בקשר להופעה...

• פותח הנושא k0zo
  • פורסם בתאריך
אני מבינה שאתה נסער

ואני מציעה קצת לקחת אוויר ולהרגע. התבטאויות בלשון כזו אינן מקובלות בפורום - גם כלפי רוג'ר ווטרס, וגם אם אנשים חולקים על דעותיו והחלטותיו.

prog rules

New member
אם כל הכבוד לו והוא ענקי

אני לא מבין איזה זכות יש לו להזיז את ההופעה שלו אחרי שכבר התחילו להימכר כרטיסים. זה חוצפה לומר שמדובר ב40 שנים של סבל מה הוא חושב שאנחנו לא סובלים. אני לא לוקח את המילים שלי חזרה ההתבטאות מגיעה לבנאדם הקטנטן שהוא הפך להיות. אחח רוג'ר איך נפלו גיבורים, ואתה נפלת. הכרטיס שוכב על השולחן שלי מאז שקיבלתי אותו, משהו יודע איך מחזירים אותו ומקבלים את !!!הכסף!!! ולא זיכוי למופע אחר אין לי עניין במופעים אחרים?

גש למשרד הכרטיסים ממנו רכשת את

הכרטיס, והחזר אותו, תמורת הכסף ששילמת. כן, ההודעה של ווטרס לעיתונות הינה התקפלות מול הלחצים שהופעלו עליו ע"י גורמים פלסטינים. האמת, אני ציפיתי שמלכתחילה הוא יסכים להופיע באזור רק אם זו תהיה הופעה משותפת בפני קהל ישראלי ופלסטיני, ודי התפלאתי שהוא הסכים להופיע בפארק הירקון. כך שההחלטה להזיז את המופע היא נסיגה לא בלתי צפויה. זיכרו גם שלווטרס יש שגעון גדלות והוא רוצה להציל את העולם (ע"ע החומה בברלין, ועוד). לא הוא האדם שיוותר על הזדמנות להשכין שלום במזרח התיכון. הכי חשוב: יהיה חומוס?

wommer

New member
חח איזה זכות?

אמ לפי מה שידוע לי, זה המופע שלו...אז הזהכות היא שלו.

prog rules

New member
אבל הכסף והשטח הוא שלנו

אני מתחנן שלא יתנו לא להופיע כאן זו תמיכה בחוסר ההכרה במדינת ישראל של הפלסטינים. אני יודע שלא צריך לערב פוליטיקה אבל הוא התחיל. לא לתת לו להופיע!! פשוט

Jason2

New member
תגובה אחת על זה וזהו

אתה זוכר שאתה חי במדינת ישראל? אתה זוכר שזו מדינה דמוקרטית בה מכבדים את כל הדעות? אתה זוכר שאנחנו מקבלים אורחים ממדינות ידידותיות גם אם יש להם דעות אחרות? אתה זוכר שיש לנו חופש דיבור וכל אחד יכול להופיע ולשיר את המוזיקה שלו? אתה זוכר שאין כזה דבר לאסור על אנשים להופיע?

wommer

New member
זה לא ממש נכון מה שאתה אומר

הוא מציע את עצמו. השטח הוא לא ממש שלך. יש כסף, כי יש אנשים שעדין מעוניינים לסוע. וזהו סגור העניין.

רוצה את !!!הכסף!!!?

תתקשר לקסטל או למי שהזמנת ממנו, לא נראה לי שתתקל בבעיה מסימת.

אני חושב חיובי

אם התקשורת בארץ ובעולם ינפחו את האירוע כמו שצריך "עוד צעד בדרך לשלום הישראלי-פלשתינאי" "הופעה למען השלום" וכו', זה יכול אולי להפוך לפסטיבל רוק (אמני רוק חיים מהדברים האלה) או אפילו בוב גלדוף יקפוץ ויחליט לעשות איחוד נוסף למען הדו קיום. אולי אני לומד יותר מדי מתמטיקה. אבל ההזיות האלה נחמדות.

מישהו חשב על זה שהמשטרה לא תאשר?

בכל זאת המקום פחות בטוח אז חכו בקשר לוויכוחים על להחרים. אני לא חושב שהשינוי במקום בכלל, אני לא מקבל את ווטרס כבן אדם אבל רובנו ידענו את דיעותיו הפוליטיות והרבה אנשים יודעים את דעותיהם של דוסטויבסקי שכידוע היה אנטישמי ושל וואגנר. אני חושב שבשורה התחתונה הולכים לשמוע את המוזיקה של ווטרס שהיא ללא עוררין, לפחות לדעתם של משתתפי הפורום הזה, גאונית ומהיצירות היותר איכותיות שקייימות על הפלנטה הזאת. אז בחיאת רבאק, אין סיבה לא לבוא להופעה אז בואו בהמוניכם ויהיה טוב :)

Harleydude

New member
העלית נקודה מעניינת

אבטחה. הרי פארק הירקון הוא מקום שמיועד לארועים כאלה ועומד בתקן מסויים. מעניין באמת מה יהיה עם זה

wommer

New member
בכלל אין מקום לויכוחים כאלו

או אחרים. אין צורך להיות עצבנים. כמו שאמרת, כולם יודעים את דעותיו. ובטוח שהוא היה משחיל פה ושם על הדעות שלו...

The Albatross

New member
כמה אירוני יהיה

פיגוע במקום שמוקדש למען השלום, עם אזרחים ישראליים ופלשתינים. רק תחשבו על יחסי הציבור שזה יכול לעשות למדינת ישראל בעולם.

itaikuskus

New member
אתה מגזים

העובדה שווטרס רוצה להתחשב גם בעם הפלסטיני, לא עושה אותו אנטישמי, כך שאין לך מה להשוות אותו לואגנר וכו', בכלל, אני מזהה בשרשור הזה דפוס של גאוות יחידה ופטריוטיות מיותרת, שדיי גובלת בגזענות, ואני לא ממש אוהב מה שאני רואה, בכל מקרה, אני לא אכנס לויכוחים פוליטים כאלו או אחרים, רק אמליץ להפסיק להתבכיין, מי שרוצה תכסף, שיקח אותו, מי שרוצה לבוא, שיבוא, אין מה להתפלסף על זה יותר מדי.

למעלה