בעיות של חוסר אמון....

elena20

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אשכרה יש לה פיצול

אישיות בהודעה אחת היא כותבת שכבר לא רוצה אותו, משעמם ורוצה להתנקם, בהודעה השניה כותבת שרוצה שיאהב אותה,

בריט, יש לי משהו חשוב להגיד לך-

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תתבגרי.

בריט23

New member
אני יודעת שזה נשמע דפוק....

אבל אני רוצה שהוא יאהב אותי כדי שלא ארגיש חסרת ערך. אולי הפתרון הוא להשאר איתו ולנסות לגרום לו לאהוב אותי כמו שאהב בהתחלה??? הוא תמיד אומר שהוא אוהב אותי, אבל קשה לי להאמין כי חוץ מטלפונים ומילים יפות, הוא לא מוכיח לי במעשים. הוא תמיד מדבר יפה, וזה תמיד "מתוקה שלי, הכל בסדר? אני אוהב אותך. את לא יודעת כמה התגעגעתי." אולי... (טוב, זה בטח ישמע ממש טיפשי ותמים להגיד). אולי הוא באמת אוהב אותי, וזה שהוא לא התנהג לפי רצוני לא אומר שהוא לא אוהב אותי.שהוא התנהג בצורה כזו וכזו אר ורק בגללו ובגלל סיבות אישיות שלו.לא בגללי. אולי בגלל שהוא לא יציב?? אולי בגלל שהוא התעסק בעישון באנגים ובדברים שקצת השפיעו לו באופן החשיבה??? אני לא יכולה להגיד לכם שאני אוהבת אותו, כי אני בעצמי לא בטוחה ברגשות שלי. כאילו, אני לא רואה מה הטעם להמשיך איתו אם אני לא מאמינה בו? הרי הוא נתן לי סיבות מוצדקות למה לא להאמין לו. והרי לרוב האנשים מסיפורי משתמע שהוא סתם שם אותי על אש קטנה, לבינתיים עד שהוא ימצא מישהי אחרת. או שאולי אפילו יש מצב שיש כבר לו מישהי מהצד והוא רוקד על 2 חתונות. האמת שגם שמתי לב להתנהגויות שלו בביתו ויש שם משהו די מוזר. אחיו בן ה-17 מציית לכל דבר שלירן דורש (לא מבקש) אלא דורש ממנו. כל דבר שלירן אומר לו, אחיו מבצע. "תכין לי ולבריט אוכל. לך תביא לי מהחדר חולצה! למה המצית על הריצפה!? תרים אותו!" אחיו אף פעם לא עונה לו "לא." זה גרם לי לחשוב, לחשוב שאולי אח שלו מפחד ממנו, כי ראיתי שם ממש ניצול מצד לירן. אולי הוא רשע ולא באמת כזה נחמד ורק משחק אותה. אמרתי לו שהוא קצת מגזים ושיניח לאחיו. הם ממש פתחו לי שם שולחן עם מלא מטעמים. אמרתי ללירן:"הגזמת." והוא אמר:"זאת רק ההתחלה... אני יעשה אותך מאושרת, את תראי." זה גם דיבור מעורר חשד, לא יודעת למה האמנתי לו. הוא היה כ"כ מתוק ומשכנע. כנראה שאני תמימה מידי, באמת שבהתחלה הוא היה בקראש אטומי עלי, אם זה להביא לי פרחים, להגיד מילים יפות, להתקשר בלי הפסקה. אני לא מבינה מה הבעיה שלו. והוא תמיד מתוק ואוהב בטלפון, אבל הוא לא מחזר כמו בהתחלה. דברתי איתו על זה שבהתחלה הוא היה מתקשר יותר, אז הוא אמר שהוא הפסיק בגלל שלפעמים לא הייתי עונה או שהייתי קרה אליו והוא הרגיש שהוא מציק לי, אולי הוא סתם אמר את זה בשביל להפיל את האשמה עלי. אני לא יודעת כבר מה נכון לעשות. כאילו, אני כן יודעת שהכי בריא זה לחתוך ממנו, אבל חוששת שהוא ירפה ממני בקלות. בסך הכל רציתי להרגיש חשובה למישהו, זה הכל.... אבל כמה הזדמנויות אפשר לתת? כמה אפשר להפגע? או אולי הפתרון הוא להשאר בקשר אבל לדאוג שלא להיות רגישה מידי ולקחת הכל בסבבה, להשאר ולגרום לו לכבד אותי, להשאר ולתת לו ולעצמי תחושה שאני לא תלויה בו, אני איתו והוא איתי אבל מעבר לכך לשנינו יש גם חיים בנפרד זה מזו. טוב, אני עדיין מתלבטת. אבל אני כבר בכלל לא עצובה. אני גם לא שמחה.

בריט23

New member
לחתולה ועדי :)

גמלי כבר בא לצחוק מהסיפור הזה, לצחוק מכל הדרמות שאני עושה ופשוט להניח לזה. כי אני באמת מרגישה שעשיתי כאן בפורום "סיפור טלנובלה תוצרת אבי ביטר- כאב ואכזבות" ההיא היתה תמימה ובתולית, ההוא היה עבריין לא יציב. הם התאהבו. ההיא כבר לא בתולה, ההוא פעם איתה ופעם לא איתה, ההיא כועסת, חושבת שהוא בוגד בה, ההיא רוצה נקמה, ההיא בוכה, ההיא שמחה, ההיא פיצולניקית, ההיא השתגעה. היא חושבת היא בהריון, עבריין כמובן האבא. אבל בסוף בתולית לא בהריון. ההוא חוזר אליה משחק בה ועכשיו הגיעה שעת הנקמה של הבתולית שכבר אינה בתולית ועכשיו גברת בתולית תגרום לעבריין שיאהב אותה ועבריין יתחנן יבקש סליחה, בתולית ועבריין חוזרים-נפרדים- וחוזרים. רבים. ובסוף בטלנובלה מתחתנים די אנד. אושר ועושר. זה באמת מצחיק חחח גמאני צוחקת כאן עכשיו שאני מנסה להכנס לנעליים שלכן, ולהסתכל על הסיפור מזווית העניים שלכן. נסחפתי.......... טוב בכל זאת, מה אני עושה עם עבריין? זאת אומרת לירן? אני רק רוצה להיות מאושרת, ואם לא מאושרת, לפחות לחיות בשלווה. אני חושבת שהבעיה היא גם בי. גם אני לא יציבה במיוחד, יש לי ראש של ילדה קטנה שאוהבת לעשות דוקא ואני רואה זאת לפי מצבי הרוח שלי ולפי הדברים שאני רושמת.

free soul

New member
תגובה לבריט ולשאר הבנות ../images/Emo206.gif

בריט מתוקה, כל מה שלא נגיד לך את תמשיכי להיות איתו ולהכאיב לעצמך. דעתי היא שרק בגלל שהוא הראשון שלך נקשרת אליו מאוד מאוד, ועובדה שאיכשהו שהוא מנצל את זה ולא רואה אותך ממטר.. במקומך
הייתי ממשיכה לצאת עם גברים אחרים ולהכיר אותם, למה ננעלת דווקא עליו? למה את מבקשת מאיתנו עצות שאת יודעת שבסופו של דבר תמשיכי להיות איתו? הריי את יודעת מה נגיד לך כבר-תזרקי אותו וככה תחסכי את העיצות ה"מחממות" של שאר הבנות בפורום. כפי שהבנתי [מקווה שאני לא מבלבלת בינך לבין מישהי אחרת] את נמצאת במעקב נפשי מקצועי.. את מיישמת את זה? או שאת רואה את הפסיכולוג/ית בתור חברה ועדיין מצפצפת למה שהיא/הוא אומר/ת לך
יאללה אחותי, קחי אויר לנשימה ותתחילי להתראות עם אחרים כדיי לשכוח אותו כמה שיותר, כן זה קשה אבל, יאללה... תעשי את זה. אם את לא מסוגלת אז, עצה ממני: תפסיקי לכתוב פה הודעות בנוסח:"מה עושים הוא פגע בי..." כי שוב, אני ואת יודעות שתמשיכי להתראות איתו. תכסכי במאמץ ההקלדה
ולשאר הבנות "החכמות" כאן- תפסיקו להתנהג כמו חיות. אם אתן רואות שזה לא הולך אז תפסיקו להגיב לה... כמו שאני עשיתי [או שזאת הפעם הראשונה שאני מגיבה לה...] אתן יורדות וצוחקות עליה מבלי להתחשב קצת, הילדה נמצאת במצוקה [אולי נפשית, לא יודעת] אז למה לנצל את זה? למה לעשות ממנה צחוק? ועוד תפסתי מכמה בנות מהפורום שחשבתי שיש להן שכל, כנראה שהתעוררתן מאוחר יחסית כשחילקו את השכל שם למעלה
סוף שבוע נעים
נ.ב-אם יש טעויות בכתיבה, תעבירו הלאה..

סליחה,

למה את מכנה את הבנות בפורום כאן "חיות"?זו מילה בוטה ולא ראויה. אף אחת כאן לא מנצלת את המצב,מנסות לסייע לה..אבל לבוא ולכנות אותנו "חיות" זה לא לעניין.

בריט23

New member
אני לא מסכנה!!!!!!

ואני מקבלת באהבה כל מה שנכתב כאן, גם אם זה כבר מתבטא בכך שיצחקו על דברים שאני רושמת, אם זה מצחיק אז כנראה שזה לא כזה קריטי כמו שעשיתי מזה. הרחקתי לכת בעידכונים על לירן, אני אוהבת לשתף אנשים ומקבלת בחיבה את התגובות, (גם אם הן קצת זועמות או קשות לקריאה), אני מעריכה את העזרה, ואת הכוונות הטובות לסייע ולעזור לי לפקוח את העיניים, לתת לי להבין מתי התנהגותי לא מקובלת ולתדרך אותי לנהוג בדרך הנכונה. אני בחורה מבולבלת, לא יציבה, פעם טוב לי ופעם רע לי. למשל אתמול, הייתי בדיכאון רציני, בקושי שאכלתי. היום המצב השתפר, אכלתי ובעבודה הרגשתי בסדר. העיקר שאני דואגת לבריאות שלי. הייתי מדוכאת בחודש האחרון כי מאוד נפגעתי מלירן. אבל היום חשבתי עם עצמי הרבה ואני בטוחה שאני לא הבחורה (לא הראשונה ולא האחרונה) שמתאכזבת מהבחור הראשון שאיתו היא אבדה את בתוליה. יש כאן עוד מישהי שקרה לה מקרה דומה לשלי?? אם כן, את מוזמנת לתת בתגובות :) וממ לירן לא התקשר, אבל אולי מוטב שכך. מוטב שזה ייגמר ככה. אני לא רוצה לראות אותו. החלטתי לסגור את המעגל הזה. ומה שבעצם עשיתי בשביל לעזור לעצמי, עמדתי בחדר ודמיינתי שלירן עומד ליידי, תוך כדי דברתי איתו ואמרתי לו כל מה שאני חושבת עליו, הכל, הכל, הכל! בלי משחקי כבוד ובלי פוזות. אחרי השיחה המדומה הזאת, הרגשתי שחרור. הרגשתי כבר הרבה יותר טוב. כמובן שאני לא אנהל איתו שיחה כזו במציאות. כי להגיד כל מה שאני מרגישה אבל ה-כ-ל ה-כ-ל כבר גובל בהשפלה! דברתי איתו בדמיון שלי, רק כדי לשחרר את כל המועקה הזאת. עשיתי זאת בשביל עצמי, ולא בשביל 'להראות' חזקה בעיניו. אלא כדי להראות חזקה בעיניי עצמי. אני חושבת שהעובדה שאני לא רוצה לראות אותו, כבר מעידה על כך שאני לא אוהבת אותו. משכתי איתו ת'קשר רק בגלל שחשבתי שיכול להיות טוב כמו בהתחלה, ורק בגלל שהוא הצהיר בפני שהוא אוהב אותי ושהרגשות שלו לא השתנו. והאמת?? כן, גם בגלל הבתולין. אבל להמשיך לסבול איתו רק בגלל שהוא הראשון זה כבר לא רלוונטי ולא לעניין. מישהי פה התעקשה להמשיך עם גבר שאמלל אותה רק בגלל שהיא שכבה איתו??? אני לא רוצה כרגע חבר, עלי להרגע מעט. האמת, שבא לי לעזוב את מקום עבודתי, הוא יותר מידי מזכיר לי את לירן, אווה מזכירה לי אותו, חבריו מהסופר הסמוך מזכירים לי אותו. אני רק רוצה לשכוח ולהתקדם הלאה. כל פעם שאני רואה את אווה, אני נזכרת בלירן ותמיד היא שואלת אותי עליו. אין לי עוד כוחות נפשיים להתמודד עם הדבר הזה. ואין לי מה לשבת ולבכות על לירן, הוא לא האחד והוא לא בשבילי. אני לא רוצה אחד שמתנהג כמוהו, כפי שכבר ציינתי הוא גם לא מלך היופי, יש לו לוק כזה של עבריין, בקיצור- הוא לא בשבילי. הוא לא שווה את זה שאני אמשיך לתת לעצמי לסבול, אני הרבה הרבה מעליו. ובאמת אתן צודקות, אין לי מה לנסות להתנקם בו או להרוס אותו, הוא גם ככה הרוס מהסמים שלו, אז שימשיך לעשן אותם ולהחנק עם עצמו. שבת שלום, ואני באמת מקווה שלא ארגיש צורך לשרשר עליו יותר, אם כן- זה יהיה רק כדי לעדכן ולפרוק אחוצה. בקשר לפסיכולוגית, כפי שאמרתי היא נתנה לי הסתכלות אחרת על הדברים שזה דבר שאמנם כואב אבל קורה והרבה בעולמנו, אין מה לעשות, ממשיכים קדימה. לומדים מטעויות. למרות שהיא מאמינה שהקשר עם לירן לא היה טעות, אלא התנסות. רומן שהיה ונגמר. והבתולין גם לא היה טעות, אם אוהבים זה בסדר ואני באמת אהבתי אותו ואולי גם הוא אהב, כי ככה לפחות הוא הפגין. אני חושבת שאני זקוקה לאיזה יום חופש ללכת למסיבה טובה, להתפרק קצת, לשתות משהו, להחזיר לעצמי את שמחת החיים והביטחון, להכיר בנים חדשים. האמת שלפני שבוע בערך יצא לי לפגוש את אהוב נעורי (לא ציקי, היה אחד לפניו תומר) אחרי 6 שנים שלא התראנו ואיך שראינו זה את זו פשוט התמוגגנו אחד לייד השני והוא ישר דיבר איתי, זה היה כיף כזה. שמתי לב שהוא לא אדיש אלי. ופתאום לזמן מה, לירן יצא מהראש ותומר היה שם. איזה כיף היה לראות אותו. טוב, יהיה בסדר...

הא?? חיות? התעוררנו מאוחר???

אין לנו שכל כי אנחנו משתגעות מטעויות חוזרות ונשנות, חוזרות ונשנות של אותה בחורה אחרי כל העצות שנתנו לה?? בגלל זה התעוררנו מאוחר כשחילקו את השכל? WHATEVER

בריט23

New member
אני שורדת!!!!

בהתחלה פחדתי, הייתי מבועתת. חשבתי שבלעדיך לא אהיה קיימת. בלילות סדרתי לעצמי את המחשבות, הבנתי שרק הובלת אותי להרסנות שעדיף לי בלעדיך, שהיית סתם טעות, שעדיף לי כלב מאשר אותך בתור חבר, וזה מה שחיזק אותי ולמדתי איך להסתדר. ואז חזרת כמו חיזר מהחלל החיצון, בקשת ממני סליחה ועוד הזדמנות, ואני בשמחה מחקתי לך את החיוך מהפרצוף כשאמרתי לך שלא בתקיפות. אז לך! וסגור אחריך את הדלת, רק תסתובב ותסתלק! אתה לא רצוי יותר! הרי אתה לא האחד שניסה לשבור אותי בחוסר אהבתו? חשבת שאשבר? שאקפוץ מאיזה צוק ואמות? אז לא אני! אני שורדת! כשעזבת הייתי צריכה לאסוף את החתיכות של ליבי השבור, הייתי בוכה אבל לקחתי את עצמי בידיים, הבנתי שאני לא צריכה אותך. ועכשיו תראה אותי, מישהי חדשה. אני כבר לא אותה ילדה קטנה שהתאהבה בך. אז אל תבקש הזדמנות שניה כי תם זמנך. עכשיו אני חופשיה להקדיש את כל אהבתי למישהו שאוהב אותי.

בריט23

New member
תרגמתי ושיניתי אותו מעט...

עשיתי כמה חרוזים. החלטתי להקשיב ללב שלי וגם לכם, אם הוא יתקשר אני אגיד לו שלא מתאים לי יותר, שאנחנו לא מתאימים ושלא יתקשר יותר. אין טעם למשוך את זה יותר או לרדת לרמת משחקי הגן חובה שלו. אני נחושה בדעתי להמשיך קדימה. גם אם הוא ינסה לשכנע אותי אחרת, אני לא אפול שוב. אגיד לו שאני לא רוצה אותו יותר ואנתק ת'שיחה. אם ימשיך להתקשר פשוט לא אענה לו וזהו. כי אם עושים ניתוק, אז עושים אותו עד הסוף. בסך הכל טוב לי בלעדיו, ואף אחד לא פוגע בי כמוהו.

elena20

New member
כבר אמרת את זה אלף פעם ותמיד

את כותבת אחרי זה "החלטתי לתת לו עוד צ'אנס".

אתם לא מבינים....

היא לא מדברת על האמון,היא מדברת על זה שהבחור לא לא מתייחס מספיק ,אבל אומר מצד שני שהוא אוהב אותה ורוצה אותה. תעשי חושבים..מה חשוב לך בבחור,על מה את מוכנה להתפשר על מה לא,ואם את מגיעה למסקנה שאת צריכה להפרד ממנו וסגורה על זה תכיני את עצמך נפשית לזה. בהצלחה בהכל בכל אופן

למעלה