לא זוכר מאיפה זה אז סורי שאין קרדיט
למרות שרשמתי את זה גם ואז מחקתי כי זה בלי טעויות בכלל... קבלו ראפר תותח שיר בנזונה מתי דיגיביט יוצא עוד שירים???? דיגיביט(עם נימי וצ'ולו) - בוא שנה אותי (דיגיביט ונימי) כולם רוצים (גם אני גם אני) רק אני לא (למה לא למה לי?) הפסנתר מנגן (דו-רה-מי דו-רה-מי) אתה זה אתה (אני זה אני) כולם רוצים (גם אני גם אני) רק אני לא (למה לא למה לי?) הפסנתר מנגן (דו-רה-מי דו-רה-מי) אתה זה אתה (אני זה אני) (דיגיביט) אני חופש כמו מגנט לקריזה מערער על הרציונאליזם קרא לזה פסיכו-אנליזה מיגידימי עיצב לי נורמה? למי נתתי זכות? הוא רק עיצב דיפלומה הדיגידיביט מקים רפורמה לתיקון ההרגלים והמוסדות על לא להיות או כן להיות אני יהיה פה בלי אישור, ובלי טובות כל ההקרבות אני זורק לסל מחזור הן יחזרו בנוסח סיקסטיז ספוגות בקצת שיפור האגו שלי "לא לא" האכו שלי "כן כן" צד אחד אומר לי קח הצד שני אומר תן אומרים לי ייתכן אבל ברור שבטח אין לכן אני נשאר אופטימי, אף על פי כן אל תספר לי המסגרות שהן ירדפו אותי כל החיים אני שם פס נראה אותי יגיע בראשונים (איך?) שובר את המסגרות טוען שרק ככה בריא לי לחיות ברררררר, מי מתנגד לי מבין הבריות? הא? יש פה פה פה פוגרום פה, הפאבליקה בפוזה הם דופקים אותי כמו השטוזה ביד של דיויד ברוזה סוויט-לא-פוזה ג'נטלמן, הפאקין ילד טוב הם לא ראו אותי מקרוב הם לא ניסו אותי, צ'ולו מאן תחזיק אותי (צ'ולו) רוצה לבעוט, רוצה לשבור (תשבור נו) רוצה לרמוס, ולהרוס (תנגוס נו) ואם זה ראפ, ואם זה רוק רוצה לדפוק, רוצה לצעוק רוצה לבעוט, רוצה לשבור (תשבור נו) רוצה לרמוס, ולהרוס (תנגוס נו) ואם זה ראפ, ואם זה רוק רוצה לצעוק, רוצה לדפוק (דיגיביט) תתבע את היונה של פד-אקס כי לא הותאמתי לסביבה על פי הטבע, את הדלת לא פתחו לי הבטיחו לי עתיד שלם ולא קיבלתי רבע אופוריה אדון עולם, איפה עינת גבע? איפה החירות שלי עשרים וארבע-שבע? איפה? מה זה פה טמבור אני מריח ימבה צבע חתמתי קבע אצלי אני המאסטר בשבילי בלאסטר מילולי תביא ארגז של טי-אן-טי לא יעצור אותי אם יש שם עוד אחד שלא יודע בנאדם, כי את הדבר הכי קטן אתה לא קובע (בנדאם)אני מניף טוב טוב טו טוטאל לוס הבוס אז בוא סתכל עליי תצא שטוח טוסט אז בוא שנה אותי (צ'ולו) רוצה לבעוט, רוצה לשבור (תשבור נו) רוצה לרמוס, ולהרוס (תנגוס נו) ואם זה ראפ, ואם זה רוק רוצה לדפוק, רוצה לצעוק רוצה לבעוט, רוצה לשבור (תשבור נו) רוצה לרמוס, ולהרוס (תנגוס נו) ואם זה ראפ, ואם זה רוק רוצה לצעוק, רוצה לדפוק (דיגיביט ונימי) כולם רוצים (גם אני גם אני) רק אני לא (למה לא למה לי?) הפסנתר מנגן (דו-רה-מי דו-רה-מי) אתה זה אתה (אני זה אני) כולם רוצים (גם אני גם אני) רק אני לא (למה לא למה לי?) הפסנתר מנגן (דו-רה-מי דו-רה-מי) אתה זה אתה (אני זה אני) (נימי ודיגיביט) תן לו שמאלית דיגיביט, אני לבד מול העולם אני אחד אני לא כמו כולם אני אחד אני יורק אותם זורק אותם אוכל אותם האם, אני רותח אני חם אני אחד (צ'ולו) רוצה לבעוט, רוצה לשבור (תשבור נו) רוצה לרמוס, ולהרוס (תנגוס נו) ואם זה ראפ, ואם זה רוק רוצה לדפוק, רוצה לצעוק רוצה לבעוט, רוצה לשבור (תשבור נו) רוצה לרמוס, ולהרוס (תנגוס נו) ואם זה ראפ, ואם זה רוק רוצה לצעוק, רוצה לדפוק תשבור נו תנגוס נו תשבור נו תנגוס נו (דיגיביט) אני אחד, אני לבד מול העולם אני אחד, אני לא כמו כולם אני אחד אני יורק אותם זורק אותם אוכל אותם האם, אני רותח אני חם אני אני אחד, אני לבד מול העולם אני אחד, אני לא כמו כולם אני אחד אני יורק אותם זורק אותם אוכל אותם האם, אני רותח אני חם אני