקס שריפה של כל הדיסקים שלו אבל אני בטוח שארגע בהמשך... מה שכן, מגיע לו שיחרימו את ההופעה. עד לרגע זה הייתי מוכן להישבע ששום דבר לא ימנע ממני להגיע. חבל שהוא כזה בלוק. גילמור הבין את זה מזמן

Elinor BC

New member
אני מתחילה לחשוב שאני לא אבוא

אני מצטרפת להחרמה על ההופעה ממש זוועה לדעתי אני נסערת ברגעים אלו, אין לי מילים ורק שתדעו שייתכן שלהקת פולקלור ערבית תחמם ת'הופעה (ככה שכל השירשורים שלנו על זה לפח) כה נפלא. להתחיל ת'ערב עם להקה ערבית ולסיים את הערב במקום נידח של שמאלנים (או כמו שאומרים : "דו קיום" עלק) סלחו לי אני נסערת אני אעצור כאן

הרגעי, יקירתי

מה רע בכך שלהקת פולקלור תחמם את ההופעה? הדבר הכי גרוע שזה יכול להיות, זה קיטש (מנסיון.
). ו"מקום נידח של שמאלנים"? נו, מילא. אולי זה לא הזמן להעלות ספקולציות, אבל אני בספק אם ההופעה תתקיים בנווה שלום. לא בגלל סיבות פוליטיות כאלו או אחרות, אלא מסיבות לוגיסטיות גרידא: שדה חומוס ליד לטרון אינו בדיוק המקום לקיום הופעת רוק ענקית בפני 50,000 איש, על כל הלוגיסטיקה המשתמעת מכך. מדובר לא רק בהסעות ובחניה, אלא גם בהקמת גדירות, שערים, אבטחה(!), שירותים, גזלנים - ובמה, תאורה(!), הציוד של הנגנים - מה שיצריך מאות של פועלי במה, אנשי אבטחה, סדרנים, ומה לא, על משאיותיהם ורכביהם וציודם. ואת כל זה הם רוצים לעשות בשדה חומוס? וזה עוד לפני שארגוני הירוקים למיניהם מרימים קול זעקה על הנזק הסביבתי הכבד שייגרם? אם שוקי ווייס יצליח להוציא את זה אל הפועל, אני אוריד בפניו את כובעי הוירטואלי. כרגע, אני בספק.

wommer

New member
הוא אמר בעצמו

שאני לא בטוח שזה אמיתי, שהוא יהיה בהפסד מהמופע הזה. ונראה לי שזה די סגור, עפ"י הנשמע בערוץ 22, שהמופע יהיה בנווה שלום...

Elinor BC

New member
הייתי אפילו רואה את זה כהפגנה אנטי

ישראלית מחאתית למדי. פשוט בדיחה, כל העניין הזה יצא משליטה הפך לבדיחה אחת גדולה

יסמין117

New member
באמת צריך להחרים.....

שהחמאסניקים יבואו לראות את ההופעה אולי הם ידליקו כמה זיקוקים גם.... ממש בושה לדיויד גילמור ככה להיכנע

wommer

New member
המממ

דיויד גילמור? הדבר היחיד שדיויד גילמור נכנע לו עכשיו זה לסולואים שהוא דופק ברחבי אירופה ולא בארצנו הקטנה

אף אחד לא הכריח אותך לבוא.

אני גם אוהב את המוזיקה וגם מסכים עם הדעות שווטרס מציג. את נגד דיאלוג? מה כ"כ רע במה שהוא אומר? מי שרוצה להחרים שיחרים, לי זה לא משנה. מי שמסכים עם המסר או שזה לא מפריע לו ייהנה ואתם תצטערו על כך שלא הייתם בהופעה הזאת.

ולך

אין אופי. איך זה שההעדפה הברורה שהוא הראה בהסכם שלו לפניית הערבים, לא פוגעת בך אולי קצת? - נכון, יש לו דעות פוליטיות, אבל כמו שנאמר לפניי, להחזיק בדעות ולהפגין אותן זה שני דברים שונים לגמרי. בבחירה שלו הוא החצין, הפגין, איך שלא תרצה לקרוא לזה, את ההעדפה הברורה שלו לעם הערבי. בעקרון, אני עצמי לא שונאת אותם או שואפת להשמיד את כולם, אני דיי שמאלנית [!!!], ולכן שום דבר בצעד ה'מחאתי' שלי הוא לא כלפיהם - אלא רק כלפיו. אדם שבחר לאום מסויים על אחר, אפילו אם זה בנימוס וכל זה, בטח לא ראוי ל400 שקל שילכו עליו. ואתה יודע מה? גם לא 50. אתה אולי תהנה מאוד מההופעה, ואנחנו אולי נפסיד אותה, אבל אתה הרבה כבוד גם תפסיד וגם אולי קצת רגישות וחשיבה נוספת על ההחלטה, בראשו של ווטרס. enjoy

למה פעולה למען קירוב לבבות

נחשבת להעדפה של לאום אחר? פשוט תגידי שהוא "אוהב ערבים" ואני אוכל לתייג אותך. אני לא אפסיד כלום. זה אתם תפסידו יום אחרי כשתבינו שפיספסתם הופעה כ"כ חשובה בגלל האטימות שלכם. למה להחזיק בדעות אם לא להפגין אותן? אם הוא היה גזען אז זה היה כשר?

Elinor BC

New member
אתה באמת חושב שאתה יכול להנות

מהופעה כל כך מחאתית -הפגנתית בחייך, ההופעה הזאת נהייתה פשוט בדיחה.. במקום לייצג הופעת רוק של גדול הרוק של שנות ה60 יעמוד מולך זקן בן 60 שישיר שירי מחאה שבעד ערבים או וואטאבר. איזה מן דבר זה? אי אפשר להנות מהופעה נטו של חבר פ"פ ?! איזו דרישה זו כבר?

Molchansky

New member
../images/Emo7.gifאני אפסיד כבוד

אני באמת לא אוכל לחיות בלי ה"כבוד" שאני אפסיד אם הוא היה בוחר לאום על פני לאום אחר הוא היה מעביר את ההופעה מחוץ לישראל ולא מכניס ישראלים
אבל הוא בסה"כ העביר אותה למקום עם השם "שלום", עדיין בישראל, ועדיין לישראלים. דרך אגב, כבוד זה דבר שמפריזים בערכו.

למעלה