בקשר להופעה...

• פותח הנושא k0zo
  • פורסם בתאריך

CrazySheep1

New member
כתבה מפורטת יותר...ועוד פרטים..

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3240429,00.html אז זהו, ככשמעתי את זה הרגע (לפני 10 דקות) בחדשות ערוץ 2 רציתי למות! אסוציאציות מפחידות התחילו לרוץ לי בראש, כמו לא ללכת למופע.. חשבתי שחרב עולמי עלי..אבל לאט לאט היתאוששתי מהידיעה, והבנתי שגם יש לה צדדים טובים. אם תיכנסו לכתבה שפירסמתי תגלו שהמופע יהיה גדול יותר מבפארק הירקון (במה באורך קילומטר!!!) שזה נשמע משהו ענקק!! ועוד 2 עובדות מעניינות שאמרו בחדשות, אבל לא ציינו בכתבה, זה שהמופע לעומת פארק הירקון יארך לאורך לילה שלם ולא רק 3 שעות, ושהמקום שם לפי דעתי הרבה יותר גדול מפארק הירקון (200 דונם)..בעצם תיבנה שם עיר אוהלים. מזכיר מאוד את וודסטוק..אחרי הכל, יכול להיות נחמד. ויש הסעות.

foofam

New member
למה זה לא נראה לי הגיוני?

יש לכם מושג כמה עולה קילומטר (
) על נגיד... 20 מטר של עץ
זה 20 אלף מ"ר של במה! אגב, זה קצת מבאס שהאריכו את ההופעה, לא שאני עצוב כי הוא הולך לשיר יותר, פשוט יש לי תוכניות כבר ליום שישי...

אני חושבת שהם התכוונו ל-100 מ'

הבמה בפארק היתה אמורה להיות 70 מ'. אין דבר כזה במה של קילומטר (ותקנו אותי אם אני טועה).

wommer

New member
סתכלי מטה

נשמע מאוד תמוה...קילומטר..הממ ווטרס יעשה כושר במהלך הופעה של 3 שעות אם כך...

Glcok

New member
כתוב שהבמה היא באורך קילומטר

בכתבה המפורטת בYNET כתוב שהבמה היא באורך קילומטר... לדעתי זה מטורף. אם האורך הוא קילומטר הרי שהוא בונה לעצמו חומה מנטלית בינו ובין הקהל. הכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3240429,00.html

כפי שכתבתי, זו כנראה טעות

אין דבר כזה, במה באורך קילומטר. לא שמעתי על זה מעודי. הם כנראה טעו ב-0 ובמקום 100מ' קראו 1000מ'. במה של 100מ' היא במה רצינית ביותר.

1500 מטר מרובע, לא אורך קילומטר

בהודעה לעיתונות שהוציא שוקי וייס נכתב במפורש: במה בגודל 1500 מ"ר. חישוב פשוט יראה שמדובר בבמה מלבנית של 50 על 30 מטר, או כל שילוב אחר בין אורך ובין רוחב. לסיכום: לא אורך קילומטר, אלא פשוט 1500 מטר מרובע!

wommer

New member
אין סיכוי במה

בגודל 400 דונם. אולי השטח הכולל של כל הקהל כולל הבמה יהיה 400 דונם. 400 דונם זה שטח עצום!

CrazySheep1

New member
לא הבנת נכון..

אני בהודה שלי רשמתי שגודל המקום הוא 200 דונם, אז תיקנתי ל400. אורך הבמה יהיה קילומטר.

וינסנטי

New member
קילומטר?

תגידו לי, אתם נורמלים? במה באורך קילומטר זאת לא במה. זה כביש.. מילא 100 מ'. במקרה הכי הכי, אולי 200. וזאת כבר במה ענקית מידי. קילומטר? לא הולכים להופיע דינוזאורים. ווטרס אולי קצת דומה לדינוזאור, אבל לא בגודל המספק. צאו מהאשליות. אין כזה דבר במה באורך קילומטר.

wommer

New member
נראה לי אפילו בלייב 8 לא היה

כזה ארוך. והבמה שם נחשבה לאחת הבמות הגדולות והמסובכות בהיסטוריה!

Jason2

New member
ויש עוד יתרון

אפשר לקפוץ בצהריים לאבו גוש לנגב חומוס כמו שצריך.

prog rules

New member
אדוני ווטרס קח תהופעה דחוף ת'לתחת

סעמק לא הולך אני מחזיר תכרטיס נמאס לי כבר !!! לילה שלם פתאום לעזאזל נלך להופעה של קרייאטור!! ארר בן זונה אני מאחל לך שתקבל התקף לב ותמות לפני שתבוא לארץ! פינק פלויד תחיה לנתח הרבה אחריך רוג'ר ווטרס אני משתין עלייך בקשת מוזיקאי דגול ואדם קטנטן!!!

Jason2

New member
אולי עדיף שלא תוותר על הבגרות

השפה שלך באמת זקוקה לשיפור רציני.

למעלה