בקשה קטנה גדולה

• פותח הנושא apk
  • פורסם בתאריך

apk

New member
בקשה קטנה גדולה

בתי המחוננת לומדת בבית ומאוד אוהבת ללמוד (להרגיעכם מראש, רוב היום היא משחקת, אבל היא לא מוכנה ללכת לישון לפני שנשב ללמוד). הילדה מאוד צעירה וכבר בהרבה מקצועות אנחנו עומדות לסיים חומר ברמה תיכונית. לצערי הרב מצבנו הכלכלי גרוע ואין לי אפשרות לרכוש לה חומרי למידה, לכן אשמח אם למי מכם יש ספרי לימוד של קורסים ברמת פתיחה וברמה רגילה (כמעט בכל תחום) שיסכים לעזור לי ולשלוח לי בחינם. המוכנים לסייע מוזמנים לפנות אלי במסר ולציין ספרים של איזה קורסים יש להם להציע (אשמח אם יש לכם גם את חוברות המטלות).
מראש

Molly Whuppie

New member
בת 4.5 וכבר רוצה ללמוד באו"פ?

בחייך, לפחות תעדכני את הכרטיס שלך לפני שאת מבקשת ספרים חינם לילדתך בת ה-4. אם את רוצה את הספרים לעצמך, לא צריך להמציא סיפורים. יש מספיק סטודנטים שישמחו לתת חלק מספרי הלימוד שלהם, גם בלי סיפורי "בתי המחוננת".

apk

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo2.gif../images/Emo123.gif למה לזלזל

לא רוצה לעזור לא צריך, אבל כן מדובר בילדה והיום היא עדיין ברמה של תיכון, אבל תוך מספר חודשים נגיע לשם. כן, יש גם ילדים כאלה, ותתפלא ... יש גם מוכשרים ממנה. לעצמי, בגילי אני יכולה ללמוד לימודים רשמיים, ולא אשקיע מזמני בלימודים אקדימיים לא רשמיים, לעצמי היום אני מעדיפה ללמוד בדרך אחרת. קבלתי את אישורך?

vinney

Well-known member
אבל באיזה תחום?

ואת יכולה לדעתי לקחת בספריה גם, לא חייבים לקנות...

apk

New member
כל תחום כמעט

מי שיש לו מה להציע יציע ואומר לו אם מתאים, לשאול מהספריה אין לי אפשרות כי אין לי תקציב למנוי ובביקור בספריה לא ניתן להספיק הרבה, ואני מעדיפה לעשותו לביקור חוויתי שכולל בעיקר קריאה בספרים רגילים ולא בספרי לימוד, ולצלם בספריה יקר לא פחות מלרכוש את הספרים

מירי,

New member
אין לה מה לעדכן....

אני מכירה (וירטואלית) אותה ואת בעלה מפורומי הורים אחרים כבר המון זמן....

למה הזוי....אז ככה:

הילדה בת 4.5..... ואמא שלה מחפשת עבורה את הספרים במקצועות הבאים: שיטות מחקר במדעי החברה  מבוא למיקרו כלכלה  מבוא למקרו כלכלה  יסודות החשבונאות  ניהול השיווק  מבוא לסוציולוגיה  מבוא לפסיכולוגיה  אלגברה לינארית 1  חשבון אינפנטיסימלי 1  מבוא לסטטיסטיקה ולהסתברות לתלמידי מדעים  הסקה סטטיסטית  מבוא למדעי המחשב  יסודות הפיסיקה  עולם הכימיה  כימיה כללית  החולייתנים  צומח וצמחים  מבוא למדעי כדור הארץ  אנגלית רמות C עד A כן, זה באמת משהו שרואים על בסיס יומיומי וזה גם מאוד הגיוני.... ונגיד שהילדה באמת כזו מחוננת... מה האובססיה הזו עם הלימודים המסובכים האלה... כולה ילדה בת 4.5 דחיל רבאק!

זו רשימה מעניינת

למה ילדה בת 4.5 צריכה ללמוד נושאים שכאלה איני יודעת. גם אם היא גאונית היא לא צריכה למשל ללמוד מבוא למדעי המחשב שזה בד"כ שפת תכנות בסיסית, וזה מיועד להכשיר סטודנטים לעבודה בתעשיית ההיטק. מה יש לילדה לחפש באינפי, או באלגברה לינארית, מה יש לה ללמוד שיווק? ראבק, נראה לי מישהו פה עובד עליכם בעינים.

מירי,

New member
היא טוענת שהיא רוצה להכיר לה עוד

נושאים. אני לא מקירה את APK מעבר לפורמים (אחרים- לא מפה), אבל ממה שאני שומעת ממנה (בפרדס) היא עונה לצרכי הילדה. אני אישית היתי עושה דברים אחרת- אבל זו אני ואלה הילדים שלי, אני לא יכולה לזלזל באיך שהורים אחרים עושים את זה.

1קישקשתה

New member
עצה

נסי ליצור קשר עם סטודנטים באוניברסיטאות סגורות ולבקש מהם שישאלו מהספרייה ספרים של האו"פ. יסלחו לי מראש אנשי האו"פ ושאר בעלי המוסר הגבוה, אך אם מצבך הכלכלי גרוע, פשוט צלמי אותם לשימוש פרטי.

apk

New member
עצה יפה

אבל ספרים מושאלים צריך להחזיר תוך פרק זמן מוגבל, ולא נוכל לעשות זאת, כי אין לי הכרות אישית עם סטודנטים. אבל אם יהיו בוגרי קורסים שבעקרון מעוניינים לשמור לעצמם את הספרים או למכרם, אסכים שישלחו לי הם את הספרים עם בקשה שאזיר להם אותם, ואז אסרוק ואעלה את הקורסים על דיסקים ואחזיר להם את הספרים. הם יוכלו לשמור או למכור ואני אחסוך מקום בדירתי הקטנה

1קישקשתה

New member
לעניות דעתי,

שליחת ספרים בדואר רשום והחזרתם על ידך היא לא בדיוק הדרך הקלה והנוחה לעשות כן. אני לא בטוח שהרבה יסכימו לשתף פעולה עם הרעיון (ואני כולל את עצמי בעניין). אם את מוכנה להשקיע מאמץ בסריקה מסיבית של דפים, הרי שהמכשול היחידי העומד בפנייך הוא השגת חוברות וספרים שונים של האו"פ לתקופת זמן מוגבלת. אני מסכים אתך שיש בעיתיות מסוימת במציאת סטודנט אשר יהיה מוכן לשאול בשבילך ספרים, אך לא הייתי פוסל זאת. אפשרות נוספת היא לחפש ספרייה עירונית אשר מחזיקה בספרים כאלו ולבדוק אם אכן ניתן לשאול כמו ספרים מסוימת בצורה חד-פעמית (כלומר מבלי לשלם, למשל, דמי מינוי לספרייה למשך שנה). אפשרות שלישית היא להיכנס לפורום הזה אשר נמצא באתר "Findabook" ולבקש רכישה מרוכשת של ספרי או"פ משומשים ובמחיר מציאה. תוכלי גם לעבור על הרשימה הבאה והארוכה של ספרים משומשים המוצעים למכירה: http://www.professor.co.il/books/used/searchResults.htm?page=1 יש לך גם את הלוחות של פורום זה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/luhot_main.asp?Id=654&catId=2906 אולי בכ"ז תנסי למצוא איזה סטודנט אשר יהיה מוכן לשאול בשבילך ספרים? את יכולה לנסות לספר את סיפור בתך בפורום "סטודנטים" בתפוז או בפורומי הסטודנטים של האוניברסיטאות השונות.

apk

New member
אנסה להתמקד

תודה על תגובתך. שאלת למה אני זקוקה. בשלב זה אני מעוניינת בעיקר בספרים מהרשימה הבאה (אני לא רוצה בשלב זה עדיין להתמקד בתחום ספציפי, אני מעדיפה שכיוון היא תבחר רק בעוד מספר שנים, כשניתן יהיה כבר להרשם ללימודים רשמיים, אחרי שתכיר טוב הרבה תחומים):  שיטות מחקר במדעי החברה  מבוא למיקרו כלכלה  מבוא למקרו כלכלה  יסודות החשבונאות  ניהול השיווק  מבוא לסוציולוגיה  מבוא לפסיכולוגיה  אלגברה לינארית 1  חשבון אינפנטיסימלי 1  מבוא לסטטיסטיקה ולהסתברות לתלמידי מדעים  הסקה סטטיסטית  מבוא למדעי המחשב  יסודות הפיסיקה  עולם הכימיה  כימיה כללית  החולייתנים  צומח וצמחים  מבוא למדעי כדור הארץ  אנגלית רמות C עד A בעתיד סביר שארצה גם אחרים, אבל אני מקווה שעד אז אוכל להרשות לעצמי לפחות מנוי בספרייה וזה יקל. כמובן שגם עכשיו, בשביל לסרוק בלבד אפשריים גם דברים שהם המשך של מה מאלה. מה שאני ממש לא רוצה זה כל מה שקשור במדעי הרוח ובודאי שעדיין לא קורסים (בכל תחום) ברמה מתקדמת. שוב תודה

למעלה