בקשר להופעה...

• פותח הנושא k0zo
  • פורסם בתאריך

afon

New member
איזה יופי!

10 דקות נסיעה מהבית שלי. כשחושבים על זה ההורים בחו"ל בתקופה הזאת, לכן אפשר לארגן מפגש פורום בבית שלי ואז לנסוע בשיירה מאורגנת ולפרוץ את הדרך לירושלים דרך לטרון.

איך לעזאזל מתכננים לנתב את התנועה?!

ה ניראה לי מטורף... אני מתאר לעצמי איזה פקקים הולכים להיות שם עם לתל אביב מסובך להגיע ויש סכנה לפקקים אז לא רוצה לדעת מה יהיה שם מקום בו הכביש הרבה יותר צר...

prog rules

New member
יש הסעות ?

אוף!! נו למה!?!? איזה טימטום אוף שמשהו ישלח מכתב לסוכנות של וייס זה פשוט לא נוח זה לא במרכז הארץ

afon

New member
אוקיי

כביש 3 הוא כביש שבנוי בצורה יפה מאוד, 2 נתיבים ומרחב תמרון נוח בהחלט. כביש 1 הוא הכביש הכי גדול בארץ. עכשיו מה יותר נוח, מקום פתוח באמצע שדות בין שני כבישים מרכזים או בתוך גוש אורבני של חצי מליון אנשים? איפה יהיו יותר פקקים? אני מניח שהתשובה ברורה. בקשר למרכז הארץ, המקום נמצא מקסימום חצי שעה מכל עיר במרכז הארץ, תל אביב זה לא מרכז הארץ, יש עוד מקומות. 10 דקות ממודיעין, 20 דקות מראשון, 20 דקות מפתח תקווה, 30 דקות מאשדוד ואשקלון, 25 דקות מירושלים, חצי שעה מת"א\גבעתיים\רמת גן, איך זה לא במרכז הארץ? היחדים שזה מאריך להם זה תושבי השרון צפונה. באמת שזה לא נורא.

afon

New member
אני מניח

שביחס לרחוב הירקון ורוקח אז הפקקים יהיו מזעריים.

GentlyWeeps

New member
ממש לא לעניין השינוי הזה

קצת איבדתי מהכבוד שלי אליו זאת הרי הייתה החלטה שלו

wommer

New member
אממ דיווח...

הרגע בערוץ 22 דווח על זה גם כן, והייתי בשוק. אולם זה יכול להיות מגניב למרות הכל - וודסטוק ישראלי(?) לפחות כך אמרו, מאהל של הקהל, שלפי מה שהם אומרים(עפ"י שוקי וייס) 50 אלף, אך בנתיים 35 אלף, עפ"י מה שראיתי בוואלה לפני דקות אחדות. ההופעה תתבצעה על שדות חומוס ועוד שדהאחר(לא זוכר של מה), שייקצרו בטרם עת, ושוקי, לפי מה שהוא אומר, יאבד מיליונים שקלים...הממ. יהיה הרבה חניה שם, והרבה מקום. מעניין לראות את ההופעה שם, המקום נראה מגניב לחלוטין.

wommer

New member
אה מוסיף!

בניגד למה שנאמר פה לא מזמן לגבי הפלסטינים שביקשו ממנו לא לבוא: נאמר גם בכתבה ב22 שווטרס בהתחלה שקל את זה ברצינות ואף החליט בהתחלה לוותר על ההופעה(אולי בגלל זה בהתחלה ת"א נעלמה מרשימת ההופעות?) ורק אז הוצא המקום-נווה שלום, אשר מהווה מקום של דו קיום בין ערבים ויהודים. בין היתר, ראש המועצה שם(או משהו כזה), רוצה לתכנן בנוסף להופעה, הפנינג לקירוב בין הפלסטינים ליהודים, שיימשך כל היום.

prog rules

New member
תשאירו את הפוליטיקה בחוץ!

לעזאזל אני שומע ואגנר ולא אכפת לי מה הוא חושב על יהודים אני מעריך אותו מבחינה אומנותית. אז למה רוג'ר לא עושה את ההפרדה?!

foofam

New member
לנו (לי...) לא אכפת מהפוליטיקה...

רק חבל לי שלרוג'ר אכפת. הוא הולך להופיע במקום שאף אחד לא הופיע בו קודם, הוא הולך לשלם מיליונים על חומוס שקוצרים אותו לפני הזמן ואף אחד לא יודע כמה נוח יהיה לעמוד/לשבת שם, ובינתיים הכל שם זה תוכניות, כאשר המקום המוגדר לבמה הוא "ליד העץ". לא אכפת לי שאני הולך לנסוע עוד חצי שעה ויותר, אבל לא עדיף מקום קצת יותר מסודר? אגב, התחלתי את ההודעה קשורה להודעה של "prog rules", וההמשך קצת פחות קשור, אז אל תתייחסו לאמנות השרשור

האזרחק

New member
ההבדל בין ואגנר לווטרס

הוא, בין היתר, בכך שואגנר לא התפרסם בזכות הדעות שלו ולא כלל אותן ביצירותיו. רוג'ר מוערך בד"כ (אם אני לא טועה) על המילים שכתב פחות משר על כשרון השירה או הנגינה שלו. ואם אני לא טועה #2, מרבית השירים שכתב הם לא שירי אהבה...

וכאן מתחיל החשש שלי.

אם ווטרס שקל ברצינות לבטל את ההופעה, אזי לכשיתברר לו שלא ניתן לקיים את ההופעה בנווה שלום, מסיבות לוגיסטיות גרידא, הוא יבטל אותה סופית.

nadavkrv

New member
מאכזב

פחות מאכזב הקטע של המיקום החדש...מה שיותר מאכזב זה הסיבה לשינוי במיקום!

למעלה