בקשה

idk

New member
תיקונימאן (בקטנה..)

-באוטו יש לי פליי באק שיגעון זה בן ??או אין באוטו יש לי פלייבק שיגעון זה בנו אין יותר מזה, הראסטה גאון (בנו\בן הנדלר זה מי שעושה לו תביטים...) -בוא ננצל ממקורים ענקיים של אנרגיה בואו ננצל מצבורים ענקיים של אנרגיה (לא מקורים) בקטנה אבל: "קלוד מה קורא על הקצב "-> קלוט מה קורה על הקצב.. ואחרון: -זרמים חשמליים כמו ?? לא מבקש כלום בנאדם אל תיגע לי בביט 'זרמים חשמליים בגוף כמו ב'טייט', לא מבקש כלום בנו אל תיגע לי בביט (נראה לי גם פה זה בנו..)' וזהו. :)

בקשר לבנו

שמעתי את זה בנו אבל לא היה לי מושג מי זה אז הנחתי שזה לא נכון ולשאר תודה! :)

Lagzieli BoY

New member
קאשי - אל תגידו לי המלא

פזמון: אל תגידו לי זה בא בקלות אני חופר שובר צולל עובר למצוא רק טעות כאן זה לא קל להתאבק על הזכות של ליצור רצון לגמור שום דבר לא מוכן בית א': תגידו עכשיו מתי אני מתחיל להוציא דברים החוצה אני לא רגיל להמתנה - ראש קטן לפני שנה להירדם אנ'לא יכול בלי מסכת הגנה אני כמעט נגנב וכל יום מחדש זה מכה בי לשבור ת'לב של המתח אני לא עוצר מלהמשיך קדימה הוירטואציה נכנסת פנימה, הכל הסתחרר אני קאפייריביה *מה? קאשי מה עם השירים? אתה עדיין עובד לא נגמרות לך המילים?* צודק אני צועק אמא וגם אבא למה לא חינכתם ת'ילד רק לסבבה שבעת אלפיים עצבים מהחום אל הלב ואחר כך למוח מתגלגלים, אךךך כואב אנ'לא נושם ומתפקד בקושי רק לוקח משהו תמיד יושב על הוריד הראשי פזמון: אל תגידו לי זה בא בקלות אני חופר שובר צולל עובר למצוא רק טעות כאן זה לא קל להתאבק על הזכות של ליצור רצון לגמור שום דבר לא מוכן בית ב': המצב יבש, על מחברות אני חורש מקשקש בעטים, משחיט קירות לבנים זו אינפורמציה שחוקה מבפנים זו ריקנות לשמה, זו ראש בעננים אני משתוקק לבמה לא שותק דממה אני מוחק עם רצון כזה לצאת החוצה לנתק ת'שקע שמחבר אותי למעגל של אנשים שאין רקע מסתובבים על גלגל ומחכים לרגע קל רגע, לא פותח ת'פה מה בולע מקדמה מחפש נחמה בתנומה דיי לבטלנות של אומנות פנימית דיי לבטלנות תמידית של נפש יצירתית אךך הימים האלה, משובשים כאלה מלא בדחף ליצירה אך היצר בכלא דוחף עוד טקסט למגירה שלא ניראה לי פלא סגור כמו גולם לקליפה לא אשתחרר במילא

Lagzieli BoY

New member
קאשי - לך עם זה

(אין לנו כח לשנות שום דבר) פזמון: לך עם זה ישר לך עם זה עקום לך עם זה לכל מקום שיביא לך ת'בום זה לא משנה זה רק הרגש שבונה ואם יבוא לך ליפול ניפול אני אפול איתך לך עם זה ישר לך עם זה עקום לך לזה לכל מקום שיביא לך ת'בום זה לא משנה זה רק הרגש שבונה ואם יבוא לך ליפול ניפול אני אפול איתך בית א': אתה נותן צד קדימה, מפחד חוזר שלוש אחורה עוצר, מודד מה הדרך הנכונה לכבוש את הפסגה שוקל כל צעד עובר סידור של המשוגע תגיד לי איך תדע מזה אש אם לא תיגע איך תוכל למנוע כאב אם לא תפגע תלוש ת'רסן אל תחכה דקה כי אין דבר יותר בטוח מלרכב על הרגע יש לך את החומר של עצמך ובכל מה שתיגע תורגש הנוכחות שלך אז לך לזה לפה לך עם זה לשם אותו דבר רק אל תחשוב על תוצאות הפעולה זה העיקר דם יזע דמעות עם אלה כבר השלמת בתוך כל הזבל זוכר כמה הרמת בוכה על הקושי זוכר מאיפה באת 'סתכל אחורה רגע ותראה איך התקדמת פזמון: יש לנו כח לשנות כל דבר אז בוא נמשיך ללכת(נמשיך ללכת) יש לנו כח לשנות כל דבר אז בוא נמשיך ללכת(אהוווו) לך עם זה ישר לך עם זה עקום לך עם זה לכל מקום שיביא לך ת'בום זה לא משנה זה רק הרגש שבונה ואם יבוא לך ליפול ניפול אני אפול איתך לך עם זה ישר לך עם זה עקום לך עם זה לכל מקום שיביא לך ת'בום זה לא משנה זה רק הרגש שבונה ואם יבוא לך ליפול ניפול אני אפול איתך בית ב': מכה בחלק הכואב של הנשמה במה קורסת מתחתיך אז מה ממשיך קדימה כאילו כלום לא קרה מדלג וקופץ לא מביא ת'חורה אני כאן **לרגע בלב מועקה**(מה הוא אומר פה?) שם זין יודע זה שובר את השתיקה שוב מזיע ולא מגיע למטרה זה לא משנה כי נשארה מאחורה תורה ולפעמים זה רע ואין לך ברירה צריך לגשת לכח לשבור את השיגרה בחורה מסיחה את הדעת, זה נורא צריך לעשות את הקאט יש לך מטרה מראה בחדר משקפת את השקר תופס נותן מבט אחרון ושובר היכונו לילד החדש של הבצפר זה שמגיב ורק אחר כך מדבר פזמון: לך עם זה ישר לך עם זה עקום לך עם זה לכל מקום שיביא לך ת'בום זה לא משנה זה רק הרגש שבונה ןאם יבוא לך ליפול ניפול אני אפול איתך לך עם זה ישר לך עם זה עקום לך לזה לכל מקום שיביא לך ת'בום זה לא משנה זה רק הרגש שבונה ואם יבוא לך ליפול ניפול אני אפול איתך יש לנו כח לשנות כל דבר אז בוא נמשיך ללכת(נמשיך ללכת) יש לנו כח לשנות כל דבר אז בוא נמשיך ללכת(אהוווו) בית ג': לך עם כל הסירחון ותצא מהארמון תיקח איתך את כל הזיופים של הגרון אל תשכח את הפחד וכל ההיסוסים שים אותם על השולחן ורד מהפסים ממש את כל הרטט שיש לך בידיים רוץ במהירות ועצימת עיניים פתח דלות עם כל הגוף אפילו אם תיפול זחול על הרצפה גם אם בפה שלך יש חול פזמון: לך עם זה ישר לך עם זה עקום לך עם זה לכל מקום שיביא לך ת'בום זה לא משנה זה רק הרגש שבונה אם יבוא לך ליפול ניפול אני אפול איתך לך עם זה ישר לך עם זה עקום לך עם זה לכל מקום שיביא לך ת'בום זה לא משנה זה רק הרגע שבונה אם יבוא לך ליפול ניפול אני אפול איתך יש לנו כח לשנות כל דבר אז בוא נמשיך ללכת(אהוווו) יש לנו כח לשנות כל דבר אז בוא נמשיך ללכת(נמשיך ללכת)

chrononaut1

New member
אוקיי, תיקונים והשלמות:

פזמון: בואי ניקח דברים כאילו היו סתם וננער את כל הגוף עד שנרגיש חם נחפש כוכבים ונקטוף אותם נרחף לשמיים ונשאר שם 1 יא כפרה תרגעי בואי איתי בלי מחשבה אני יודע לשנינו נמאס מסבל האהבה אז רגע לפני שמתפוצצות פה עוד כוסות אני רוצה לרקוד איתך לרגע לנסות לנתק לשתק את כל מה שדופק אותנו לדבר לברר לא עזר לנו בואי ניקח רגע קטן רק בשבילנו בואי ניגע ברגע מתוק אין עלינו קפצי עליי כמו פעם כשנכנסתי בדלת ניפול, נקום ונרקוד ושוב את משתוללת צוללת,אני משתגע, אני מת זה רק את יודעת לעשות את האמת בלב עליי את פורטת וזה קרב תגידי לי רק מילה ולדום אני מתייצב אז מותק בואי נסלח בואי נשכח את כל מה שהיה עצמי עיניים וכנסי להזיה פיזמון.... 2 כן אני יודע יש ימבה מטענים וכל כך הרבה כעס עליך שמרתי בפנים וניסיתי לרסן עצבים ולפעמים זה לא עבד אבל משהו מיוחד התפתח למה בניתי קשר כל כך מותח מילה קטנה אחת והכל מתלקח הכל כל כך פתוח וזה אותנו לוקח שוב את עושה פרצופים,אני הופך רותח צורח למעלה תגיד לי מתי מתי אגיע למשהו נינוח בחיי מאשים את כל העולם ובטח שאותך שופך ת'נשמה שלי וזה לא מוערך מגוחך לבזבז עליך זמן כתיבה לא רוצה לקרוא לעינוי הזה אהבה אם תפתחי שניה ת'דלת תראי איך אני בא יודע הגזמנו ואין לזה סיבה! פזמון.... 3 ברור לי לגמרי שאין לזה הרבה סיכוי ובגלל זה אני אומר שבגישה זה תלוי אבל מה אני מדבר על גישה עם אישה שבשניות שיחה שלנו הופכת למתישה תקשיבי לי זה לא קל לי לראות אותנו ככה שנינו אוהבים אז איך זה שעכשיו את בוכה בואי נכנס מתחת לשמיכה ונראה לעולם כולו מה זאת פריחה עם הצלחה אין לנו ברכה,מנוחה בואי ניתן מכל המחשבות והרגשות נהייתי מסכן אין טעם בלנסות להתאמן צריך לסתום את הפה וללכת להז... כן, אני משתגע, חושב שאני חושב יותר מדי כל כך סובל אבל לא יכול להגיד די פונה אליך שוב ומבקש בחיי בואי ניקח הכל פשוט-הלוואי! זה לפי העטיפה של הסינגל (שהורדתי בסולסיק:) ), אז אין מה לתקן אצלי.

לא היה יותר קל לרשום

*הפה וללכת להז... כן, אני משתגע ניפול, נקום ונרקוד* כי אלו הטעויות היחידות...

החידה

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif

ותודה גם לעידו ששלח לי את המילים לאלבום הראשון של הדג נחש

בכיף אחי

ממלא יום אחד הייתי יושב לכתוב את זה...תכננתי פשוט לא היה לי סיבה מספיקה בשביל זה.... אולי אני ארשום עוד כמה של ש"ס פיזדה(מה שאין בשרשור הליריקס) ועוד הרבה...

בקיצר אני רשמתי הרגע את כל הליריקס

ששמתי של קאשי...אם יש טעויות תתקנו בכיף! וזהו אין כח להמשיך יש את "פזמון" "צלול" עוד פריסטייל וההוא עם סי היימן איך שלא קוראים לה

actress

New member
גראפיטי 89 שלא רק היה עם קאשי אלא

גם אם ערפדי שכותב פה ושהוא מדהים בפני עצמו ומומי לוי המדהיםםםםםםם גם כן ולא לשכוח גם את דיג'י נולדג שביחד עשו רימיקס מדהים וכמי שמכירה את קאשי הבחור באמת תותח.

למעלה