בקשר להופעה...

• פותח הנושא k0zo
  • פורסם בתאריך

avki

New member
מצד שני, נראה לי שהצעד הכי נכון

יהיה בהבעת מחאה קטנה ולא נסחפת בשרשור הפורום שנפתח בשביל זה. משהו בסגנון "פציפיסט מעצבן שחי בבועה שלו".

Liorking

New member
לא לגמרי נכון

אם המונים יבטלו את הכרטיסים, ווטרס כנראה יבין את הרמז.

איזה רמז?

ווטרס יבין מזה שאנשים לא מסכימים עם דעותיו, וזה רק יחיש את ביטול המופע בכלל. לא שיש סיכויים גדולים שהמופע יעלה, ממילא, במצב הנוכחי.

Liorking

New member
הרמז

הוא יבין שאנחנו הישראלים לא פראיירים ולא מוכנים ללכת בכל מחיר להופעה שלו ושיש גבול להשפלה שאנחנו מסוגלים לספוג.

afon

New member
אנחנו בטח לא פרייארים.

מי זה הרוג'ר הזה בכלל?? שיגיד לנו מה לעשות?? ככה הוא יבטל, שוקי יתחבא ואנחנו נשאר עם הזין ביד ונצתרך לנסוע למילאנו\לונדון\ברלין.

IamAR

New member
על איזו השפלה בדיוק אתה מדבר?

על זה שהוא העביר את ההופעה לשדות חומוס?? או על הקטע שהוא החליט להקדיש את ההופעה שלו במטרה להעביר מסרי שלום באזור?? או שזה פשוט רחוק מהבית שלך?? ותתפלא, ישראלים כן פרייארים

חחחחחח

וואי אנשים ממש שרוטים יש פה על מה העצבים בכלל ממה כולם מתרגשים אז העבירו את המקום של ההופעה בתכלס מה זה משנה ברגע שהגיטרות והתופים ושאר הקולות והאורות שיעלו מהבמה את מי זה יהיה מעניין שאנחנו יושבים על חומוס עתידי או שאנחנו יושבים על קקה של כלבים(פארק הירקון) העיקר זו המוסיקה העיקר זאת האווירה העיקר זה הרגש הצמרמורת ההרגשה החד פעמית שנשמע את רוג'ר והלוואי גם את ניק (במיוחד בשביל One Of These Days ושאר הירקות שהוא מכה בתופים כמו מטורף) ובמקום לפזז את מילות השיר האדיר San Tropez נשנה להם מעט את המילים As I reach for a homus Slide a rind down behind The sofa in neve shalom. ובקיצור אנשים צאו מ ה ס ר ט שאתם חיים בו הולך להיות אדיר

IamAR

New member
בתכלס, ההפסד שלך

אני גם מקווה שיבטלו, כמה שפחות אנשים בארוע הזה, ככה יותר טוב כבר ביטלת נכון? עכשיו תסתכל אחורה, ותחשוב רגע על הסיבה בגללה ביטלת, האם היא באמת שווה את התוצאה??

עקרב76

New member
אני לא מאלה שמסתכלים אחורה. ולא

לשכוח שאנחנו גרים באילת. לבעלי יש 2000 דיסקים שבתוכם יש הרבה דיסקים של פינק. בכסף של הכרטיסים נמצא על מה להוציא אותו

IamAR

New member
בטח שתמצאו על מה להוציא אותו

אני תיכננתי גיטרה על הכסף הזה, גם אני הייתי מוצאת על מה להוציא אותו השאלה מתי תמצאי כרטיס נוסף להופעה כזאת?

Simba48

New member
רוג'ר ווטרס - קונצרט או פוליטיקה??

לאחר שסולן הפינק פלויד החליט לא להופיע בתל אביב, עקב בקשת הפלשתינאים, שראו בהופעה בתל אביב "תמיכה בכיבוש" - הועבר המופע לנוה שלום, כדי לרצות את אוהדיו הערבים. מאחר ואין לי ענין לערב קונצרט רוק בפוליטיקה, בכוונתי להחזיר את הכרטיס שנרכש למופע בתל אביב שכן סר חינו של רוג'ר ווטרס בעיני. אני קורא לכל מי שרכש כרטיס למופע בתל אביב, לעשות כמוני ולהשאיר את רוג'ר ווטרס לשיר מול השדות הריקים.

adiville

New member
אני נותנת לזה שבוע-שבועיים ומבטלת

משום מה נראה לי שזה ימשיך להתגלגל ואני לא רוצה לעשות משהו שאתחרט עליו...

רוג'ר

זה נחמד מה שהוא עושה לקדם את השלום ... מי שלא אוהב את הרעיון יכול להחזיר את הכרטיסים ולקבל את הכסף בחזרה הריי בינינו אף אחד כאן לא יחזיר את הכרטיס אז על מה כל המהומות ? כולכם כמו ילדים טובים תהיו שם ורבים מאיתנו גם יסעו לעזה אם צריך כדיי לראות אותו !

IamAR

New member
../images/Emo45.gif

אני זוכרת איך כולם אהבו את מה שהם אמרו בלייב 8, שאם הם יבואו, זה יהיה במטרה לקדם את השלום באזור אז זה לא הם זה רק ווטרס ועל מה כולם בוכים? על זה שהוא מגשים את האמירה שנאמרה באותו ארוע סוער והוא החליט לנצל את ההופעה פה כדי להדגיש את העמדה שלו, אז אני לא מסכימה איתו ב100%, אבל לפחות הוא מביע דעה כלשהי חוצמזה, אנחנו מדינה דמוקרטית, מה שכולל בתוכו ריבוי דעות אתם רוצים שווטרס יראה כמה הוא אוהב אותנו ושונא את הערבים? זה לא יקרה, ואם זה היה קורה, אני לא הייתי הולכת להופעה הזאת מה שהולך בפורום הזה זוהי גזענות בוטה מה הבנאדם רוצה?? להראות לנו שהוא בעד השלום הלא זה מה שכולנו רוצים ושואפים עליו?? תראו את זה כהמשך דרכו של רבין ואם אתם ימניים...... אז חבל

למעלה