בקשה קטנה גדולה

• פותח הנושא apk
  • פורסם בתאריך

MelodicTruth

New member
סתם מעניין אותי,

האם קיבלת חוות דעת רשמית של איש מקצוע בנוגע להתפתחות הבת שלך?

apk

New member
כשרואים הישגים כשלה

לא צריך שום חוות דעת, העובדות מדברות בעד עצמן. חחות דעת צריך רק על דברים שהם חריגים במעט, לא חריגות בולטת, ויש מידה של ספק לגבי משמעותם. חוץ מזה, שבשביל חוות דעת צריך לשלם אלפי שקלים.

דנההההה

New member
הצעה

ילדה בת 4.5 עם הבנה מתימטית של תיכון בוודאי צריכה להיות סופר-מחוננת או גאונה. אני מאמינה שיש קרנות או מסגרות שונות שתוכלנה לממן לימודים מסודרים עבור הבת שלך - כחלק מעידוד קידום ילדים מוכשרים הבאים מבתים מעוטי יכולת. מודה שאני לא מכירה תוכניות כאלו, אבל שווה לעשות חיפוש ברשת או לפנות לגורמים רלוונטים - מתנ"ס, רשות מקומית, משרד החינוך ולגננת, אם היא הולכת לגן. שיהייה בהצלחה!

maormp

New member
בדיוק מה שבאתי להציע

if that's true it won't go by unnoticed אה שיט , שכחתי שאי אפשר לדבר לידה אנגלית... אם יש לך ילדה סופר-מחוננת אז כסף להשכלה שלה זו אחרונת דאגותיך , ואם קצת חכמת חיים או תואר שני במנהל עסקים אפשר גם לדאוג לרווחה הכלכלית שלך ושל בעלך. אבל אפילו מדינת ישראל החלמאית לא תתעלם מעילוי אני מקווה שיש לה נטיה לביולוגיה כדי שתמצא חיסון ל H7N7 נגיף העופות שעשה מוטציה ועובר גם לבני אדם , ואני לא צוחק , לא פעם פריצות דרך מדעיות התגלו ע"י אנשים צעירים. אבל חוץ בהגיעי היום לגיל 23 וחצי קצת מבאס לגלות שילדה בת 4 וחצי כבר סיימה את הממ"נים והולכת לשחק קלאס

../images/Emo6.gif

הילדים של היום כבר לא משחקים קלאס...

Britush

New member
דווקא כן ../images/Emo12.gif

זה מה שאחי הקטן מדווח על "הבנות הטפשות בשכבה שלו", בכל אופן

apk

New member
אני גם מקווה שהיא תבחר בביולוגיה

אז נלמד יחד את כל מה שמענין אותי
וברצינות. לגבי האפשרות שהיא תעשה כסף (מעיבר למלגת לימודים), צריך להמתין לפחות 11 שנים. כי החוק הרי אוסר עבודה של ממש לפני גיל 15, ולכן לא יתכן שהיא תעשה כסף קודם. עד אז אני רוצה שהיא תקדיש את זמנה רק ל: חיי חברה ומשחקים, לימודים ומטלות הבית (לא כבר עכשיו אבל החל מעוד שנה וחצי שנתיים). מה שכן, בכוונתי לבדוק אפשרות שהיא תוכל ללמוד באוניברסיטה כלשהי כבר בשנים הקרובות וזה בהחלט ייתן לה בסיס טוב כשתוכל חוקית ותרצה להתחיל לעבוד.

apk

New member
גם את זה בכוונתי לבדוק

אבל יש לי סיבות לכך שעם זה אני ממתינה מעט, נראה שתוך שנה לכל היותר אתחיל לעבוד גם בכיוון הזה. ו ... אחרי שראינו כמה שהגן מזיק לה, מכל הבחינות, היא עכשיו בחינוך ביתי.

shaniza

New member
סתם סקרנות

איך גן יכול להזיק ? סה"כ משחקים שם ולומדים להתפתח חברתית...

apk

New member
לזה לא אכנס כאן

דנתי בנושא כבר הרבה בפורומים אחרים ואסכים לדון שוב במקומות מתאימים יותר, אבל דווקא מי שלומדים באו"פ אמורים ולו במעט להבין זאת בעצמם

מירי,

New member
מזה קשור למי שלומדים באו"פ?

אני בחרתי באו"פ בגלל סיבות אחרות לגמרי. אני כן מכירה את סיפור הגן שלה...

apk

New member
ידוע לי שאת מכירה

אבל הספור הזה היה רק זרז להחלטה הסופית שהתבשלה הרבה קודם, מתוך ידיעה שגן זה דבר לא בריא ועל אחת כמה וכמה בית ספר. אבל זה כבר ענין של השקפת עולם שעליה דנתי בפורומים אחרים, וכמדומני שגם את השקפתי את מכירה, ואת מאלה שאמנם לא קבלו אותה אבל תמיד כבדו אותי ואת דעתי

מירי,

New member
נכון....

עדיין זה לא קשור ללומדים באו"פ- את רואה, אני בכלל חושבת שגן 'עושה' יופי לילדים שלי, אבל לומדת באו"פ אני מכירה עוד 'כמוני'.....

apk

New member
כפי שאמרתי

בנושא החינוך הביתי אני לא מעוניינת לדון כאן, מי שמעונין יש מקומות אחרים מתאימים יותר לזה

מירי,

New member
זה לא מה שאני אומרת....

אלא שאין קשר בין מי שלומדים באו"פ להבנה בבחירה של חינוך ביתי. אני מתכוונת למשפט הזה אבל דווקא מי שלומדים באו"פ אמורים ולו במעט להבין זאת בעצמם

lyor5

New member
אם ילדה בגיל כזה לא מסתדרת בחברה...

אז שתתחיל לעבוד בתור עצמאית מגיל כזה,הרי היא רכשה את כל הידע שהיא צריכה לא?!

למעלה