בעיות של חוסר אמון....

nate2000

New member
לענות לך בכנות

תפני ליעוץ. מן השורות עולה המצוקה שלך וחוסר ביטחון עצמי עצום, יוצא שאת מנהלת את חייך לפי מה שהאמא או החברות אומרות לך והדעה שלך איכשהו נדחקת. הכי קל זה להגיד לבחור שבקשר כזה את לא מעוניינת ולהתחיל לסנן. כמובן שלא להגיד לו בטלפון אלא בפגישה פנים אל פנים. אין טעם להמציא כל מיני משפטי מחץ כדי לעקוץ, זה ממילא לא יוביל לשום מקום. כמה שתצאי מהסיטואציה הזאת יותר מוקדם ככה יותר טוב, אבל אם בחרת להתנתק אז תתנתקי סופית, נתת לבחור יותר מידי הזדמנויות והוא לא ניצל אותן. יש גבול לכמה נמוך אפשר לרדת. הבחור הזה מנצל את התמימות שלך ואת החוסר ביטחון, וע"י מילים יפות ולשון חלקלקה הוא מחזיר אותך למעגל המטורף הזה. כל זה רק מאפשר לו לשמור אותך על אש קטנה. שימי לב שתמיד הפגישות תלויות בו ובמצב הרוח שלו, מתי שנוח לו ואיך שהוא רוצה. הרצון שלך כאילו נעלם ואת נגררת אחרי ההתרחשויות. תפסיקי את הלולאה ההרסנית הזאת תנתקי איתו את הקשר איתו. תסעי לטייל לבד או עם חברה טובה לכמה ימים ותחזרי לשגרה שלך. תזכרי שמה שהלירן הזה לא העניק לך יעניקו לך גברים אחרים.

בריט23

New member
תודה רבה נטע...

אבל אני כבר פניתי לפסיכולוגית, היא לא רצתה להתייחס בכלל לסיפור שלי, היא רק בקשה ממני ללכת לרופא נשים ולהבדק, היא ישר חשבה על הגרוע מכל. היא בקושי הביעה את דעתה על הסיפור עם לירן, ולא רצתה להציע לי מה לעשות. היא העדיפה לא להיות מעורבת והתייחסה רק לבריאות שלי. היא הגיבה בפשטות, שהיה רומן, היה מין וזה טבעי בכל קשר, אבל בסוף הרומן נגמר. לא צריך להשתגע מזה, אני לקחתי את זה יותר מידי באופן הריגשי, הפסיכולוגית העדיפה לא להגיד לי מה לעשות, שאני אחליט לבד. והרי אני לא סומכת על עצמי, כפי שאמרת, אני באמת חסרת ביטחון באופן שאותי אפילו מזעזע. אני אף פעם לא בטוחה בעצמי. תמיד אני שואלת אנשים מה להגיד, מה לעשות, איך להגיב, איך אני צריכה לדבר כדי להשמע חכמה וחזקה? וכדומה. מתייעצת עם חברי הפורום, עם אמא, עם חברות. מוחקת את הדעה שלי, כי אני ילדה טיפשה, אסור לי להחליט לבד כי בסוף זה יגמר באסון. את מבינה? ככה אני מרגישה. אמא שלי ממש הזעזעה מאיך שבכיתי ללירן בטלפון שיבוא, היא אמרה שאני ממש משפילה את עצמי, ועוד בפני מי? סתם אחד שלא שווה אותי. היא היתה המומה ומאוכזבת. היא אמרה לי שלא חסר לי כלום, ולמה כ"כ קשה לי לראות שאני הרבה מעל לירן ושמגיע לי מישהו הרבה יותר טוב ממנו? (מה שגם חברות אמרו לי) שאני בחורה טובה וניראית טוב, לכולם קשה להבין מאיפה נובע חוסר הביטחון הזה שלי. הלואי והייתי בחורה חזקה ובטוחה בעצמה, זה היה יכול לעזור לי הרבה בחיים. בגלל זה גם תמיד נמנעתי מלהכנס לקשרים רומנטים, אף פעם לא הלכתי עם זה עד הסוף ואף פעם לא באמת היה לי אכפת מכל קשר שהיה לי. הייתי אדישה, וכשהבחור היה מבקש מין, הייתי ישר מסרבת. "לא, אני רק אחרי החתונה. סורי." הכי הרבה זמן שיצא לי להחזיק עם מישהו זה היה חודשיים, כי לא באמת הייתי רצינית, לא השקעתי. ואז אני מוצאת את עצמי בת 23, בתולה, עם חיים שגרתיים וקצת משעממים, ואמרתי "ואללה איך בא לי להתאהב ולהיות מאושרת, תדמית הבתולה הזה כבר משעמם. חיים רק פעם אחת." ואז הגיע לירן, הבטיח לי עולם ומלואו, "את כבר בחורה גדולה בריט, אני אוהב אותך. אני לא אפגע בך, אני מבטיח. אני חייב לשכב איתך." ואני פחדתי לאכזב אותו, זה היה נראה לי לגיטימי ששנינו ילדים גדולים, מאוהבים. אין סיבה למה לא נעשה אהבה. ומעשה שהיה כך היה, אבל אני לא מתחרטת על זה. אהבתי אותו באמת, לא עשיתי את זה שלא מרצוני. אבל מה שכן, נקשרתי אליו מאוד אחרי ששכבנו, בכלל לא העלתי בדעתי שהוא יפגע בי וישחק איתי אחר כך, כאילו אמרתי לעצמי "לירן אוהב אותי, איזה כיף. איזה כיף שמצאתי אותו, הוא יהיה בעלי וזה כ"כ יפה להתחתן עם הראשון, זה היה החלום שלי. להיות רק של מישהו אחד. הוא לא יעזוב אותי. ואם כן- אם הוא ילך אני אמות.. ואווווווווו זה כ"כ משפיל וכואב לשמור על עצמי 23 שנה בשביל האחד, ובסוף להזרק ולהפגע." זה מה שחשבתי אז, אבל אחרי שהתייעצתי פה עם חברי הפורום ועם פסיכולוגית, אני מבינה שלא עשיתי שומדבר שהוא לא בסדר, או בגדר של משפיל, שהחשיבה שלי היתה קצת ילדותית. אנחנו חיים בעולם מודרני היום, אנחנו כבר לא בתקופת האבן, שזוג היה שוכב רק לאחר החתונה. למה להיות פרמיטיבית?? הבנתי שזה בסדר גמור ששכבתי עם לירן אחרי שבועיים הכרות אם נמשכתי אליו ואהבתי אותו. אין בזה כל רע. ואם זה נגמר- אז גם לא נורא, יבוא אחד אחר שישכיח אותו ממני ויהיה בסדר. לפחות בעניין הזה, שיניתי גישה. אבל אני לא אכחיש שאולי גם זו סיבה אחת מכמה סיבות שקשה לי לוותר עליו, נקשרתי אליו, היה לי טוב איתו (בהתחלה) ואני רוצה את זה בחזרה. "לא רוצה לצאת לוזרית ומסכנה שהיתה בתולה, נוצלה ונזרקה ע"י אחד שסתם חיפש ולא היה רציני לגביה." ---> לא רוצה את האופן חשיבה הזו, רוצה לשים על זה קצוץ! הצעת לי להגיד ללירן פנים מול פנים, ואם יהיה צורך זה מה שאעשה. החלטתי להקשיב לך ואם אני ממשיכה את זה אז לגרום ללירן לכבד אותי. הוא התקשר ושאל מה שלומי, מה איתי, איך היה בעבודה, אמרתי שבסדר. הוא שאל "הכל בסדר? בטוחה? כי את לא נשמעת לי טוב." אמרתי:" כן. בסדר גמור." הוא סיפר לי שהוא סיים עכשיו לעזור לאחיו לסדר את הדירה. (הוא אמר שאתמול אחיו עבר) ושהוא ישן אצל אחותו והיום המשיך לעזור לו במעבר לדירה החדשה. לירן אמר:"רואים אותך היום?" עניתי לו:"אממ בסדר, לא אכפת לי. אבל אל תבוא אלי מאוחר. רק בשמונה וחצי תשע כי אני עובדת בוקר, ואם לא יוצא לך אז לא ניפגש." (שיכבד באמת את הטיימינג שלי) והוא אמר "טוב, מתוקה. אני הולך להתקלח ויוצא לכיוון העיר." ככה העדפתי להיות קרירה, לא להראות לו שחיכיתיוציפיתי לראותו. בהתחלה בכלל לא רציתי לענות לו לפלאפון, נתתי לפלאפון לצלצל איזה 10 פעם, עד שאטמא שלי התחרפנה מהצילצול ואמרה לי לענות כבר... אם אני אפגש היום עם לירן והוא יבקש שנשכב אני אגיד לו שלא בא לי ואין לי חשק. זה עדיף לומר, מאשר להגיד "אני לא רוצה לשכב איתך כי אני לא מאמינה שאתה אוהב אותי"... אזסור לי להראות לו חוסר ביטחון....... אני חייבת להכיר לו בריט חדשה שלוקחת אותו בערבון מוגבל ולא ממש שמה עליו. שירגיש כמו שאני הרגשתיייייייייי!!!!!!!!

nate2000

New member
תראי

אף פסיכולוג לא יגיד לך מה לעשות בחיים. הוא רק יכול לכוון אותך ולתת לך את הכלים להתמודד עם המצב. מה שכן הפסיכולוגית צריכה לעבוד איתך על החוסר ביטחון והתלותיות באנשים. אם זה לא הולך אולי תחליפי אותה. ד"א את התוצאות רואים אחרי כמה חודשים, זה לא משהו מהיום למחר. אני לא חושבת שאת צריכה לייבש אותו על הקו או לגרום לו לצלצל 20 פעמים. אם הוא שוב עושה לך תרגיל של הרגע האחרון תגידי לו שאם הוא עסוק ולא יכול אז את יוצאת עם חברות שלך גם אם זה לא ככה, שיבין שיש לך חיים חוץ ממנו ואת לא תלויה בו. אם את כ"כ סובלת בקשר הזה אז תסיימי אותו, חבל למשוך משהו, מה שקרה לך קורה להרבה בנות ולא חסר גברים שיגידו הכל כדי להכניס אישה למיטה וכדי להחזיק אותה בהיכון למקרה כזה או אחר. אל תשחקי איתו במשחקים של כן סקס לא סקס, אם את לא רוצה קרבה אינטימית איתו אז תיפרדו, באמת שאין לכם מה לעשות ביחד אם את לא מרגישה נוח איתו במצבים אינטימיים והסקס לא מי יודע מה. בכל מקרה אני מאחלת לך המון הצלחה שתסיימי את הפרק הזה בחיים ומכאן תדעי רק שמחה וקשרים בריאים. נטלי (לא נטע :))))

בריט23

New member
תודה ענקית נטלי ../images/Emo24.gif

אני לוקחת כל מה שנתת לי כאן לתשומת ליבי, אני עכשיו אכנס להתקלח. אני לא אתארגן בשבילו כי אני יודעת שיש סיכוי שהוא יבריז או יבוא מאוחר מידי, הייתי ברורה איתו, "אני אחרי 9 וחצי 10 לא נפגשת איתך גם אם יתהפכו השמים !"אני מעדיפה לדחות אותו. אם הוא נזכר להתקשר מאוחר, או להגיע מאוחר, "סורי, מותק. פיספסת ת'רכבת. כבר יצאתי עם חברות." אני אראה לו שהוא לא חסר לי. אם בכל זאת ניפגש והוא ירצה מין (למרות שבפעמיים האחרונות הוא אפילו לא ניסה, בקושי התנשקנו. רק דברנו רוב הזמן) אני פשוט רוצה לבדוק שהוא לא נפגש איתי רק כי הוא רוצה סקס, במידה והוא יעלה את הבקשה הזו (אני מאוד מקווה שלא) אגיד לו שלא בא לי. (אם או בלי אמצעי מניעה לא בא לי לשכב איתו. אני לא אשכב עם בחור שאני לא בטוחה שכוונותיו כלפי רציניות) אם הוא ישאל "מה, את לא אוהבת אותי." אענה:"מזה קשור?" ואם הוא יתעקש לדעת, אני אגיד לו שאני לא מתכוונת לענות על זה, אם הוא שוב יציק בשאלה של "אוהבת אותי כן או לא." אענה לו שאני לא יודעת, והאמת שכבר אמרתי לו בפגישתנו האחרונה שאחרי זמן רב שלא התראנו ירד לי ממנו קצת, שהתבאסתי מעט אבל אני לא אחת מהבנות האלה שמחכות ונשברות, שהמשכתי הלאה. גם הודעתי לו שהוא אצלי בערבון מוגבל, הוא התבאס שאמרתי זאת ואמר שהוא מקווה שהערבון מוגבל הזה לא יהיה לזמן רב. אבל אחרי אתמול יהיה ועוד איך! גם דברתי איתו בטון חזק ובביטחון ואחרכך הרגשתי אחלה עם עצמי. איזה כיף זה להיות עם ביטחון, או שאמרתי לו "לירן אתה ילדון שנגרר אחרי חברים.." וכזה צחקתי עליו, מגיע לו. שיראה שהוא לא מצא עוד פראיירית. טוב, למרות שאתמול הוא שוב עירער אותי אבל חלאס, עבר...

קלייר19

New member
תראי אני בעד

ל"למד" את הבן זוג לכבד את הזמן שלך,וכפי שאמרו לך רבים פשוט שיהיו לך גם חיים בלעדיו. אבל נראה לי שאת עושה הכל בשביל להראות לו,לא בשביל עצמך,בשביל לטפל בבעיות שצצות אצלך. אלא רק כדי לא לצאת מושפלת. לפי איך שזה נראה את עסוקה כל היום בתסריטים דימיוניים של מה אני אגיד לו מה הוא יגיד לי בשביל לנצח. אהבה היא לא מלחמה.. אם לא טוב לך,את לא בוטחת בו ובכוונות שלו. מה את עושה שם? למה לא להיות בקשר שמעניק לך את מה שאת צריכה,ממלא אחר הצרכים שלך? זה תשובות שרק את יכולה לענות לעצמך. אולי זה סתם שלב בחיים שלך-זה קורה/קרה לכולנו להתאהב במניאקים. החדשות הטובות הם שזה עובר.....

בריט23

New member
אני אזרוק אותו אבל לא לפני שאני....

יהרוס אותו!!!!!! הוא ישלם על כל העוגמת נפש שהוא גרם לי לעבור בכל החודש האחרון!!! אתמול כבר התחלתי להתעלל בו. ראיתי שיחה שלא נענתה ממנו אתמול ב-20:54 לא חזרתי אליו. אחרי חצי שעה ככה הוא התקשר ושאל בטון מודאג "בריט מה קורה????? למה אני מתקשר אליך ואת לא חוזרת אלי????" עניתי לו שנרדמתי. הוא שאל:"בא לך שניפגש?" אמרתי לו:"בסדר, אבל לא עכשיו. אני אתארגן ושאני אהיה מוכנה תבוא, טוב?" הוא ענה:"טוב כפרוש." ואני הלכתי לישון. לא לפני שטלפנתי אליו, אחיו ענה. אמרתי לו "תגיד ללירן שיחזור אלי ואני מוכנה." לירן חזר אלי, ואני אומרת לו:"שומע, בסוף לא מתאים לי שניפגש היום. אני עייפה ורוצה לחזור לישון." (חח ביאסתי אותו). הוא אמר" טוב מתוקה שלי." אמרתי"טוב, דבר איתי מחר כבר.." הוא אמר:"תתקשרי אלי בבוקר שתקומי!" אמרתי:"אין לי זמן להתקשר בבוקר, אני ממהרת לעבודה!" הוא אמר:"תתקשרי!" אמרתי לו "טוב, בסדר. ביי." (הייתי קרה והתחמקתי ממנו). מיותר לציין שלא חזרתי אליו בבוקר. כשסיימתי לעבוד הוא התקשר, שאל לשלומי וביקש שאתקשר אליו יותר מאוחר. המצאתי לו שיש לי בעיות בפלאפון ואני לא יכולה להתקשר כי יש בעיות במסך, הוא אמר:"טוב בסדר." וסיימנו ת'שיחה. וזהו. וכאילו מהקב"ה המטען שלי התקלקל והסוללה בפלאפון חלשה ועומדת להתכבות כל רגע, אם זה יקרה אז סבבה. שלירן יתקשר ואני לא אהיה זמינה. בכלל לא מתחשק לי לראות את פרצופו המכוער! אני עכשיו משחקת בו ושמה אותו על אש קטנה, האמת שלא בא לי עליו בכלל. הוא אוהב שרעים אליו, אז זה מה שהוא יקבל! ורק שיתחשק לי אני אודיע לו שחשבתי על זה ולא מתאים לי חבר כרגע. אולי אתם חושבים שההתנהגות שלי מצחיקה וילדותית, אבל אם זה מה שעושה לי טוב, אני הולכת על זה!

ס א ט י ן

New member
עזבי שזו התנהגות ילדותית

למה את ממשיכה לבזבז זמן על כל העיניין הזה? למה סתם למשוך? יאללה תתקשרי אליו ותגידי לו שאת לא מאושרת ולא טוב לך ושלום ולא להתראות. בשביל מה סתם להתקע במקום. זה לא טוב. בחיים תמיד צריך להתקדם.

צומיש

New member
למה...

את נהנת להתעלל?? מה הבעיה לומר לא מתאים? הוא לא התעלל בך לפחות לא בכוונה... וההיפך ספג כל מה שעשית.. נראה לי ממש לא במקום

נו באמת בריט..

תשחררי כבר..עיזבי אותו..את חושבת שאת מתעללת בן-אבל את מתעללת רק בעצמיך! את לא נותנת לעצמיך להרפות ממנו כל עוד את ממשיכה להתעסק בו ובנקמנות מטופשת..מה את תינוקת? חלאס..תגידי לא מתאים וסגרי עניין. תביטי קדימה ותסגרי את הפינה הזו שנקראת "לירן".

A d i 23

New member
את לא תהרסי אותו !

את תהרסי את עצמך ורק את עצמך ! . ותפסיקי לסתור את עצמך, זה כבר פשוט פטאתי ! מצד אחד את טוענת שלא בא לך עליו, שלא מתאים לך חבר כרגע, את כאילו אדישה כלפיו.. אבל את משקיעה בו את כל האנרגיות שלך, את כל הזמן שלך, את כל המחשבות שלך, את כל העצבים שלך.. חושבת כל הזמן מה יהיה הצעד הבא שלך, וחושבת שאת מתעללת בו, אבל בעצם מתעללת רק בעצמך.. באיזשהו שלב יימאס לו, והוא יפסיק להתקשר.. ואז מה תעשי ? אה ? את לא הורסת אותו, את מבזבזת את הזמן שלך ועל הדרך עושה צחוק מעצמך. אחלה עיסוק מצאת לך בגיל 23

בריט23

New member
אני דוקא חושבת שהנקמה תחזק אותי...

ולא תפגע בי,אחרת לא הייתי נהנת מלסנן אותו. ובאמת שכבר לא בא לי עליו, בפעמים האחרונות שהתראנו הוא די שעמם אותי. ואם אני משקיעה בו כמעט את כל האנרגיות שלי זה רק בגלל שאני לא מסוגלת לסלוח לו על ההתנהגות המזלזלת והמנצלת שלו כלפי, כי זה פשוט מקומם אותי שהוא מבקש ממני סליחה והזדמנות נוספת ואז שוב חוזר ופוגע בי! אני בסך הכל רוצה לגרום לו להרגיש כפי שהוא גרם לי להרגיש, אתם מבינים? זה מן משחק של כוח וכל זה. אני עושה זאת רק בשביל האגו שלי,בשביל להרגיש טוב עם עצמי. זאת לא פעם ראשונה שאני מתנקמת בבחור, גם בפעם הקודמת השקעתי בנקמה שלי והתוצאות שעלו היו יפות. ממש התגאתי בעצמי. אני לא סולחת ולא שוכחת. תינוקת, לא תינוקת. זה אצלי עניין של כבוד. הוא פגע בגאווה שלי, ניצל, והשפיל והוא יחטוף על זה! ואם הוא יפסיק להתקשר, שיפסיק!!! יותר טוב, ככה הוא גם יחסוך לי מלהתחמק ממנו. אני לא אגיד לו:"החלטתי לחתוך כי הבנתי שאני לא מעניינת אותך." (מי אתה בכלל שאני לא יעניין אותך יא חתיכת אפס? למה אתה מעניין בכלל מישהו????) אצם יכולים לנסות לבאס ולהגיד שהנקמה שלי לא תעבוד, שאני רק אפגע, שאני בכלל לא מוזיזה לו ושאני תינוקת טיפשה. אבל אני יודעת שהדבר הכי כואב זה שמתעלמים ולא עונים. או שכן עונים לבנאדם ונותנים לו להאמין שהכל בסדר. (אווה סיפרה לי שלירן היה מטורף על שלי ההיא, אבל שלי לא שמה עליו. וכמה שהיא זילזלה בו לירן רצה אותה יותר, הוא היה מתקשר אליה, היא היתה מסננת. נותנת לו תקוות שווא ונעלמת). אתם מבינים? לירן אוהב שאכזרים אליו, הוא אוהב אתגרים. אז אני אלך על זה. ואם הוא יפסיק להתקשר ולא יתן לי את העונג להיות זו שזורקת אותו, לא נורא. כפי שאמרתי, כל מה שיהיה, הוא לטובה. תברח/ שירי מימון. מילים: קרן פלס לחן: קרן פלס. אתה יכול לברוח להעלם ולא לחזור נגמר לי ממשחקים של כוח נגמר לי מלנסות לפתור תמצא לך אחת אחרת שתעשה אותך חזק אתה הרי יודע שזה רק משחק אתה ואתה כל הזמן רק עצמך ואין לך מקום לשניים בתוך הלב האטום שלך חי כמו בסרט לך אצלי אין כבר אין כבוד אתה הרי יודע שאיתי זה לא יעבוד תברח קח את הקסם את מה שבעצם יכולנו להיות ולא להיתראות אני לא נופלת ולא מתפתלת עוד ועוד ועוד אף פעם לא הבטחתי שלנצח אהיה שלך את כל החלומות שחלמת אתה הרסת בעצמך אני לא אחת כזאת שתחכה ותשבר אז אני עוד ממשיכה ללכת לכיוון אחר תברח קח את הקסם את מה שבעצם יכולנו להיות ולא להיתראות אני לא נופלת ולא מתפתלת עוד ועוד ועוד

יש לך פיצול רציני הא?

את מצד אחד מעלה וכותבת כאן ומבקשת עצה והבעת דעה לגביי היחס שלך כלפיי לירן ו"הנקמה" שלך,ומצד שני,את סותרת את עצמיך ואומרת לנו "אתם יכולים לנסות ולבאס ולהגיד שהנקמה שלי לא תעבוד,שאני לא מוזיזה (ואני שואלת מה זה מוזיזה??שפה של ערסים?)ושאני תינוקת וטיפשה",את זו שפנית וביקשת שנביע דעה,אז פתאום אנחנו מבעסים אותך?למה? כי אמרנו משהו שלא היה לך נוח לשמוע? שזה שטותי להתנקם ככה? ומה אכפת לך מהשלי הזו וממה שאווה שמווה ההיא סיפרה?את שמה לב שאת שוקעת בתוך המערבולת של עצמיך? אז מה אם ההיא הייתה איתו ככה ועשתה לו ככה,זה אומר שגם את צריכה? אני אומרת לך,את משחקת אותה גבירוה עכשיו,אבל בסופו של דבר את תיפגעי וחבל. תתעוררי.

A d i 23

New member
את נהנת מהסבל שלו ?!

ממש לא ! את נהנת מזה שהוא כביכול "רודף" אחרייך.. ואם את חושבת שככה הוא סובל, ככה את הורסת אותו, אז את טועה, ובגדול.. כי עוד מעט, ממש עוד מעט יימאס לו מההתנהגות הילדותית שלך, והוא יפסיק להתקשר ולנסות.. הוא ימשיך הלאה ואני מבטיחה לך שמזה את לא תהני, כי אז את תביני שביזבזת את הזמן והאנרגיות שלך לחינם ! את זו שתיפגעי מכל המהלך השטותי הזה, אז תעשי לעצמך טובה, ותפסיקי להתנהג כמו איזו נערה מתבגרת. קחי את עצמך בידיים, תעזבי אותו, ותמשיכי הלאה, בדיוק כמו שכתוב בשיר שציטטת.. תלכי לכיוון אחר, כי כרגע, את ממש לא בכיוון הנכון..

לא נורא, מחר תהיה הודעה- אוי לירני

מתה עליך נשמה מתוקה שלי, כפרה, למה אתה מתעלל בי? למה אני אוהבת אותך? למה שכבתי איתך? אוי לירני, אני שונאת אותך שנאת מוות, מה עושים איתך?

בריט23

New member
אז מה אתם יכולים להציע לי לעשות

על מנת לצאת מהסיפור הזה בתחושה שבה ארגיש שלמה עם עצמי??? אני לא חושבת שלהתקשר אליו ולהגיד לו שאני כבר לא מעוניינת יעזור לי. כי מן הסתם, הוא לא מחזיק אותי בכוח. הוא בטח יגיד "טוב, אני מבין. שיהיה לך אחלה חיים וביי." ואז אני רק אחשוב לעצמי:"בכלל לא אכפת לו שחתכתי, הוא לא אוהב אותי, ואם הוא לא אוהב אותי אז כנראה שאני לא שווה. כי עובדה, הוא לא ביקש צ'אנס נוסף, הוא לא ביקש סליחה, הוא לא התחנן ואמר לי "אל תעזבי אותי בבקשה!!!!" אתם מבינים אותי??? ואז אני אחזור להרגשה המדוכאת והחסרת ביטחון, כי אני אחיה תמיד בתחושה שהוא לא נלחם עלי כי הוא לא אהב אותי, אני לא מספיק טובה, אני לא מספיק יפה. אני לא כלום. מה עלי לעשות כדי שהוא יאהב אותי? אני רק רוצה שהוא יאהב אותי, אני רוצה להרגיש שאני שווה. אני רוצה להרגיש בטוחה בעצמי ושמחה. זה הכל. ולגבי זה שאמרתי: "אתם יכולים לבאס ולהגיד כך וכך..." אז זה כן, זה מבאס שכולם חושבים שאני סתם מבזבזת את זמני ב"נקמה" שהיא רק בדמיוני ושבעצם תוצאה של התנהגות כזו תביא לעוד שברון לב ולעוד בזבוז של זמן ואולי טוב ששתפתי ושאלתי לדעתכם כי אם אני באמת נוהגת בצורה שעלולה להרוס לי אז מטוב לשנות טקטיקה. וזה שאמרתי "מוזיזה" זה סלנג בסך הכל, אם זה היה נשמע "ערסי" אז אני מתנצלת, אני לא תמיד מתמידה להשתמש בשפה גבוהה. ושוב, לשאלה ששאלתי למעלה. אני רק רוצה לגרום ללירן לאהוב ולהעריך אותי יותר, אני לא חושבת שלהפרד ממנו ולראות שזה לא מפריע לו יביא לי את האושר והבטחון שלהם אני זקוקה.

אז מה אם הוא לא אוהב אותך??????

די!!!!!!!!!!!!! דיייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל אחד מאיתנו נדחה ע"י אחרים ודחה אחרים. זה כאב, זה הרס, זה דיכא אבל עברנו הלאה!!!!!!!!! חלאס!!!! תגיד לו שדי, את לא מעוניינת. אם הוא לא נלחם עלייך סימן שהוא לא אהב אותך מספיק. למה את מתעקשת להיות עם בן אדם שלא אוהב אותך מספיק??? למה?? גם אם הוא ינסה להלחם את צריכה לעמוד בשלך כי הקשר שלכם כ"כ הרסני, זה פשוט זוועה. צאי מזה!!!!!!!!!!!1

למעלה