בקשות לכישופים

עזרה דחוף דחוף

בתי עמדה להתחתן בעוד שבוע, היום נכנס לחתן ג'וק והחליט שאם אביה של בתי לא יתן 25 אלף שח:ח הוא מבטל את החתונה בתי דברה עם אביה והוא אמר שהוא לא יכול לתת יותר מ10 אלפים ש"ח, כי יש לנו עוד ילדים שבבוא הזמן גם הם יצטרכו, החבר של בתי קבע שבגלל זה הוא מבטל את החתונה, והם כבר היום הלכו לאולם ובטלו, וגם את הצלם בטלו וגם את הרב, בתי מאוד אוהבת אותו ובכתה המון ואני יחד איתה , מה עושים כדי להציל את המצב? לי נראה שהוא חפש תירוץ כי אם אוהבים הכסף לא מהווה בעייה, האם יש לכם איזה כישוף או משהו כזה להחזיר לבתי את בעלה לעתיד? אשמח אם תענו לי מהר, אני שבורה ובתי עוד יותר כבר ההזמנות חולקו והכל מוכן

Rainbow Keshet

New member
../images/Emo41.gifשאלה לגבי עין הרע..

(אם השאלה שלי לא מתאימה לפורום, אני אשמח לדעת לאן כן...) רציתי לדעת איך אפשר לדעת אם יש עלי (חס וחלילה) עין הרע,ואם יש, איך מטפלים בזה?.. תודה!

albi2

New member
בקשת עזרה

אינני יודעת אם אני בפורום הנכון אבל אין לי את מי לשאול ולכן אני כאן. לאחרונה מתרחשים דברים עצובים במשפחתי: אני לא עובדת, שומרת על שלושת ילדיי, לפני שבועיים בעלי פוטר מהעבודה, לפני כשלושה שבועות הייתי מעורבת בתאונת דרכים. לפני מספר ימים בעלי היה מעורב בתאונת דרכים. ילדים חולים ללא הפסקה. מצב בבית לאור הנ"ל מאוד לא נעים. לפני שבועיים בנקיון שגרתי מצאתי מאחורי השידה של ילדיי שערות. לא,לא שערה אחת או שניים אלא כאילו כמות גזורה. מייד לקחתי ביד וזרקתי לאסלה. לפני שבוע בעלי שאב את החדר של הילדים, הזיז שידה ובאותו מקום מצא בדיוק אותן שערות. הפעם ממש נבהלתי אך עדיין לא ייחסתי לזה חשיבות. אני אדם ממש, אבל ממש לא מאמין. אבל כל הצרות שנופלות עלינו, הקושי של שנינו למצוא עבודה, המחלות, האוירה הכללית, גורמת לי לחשוב על עין הרעה או משהו כזה. ( סליחה על הנוסחים הלא מקצועיים). האם אכן זה ייתכן ואם כן, לפני פונים, אין מסירים את ה"קללה" ( אם בכלל). אודה על התשובה או הפניה למקור שיוכל לעזור.

רשף כשף

New member
תקשיבי רגע

את יכולה לומר תודה שביתך לא התחתנה איתו, מפני שאם הוא ביטל את החתונה בגלל סיבה כזאת לא נשמע שיהיו להם חיים טובים ביחד, אלא חיים שמבוססים על ניצול. עכשיו זה קשה אבל תתארי לך מה היה קורה אם האב היה נותן את הכסף והיית מגלה את האופי האמיתי של החתן רק לאחר חתונה וילדים... הכישוף הכי מתאים כבר קרה על מנת לשחרר את ביתך מחיי ניצול והשפלה. מאחלת לה שתמצא מישהו אחר שיאהב אותה לא בגלל הכסף אלא בגלל מי שהיא.

Rainbow Keshet

New member
אופס לא משנה

ראיתי שמישהו שאל משהו דומה וראיתי מה היו התגובות..

CAT4

New member
בבקשה

אין לי הרבה מה לומר חוץ מזה שאין לי מה לומר אבל ככה זה הולך העולם הוא לא מקום טוב לחיות בו אנחנו לא חיים בו במצב של רוגע לעולם ואנחנו צרכים לשרוד בו ולא לחפש סיבות כדאי שדברים יקרו. ואני חושב שאת צרחה לשאות את הבת שלך אם היא לא גוזרת לעצמה את השיער ילדים לפעמים עושים את זה לעצמם. שינוי מזג האויר גורמים לאנשים לחלות בעיקר אם יש לכם מזגן בסביבת החיים שלכם מקווה שתמצאו מקום עבודה בקרוב

אורי רז

New member
בטח המייסטרסית תמחק לי את ההודעה

אבל מכיוון שמדובר במידע זמין להפליא, הנה כמה שיטות להסרת עין הרע מספר סגולות ותפילות שקניתי בחנות ספרי קודש: חמסה - נחשבת לסגולה כנגד עין הרע, ויש שמצאו לה סימוכין בתורה ובזוהר. ניתן לתלות בכניסה לבית או חדר, ואף על הגוף. אם נתלה על גוף של תינוק יש לנקוט באמצעי הזהירות הדרושים, לדוגמא אם נקשר בחוט יש לוודא שהחוט לא יתהדק חלילה וחס על יד, רגל, או הצוואר. אפשר להשתמש גם במלבן קטן עשוי נחושת או כסף עליו חרוטה האות ה'. כמו כן ניתן להשתמש בתליון בצורת ראש דג עשוי מכסף או זהב, ולתלות אותו בכל מקום על הגוף או אחד הבגדים. לילדים אפשר להכניס לכובע, כאמצעי זהירות שלא יבלע את התליון. קריאת תהילים לא' - קריאת פרק לא' מספר תהילים מדי יום יש בה כדי לסלק עין ברע. שטיפה - לשים בכלי מים, להוסיף מעט מלח, לכבות בהם שלוש גחלים, ולשטוף בהן פנים וידיים.

אני לא רואה סיבה למחוק את ההודעה.

ההפך,אם נכניס אותה ל"הודעות נבחרות" זה יחסוך לנו את הטירחה.....פשוט נשלח לשם את הפונים לעזרה. חביב הקסם

ToryMaster

New member
../images/Emo13.gif

בהחלט אין סיבה. יש הבדל בין "קמיעות" ובין "כישופים"

אורי רז

New member
את הקמיע עם האות ה' אפשר לקנות

היום בחנויות של ספרי קודש וספרי לימוד של ישיבות ובתי ספר דתיים, כחלק מקמיע על קלף כשר. באופן אישי אני לא ממש מבדיל בין כישוף, תפילה, סגולה, וקמיע, אבל זה רק אני. באיזשהוא שלב אני אעלה לאתר שלי דף עם אוסף מאילו מספרי קודש יהודיים לטובת הציבור, אז לשיקולך אם לקשר מראש הדף להודעה שלי או לא.

Melody Girl

New member
לגבי החמסה הרחוקה מהיהדות

לידיעתכם, החמסה איננה סמל יהודי כלל ועיקר. 5 האצבעות בכף היד (חמסה) באות להזכיר למוסלמים את חמשת המצוות העיקריות שעליהם למלא (כף ידה של פטימה). דורות שנולדו בארצות ערב אימצו את המנהג של החמסה ושילבו בו מוטיבים יהודיים ואת המנהג הזה הביאו עימם. במקורות, אין קשר כלל ועיקר בין חמסה ליהדות ולעין רעה. מוטיבים יהודיים הינם שמו של הקדוש ברוך הוא בצירוף שמות המלאכים, אבני החושן, דגים וכן מזמורי תהילים.

אורי רז

New member
אין לי כרגע כוח להעתיק את רשימת

המקורות מהתורה והזוהר שמובאים בספר, אבל את מוזמנת לבדוק ב"אביעה סגולות", עמודים 341-343. כמו כן, שגויים משתמשים בסמל מסויים לא אומר שאין לו שורשים ביהדות. באותה מידה ניתן לאמר שהדגים הם סמל נוצרי מובהק, ולהתלות בהשפעות נוצריות כדי לטעון שאין להם קשר כלל ועיקר ליהדות. אפילו בתורה עצמה יש רמזים להשפעות ממיתולוגיות של העמים שחיו בשכנות לעם ישראל, לדוגמא בסיפורי הבריאה וסיפור המבול. גם החושן הוא דוגמא נהדרת - נביאי ישראל לעגו לגויים שמשתחווים לאבנים, חפצים דוממים וחסרי דעת, אבל מלכי ישראל הלכו לכהנים שיוועצו בבורא עולם באמצעות תריסר אבנים. לגבי מה נמצא במקורות ומה לא נמצא במקורות - א. בתורה אין בכלל שמות מלאכים, ואת אילו שאפשר למצוא בנביאים וכתובים אפשר לספור על יד אחת וגם הם ככל הנראה פרי השפעות זרות מגלות בבל. ב. מפתח שלמה, והקמעות שבו, פופולריים היום וכנראה היו פופולריים בקרב יהודים במאות השנים האחרונות, אבל המקור של הטקסט הוא ככל הנראה נוצרי עם השפעות מוסלמיות. ג. אין זכר לגלגול נשמות, ואף לא להשארות הנפש, בתורה, ואף גן העדן מהפרקים הראשונים של בראשית מתואר כנקודת המוצא הגיאוגרפית של נהרות מוכרים, כפרת והחידקל, הזורמים במקומות גיאוגרפיים מוכרים כאשור וכוש. בספר שמואל יש התייחסות ברורה להשארות הנפש, אך לא ידוע לי על התייחסויות ברורות לנושא מעבר לכך בנביאים וכתובים - בטח לא בסיס מוצק וברור לתורת הגלגולים של האר"י. ויש עוד נושאים רבים ששנויים במחלוקת - א. יש יהודים שלא יכניסו תמונה לבית שלהם, יש שיתירו תמונות של רבנים וצדיקים, עד הרמב"ם שהתיר גם תמונות של כוכבים ומזלות כל עוד לא עובדים אותם ולא מייחסים להם כוחות. ב. בתלמוד יש התייחסויות כאילו לאסטרולוגיה ועכו"ם (עבודת כוכבים ומזלות), שהנוצרים צנזרו את התלמוד מתוך טענה שעכו"ם זה ראשי תיבות של עובדי כריסטוס ומאריה ולא מקובל עליהם שהיהודים יזלזלו בהם כך. בתנ"ך בכלל ובתורה בפרט אין שום תימוכין לאסטרולוגיה כפי שמבינים ומשתמשים בה היום - אלוהים ברא את גרמי השמיים וקבע אותם במסילותיהם, מה שמזים את הטענה שהם ישויות שאינן יצירת האל כמו אבנים, עצים, ובעלי חיים, ואלוהים יכול לגרום להם לעמוד במקומם, אבל בזה מסתכם העניין. עם זאת האסטרולוגיה של הגויים מצאה את מקומה ביהדות, כשמצד אחד יש הטוענים שהאורים והתומים עצמם היו פריטים אסטרולוגיים ומצד שני פרשנים שהתייחסו לנושא כאל כפירה ועכו"ם. ג. הקבלה בכלל והזוהר בפרט נחשבים לכפירה בעיני חלקים מהיהדות, לדוגמא הספירות עם שמות האלוהים המותאמים והתפילות המופנות אליהן או דרכן נחשבות לריבוי האל ולכן לכפירה באחדותו ועבודת אלילים.

leatal1

New member
זו הבעיה

זו הבעיה! היא לא יודעת של מי השערות ולכן היא מודאגת מאוד, וחוששת שזה עין הרע או כישוף, או משהו כזה...

Bmaya

New member
דעתי בלבד...

אם את אדם לא מאמין אז את בכלל לא אמורה לחשוב על צירוף מקרים זה כעין הרע או משהו אחר. לדעתי, כל האמונות האלו הן מקור הכנסה נאה לכל העסקנים בזה (חמסות, קמיעות, ברכות, מזוזות וכו...) תחשבי חיובי יותר! המצב במדינתנו לא קל ויש גל של פיטורים, אולי תמצאי משהו טוב יותר, אולי לא, מה שבטוח זה שאת צריכה כרגע להתמודד עם המצב ולא לחפש כל מיני אפשרויות מגוחכות... לגבי תאונת הדרכים, אולי זה בשביל לאותת לך לחשוב על הנהיגה ולא להעסיק את הראש במחשבות כמו עין רעה. והשערות, נו, אולי רק אצלי הילדה מתאמנת על השיער שלה ?? אולי תשאלי את הילדים אצלך, אולי חברים שהיו שם? שיהיה לכם רק טוב!

../images/Emo57.gifאמונה

היי בקשר לשאלה שלך אני מאמינה שאם את מאמינה בטוב אז הוא יבוא והאמונה בבורא עולם חזקה יותר מכל דבר אחר. אמרת שאתץ לא בנאדם מאמין אז אולי זה הסימן פשוט תאמיני והכל ישתפר

לי לו לה

New member
../images/Emo91.gif

מבינה את כאבך ואת רצונך להתפס במשהו שלא קיים. העובדות למעשה מדברות בעד עצמן: עבודה - כל המשק על הפנים ולצערכם גם אתם הצטרפתם למעגל, אולם אל יאוש חלקו ביניכם את החלוקה משימות בחיפוש העבודה. כעת בעלך ישקיע זמנו בחיפושי עבודה ואת המשיכי להשקיע בגידול הילדים הזקוקים לכם כעת,לחום ולאהבה שלכם. מחלות הילדים - מה לעשות זו עונת מעבר אשר משפיעה על המערכות בגופנו, גם הן בסופו של דבר חולפות להן. שערות מאחורי השידה - בדקו האם הילדים לא גזזו לעצמם או אחד לשני את השיער או לבובות. מה שחשוב המשיכו לתמוך אחד בשניה ולהיפך.

למעלה