בקשה

קשמר

New member
עוד כמה...

http://mp3music.co.il/lyrics/e0e1e9_eef1e9f7e4.html - מסיקה http://mp3music.co.il/lyrics/EBECE0_6.html - כלא 6 http://mp3music.co.il/lyrics/F4E9F9E9_E4E2E3E5EC.html - פישי http://mp3music.co.il/lyrics/EEE5F7E9.html - מוקי http://mp3music.co.il/lyrics/F1E0E1ECE9EEE9F0EC.html - סאבלימינל כולל פריסטיילים http://mp3music.co.il/lyrics/F9E1F7_F1.html - שבקס

ק ר ח

New member
תכניס לאתר גם ציטוטים לא משירים של

ראפרים: מג'יק-"אני מחרבן דברים יותר גדולים ממך"

idk

New member
אמסי מנצור והגב- אל תלחי

אפילו ששלחתי את זה כבר באימייל לאור... אם מישו יבין את מה שלא הבנתי (שלוש פעמים ככה...) ---------- (שלום הגעתם לפלאפון של מנצור.. תשאירו הודעה אחרי היא הלה.. (יא הלללהה!) (השרטוחה בוכה...) כותב תמילים , מרטיב תמחברת חבר לי צינור מלא את הכינרת זהו זהו רק את ולא אחרת מכניסה אותי לסרט- "מת למות" קושר לצוואר לולאה עם חוט מנצור ה___ לך בשיר צורם טי אמו, בחיד באק, איי לאב יו ג'ה טם, מה אני? את הרגת בנאדם! מובטל חותם בלישכה כמו כולם אני ראשון בבידור, שדרה בלי עמוד אמ סי מנצור כמו שמנת בא ביחד לא לחוד אבן בלי יהודה, לא רגוע בדודה יצא איתך כשעוד היית מעקודה! לא נכנסת לקורטינה- אירגנתי וו גרירה תוך 360 כשעצרת תמדרכה לא שמעת על גיזרה- נראת כמו הר דוב טיילנו בשכונה-הרחבת תרחוב כל חיוך שלך יא וואראדי ממיס פלדה לא ברורה לי כמו איי לה דירלדא אבדה בלב תקווה- לא מאמין באהבה! תופס את קופידון- שורט לו תגבה! חבקי חבקי, נשקי נשקי אני קיץ בלי שמש בלעדייך-אל תלכי! (X2) זוכרת איך אהבנו בנובמבר הגשום? מתחת לשמיכה אכלנו לחם שום הנודים שלך שרקו יותר חזק מהקומקום עשית חורים באטמוספירה חיממת תיקום בלי שתנחרי לא יכול להירדם רק תחזרי תגידי כן כן כן גאון! ולא יורם לך עושה הכי כבוד! למענך אלך מכות עם אשדודים באשדוד! לך אני רומיאו- לי את אלפא שמורה! יד ראשונה מושקעת טסט לשנה קרום הבתולין שלך נזכרתי בתמונה מרביץ בך נשיקות יותר מרב במזוזה רוצה בך -אוי יו יו יו- מעלה מטה עדיף להיות פרפר- בכלא שטה! השארת לי אבק- פאק לא מסופק! חרמן עד לברכיים- מגיע לי השק! עד שלושים אחוז מלכות- תעשי לך משתה ארוץ בחוף עם טנגה! ישיר כמו סרנגה! מיקוס גבריאלוב פרימוס חומוס ואיגליסיאוס אמ סי מנצור והגבוס! נותנימוס ביא הלוס! פיזמון ישבתי יום בכלא על מכות לקצין העיר סביב הגופה שלי ישרטטו עם גיר אנוכי בתקווה אך ליבי בסיביר אני שרביט בלי קוסם- סרגל שמתעקם ביף בלי תלתול, גרגמל בלי חתחתול מינה בלי צמח, מינו בלי בר חיי לצבא עם גורמט מחובר, מרלוני בדד- בגשם אני שר מר לי קר לי! (האאפצ'י!) נהייתי מקורר כמו זר בלי דודו- ליצן ממורמר מוסכניק ישר- אוהד אדום בבית"ר דג בלי קשקש- מוסיקה בלי באס אמריקה בלי פאי, קיי(??) לא בהיי קונדום בלי קוטל, חקלאי שלא שותל מרקו בלי כנפיים- יורד בול על הברכיים! מאהב כמו שרגא, תשקחי בו כמו בסנייק צולה אותך כמו סטייק עושה הכל בוואן טייק בשבילך מקפיץ- חרוזים על וורק איי סטיל איי סטיל מנצור פרום דה בלוק! פיזמון..

CyberP

New member
תיקונים

כותב ת'מילים, מרטיב ת'מחברת חבר לי צינור - מלא ת'כנרת זהו זה רק את ולא אחרת מכניסה אותי לסרט - "מת למות" קושר לצוואר לולאה עם חוט מנצור אהבתו לך בשיר צורם טי אמור, אנא נחבק, איי לאב יו, ז'ה טם מה אני? אתה רק בן אדם מובטל חותם מלשכה כמו כולם אני ראשון בבידור, שדרה בלי עמוד אמסי מנצור כמו שמנת - בא ביחד, לא לחוד אבל בלי יהודה, לא רגוע, בדודא יצא איתך כשעוד היית מעקודה לא נכנסת לקורטינה\ אירגנתי וו גרירה דו"ח 360 כי עצרת על מדרכה לא שמעת על גזרה, נראית הר דוב טיילנו בשכונה, הרחבת ת'רחוב כל חיוך שלך, יא וואראדי, ממיס פלדה לא ברורה לי כמו איי לה דיר לה דה דה אבדה בלב תקווה, לא מאמין באהבה תופס את קופידון שורט לו ת'גבה פזמון זוכר איך אהבנו בנובמבר הגשום מתחת לשמיכה אכלנו לחם שום הנאדים שלך שרקו יותר חזק מהקומקום עשית חורים באטמוספרה, חיממת ת'יקום בלי שתנחרי לא יכול להרדם רק תחזרי תגידי "כן כן כן" גאון ולא יורם, לך עושה הכי כבוד למענך אלך מכות עם אשדודי באשדוד לך אני רומיאו, לי את אלפא שמורה יד ראשונה, מושקעת, טסט לשנה קרום הבתולים שלך מסגרתי בתמונה מרביץ בך נשיקות יותר מרב במזוזה רוצה בך או יו יו יו - מעלה מטה עדיף להיות פרפר בכלא שלטא (זה השם של הכלא נשים, לא?) השארת לי אבק, פאק, לא מסופק חרמן, לברכיים מגיע לי השק עד 30 אחוז מלכות, אעשה לך משתה ארוץ ברחוב עם טנגה אשיר כמו סרנגה מיקוס גבריאלוס פרימוס חומוס ואיגלסיוס אמסי מנצור והגבוס נותנימוס ביא האלוס םזמון בזכותי השגת פטור משירות סדיר ישבתי יום בכלא על מכות לקצין העיר סביב הגופה שלי שרטטו עם גיר אנוכי בתקווה אך ליבי בסיביר אני שרביט בלי קוסם סרגל שמתעקם פיף בלי תלתול גרגמל בלי חתחתול מינה בלי צמח, מינו בלי בר חי לצוואר עם גורמט מחובר מר לונלי - בדד, בגשם אני שר מר לי, קר לי, נהייתי מקורר כמו זר בלי דודו, ליצן ממורמר מוסכניק ישר, אוהד אדום בבית"ר דג בלי קשקש, מוזיקה בלי באס אמריקה בלי פאי גיא לא בהיי קונדום בלי קוטל חקלאי שלא שותל מרקו בלי כנפיים, יורד בול על הברכיים* מאהב כמו שרק, אל תשחקי בו כמו בסנייק צולה אותך כמו סטייק עושה הכל בוואן טייק בשבילך מקפיץ חרוזים על וורק איים סטיל איים סטיל מנצור פרום דה בלוק פזמון *יורד+ רד בול, יו-רד בול, כי רד בול נותן כנפיים, הבנתם?

tenaglia

New member
יום יפה/סגול

סגול 59-יום יפה רק התעוררתי לי בבוקר איזה יום נפלא הפועל ירושלים שוב בראש הטבלה הכלב לא נובח, הדואר לא שולח מכתב לשלם את הדו"ח שאני תמיד שוכח זריחה של סנטה פה, קרואסון מהאופה אפילו בראי ראיתי מישהו יפה בחנייה חיכתה לי ב.מ.וו חדשה עם פתק ועליו הקדשה מהאישה צלצול בפלאפון על הקו שרון זאת שאני חולם עליה עוד מהתיכון ובשיחה ממתינה מדברת קריסטינה סקנדינבית שפשוט חולה על חומוס וטחינה ישבנו ב"פינתי" היא ניגבה אני שילמתי שמה לי יד על הברך ושאלה "הגזמתי?" המלצרית הביאה לי עוד כוס קפה והוסיפה"היי סגול שיהיה לך יום יפה"... אספתי את שרון והמשכנו לקניון גירדתי חיש גד זכיתי במיליון מבזק חדשות איזה יום אדיר אמרו שיורם אלייקים נבחר ל.. ראש העיר זה פשוט לא יאומן, נסענו אל הגן שיחקתי כדורגל שחבל על הזמן גולים לחיבורים כמו אלי אוחנה מי יכול לבעוט בננה כמו אורי מלמיליאן הא? בחצר ילדות משחקות בחבל ברחוב העירייה כבר אספה את הזבל פתחתי עיתון לבדוק את שער השקל משונה, לא הייתה בו שום מודעת אבל כתבו שנבחרתי לזמר של האלף עברתי במס הכנסה הם החזירו לי כסף בכביש עוקף רמאללה בדרך תל אביבה מהמסגד שמעתי מואזין ששר "התקווה" אמרתי לעצמי אולי תלך לרופא כי פתאום נדמה לי שיש כאן עוד יום יפה... שלטים בצומת קסטינה, בנימינה וראש פינה מודיעים לי שהדיסק שלי מחר פלטינה בטלוויזיה ערפאת והקהל משתולל הפלסטינים הכריזו על שלום כולל כמו ריקי מרטין אני חי את הוידה לוקה אנדריאה דל בוקה הזמינה אותי לקוקה אז נסעתי אל המאמא עברתי לפיג'מה היא אמרה לי "אם לא אכפת לך אז תיגע לי גם שמה" אבל אישתי מחכה בבית עם שמפניה בג'קוזי היום לא הייתי צריך לדרוך את העוזי זה בגלל שהמשטרה חיסלה את הפשע וזמר השנה זה סגול 59 והראפ בישראל סוף סוף על המפה אחרי חצי דקה נרדמתי על הספה חשבתי "איזה כיף יש יום אחד רגוע" פתאום הרדיו ציפצף: "כתבנו מוסר על פיגוע".

F i C o R o

New member
מנצור- מרפי הבנזונה

מרפי מרפי יא בן זונה תמיד אני מבסוט אתה מביא לי בקטנה. מרפי יא בן זונה. אני בלי מטריה פתאום מתחיל טופטוף מרפי יא בן זונה חבר של דני רוף אכלו לי את השניצלים נשאר רק לוף קופץ שניה לשקם, פתאום אני חטוף חוזר אחרי שבועים חברה לא נותנת מתחת לחלון חתולה מאוננת פוגש את אבא של החברה במכון ליווי הכל סביבי בוער, לא עונים לי בכיבוי השמפו בעיני נגמרו המים החמים ביום של תמונת מחזור חצ'קון באמצע הפנים סוף חרבון נשארו שלושה ריבועים על הרצפה במקלחת נפלו לי התחתונים. מרפי מרפי יא בן זונה תמיד אני מבסוט אתה מביא לי בקטנה. מרפי יא בן זונה. באמצע שלולית נתקע לי האוטו הבאתי שש בטופס ולא שלחתי לוטו. בדרך לטיסה מלוד נזכרתי לא כיביתי דוד בכניסה לטרמינל הלך הפספורט לאיבוד טלפון מאמא באמצע אוננות. יש שלט "תכף אשוב" כשהגעתי לחנות עד שהשגתי דיסק של מנצור הCD התקלקל. ביום של האורגיה התחלתי לשלשל. בדרך מהסופר נקרע לי השקית יש לי גלידה בכוס ואין לי כפית. זחל זחלילית זחל זחלילית לא קשור לשיר אבל יושב טוב על הביט. מרפי מרפי יא בן זונה תמיד אני מבסוט אתה מביא לי בקטנה. מרפי יא בן זונה. בדיוק האוטובוס עובר כשמגיעים לתחנה בדיוק כשעזבתי הגיעה כוסית לשכונה. מרפי יה בן זונה.

tenaglia

New member
מה אני צריך לעשות/עוד סגול

מה אני צריך לעשות? - סגול 59 מה אני צריך לעשות בשביל להיות בטלוויזיה? אולי לארגן דיוויזיה של בנות בחולצות בטן צמודות, פירסינג בציצי ועגילים בגבות. שירקדו בקליפ, בתוכנית ובפרומו, להימרח כמו איזה ליצן על עמודים של כרומו. לעצור נשימה, לחייך למצלמה, ובניתוח מסובך להוריד את השומה. (איי!) ולהיות חלק, ויפה וזורח ובטוק שואו של איזה שמוק להתארח, ללקק ולמצוץ ואני לא מדבר על ארטיק, אלא על איזה מפיק שמחפש את הטייק המדליק. או המגניב או השד יודע מה לנופף למעריצות כמו כוכב של סינמה. (היי !) לקנות נעלי עור ולזרוק את הפומה, להפסיק לעשות מהומה על כל במה. להבהיר את השיער, לענטז כמו סיסקו נשמע לכם סביר? I don't think so... אין לנו כסף להביא זמרת, אין לנו ממון להביא אחת שתשיר את הפזמון אז come on come on; לה לה לה לה .... מה אני צריך כבר לעשות בשביל להיות בעיתון? לארגן ראיון ולספר על הזיון הראשון? או על הגנון? או על כל השטויות שעשיתי בתיכון? או לחשוף פחדים מגן הילדים, לפתוח פצעים, לקשקש על נושאים שבחיים לא חשבתי להוציא מהשפתיים, לתת שימשכו אותי בלשון כמו רופא שיניים, לענות : מהר, קצר, שטוח להיות בטוח, אף פעם לא לצאת מתוח, לדרוש שיצלמו אותי מהצד המחמיא, לצאת חלומי לא בהמי או אנמי. מצד שני, אם אפשר להדגים, ביום ראשון בבוקר יעטפו איתי דגים. כי כל התהילה בסוף הופכת לנייר עם דיו, ללכת על זה? I don't think so... אין לנו כסף להביא זמרת... מה אני צריך כבר לעשות כדי להיות ברדיו? אולי להוציא שירים עם תו אחד,יו? לא נראה לי; אם כבר אז להיות בנאלי, לוקאלי, לי, מאותגר ורבאלית. בשום אופן לא לשיר מה שבא לי, לא יותר מדי פאלי כי זו טעות פטאלית, כי בשביל לגלוש על גלי האתר, צריך ללכת בעדר להיות יותר מבסדר. או שאתה בפלייליסט עם מייסי וג'יי זי, או שאתה עוד רוח רפאים כמו סווייזי. לשיר שיר פופי מתוק כמו טופי, או אולי להקליט איזה פרויקט עם אתיופים (בואי...) ואללה יופי! לקונצנזוס לטוס, לא לדבר כמו דוקטור לאכול יותר קש מסוס. ואם זה יצליח אני בראש המצעד, רק שהמצעד לא משקף את הטעם של אף אחד, אז מה נשאר? להקליט דואט עם זמר לוהט שאף פעם לא החזיק עט? או שיר של להקה צבאית או cover או מיקס או... נראה לכם סביר? I don't think so... אין לנו כסף להביא זמרת...

F i C o R o

New member
טאבו פלוס והארכיון- מר אברום

מר אברום- קון איי- אלה היו חייו של אדם אשר ראה עולם, חיפש ולא מצא דבר מושלם. חברותי מאד אם יש לו כוח, וכשהיה לו נוח, מניפולטיבי שיחק עם מוח. עם ראש קטן הוא רק מגדיל, תשאלו אותו הוא לא עונה... כמו אימבציל. תקלל אותו הוא לא קולט... פלגמט. עם עיניים גדולות שרואות לא מעט. הוא לא התפרסם רק פירסם, קרא לו חושם, מדבר לעצמו. חיפש לא מצא במה הוא טוב. לא עצר לחשוב, לרוב רק ניסה עד למכאוב. צבר רק חוב איפה שאפשר, חי בתוך הסיפור שלא נגמר. הכיר המון נשים הן לא הזיזו לו, פיזזו סביבו, רק זימזום מבחינתו. עם דחף ענק, בסקס לרוב שתק, זז מהר הקשיב איך היא מביעה מחנק. יש לו תווי פנים שזוכרים, אם מסתכלים טוב רואים פיקאסו מדהים. מתאים לו לא להיות דומה לאף אחד, הוא התבודד אבל שנא להיות לבד, אהבו אותו כולם, הוא לא אהב את עצמו, הלך וחיפש את עצמו עד מותו. פיזמון- בכל עיר, תמצא את זה שאף אחד לא מכיר, בכל כפר, תמצא את ההוא המוזר, בכל ישוב, תמצא את האחד הלא אהוב, בכל מושב, תמצא את הממורמר המאוכזב. בכל עיר, תמצא את זה שאף אחד לא מכיר, בכל כפר, תמצא את ההוא המוזר, בכל ישוב, תמצא את האחד הלא אהוב, בכל קיום אם תחפש טוב, תמצא את מר אברום. טאבו+ אלה הם חיו של אדם שהעביר גושי חיים, מההווה אל העבר כמו פסי ייצור נעים, על המריצה שהכין עבור סיזיפוס היקר, העביר את נשימותיו מנחה לעולם הקר. היה רציני כמו המוות, יותר נכון כמו החיים, ישב בבית זכוכית עשה ג'אגלינג עם אבנים, האמין באמת שאינו זקוק לאמונה, פועל על אנרציה כשהשאר מתבייתים על תקווה. זום אאוט, לונג שוט, חלל מלא עשן, סיגריות מכלות בן אדם בחדר קטן. זום אין, שאריות של אוכל, ספרים זרוקים, שקיות ריקות, רצפה מלוכלכת תריסים מוגפים. קלוז אפ, פנים עייפות...אטומות, קמטים כשבילים טועים נבלעים בעיניים יבשות, תחושות של סוף תקוע בהתחלות רבות, ברקע רעש מכונת כתיבה חוטפת מכות. המילים המתרוצצות בראשו היו לו נשים, והוא צירף אותן לאורגיות על דפים מזדמנים. הבחוץ תמיד נשמע עמום מבעד לבפנים, והבפנים געש החוצה נהדף בקירות לבנים, מה שהיו פעם רעיונותיו המבריקים, נותרו כערימת פלורוסטים מנופצים, בפינת החדר כמו מצבה לימים הטובים, בהם חש כי יכול היה לגבור על החיים. פיזמון. סטרייק- אלה הם חייו של אדם אשר ראה מעט, למד הרבה, נפל כמעט, תמיד עבד קשה. יהיה מה שיהיה, היה מאלה ש... אוהב לחיות אבל לא באמת האמין בזה. טיפוס שקט, אבל צועק, כשהוא פותח פה, מזדהה עם כאלה ש, אין להם הרבה. נראה אדיש אבל מאוד רגיש היה בעצם, ושמעתי שהחבר היחיד שלו זה עצב. אוהב ימים קרים, הם עושים לו חם בלב, אומר שהוא שונא את זה, אבל מכור לכאב. אוהב אדרנלין, לכן הולך על גבולות דקים, גאון בעיני עצמו, שוטה הכפר לאחרים. אנשים מתרחקים כשהוא קרב, הוא מסתובב, ומפחיד ילדים עם פרצוף של איש זאב. בודד לרוב, מרגיש קרוב רק לכוכבים, עושה לו טוב, לשמוע סיפורים מחברים דמיוניים. הוא גר לא רחוק מהכיכר פה בכפר, מנוכר קצת קר, לעתים רחוקות מאושר. רצה ולא מצא משהו שיעניין אותו, היה שורף ת'זמן בכך שהיה מקלל אותו. הסיום שלו כמו החיים שלו היה דיי עלוב, יום אחד אחד השכנים הריח משהו רקוב. הוא לא ידע או ראה אהבה עד יום מותו, ומשום מה בהלוויה לא ספדו לו. פיזמון.

idk

New member
חלוצי החלל- הופ איזה תחת

נכון זה רק בגרסאות של הופעות.. ובכל הופעה הם קצת משנים... אבל בקטנה... היא כל כך יפה, יש לה, עור קטיפה בחצאית קצרצרה וחול-צה שקופה כשהיא התכופפה (אוו!) חץ בי פגע אני שכחתי את אמא אני רוצה רק אותה היא מלצרית טיזרית, אני מפ-ציץ בטיל לפעמים היא דילרית, מרגישה כמו דו פנים היא כולה פרפרית על די-ג'יים חרמנית נתתי לה כרטיס שלי עשתה ממנו פילטרים... הפילה עפרון התקדמה למטבחון התכופפתי להרים, חטפתי עיוורון בונבוניירה! עם תחת כזה בונים קריירה לאן שלא תלך אני אלך אחריה... וכולם אומרים "עזוב נו היא פרח-קרח" בכל זאת תני לי אחד כפול עם קרח.. (זה הולך ככה) הופ איזה תחת הופ הופ איזה תחת הופ איזה תחת אוהבים אותך הרבה... הופ איזה תחת הופ הופ איזה תחת אוהבים אותך הרבה... הצצתי במקלחת היא הורידה שמלה ומתחת איזה תחת וגם אין חזיה אני דפקתי , חדרתי , נכנסתי לדוש לא תאמינו אפילו ראיתי מנוש הייתה לה שם תפרחת בצדדים גילחה קרחת אבל אמרתי לה סתובבי אני רוצה רק תחת... הופ איזה תחת הופ הופ איזה תחת הופ איזה תחת אוהבים אותך הרבה.. זה הולך ככה כל פעם שאני מגיע לשכונה להופיעה בשורה הראשונה עומדת פרח (??) בפה הרך יש לה סוכרית מציצה היא עומדת כמו שדה אליי תמיד מציצה את הציצי מקפיצה ונותנת קריצה אך כשהמוסיקה נגמרת נעלמת איתה.. (ככה היא נעלמת) בהופעה האחרונה קופידון בי ירה כמו קלמנטינה, קילפה אותי מתוך הבמה הזמינה מונית בשניה, אצלי בדירה בדקה בלי מילה תוך 5 אני איתה במיטה הסתבכתי חתולת מין אני פגשתי עם שריטות של חתול בכל הגוף נישארתי בבוקר התעוררתי, לבד נותרתי, כל העור בברוזים ואת שמה לא זכרתי.... הופ איזה תחת הופ הופ איזה תחת.....

F i C o R o

New member
כלא שש- מעבר אל האופק

בייבי ג'י- כולם לוקחים העולם הזה קשור בהקרבה ואם תיקח לי מיקרופון אני אמשיך עם הכתיבה ולי לא משנה אם תיקח או תגנוב לי אני שמח בחלקי מה שיש תמיד טוב לי כסף ותהילה תיקח כי לא נחוץ לי אם תיקח לי תילדות אני תמיד אזכור את עוצליגוצלי חושבים רק על לקחת והמוח בגוף(?!) אם תיקח לי תשמחה כמעט שלא לקחת כלום אם תיקח לי תחלום אז אין לי שברולט קופה אם תיקח את העט והדף אני אזכור הכל בעל-פה אם תיקח את כל זה כלום עדין לא נגמר מעבר אל האופק מרגישים את המחר אני לא כמוך מחפש תן לי תקמבן לי תן לי את השקט שלי להתפנן לי אז גם אם אפילו לא נשאר לי שום דבר אני משיג מחדש אני אף פעם לא נשבר פיזמון- מעבר על האופק כל עוד יש בי דופק אני לא אתייאש יש מה שיש חולמים מעבר אל האופק כל עוד יש בי דופק אני לא אתייאש יש מה שיש חולמים מעבר אל האופק יאנגי- כי אם תיקח לי מה תיקח ממילא אין לי כלום בא לי לקום ולעזוב למקום שיש בו רק טוב ואין צרה רוצה לקחת משהו אז תיקח את כל הרע שבחברה ובתמורה תיתן לחזור בחזרה אל הימים הטובים רוצה לקחת עוד משהו אז תיקח את האויבים ואת הרובים מעבר אל האופק אל הכוכבים אני מצידי תיקח את הכל ורק תשאיר את הכתיבה ואת התקווה שאתה תחזיר את כל מה שלקחת פאק האהבה(נראה לי) תיקח לי מהאגו כי הוא מזמן עבר את אייפל תיקח לי את כל הכסף מה תקנה בו מנת פלאפל אל תיקח לי את החיים כי לא...מהם לשובע וסופרנובה ומטר שבעים וחמש לגובה ואני לא בא ללכת כל עוד יש לי דופק טוב לי בפינה שלי על הכוכב שלי מעבר אל האופק פיזמון סיקס- בתור חדר מטר על מטר מסתתר בסתר רק לוקחים ולא נותנים זה לא בסדר הכל התחיל שגנבו לי את השוקו בבית הספר (תביא תשוקו) בתוך עולם של זאבים מרגיש כמו פטר מוקף ב... ובעצב וכל מה שלי נשאר,נותר מה עוד בעולם הזה מותר לי זה קצת מוזר אני לא זוכר מתי לקחו לי את הכל מיואש מאנשים שמחכים בפינה שרק אפול זה זול אבל לזה אני מורגל מהיותי גוזל גברת מזל לקחה לי גם את הגורל תודה לאל שלא גדלתי כרימינל לא משנה לי כמה תנסה לא תוכל לקחת את זה את הרצון שלי לכתוב ולהופיע עוד ועוד תמיד לשאוף לעוד פסגות להשגים ועוד דלתות למה לקחת ולא לתת (אני סחוט) בוא תיקח לי את הלב ותן בשקט למות. פיזמון. וזהו

EmGee

New member
../images/Emo45.gif אחלה רעיון

מצטער שאני לא יכול לעזור לך.

נו במ'ת..

עוד מקום שבו ראפרונים יוכלו לשים את השטויות שלהם?:\ לפחות תסנן את הדברים שמביאים לך איש.. בהצלחה, וכבוד על היוזמה.

קרמה ו77 - כמה כבר עישנו

קרמה ו77 - כמה כבר עישנו (קרמזל) כמה כבר עישנו כמה כבר שתינו כמה פעמים שאת החומר כבר ניסינו איך שתסתכל על זה אנחנו כאן הסטיין קרמזל 77 פטיפון וריים מביא את הקליטה אל הטופ של העולם מזמין מהדיליברי ארגז עם 1000 גרם [יספיק לשבוע? נראה לי שכן סטלה של שנתיים לא עשתה אותי זקן אז מה,מה עושים היום? יש מסיבה כמו תמיד מתחלקים על אצבע ג'רי כמו גבינה מתיישבים,מפרקים,טוחנים ת'מנה מלקקים תאצבעות ובודקים תשנה אם לא נרגענו עד עכשיו יש בטח אלוהים מה עכשיו מה ניהיה,כדור להרגעה זכרת להוציא את המאנץ' מהקפאה טיבלת את המשרום,סידרת ת'שורה שמעתי חטפת ת'התקף בשירותים אם לא ראית את הסוף יש בטח אלוהים יש סמים? כן,תכנס לעיניינים מגירה שלישית למעלה שם תמצא ת'מכשירים יש בקבוק,בחתימת הרב קוק תפסיק לשאול תתחיל לסחוב אולי תצא דלוק 77 מפוצץ ת'נשמה,כמו חיל נמלים מעלים ת'אבקה ההיפ הופ כאן בטרפה מחתרתי כמו החיים הסקראץ' מעיף ת'ארדקור לשיאים חדשים (סקראצ'ים..) איזה טרף,איזה טרף לוקח מיקרופון מתיישב על הביט מקשיב בתור לסקראץ' שבתקליט כמו תמיד אותי אתם זוכרים עוד מהברית איך חתכו לי את הכיפה ה?? של השפיץ לא טריפ,אף פעם לא חיפשתי ת'קרטון הוא ניגש אליי בכח ונדבק בול ללשון זה נכון,כחול היה כמו סטלה ביום חול ופתאום ניזכרתי בפזמון של שבא אתמול אליי למח,ידעתי שכתבתי איזה ריים איזה טקטס,אולי בכלל כתבתי על מפית איזה שיט,עוד פעם נתקע לי המכונית ושקית של מאה גרם כירסמתי עם כפ-קא-קא-קאפיש פיש אם סי על במה כמו ????? המנחוס כל וואק אם סי הולך אצלי קפוט איזה שטות,הפכתי גם ת'די ג'יי למחוק לשרוט,אותי הוא לא ישכח כבר בקלות שוכב על הרצפה הראש על הכורסה הזין כמו המחוגים מראה את השעה היום ה9 בכלסיו או הד' באפריל נמחק לי כל הזיכרון נשרף כמו החציל שאמא וסבתא נהגו להכין להניח בחלון ולשיר שוב את השיר:יש ימים... זכרונות ביום בהיר ילדות בסופר?? בזמן הקציר(או משהו כזה) ואז יום אחד בקינג ג'ורג' עצר אותי חזיר רצה לדפוק עליי חיפוש באמצע העיר היי דביל,זבל לך תחפש חיים דפוק מי שהשקיע את הכסף במדים שלך פושע,אני?על מה?עישון סמים... זבל מערכת שנראת כמו יום הורים ארבעים שנה של דודה במדבר ואין עדים שלושים מליון שנה לפני היינו רק אדים עשן,שן זה עוד לא מאוחר תפוס טיסה לאמסטרדם ולזאן האדמדם, ה-י-י-ד-ר-ו הו! חלום לישון שבוע בענן של נייטרו כמה כבר עישנו כמה כבר שתינו כמה פעמים שאת החומר כבר ניסינו איך שתסתכל על זה אנחנו כאן הסטיין קרמזל 77 פטיפון וריים

תיקונים בפזמון שיצא לי בטעות

שוב ניסינו*(לא "כבר ניסינו") סטייל*/(לא "סטיין")

היפ הופ-הארכיון

יש לי הרגשה שכבר העלתי את זה אין לי כח לבדוק קיצר זה רק של אבי סטרייק גם אם כן לא משנה הקפצה על הדרך! היפ האפ היפ האפ דיברתי עם היפ הוא אמר שהופ ההיפ-הופ נעלם,הכל היה טיפ טופ עד שהגיע העשן חושש,שאין עשן בלי אש אני מוקש,תדרוך עליי(בום) כדי שאני יוכל להתפוצץ תגיד יפה,ביי ביי,אז מי הספייס סטיירק וקון איי שולטים באלף בית כמו אריק ובנץ הקץ הגיע הקהל מריע לצוות הדינאמי פתאום כולם חברים כאילו המצאתי את מכבי סבבי בא בא בא לי סיסמאות בלחישות אברה קאדברה נפתחות כל הדלתות פתאום גודלות תיקוות כמו אגו מתנפח אין על מה להתווכח הכל זה טעם וריח עומד להיות מאוד שמח,בקרוב תחשוב טוב טוב איך לצאת מתוך הברוך צרות צרורות נופלות בצררות לעזאזל אוכל למחשבה שהרוב לא מסוגל לעכל אבל אלה הדברים שעליהם מוצאים פטנטים קהל עומד על הרגליים ואז נופל כמו אימפוטנטים אולי אני הפתי אבל לא מאמין לשום כלום הלו טומטום,הגיע הזמן נחום תקום היי קון איי,היי,שנים רבות עוד לפניי וגם לפניך,מי עוד יבוא אחריך תראה איך ה...תוכנית עובדת הכל קרה איך שרצינו אנחנו הקול של המחתרת

כמעט - הארכיון עם מומי לוי

זה היה מהיר... כמעט - הארכיון עם מומי לוי (קון איי) מוזיקה מהי? כבר למדתי המון דברים שלא ידעתי יצאתי נגד,הכל אנטי היפ-הופ רק התחלתי לראפרפ ותיק תיק עברו שלוש וחצי דקות,עצור ת'שיר מספיק כנראה שכל תקליט הוא תחרות והתרבות גוססת,תנו תנו צ'אנס לאומנות איזה שוס,הכוכבים,הדורות הבאים מאחורי הקלעים,קולעים בסורגים של מקצבים את אותם צלילים,אותם תופים אותו הבאס אותם פלוצים קטנים ברדיו שקובעים זה לא נכנס הכל עסקים,חברים משכנעים משוכנעים שזה יעבוד עליי אז הם טועים יש כל כך הרבה מאחורי הטקסט ומוחות צרים אומרים נקסט יותר מדי קומפלקסטד... אם אפשר לסכם כל שיר בשתי מילים,איזה יופי מכאן נולדים שירים מטומטמים כמו לך הביתה מוטי הפזמונים חוזרים על עצמם מאתיים פעמים אותו סיגנון,מילים דומות,ביצועים שונים כל היום אני אוכל חרא,במועדונים נחשב בררה אבל בסוף אני אפרוץ האלה! מומי לוי: כמעט שכחנו מאיפה באנו כמעט זרקנו הכל לפח כמעט וויתרנו ואז הבנו שמוזיקה באה מאהבה (אבי-סטרייק) כל מסע מתחיל בצעד הראשון בארכיון קיים חלום,הזדמנויות רבות בפתח כדי להגיע לאמת מגרדים את פני השטח מפיקים לקח,פנים אומרות רק?? זזים בשו-שו טפו טפו לא מתלונן,אין אין גם אני הייתי חסר אמונה אבל,עברה השנה תראה איך התבגרנו איך נפלנו והפלנו,מי היה מאמין ראיתי איך מושכים בחוטים מאחורי הקלעים מסתנוורים כ"כ מהר מאור הזרקורים לא מקוריים,חקיינים,יצפנים קטנים לא מרשימים אותי!אה,מרגישים אותי? כל המי ומי בכלל לא מרגשים אותי ככל שהם גדולים יותר נופלים יותר מהר אין לאן למהר,אל תיהיה שאנן כולם ינצלו אותך אם לא תנצל את הזמן אל תתנצל כל הזמן,תעמוד על אמונותיך חיות מריחות פחד,והן אחריך מתעקש להשתמש בדרכים חלופיות זז בזיג זגים פליק פלקים,אין עקבות! מומי לוי: כמעט שכחנו מאיפה באנו כמעט זרקנו הכל לפח כמעט וויתרנו ואז הבנו שמוזיקה באה מאהבה

למעלה