בקשה

החידה

New member
מה אחלה יוזמה? תתפשט!

או לפחות תשלח כמה דברים של PR...

אם סי מנצור - עבריין צמרת

חוץ מהקטעים שהוא מגזים עם המבטא(אולי פעמיים) אני כמעט בטוח שהכל נכון.. כבוד יותר מקזבלן סכין קפיצית בלאגן בכיס,מנגל בשלוף עליי גננת עם מחשוף שולט במגלשה עומד לשחטה בפינה כשעליתי לתורה לי בלונדינית ירדה ?? ?? מצמיד ללשון בטריה בשבת עוגה עוגה עוגה שרתי בליווי דרבוקה מתאשפז רק אצל,דוקטור שקשוקה מדליק בחורות כמו שחיים תאורות בבקשה באם טי וי מתחננים להופעות לא גדלתי על גז ולא על שושנים בלי פינצתה בשיניים הוצאתי ת'קוצים בצבא היה לי פטור אפילו ממצב שכיבה המפקדת במקומי שכבה ת'אלונקה שבת בבורס ועליי חשפנית רוקנתי ת'ביצים במקום ת'מחסנית לוחץ דוושה בירוק מהבהב,לכל כוסית מצפצף ראש לא מסובב,נוהג עם סטארטק על האוזן לא מתכופף מדורניק שוטר יאללה תתחפף הקלסטרון שלי אפילו בכל-בו טק אם היו תופסים במשטרה היה לי תיקבק תנו לי ריספק תסתכלו לי בפרוספקט הצרפתים משתחווים לתמני עם הבגט ?? ביפה,כמו על הבוקר כוס קפה הטוב הרע והמכוער,תקשיבו אני שר חרוזים יורה כמו מאג במלחמה יותר יקר מאפאצ'י לבטחון המדינה פזמון: מנצור אסלי אורגינלי בא מהתקווה לא סופר את בבלי אסלי מנצור אורגנלי האשכנזים קוראים לו פנומנומנאלי כנס לביט אח שלי הגב,על המיקרופון טוגדר פריסטייל עכשיו,גדלנו בשכונה מצוקה מסריחה האשכנזים צחקו חה חה חה בכינו זוהר בחדר,שתינו בירה נשר סתם על פארש הועפנו מבי"ס בטיול שנתי את האוטובוס חטפנו מכון ליווי בחדר האחות פתחנו גרפיטי עשינו על הגב של היועצת על האש בשרים,בשיעור מולדת דפקנו בקבוקים ריקים לקחנו פיקדון מנצור גנב את הדובר מהשעון כמו טורנדו אנחנו הפכנו ת'שכונה טיפים השאלנו מכל מכונית חונה כשהביאו שוקו דפקנו ת'משאית לא בשביל לשתות אלא לפוצץ את השקית בום 7 הקדמת את הזמן יצאתי שנון ולא במכוון בתחנת אוטובוס מותר לי לחנות פקח פקחית אני בחול עם בחורות פזמון: מנצור אסלי אורגינלי בא מהתקווה לא סופר את בבלי אסלי מנצור אורגנלי האשכנזים קוראים לו פנומנומנאלי אם סי מנצור גולש מכל אוטו ברמזור קבצנים לא בשביל שקל מתחננים שתעצור בבור בקריה מושמע בכל חור ב???? בבנק בתור שוב זוהם כמו דה נירו ניצחת את ברבירו שליחות קטלנית,עוד להיט מאילנית רואה סרטים כחולים רק בהם אני משחק כלי שלושים סנטים על הכובע סבן מאק לא מוריד חוטיני רק מזיז אותו לצד מפוצץ לעומק משהו ממוקד חם תפור עליך כמו חזיה על שד כשמנצור גומר הוא רוצה להיות לבד עוף דורס את הזרת לא גוזז איי אוף ?? בלי אקסטה אני ער לא בטלוויזיה לא אומר שאני לא קיים ליידי שרי פושרת יש לי דם חם פטור ממס הורג פקיד לא מנומס לא חס אם סי מנצור הוא הבאבא באס מנצור מביא שלום לא מלחמה בנקודה שיגמר השיר תריץ להתחלה

idk

New member
קוראים לזה מנצור אורגינלי...

וכמה תיקונים: "מצמיד ללשון בטריה בשבת "-> מצמיד ללשון בטריה 9 וואט "לא גדלתי על גז ולא על שושנים "-> לא גדלתי על גאנז, ולא על שושנים (יעני גאנז אנד רוזס) "מושמע בכל חור ב???? בבנק בתור" -> ...חור בילינסון גריאטרי, בבנק בתור" "כלי שלושים סנטים על הכובע סבן מאק "->.. על הכובע סמל מאק (הסמל הזה של המשאיות הגדולות האלה... מין בולדוג כזה גדול.. מהזה כלי יש לי אחד כזה...) כל שאר הסימני שאלה אין לי מושג......

idk

New member
עוד קצת... :)

לתורה לי בלונדינית ירדה ?? ?? מצמיד ללשון בטריה -> (הסימני שאלה) תיסלם עישנו ביחד, כבר *** ת'גת.. " אם היו תופסים במשטרה היה לי תיקבק "- לא תיקבק... קיטבג. "שוב זוהם כמו דה נירו "- שור זועם כמו דה נירו... ויש קטע שלם ששכחת...: (בסוף בסוף... כנראה יש לך תגירסא שזה נתקע בסוף...) "דפקתי מאוואל, תקומו לי לגל מזרחי אורגינל, לא בטיח לא פסטיגל סמים זה חרוזים, זה בדם כל מה שיש לא בוחטות של דולרים, לא רוצה בלוטו 6 נותן כמו חרא מנגינה, נותן כמו מנייאק בגינה אמסי מנצור והגב, קאוואקה המצב אשכנזי אמינם, דפק לי את הביט אמ סי מנצור הראשון, להוציא את הקליט! יא ההלללההה!" וזהו. (טייק 2)

פיזדה לא רואים כלום!!!!חולה עליהם!

חבל עליהם.... (דובי) לא רואים כלום,הכל בצבע חום קבייץ צובר ת'מייץ למוח מדליק כך את הבום בום נשמע פיצוץ נשבר לרסיסים החדר מתמלא עשן פותחים את התריסים וכולם בדלקה,בבום של האקסטה טוחנים את הקססה,נכנסתי לבאלק האוט רואה הכל שחור במקום לראות הכל עקום לוקח את הסטלה למיקרופון למקסימום מקסימום סטייל,מקסימום קצב המשקל במואזניים יורד בצד של זה,זורק מילים ברצף מינימום שיט רק שלא תיהיה פה פאלטה מקסימום ביט,סופר-דופר מקסימום גאנג'ה! גא-גא-גא-גא-גאנג'ה! פזמון: תצרף ת-פ' ל-י ' תוסיף ת-ז' על ה-ד' ה,ה,ה,ה,ה..... (קסוטו) שלא תבינו אותי לא נכון אני מפוצץ בא והופך את המילה הראשונה לאחרונה מספיק בשימחה ומדביק על המצח של העולם בנשיקה רטובה ? ? על כל טעות שעשיתי בחיים אני מודה לאלוהים על כל שטות ששתיתי אני מודה לשקרנים פעם הייתי פתי מאמין עכשיו אני ציני אבל עדיין תמים ? מבובלבל מהחדשות יותר ממכם,לא יודע מי זה חיים יבין לא יעזור בית דין ??? ?? ? ? אני כאן ועכשיו,לא שניה אחרי עומד עם המיקרופון ביד משדר לכם..? ? זה לא יפה אני יפה אורי סתום ת'פה! (בית נחמד רק חבל שאני לא מבין חצי ממנו...) פזמון: תצרף ת-פ' ל-י ' תוסיף ת-ז' על ה-ד' ה,ה,ה,ה,ה.....אורי סתום ת'פה! (קרמזל) את הארדקור שלי תם לא קונים בקלות זה כמו נבוט שנתקע לכם ולא בטעות עמוק בגרון,הסטייל כבד כמו בחלום בלהות שלום את מי רציתם לראות,איזה מליין דפוק שכמו כל ווק אם.סי אחר אצלי מחוק דלוק מכאן תמיד מחפש ת'אור בדת,ובשמיים שמעל הגג יאללה יאללה אין זמן די ג'יי תסובב תפטיפון תפתח את כל המייק זה קרמזל יביא ת'טון כמו תמיד את כל הבייס דראם מסדר בתוויות מחבל קצת בתנוך ומדביק תוויות של מחיר מסממם את כל העיר,תפילות ישנות לכם אני מזכיר כמו ק.ר.מ.ז.ל מסטול כבר מכיתה ד' ב-ג.ר.פ.י.ט.י מצייר על הקירות את זיכרונות הילדות תקלטו את ה-ס.ק.י.ל.ז של קרמההה שמעיף אותכם לשם אני מחיוב להביא את הנולדג' לידע ת'סקילז למייק,את הפלואו לרגע יש כאלה שלובשים ת'כבוד יש כאלה שקוטפים את הווייב כמו פירות יש כאלה שאוכלים את הסטייל עם כפית ויש כאלה ששוחים עד היום בגיגית ואז צ'ולו עם בית מוזר כזה....

לא זוכר מאיפה זה אז סורי שאין קרדיט

למרות שרשמתי את זה גם ואז מחקתי כי זה בלי טעויות בכלל... קבלו ראפר תותח שיר בנזונה מתי דיגיביט יוצא עוד שירים???? דיגיביט(עם נימי וצ'ולו) - בוא שנה אותי (דיגיביט ונימי) כולם רוצים (גם אני גם אני) רק אני לא (למה לא למה לי?) הפסנתר מנגן (דו-רה-מי דו-רה-מי) אתה זה אתה (אני זה אני) כולם רוצים (גם אני גם אני) רק אני לא (למה לא למה לי?) הפסנתר מנגן (דו-רה-מי דו-רה-מי) אתה זה אתה (אני זה אני) (דיגיביט) אני חופש כמו מגנט לקריזה מערער על הרציונאליזם קרא לזה פסיכו-אנליזה מיגידימי עיצב לי נורמה? למי נתתי זכות? הוא רק עיצב דיפלומה הדיגידיביט מקים רפורמה לתיקון ההרגלים והמוסדות על לא להיות או כן להיות אני יהיה פה בלי אישור, ובלי טובות כל ההקרבות אני זורק לסל מחזור הן יחזרו בנוסח סיקסטיז ספוגות בקצת שיפור האגו שלי "לא לא" האכו שלי "כן כן" צד אחד אומר לי קח הצד שני אומר תן אומרים לי ייתכן אבל ברור שבטח אין לכן אני נשאר אופטימי, אף על פי כן אל תספר לי המסגרות שהן ירדפו אותי כל החיים אני שם פס נראה אותי יגיע בראשונים (איך?) שובר את המסגרות טוען שרק ככה בריא לי לחיות ברררררר, מי מתנגד לי מבין הבריות? הא? יש פה פה פה פוגרום פה, הפאבליקה בפוזה הם דופקים אותי כמו השטוזה ביד של דיויד ברוזה סוויט-לא-פוזה ג'נטלמן, הפאקין ילד טוב הם לא ראו אותי מקרוב הם לא ניסו אותי, צ'ולו מאן תחזיק אותי (צ'ולו) רוצה לבעוט, רוצה לשבור (תשבור נו) רוצה לרמוס, ולהרוס (תנגוס נו) ואם זה ראפ, ואם זה רוק רוצה לדפוק, רוצה לצעוק רוצה לבעוט, רוצה לשבור (תשבור נו) רוצה לרמוס, ולהרוס (תנגוס נו) ואם זה ראפ, ואם זה רוק רוצה לצעוק, רוצה לדפוק (דיגיביט) תתבע את היונה של פד-אקס כי לא הותאמתי לסביבה על פי הטבע, את הדלת לא פתחו לי הבטיחו לי עתיד שלם ולא קיבלתי רבע אופוריה אדון עולם, איפה עינת גבע? איפה החירות שלי עשרים וארבע-שבע? איפה? מה זה פה טמבור אני מריח ימבה צבע חתמתי קבע אצלי אני המאסטר בשבילי בלאסטר מילולי תביא ארגז של טי-אן-טי לא יעצור אותי אם יש שם עוד אחד שלא יודע בנאדם, כי את הדבר הכי קטן אתה לא קובע (בנדאם)אני מניף טוב טוב טו טוטאל לוס הבוס אז בוא סתכל עליי תצא שטוח טוסט אז בוא שנה אותי (צ'ולו) רוצה לבעוט, רוצה לשבור (תשבור נו) רוצה לרמוס, ולהרוס (תנגוס נו) ואם זה ראפ, ואם זה רוק רוצה לדפוק, רוצה לצעוק רוצה לבעוט, רוצה לשבור (תשבור נו) רוצה לרמוס, ולהרוס (תנגוס נו) ואם זה ראפ, ואם זה רוק רוצה לצעוק, רוצה לדפוק (דיגיביט ונימי) כולם רוצים (גם אני גם אני) רק אני לא (למה לא למה לי?) הפסנתר מנגן (דו-רה-מי דו-רה-מי) אתה זה אתה (אני זה אני) כולם רוצים (גם אני גם אני) רק אני לא (למה לא למה לי?) הפסנתר מנגן (דו-רה-מי דו-רה-מי) אתה זה אתה (אני זה אני) (נימי ודיגיביט) תן לו שמאלית דיגיביט, אני לבד מול העולם אני אחד אני לא כמו כולם אני אחד אני יורק אותם זורק אותם אוכל אותם האם, אני רותח אני חם אני אחד (צ'ולו) רוצה לבעוט, רוצה לשבור (תשבור נו) רוצה לרמוס, ולהרוס (תנגוס נו) ואם זה ראפ, ואם זה רוק רוצה לדפוק, רוצה לצעוק רוצה לבעוט, רוצה לשבור (תשבור נו) רוצה לרמוס, ולהרוס (תנגוס נו) ואם זה ראפ, ואם זה רוק רוצה לצעוק, רוצה לדפוק תשבור נו תנגוס נו תשבור נו תנגוס נו (דיגיביט) אני אחד, אני לבד מול העולם אני אחד, אני לא כמו כולם אני אחד אני יורק אותם זורק אותם אוכל אותם האם, אני רותח אני חם אני אני אחד, אני לבד מול העולם אני אחד, אני לא כמו כולם אני אחד אני יורק אותם זורק אותם אוכל אותם האם, אני רותח אני חם אני

יפן - דיגיביט לא משהו בכלל

זה סתם התחלה למי שרוצה לכתוב ת'ליריקס לא ממש יעזור לך... איך השתחררתי מכל החארטה ברטה פנימה התחברתי,מטוס סילון שכרתי עשרים דקות נחתתי התעוררתי כאן הקפיטן נחתנו ביפן מזג האוויר מעונן חלקית,תתעורר דיגיביט ובמונית הוא לא מבין מילה אנגלית מסתובב כמו תקליט באווירת אחרית הימים מליונים אנשים בחליפות עוברים זה בא מליון זה בא מליון ובעיתון מלחמת גוג ומגוג מציץ בקטלוג להרוג את הזמן למה אתם חושבים בכלל הגעתי לכאן מפה לשם חולצה של וו-טאנג קלאן אתה דה איצ'י מאן שזה לא מאיים וזה מעניין את התיק אני זורק כי אני הולך על ריק עוזב את כל הטוקיו עם כל ההיי טק פזמון.. גם פזמון מכוער מציק!הגעתי למסכנה אני לא סובל פזמונים! סע אחי סע בכניסה אל הכפר כרוז במרכז הכיכר תסביר לי במה מדובר אני במקומך כבר הייתי ממזמנזהר מישהו אכזר בדרכו למנזר כרגע עצר המזל ומי שהלך לעולם לא חזר אתה אל תדאג לי אני מסודר הקהל במעגל,יש לך גיטרה בוא נראה מה הוא יכול עם הנגן למה הוא מסוגל איבד את שיווי המשקל ונפל ? ? כבר לא תחייך לו גברת מזל ועוד אחד זז נשארתי לבד ערפל מתפזר ונשאר עוד אחד צועקת אישה הוא נראה מסוכן אני כבר אכלתי כאלה בגן אל תדאגי בלבטל אני אומן מאומן לא מאומן לא קם הבנאדם שיתחבא... ביגדיביגידיריח של קטורת צועד לאחור בוא ונתחיל לא נלך סחור סחור ? פזמון... עזבו אין לי כח לנסות אפילו לכתוב ת'בית השלישי...לא שהצלחתי עם הראשון והבני(בכלל לא!) באמת אני לא סובל פזמונים השירים שאני הכי אוהב גם באנגלית לרוב הם שירים או בלי פזמון או משהו שנשמע כמו פזמון אבל רק פעם אחת או משהו...

CyberP

New member
תיקונים

בית ראשון די בסדר, למרות שלא הבנתי חלק מהמילים. בית שני: הוצב הקיסר בכניסה אל הכפר כרוז במרכז הכיכר תסביר לי במה מדובר "אני במקומך כבר הייתי נזהר מישהו אכזר בדרכו למנזר כרגע עצר הזמל(????) ומי שהלך לעולם לא חזר" אתה אל תדאג לי, אני מסודר הקהל במעגל יש'ך גיטרה, בוא נראה מה הוא יכול עם המגל למה הוא מסוגל? איבד את שיווי המשקל ונפל הפסולת לסל וחסל צנח לו זלזל כבר לא תחייך לו גברת מזל ועוד אחד ז"ל, נותרתי לבד הערפל מתפזר ונשאר עוד אחד צועקת אשה "הוא נראה מסוכן" אני כבר אכלתי כאלה בגן אל תדאגי בלבטל אני אמן מאומן לא מאומן לא קם הבנאדם ש(???) דידיגיביט-ריח של קטורת צועד לאחור בוא ונתחיל, לא נלך סחור סחור ***משהו לא מובן לגמרי הכולל את המילים "קדימה - הופ, שימי - הופ" או משהו***

וה2 שורות האחרונות והלא מובנות

הבנתי חצי,ת'שורה האחרונה סדין האור(משהו כזה..) בלי ביקרות קם הבא בתור "מה מה מה מה" רק פה תזכורת אני כאן(ואז משהו..)

בית אחרון,זריקות באוויר אשכרה

כל אחד ששמע משהו אחר לתקן דחוף כי זה סתם ניסוי...חחח הנה אם החרב נשלפה מהנדן החוק על דף כתוב אומר חייב לרדת דם גם דם אחד לא יעמוד לפה??לבצע מהלך-ח-ח-צעד(מהלך,לחץ וצד..כאילו שלוש מילים במילה נראה לי.) צעד ועוד צעד נעמודה תגן על הפ(משהו) על גג הפ(משהו) סוד הסמוראי זה סוד הכבוד ולא הקרבות הדרקון האחרון וכל החרבות בנאליות(נראה לי ) סגנון נחש סגנון חדש,סלינג צ'אפ סוואי(כמו השיר של סיסטם אוף א דאון) תמסור לאלוויס ד"ש,אני לא מתלוצץ עכשיו יבוא הקץ על הסקנס(בטוח משהו אחר..) אני לוחץ על אלמנט אקס(כנ"ל) קורץ ול?? ?? של ה?? נוצץ אבל להב בוהק קוצץ בנקודה נועץ דרוך מוחץ,ספייס ולנצח בלי להתאמץ אני רותח אני חם אני מצב הקשבה מדלג להגנה מפיק את זכות התגובה תשובה לא נכונה או נכונה מכיר תגובה מכיר גבוה אגב מי ש?? עליי קרב אליי ייקרב עכשיו

CyberP

New member
תיקונים

אם החרב נשלפה מהנדן החוק הלא כתוב אומר חייב לרדת דם גם דם אחד לא יעמוד לפה??לבצע מהלך-ח-ח-צעד צעד ועוד צעד נעמודה תגן על הפרגוד על גג הפגודה סוד הסמוראי זה סוד הכבוד ולא הקרבות הדרקון האחרון וכל החרבות בנאליות סגנון נחש סגנון חדש סווינג צ'אפ סוואי(כמו השיר של אלוויס) תמסור לאלוויס ד"ש השאר מחר כשאני אוכל לשמוע את השיר שוב.

הבנתי שיש רק שני תיקונים

הקט עם השורש פרגד והחוק הלא כתוב במקום על דף כתוב... למרות שזה עדיין נשמע לי ככה

ש"ס פריסטייל בעסק

ש"ס פריסטייל בעסק מגיל שלוש אני כותב קורא ספרים ומנתב שבחיים שלי אני אזרום נכון אוסף כספים מקליט שירים באולפנים של גנבים ומחדד לשון סיגנון על מיקרופון אבל עד מתי נשתוק על מה שקרה עד מתי נסתום ת'פה מתי תיהיה לי ברירה יו,אני לא אשכח איך בדיוק לפני שנה שלחנו לכם סקיצות,חשבתם שזה מתנה אל תשכח להודות לאבא על הכתיבה וההלחנה אני באמת מצטער אם הפרענו לכם ללקק לבנזונה אורי בשן שלומי שבן ואחות של נורית גלרון הבן של ארצי-בנאי ?? וכל האופרות סבון אני רוצה לעצור רגע ולהניח את הקלפים על השולחן קוואמי ולירון ארבע שנים סבלתי בגלל שאבא שלי לא אומן אבל אני לא התייאשתי אני שיננתי כתבתי ניגנתי הלחנתי הקלטתי שלחתי ומה קרה? אה כמו בטסט שני שניכשלתי שלוש שנים הייתי על מוצב בלבנון למעלה בבופון חוטף פצצות מבאבילון(חחח אין לי מושג איך הולכת השורה הזאת) במשך כל התקופה שרדתי רק מהדימיון סוויסה משתחרר מוציא אלבום ראשון אבל תמשיכו לדחות אותי כאילו שהייתי מחבל בלי לשמוע בא מפיק בן שתיים עשרה וקוטל מה אתה שואל למה אני מקלל? קומבינות בקבינות של המוזיקה בישראל אבל אין לי בעיה עם זה אתם מבינים תנו לי ת'במה וראשים של מפיקים נגמרו הנימוסים הגיע זמן לישון סוויסה מנצח יחי המיקרופון! פזמון: ופתאום מחלום בלהות יוצאת אחת שעונה לשם שרון אני דודה של יורם גאון היא לוחשת למנכל של הליקון איה הצדק אני שואל עבור תרחה כזאת צריך תשלום לקבל המפיקים בישראל הם גרגמל גם ככה לא פשוט במדינה הזאת על מה אני סובל(ווזנה) בתקופה של אבדול מארוף אבו-רמי וחאכים הייתי יושב וחושב איך להתחבב על המפיקים להורים שלי נמאס הם הציבו לי תנאים או שאתה כאן ולומד או שאתה אורז ת'חפצים לא הייתה לי ברירה קמתי ונסעתי מאסימונים לוואזנה טלפנתי והבנתי שאין דבר העומד בפני הרצון חבר תגיע לפה מיד נרד למקלט ונתחבר היינו ילדים וזה היה מזמן אני דודו ואיציק וצחי הקטן נתנו ת'נשמה על הבמה כמו אבירן אחרי תקופה קצרה נפרדנו כי לא באמת זרם שם דם החלפנו את ההרכב המעגל התרחב לא היה אחד מאיתנו שלא חטף התקף לב אולמות מתנסים עד גנים של ילדים באחד היו מתפסים על הגדרות ונתלשים אבל אין לי בעיה עם זה אתם מבינים תנו לי ת'במה וראשים של מפיקים נגמרו הנימוסים הגיע זמן לישון סוויסה מנצח יחי המיקרופון! פזמון: ופתאום מחלום בלהות יוצאת אחת שעונה לשם שרון אני דודה של יורם גאון היא לוחשת למנכל של הליקון איה הצדק אני שואל עבור תרחה כזאת צריך תשלום לקבל המפיקים בישראל הם גרגמל גם ככה לא פשוט במדינה הזאת על מה אני סובל אה אה אה אה אה אז חרשנו אולפנים גנבנו כסף מההורים לחזרות להופעות לוודקה עם תפוזים ולא ראינו קופקה אחת זה רק מוסר לא התייאשנו הרמנו ראש עם ציפייה לעתיד אין במה שלא הופענו עליה אין חייל שלא הבין אין קהל שלא החמיא אין כתבה שלא תנעים ברגעים הכי קשים אף אחד לא החמיץ מיהרנו הקלטנו בדרך גם דפקנו במכון קטן של ליווי בראשון עם הפרסי התווכחנו אח"כ כל אחד הוציא מה שלאמא שלו היה בארנק נשבענו שנחזיר אחרי שנקבל דף(כנראה קאש הכוונה) ערוץ אחד שירה ערוץ אחד כולם הסאונד מאן קלט ת'ראש הבין שחבל על הזמן בטייק אחד נתנו את מה שחסר ליגאל בשן זאת הייתה תחושה שלא תחזור כאילו *** בני אדם המוזיקה היא סתם היא זורמת לי בדם עוד שסדאם היה אח"מ שעב"מ היה עב"מ שבגין יזם וזה מעלה בי תהיות למה אני קיים אבל אין לי בעיה עם זה אתם מבינים תנו לי ת'במה וראשים של מפיקים נגמרו הנימוסים הגיע זמן לישון סוויסה מנצח יחי המיקרופון! פזמון..... אני לא בטח בבית האחרון בשיט! פשוט היה לי דודה(חשק עצבני)להמשיך את זה כבר....התחלתי הגעתי לבית השלישי ואז ראיתי שהעלת אז אמרתי...למה ואז הוא ענה לי כי לילה ויש מחר בית אז אמרתי לו סתום יא חננה הולכים לישון ב4 הוא אמר לו אני אמרתי כן....פה ושם התחלנו מכות.. בקיצר אני לא בטוח בכלום בשיר הזה כי ש"ס הזה מטורף!!!! איןןןןן!

שיט אני רואה כמה הודעות רשמתי...

איזה קטלני זה להעביר זמן שמשעמם...חחח ממלא הייתי עושהה את כל זה זה התחביב שלי אין זה כיף... טוב נו יש עוד שירים שאתה צריך? אבל לא מעפנים! שיהיו יפם(בשבילי..) נעשה סלקציה ואז נתן לאיתמר ואיתי להרגיש פימפים ובדרך אני מרוויח 70 על כל 30 שלהם והם לא יודעים שזה יותר משתלם...טוב?

החידה

New member
תודה רבה מאן

את הכל אני אעתיק מחר... אגב - דברים שעדיין חסרים לי - רוב הדברים ממיק למקס הראשון (למעט כלא 6 ושיר הסיום) די.די.די פריסטיילים

Y.L.N

New member
קבל ליריקס במיוחד בשבילך

אני מודה לאלוהים שהוא שונא ת'אדומים אני לובש צהוב כחול למכבי אתן הכל אחריך אני הולך מוכן למות למענך חושב עליך כל היום ומי שלא קופץ אדוםםםםםםםםםםםםםםםםםם

ber Viper

New member
אחי באמת היה לך משעמם אה כפרה?

אבל כל הכבוד לך ולבחור עם הרעיון

למעלה