בקשה

החידה

New member
סתם שתדעו...

כרגע יש לי 178 שירים, וזה לפני די הרבה אלבומים שיצאו (האלבומים של סאב, שני האחרונים של הדג נחש, כל שב"ק ס', בויאקה, סגול 59 ועוד). אחרי שראיתי שיש ביקוש למילים לפריסטיילים השאלה הבאה - האם יש ביקוש גם לאמנים כמו עדן, שוטי הנבואה, שחר, הפרויקט של עידן רייכל וכו'. כלומר כל מה שסובב מסביב למוזיקה שחורה אבל לא ראפ (או מומי לוי).

החידה

New member
אה, עוד משהו

אם למישהו יש גם מילים לשירי ראגיי\ראגא (סילברדון, פישי וכו', שלא לדבר על נייג'ל האדמור) גם לדוור אל המייל שלי הנה שוב תזכורת: [email protected]

החידה

New member
../images/Emo68.gif

ש"ס-יבנה זו בירת הראפ

יבנה זו בירת הראפ - ש"ס פזמון: יבנה זו בירת הראפ,זה נכון מתחרים שלי לועס כמו סטייק,זה נכון סוויסה מספר אחד בתוך הטראק,זה נכון אז אין לנו ממה לחשוש... יבנה זו בירת הראפ,זה נכון מתחרים שלי לועס כמו סטייק,זה נכון סוויסה מספר אחד בתוך הטראק,זה נכון מי בא מי בא?אין לנו ממה לחשוש... שימו לב למילים שלי לחיים שלי לראפ שלי למוזיקה שבתוכי איך שהיא גורמת לי לשכוח מי אני כל הצרות שרודפות אותי כל הבחורות שזורקות אותי שום דבר לא יעצור אותי כי המוזיקה בוערת בי מתחרים לא מהווים איום אני קורא תיגר על כל החלזונות הבני זונות שמחזיקים מעצמם מקסימום אם סי יבנה לפנים של כל אחד ממכם יבנה לפנים של כל אחד ממכם אני הראשון שלימד חרוזים את החבר'ה שבכונה הראשון שראה רצח וסיפר שזאת תאונה הראשון שידע מזה באדי בגבינה הראשון שאחותו הייתה זונה בת זונה-נה החיים קשים לא סיימתם את שילגיה ירד עליכם גשם נשברה המטריה אל תמכרו לי את הלוקשוש של פונבונים עם בעיה אני בא מיבנה,מיבנה אני בא! פזמון.... בדיבור צפוף ביני לביני הגעתי למסכנה שאני יחיד במיני החיים קשים כן כן לפעמים אבל אני מדלג עליהם כי אני מי אני סוויסה בתש"ס בגוונים של הבאס אני זה שיחזיר ת'ימים של הפאסט זה אף פעם לא נמאס לא לא זה אף פעם לא נמאס נכנס כמו טווס מסוכן כמו ברדס לא סתם ????????????????? ???????????????????????(גם הוא לא יודע מה הוא אמר...) לא נגמר לי,איך שאני בא תקראו למשטרה תגידו שראיתם *** עם אלה (*בריון אולי אבל שומעים בולל..חח) יותר שרוט ממני לא תמצא בכל גוש דן אני הבנזונה זה שתחלום עליו בלילה סופרסטאר גר בבית בלי תריסים חי מלשדוד זקנות אוכל חינם דופק כל מה שזז בגליה וואי וואי כל הבנות קופצות עליי כמה טוסיקים פתוחים,איזה כיף שאני מש"ס פזמון... אני גדלתי ביבנה אני חירבנתי ביבנה את הסיגריה הראשונה שלי עישנתי ביבנה אני נדדתי ביבנה אני גנבתי ביבנה ת'בחורה הראשונה שלי דפקתי ביבנה זיינתי ביבנה מצצתי ביבנה טלפון הראשון שלי השגתי ביבנה גנבתי ביבנה חירבנתי ביבנה ת'הופעה הראשונה שלי הופעתי בת"א... בצ'יקידי'צ'יקידי' צ'יק צ'אק בתיק תק מביא ת'פאנק בפליק פלאק אנחנו נזרום פה עד הגורם שיגרום לערפת לשיר בבית היפ הופ תראו איך אני רוכב על הביט מייצר משחרר עוד להיט כל מה ששמעתם בתקופה האחרונה(בווום) הופך לשיט,אני הראשון שעשה את זה נכון באתי הבאתי סגנון שיכול להיות גרם לזה שמרקו ברח מהבית למרות שאמא שלו בבית למרות אהבה וחום מה יהיה אווו מה יהיה אה אה אההההההההההה אקפלה... יבנה זו בירת הראפ,זה נכון מתחרים שלי לועס כמו סטייק,זה נכון סוויסה מספר אחד בתוך הטראק,זה נכון אז אין לנו ממה לחשוש... יבנה זו בירת הראפ,זה נכון מתחרים שלי לועס כמו סטייק,זה נכון סוויסה מספר אחד בתוך הטראק,זה נכון מי בא מי בא?אין לנו ממה לחשוש... ארבעת השורות האחרונות לפני הפזמון האחרון לא נכונות...אני אפילו לא חושב שאני צודק..

נימי!!!!!1

סתם בית ענק בקש ממשהו אחר אאת הקטעים של צ'ולו וקרמה... אין לי כח אליהם (נימי) מה ניהיה קוראים לי נימי אני מגיע להרגיע את הוואנה בי מי התחלתי את הדרך אתם תמשיכו האלה בסטנדים של המיקרופון טיפה יותר למעלה עכשיו זה מצוין הגיע זמן הבלאגנה יש לך מצית?אני מדליק את האוונה גבי אפשר להכנס לתוך הסאשן סגל שים לי את הביט של הטמפטיישן צ'ינו עזוב את הקופה הכל בסדר גזור את הקופון כשהציוד חוזר לטנדר אופס תיראו מי בא בן-דוד של הפרסי שמנצ'יק!קיבינימטיכספיאמוארס!! צא לי מהפריים,תגביר לי את הבאסים אם אני שומע ביט אז על ה-one אני נכנס הנה בקשה,לא צריך ת'ברייקים ארבע מתחרים אני מוריד בארבע טייקים תה חרטה,דרמה מקשקשת איסטרא בלאגניא קיש קיש קרמה על הרשת ובקשת על מי החברה שלך חושבת אם אתה כזה קטנצ'יק התשובה היא מתבקשת פירקתי ת'שבק,סללתי את הדרך לא הרגתי אף אחד כי אני רק יורה בברך זה די עצוב שילדים לא מבינים ת'ערך תחזור להתחלה שלי תדליק לי את הפילטר תחזיק את המצית ובום! עוד מאתיים שקל תגיד הגאווה שלך על מה היא מתבססת תרשה לי להזכיר לך פה מי בנה תעסק באמת אתה רוצה בוא נצא אל המרפסת

שוב נימי!

כוסית של וויסקי,לי זה לא מזיז כי נקפוץ אליי אולי נלך לשמוע כמה דיסקים אני גר פה לא רחוק על הפינה של ג'בוטינסקי מוניקה סקס,עושה לי מוניקה לווינסקי בכמויות קמפרי מקרנפת,שוטפת ת'סרעפת בסניפטר מישתקפת,מצב רוח משטפת מראה לא משקרת,בחורה לא מאופסת מחזרים עוטפת,אחרים הודפת את כל המתחרות לבד עוקפת את כל החברים,על אצבע מסובבת ליד צ'ול,על הסטול בבר היא מתופפת טור שיניים לבנות חושפת אגו מלטפת,עכשיו היא מתקרבת מוציאה עט וכותבת,מס ושם ליד שלי דוחפת אממ...בטעם* של אישה אפשר תוספת אממ..עוד אחת נפלה אצלי ברשת אני מזל שור היא מזל קשת מוריד לה בגד כפת יד ימין את שמאל לאט עוקפת בדרך לכספת,הרפתקאה חולפת שוקולד קצפת,מוזיקה סוחפת כוסית מטורפת!!

קוטג' מתוך גם אם לפעמים

קוטג'-גם אם לפעמים ניסיתי לקבל אותך בלי לשנות אותך ובעצמי השתנתי להתפנק להתנהג איתך לרקוד בדיסקוטקים ולהכין לך ספגטי תגידי למה-את מסובבת את הראש לכל בחור שעובר ולה מנדבת לו חיוך משדר,מזה משדר מזה ניהייתי משורר גם אם לפעמים החברים היו יותר חשובים ולפעמים אני איחרתי וסיפרתי סיפורים אני תמים אני,אני זכאי אני אני לא מתכוון ולא זוכר תאריכים אני אני ??? קוטג'-הוא חולה על מחוכים אני סובל מתסביכים עובר תהליכים שנמשכים ונמשכים ובנוסף אנלא שולט על הצרכים

idk

New member
זה אני חייב לתקן.... זה בפרטים שלי.

..באייסיקיו.. אחד ה-בתים "ניסיתי לקבל אותך בלי לשנות אותך ובעצמי השתנתי! להתפנק להתנייק איתך, לרקוד בדיסקוטק ולהכין לך ספגטי!! תגידי למה? את מ-סובבת את הראש לכל בחור שעובד ולמה מנדבת לו חיוך משדר מה?! מה זה משדר?!? מה זה נהייתי משורר?? (הוווו) גם אם לפעמים החברים היו יותר חשובים ולפעמים אני איחרתי וסיפרתי סיפורים אני תמים אני! אני זכאי אני! אנ'לא מתכוון ולא זוכר תאריכים אני! אלרגי לפרחים אני! (האאפצ'י!) קוטג' הוא חולה על מחוכים! אני סובל מתסביכים, עובר תהליכים שנמשכים ונמשכים... ובנוסף אני לא שולט על הצרכים!!" יאמאןיאמאן

החידה

New member
קח את הגרסה המתוקנת

+הבית של קארמה. אגב, מי שיש לו את הבית של צ'ולו... אני מנסה לפרש שם עדיין כמה דברים. פזמון (צ'ולו וקרמזל): הלהקה הזו הכי טובה 'תם לא תצליחו לעכל אותה 'תם פוחדים להתקרב מדי אולי שכחתם שזה אנדרגראונד הלהקה הזו הכי טובה אתם מנסים להחרים אותה אתם ממשיכים לשיר על מתחרים... קרמזל: מה נשמע? קוראים לי קרמה עולה מהר לפיק וגם מועך בדרך כמה תכוון לי את הספוט לעבר גבי על הרמפה תסע טיפה ימינה, אם אפשר מעט לשמה עכשיו זה מצוין, טיפה ימינה בול סבבה נחשוב על שם אחר-כך בינתיים 'קארמה, סטלה' סגל אפשר כבר לפתוח את הסשן? כמו טריפ חזק, מוניטור למוח זה אובסשן ג'ינו, עזוב את הילדה, עוד אין לה 9 5 דקות ריכוז, נו, רוצים לתפור ת'קטע נכנס למסיבה אתה נעמד כמו ערס שפנצ'יק, ברח לך הפיפי במכנס צא לי מהפריים, תגביר לי את הבס כשהמיקרופון אצלי המסיבה עולה כמו טראנס תופס פרה קדושה וחותך אותה לסטייקים את הדם סוחט לבלנדר ומכין לחברה שייקים כו אמסטף נועל לך ת'לסת ת'חרוזים שלך לועס ואז מקיא אותם ברסק זה לא עסק איך שחברה שלך בולסת תפסיק לדחוף לה מאנצ'יס עוד שניה היא מתפוצצת תחזיק אותי חזק תקשור לי איזה רסן קארמה רמטכ"ל הסצינה ואתה סתם סרן נראה עצוב שכל הראפ הפך מזמן לפאשן זו לא המחלה שלי תדליק לי את הפייסל יורד על עוד שקית, ובום הלכו 200 שקל חטפת בוקס לעין ופתאום אני מפלצת עזוב אותך שטויות בוא נתחרע על המרפסת אם חשבת שזכית בכבוד של המחתרת אתה בא לי עם צבא אני מגיע עם משחתת תקשיב שניה לסאונד שלך הוא לא עובר בדלת (צ'ולו: קרמגדון, קרמגדון) פזמון נימי-נים: מה ניהיה קוראים לי נימי אני מגיע להרגיע את הוואנה בי מי התחלתי את הדרך אתם תמשיכו האלה הסטנדים של המיקרופון טיפה יותר למעלה עכשיו זה מצוין הגיע זמן הבלאגנה יש לך מצית?אני מדליק את האוונה גבי אפשר להכנס לתוך הסאשן סגל שים לי את הביט של הטמפטיישן צ'ינו עזוב את הבובה, הכל בסדר? נגזור את הקופון כשהציוד חוזר לחדר אופס תיראו מי בא בן-דוד של הפרסי שמנצ'יק!קיבינימטיכספיאמוארס!! צא לי מהפריים,תגביר לי את הבאס אם אני שומע ביט אז על ה-one אני נכנס הנה בקשה,לא צריך ת'ברייקים ארבע מתחרים אני מוריד בארבע טייקים תה חרטה, כמה מקשקשת? איסטרא בלאגניא קיש קיש קארמה על הרשת ובקשת על מי החברה שלך חושבת אם אתה כזה קטנצ'יק התשובה היא מתבקשת פירקתי ת'שבק,סללתי את הדרך לא הרגתי אף אחד כי אני רק יורה בברך זה די עצוב שילדים לא מבינים ת'ערך תחזור להתחלה שלי תדליק לי את הפידל תחזיק את המצית ובום! עוד מאתיים שקל תגיד הגאווה שלך על מה היא מתבססת תרשה לי להזכיר לך פה מי בנה תעסק באמת אתה רוצה? בוא נצא אל המרפסת (נימי-נים) אתה לי עם צבא, אני מגיע עם משחתת תקשיב שני לסאונד שלך הוא לא עובר בדלת (צ'ולו:נימי-נים, נימי-נים)

צ'ול

למה מי?כל אחד פתאום רוצה להיות אני זה עכשיו או אף פעם לא אחי זה רציני לפעמים נדמה לי שאני רואה ראי כן גם הסטייל הזה שלי בוא הנה באטי הומו מזה בטח לא קלטת או שלא היית שםאו שלא שמעת בוא הנה ילד הומו אתה בטח השתגעת מגיע מלמטה עם הרטה-טה,טה,טה,טה.. למה מי כל אחד פתאום רוצה להיות אני זה עכשיו או אף פעם לא אחי זה רציני לפעמים נדמה לי שאני רואה ראי כן גם הסטייל הזה שלי שוב,ה?? רואה כחולים בעיניים יריות ברחובות סירנות אמבולנס יש כאלה גם בלי אלוהים בשמיים קודם כל יורים אח"כ שואלים למה מה,מזה לא פלטת בטח לא היית כאן או שלא שמעת בוא הנה באטי הומו אתה בטח השתגעת מגיע מלמטה עם הרטה-טה,טה,טה,טה קיבלת את המיקרופון והטעות עשית כי כשאני מולך זה למבורגיני מול סוסיתא טעית חשבת שתפיל אותי כמו באנג עכשיו הכל חוזר אליך בול כמו בומרנג אתה מסטול,חשבת לשחק אותה קול וכמו חתול המצאת בכל פעם תעלול אפשר לעבוד על בנאדם לפעמים אבל אי אפשר לעבוד על כל האנשים.... פזמון... תרשה לי להזכיר לך פה מי בנה ת'עסק(הלהקה הזאת הכי טובה...)

סוניק וצ'ולו - מציאות לפנים!

שיר טוב מאוד אין סוניק פשוט מלך! לא רשמתי תקטע של צ'ולו ומצטער על טעויות אני לא יודע מה לעשות האם אני יכול לשנות עולות יותר מדי שאלות האם לכל אחד יש את הדחף להיות רגיל לעקוב מאחור ולא להוביל אין לי בעיה עם אלה שהם מי שהם אבל כשהם עצמם אז הם לא נראים מיוחד אבל אלו שמפחדים שיצחקו עליהם הם אלו שבסוף ימצאו עצמם לבד אני לא מוותר,אבל אתה,אתה סתם משקר אתה לא עצמך יותר,כובל את עצמך בכלא פסיכולוגי וקורא לי מפגר,ויש את אלה שלא מוכנים לקבל את השוני מטיל על האמת שלהם צל,הם רוצים שאני אתנצל לא נפתח להם הראש שילכו לעזאזל האם אין שום גבול לטיפשותינו איפה היכן נסתתרה בינתינו כדי שתתעוררו ותריחו ת'קפה כי בעצם אף אחד לא נורמלי מוחקים את הזהות שלנו ת'מהות שלנו,ת'חירות שלנו ואנחנו עומדים בצד,לא עוד עכשיו אני כאן ודורש טיפה כבוד! כולם ידיים באוויר,אל תראו מבוהלים זה שוד תנו לי ת'נשמה בעבור חופן חרוזים קוראים לי ראסטה ראסטה סוניק אני לא מגלו-מאן אבל יש לי יותר מילים בסוף מלאבן שושן על מה המהומה,תגידו לי מיד כי חלק מחברה שמהווה את הערפד עם רייטינג משול לדם,ולא אכפת לה כמה לא בסדר כל במב ובמבה בואו נתחיל בטעיות שלכם אסונות נלקחים כמובנים מאלהם מכחישי פשע מאורגן בישראל רוצחים שקרנים משחדים לעזאזל בטח כל הבלאגן של דאגה רק לעצמך אני שואל אותי איפה אני עם אנשים ששנאו אותם בכל העולם ובאו כדי לשנוא כאן אחד את השני בבי"הס יש מליון עצומות נגד אלימות שמעודדות אהבה וכושר מנהיגות אך מתחת למסכה אתה מבין יש מורים שאכפת להם רק ממוניטין מסכת הצביעות של מערכת החינוך נתנה לי ת'רצון לגרום נזק לתנוך שלכם המאזינים תאזינו טוב אבלות בחברה לא קורות רק ברחוב על הכביש,פער בין חיתוך לחיתוך יוצאים לאור מאפייני התרבות האמיתיים בום כל הגידופים אין מה לאמר בזה אנחנו אלופים בממשלה,בכנסת עשה לי טובה! יש לי רק כמה דקות כאן אין לי שינה אלה שצריכים להיות מופת ודוגמא אני אומר בושה וכלימה וגם בעיתונות שבשבילי גובלת בזנות מפרסמים רכילות וקוראים לזה תרבות בין אם זה קוסם או ניצול מפיגוע נראה לי שרייטינג זה הסם הכי גרוע! את כל הקטעים שהעלתי אני כתבתי אבל יש לי עוד מכל מיני אתרים את זה בטוח תשיג לבד....אם יש בקשה מיוחדת...אל תהסס זה התחביב העיקרי שלי ושל אור חנוכה(הידוע לשמצה) שנינוט יושבים שרחובות חולון ומדקלמים שירים כל הלילה

כלא

כלא - אין מסיבה (יאנגי) רוב היום אני מבלה בחלום התשיעי-עד שאמא לי מזכירה שיש לי בית ספר ואם אני לא אקום תיהיה לי אזכרה מתחממת,אם היא מבטיחה היא מקיימת על אמת,גאד דיים איט,כוס עמק אנלא אוהב מסגרת רוצה אחרת,לחיות כמו דיוידי ודי,לכסות את כל הזוויות כי החיים זה סרט,נולדתי להנות אני מצהיר,מודיע כל דבר להם מפריע,כל דבר אותם מרגיז וזה משפיז,בתור אדם שרוצה לחיות באיז וכיף רוצה להשתזף גבי מצטרף אליי מתלבטים אולי,נלך לסיקס כדי,מסיבה אשש מוזיקה בין 2 ל4 למה לא כיף ב5 פזמון: אין מסיבה,אבל הבאסים מפילים את התקרה השכנים לא מבינים מה קרה דופקת לי כבר על הדלת משטרה זה לא נורא,עכשיו נחזור בחזרה *2 (סיקס) אין מסיבה אבל הבאסים מפילים את התקרה השכנים לא מבינים מה קרה פתאום מצד אחד של החדר להשני עפה ספה וזה נפלא,כי כולה רק החברה בדירה אחי תביא לי ת'טקילה תפתח לי פה נרגילה תכין לי איזה מילקשייק עצבני ונגילה ונפתח בריקודים ברחובות וחבל שהביניין איבד היום כמה קומות אז לאן נלך עכשיו כי לא נשאר בכלל מקום נלך לבייבי אחרי הכל יש לו בקבוק של רום,עם משקאות אטומים יינות כבדים מהתקופה שבה שלטו הרומים עולה עולה עכשיו החום.... פזמון!*2 (בייבי ג'י) אאין מסי-בה,אבל הבאסים מפילים את התקרה הבית שלי שינה מצב צבירה חדר האורחים שלי מזמן הפוך המרפסת על הגג כבר מזמן הפכה לדוך סיקס ויאנג אתם איתי?(במה זה כרוח?) לפני שאמא מגיעה צריך לנקות ת'ליכלוך שכנים במשטרה לא מבינים מה קרה כולם רצים להתלונן לי על הרעש בדירה בנתיים הזמן שלי אוזל לי ומתבלבל לי הטלפון כבר מצלצל לי(טו לו טו דו...טלטל טלטל(חחח) אמיר אני אתעכב היום קצת בעבודה) אלוהים פתח טוב את האוזניים תודעעעע זה לא נורא,עכשיו נחזור בחזרה זה לא נורא,עכשיו נחזור בחזרה זה לא נורא,עכשיו נחזור בחזרה זה לא נורא.......... פזמון!

הארכיון - היפ הופ

רק הבית של סטרייק....כי אני חולה על הוורס הזה.. אם עד מחר מישהו לא יעלה את הבית של קון איי אני אנסה מחר.. היפ הופ - הארכיון היפ האפ היפ האפ דיברתי עם היפ הוא אמר שהופ ההיפ-הופ נעלם,הכל היה טיפ טופ עד שהגיע העשן חושש,שאין עשן בלי אש אני מוקש,תדרוך עליי(בום) כדי שאני יוכל להתפוצץ תגיד יפה,ביי ביי,אז מי הספייס סטיירק וקון איי שולטים באלף בית כמו אריק ובנץ הקץ הגיע הקהל מריע לצוות הדינאמי פתאום כולם חברים כאילו המצאתי את מכבי סבבי בא בא בא לי סיסמאות בלחישות אברה קאדברה נפתחות כל הדלתות פתאום גודלות תיקוות כמו אגו מתנפח אין על מה להתווכח הכל זה טעם וריח עומד להיות מאוד שמח,בקרוב תחשוב טוב טוב איך לצאת מתוך הברוך צרות צרורות נופלות בצררות לעזאזל אוכל למחשבה שהרוב לא מסוגל לעכל אבל אלה הדברים שעליהם מוצאים פטנטים קהל עומד על הרגליים ואז נופל כמו אימפוטנטים אולי אני הפתי אבל לא מאמין לשום כלום הלו טומטום,הגיע הזמן נחום תקום היי קון איי,היי,שנים רבות עוד לפניי וגם לפניך,מי עוד יבוא אחריך תראה איך ה...תוכנית עובדת הכל קרה איך שרצינו אנחנו הקול של המחתרת

העקרב - כל הבנות זונות

רשמתי מהראש כי אין לי ת'שיר נמחק לפני כמה ימים...מי ושה טובה? אני אשלים את זה אין לי מושג איך הולך הבית השני העקרב - כל הבנות זונות יו השיר הבא מוקדש....פאק איט רק שתקו ותאזינו העקרב איט גווז לייק דיס יו פעם שתיים כבר שלוש אצלי עכשיו כעת שלכת דווקא עוד לבוש נדוש והנה הילדה הולכת היא חיפשה אותו אותו זמר אותו אדם להכנס לעוד קליפ לעוד סקיט עוד אלבום להכנס במרצדס והנה נס,מה קורה אני חושב שרק אתה אחרי השקעות נון סטופ התמסחרת בלי מילה,בלי כבוד,בלי אמון בלי צל של הפגנה הנה עוד ילדה עברה,הנה עוד קטינה נראת כמו אחותי אך אם הייתה,היא לא הייתה קיימת המצב כבר מתדרדר התקופה הזאת מוגזמת דור הזה מתחיל ליפול,נרקבות לו השיניים כל היופי בצניעות מסיר כעת את העיניים חיים שלהם יורדים כמו מסך על תאטרון כשהוא נפתח כולם רצים כשהוא נסגר הולכים לישון אני מוריד את הקסקט,אני בשוק אני נכנע השיר,הבא מוקדש לך מותק את הבת של הזונה! פזמון: הן מתרפסות מתנשקות מתאפרות מתלבשות מתפשטות כל הבנות זונות לא נותנות לנו נחת מבליטות את התחת,וכבר יודעים כל הבנות זונות ומי שלא מאמין לי, יתחיל להבין כי זה כבר מובן ש... כל הבנות זונות עם בשוס מכנסיים מיני צמוד לגרביים כל הבנות זונות זו-נו-ת כן כל הבנות עשרים סנטים מגף שחור שלושים ליטר איפור בולטות אז תן

עוד בית של העקרב

הכל ניחושים משעמום בעיניינים רק של העקרב בואי נזוז,נראת פיגוז,מאה אחוז חמודה הייתה רוצה להיות פלונפה קרוז אתה חרוז,על איך שבא לה סקס חפוז מדברת ולועסת מסטיק טעם תפוז אני קורא לה בואי גילה תעופי מהוילה,תירדי לך מהפוזה דוגמנית את סתם טווילה אל תקפצי כמו קאמפרי עם טקילה שרלילה,אם זה לא 20 סנטים אז לא מתאים לה איי איי,תבואי הנה יא בטטה תתחילי לקפץ מהר במקום לרקוד תרטה מסומן כמו בלטה תגיד לי אם קלטת 360 הם מגיעים ברטאטאטאטה אז בואי לידי....

למעלה