ובכן,
קודם כל, תודה שאת מסכימה לדון בזה לפחות. עכשיו- אם הפחד שלך הוא מדברים שיוכלו לפגוע, או כפי שהגדרת זאת "מאגיה שחורה", אז את מחסירה נקודה מאד משמעותית מהטיעון שלי. תמיד יש את אלו שירצו לפגוע, ושיבקשו: "תנו לי כישוף כדי לפגוע בזה ובזה בגלל שהם עשו לי ככה וככה..." זו המשמעות האמיתית של המונח שאתם כ"כ אוהבים- "טרולים". אנשים כאלה ראויים להתעלמות, אבל לא חייב להיות חוק שיכריח אנשים להתעלם מהם. כל אדם כאן עם ניסיון גם אמור היה להגיע לרמת בגרות מסוימת, ולפי חוקי האתיקה האישיים שלו הוא יכול לערוך את השיפוט שמדובר בטרול, שלא מבין לעומק את מה שהוא מבקש, ושסתם עושה רוח. מישהו אמר כאן שאם נתחיל לחלק טקסים על ימין ועל שמאל, אנשים ללא ניסיון ינסו אותם וכאשר הם יראו שהם לא עובדים, הם יחליטו שמאגיה לא עובדת. אנשים כאלה, פשוט ראויים למסקנה שהם יגיעו אליה. כי זה יוכיח שהם לא חקרו, לא למדו שמדובר בקצת יותר מהנפת מטה ושרביט, לא תירגלו מדיטציות ותרגילי אנרגיה שונים וכן הלאה. מותר, אם זה ממש דחוף, להוסיף מתחת לכל כישוף: "זכרו, כישוף הוא לא דבר פשוט. ללא ניסיון ואימון קודם הוא לעולם לא יצליח. קחו את זה בחשבון." ואם זה ממש בוער אפשר גם לצרף קישור למאמרי הפורום, כדי שידעו איפה הם אמורים לחפש. אם אתם מבהירים מצדכם, שכישוף לא יכול להצליח למישהו חסר ניסיון, אז עשיתם את שלכם. שישארו הם ויסיקו מסקנות. ולסיום- אני אישית לא מדברת על המצב הזה שאנשים סתם באים ומבקשים טקסים והקהילה מחלקת אותם חופשי. אני מדברת על דיונים שכוללים בין היתר מידע פרקטי, אפילו טקסים שלמים, שנדרשים ע"מ להבהיר רעיונות, או ע"מ לבקש עצות ודעות וכן הלאה. נכון שדיונים כאלה לא באים כל יום-יומיים, אך הם עשויים להגיע. וחבל, שאם קורה והם יגיעו, יהיו הכתוביות האדומות האלה שימנעו מהם להתפתח. -הצוענייה.