בעיות של חוסר אמון....

קלייר19

New member
מתוקה,

זה שבן אדם לא עונה לך לטלפון כל פעם שאת מתקשרת לא הופכת אותו אוטומטית לבוגד. מי שרוצה לבגוד יבגוד בכל מצב,וזה שאת כביכול "יודעת" כל פעם איפה הוא וזה מה שמרגיע אותך שיבושם לך. לשקר תמיד אפשר. אני לא מאמינה שאפשר להשאר עם בן זוג שלא בוטחים בו,כי בסופו של דבר הכל מתנפץ. אני לא הייתי מאמינה למישהי מהעבודה שלי שיש לה אינטרס לסכסך. את אומרת שלא טוב לך ואת לא מאושרת,מגיע לך להיות מאושרת, את בת 23 , תעשי חיים,תאהבי ותהיי נאהבת. אל תשארי במקום שלא עושה לך טוב,מניסיון.

בבקשה תקראי.

קודם כל, את חייבת להשתנות כי אם לא זה יפגע בך בקשרים עתידיים. לא נורא שהוא לא חוזר אלייך על sms אחרי חצי שעה. זה לא נורא!! יכול להיות שהוא גם היה בתאונה, יכול להיות שנגמרה לו הבטריה, יכול להיות שגנבו לו את הפלאפון, יכול להיות שהוא פשוט לא שם לב שהוא קיבל הודעה. יכולים להיות מיליון דברים!! תפסיקי לחשוב שרק דברים רעים יכולים לקרות. אני (ובטוח שעוד אנשים) מחזירה sms גם אחרי שעתיים שלוש, ולפעמים אם לא ראיתי את ההודעה אז ממש יותר מאוחר ואף אחד לא כעס עליי. קורה!!! דבר שני, את לא צריכה את הקשר הזה מסיבה אחת- את לא בוטחת בו. גם אם הוא נאמן לך את הורסת את עצמך ואותו בכך שאת חושדת וחושדת וחוקרת ובודקת. זה מעייף את שניכם. אני הייתי נפרדת ממישהו שהיה חושד בי כל הזמן והייתי מעדיפה להיפרד ממישהו אם הייתי חושדת בו כל הזמן. זה לא קשר בריא!! לגבי החברה- גם אני לא הייתי מפריעה לה אם הייתי יודעת מראש שהיא עם חבר, במיוחד כשאני יודעת שזה לא דחוף. ואל תכעסי עלינו שאנחנו מעבירים ביקורת. אנחנו מנסים לעזור ואת מסרבת להקשיב לנו. לא תמיד מקבלים דעות חיוביות, אלו החיים.

בריט23

New member
תודה רבה רבה לכולכם.

ואני דוקא כן מקבלת ולוקחת לתשומת ליבי עצות מכל תגובה ותגובה שנכתבה פה. בקשר לחברה, אני לא רציתי להפריע לה גם כי יש לה ת'חיים שלה ות'חבר שלה. גם לא נעים לי כל הזמן ל'שגע' לה ת'שכל מכל החפירות על לירן שאותי האמת כבר מטישות. אם היא באה ושואלת מה איתו, אז אני אומרת. אם היא לא שואלת אני מעדיפה לא לדבר עליו בכלל. היא פשוט בקשה שאעדכן אותה במה שקורה לי איתו, כי דברתי איתה לפני השיחה שלי עם לירן, והיא אמרה שהיא יוצאת כי היא נפגשת עם חבר שלה ושהיא כבר תיצור איתי קשר אז לא רציתי להציק. לגבי לירן, אני באמת מאוד מרגישה רע מזה שבכלל התייחסתי לדברי אווה, לירן הזהיר אותי מפניה שהיא רעה ואוהבת לסכסך ולפגוע באנשים, כשהיא שאלה אותי מה עם לירן הייתי צריכה לחייך ולומר שהכל בסדר ולא להתחיל לפתוח איתה בשיחה:"טעית, זו היתה אחותו כולה." לירן בעצמו סיפר לי עוד ממזמן שאווה היתה מנסה לסכסך גם בינו ובין שלי אז בסופר, הוא היה שמוע אותה צועקת לשלי:" זרקי אותו! זרקי אותו!" יש לה קול של צפצפה צווחנית שאי אפשר לפספס! גם שהיא מרכלת עלי בחנות אני שומעת אותה). לצערי אני עובדת היום ערב, אני הולכת להיות במשמרת איתה. אני חושבת שהכי חכם יהיה להתעלם ממנה, או כפי שלירן אמר להיות איתה רק ביחסי עבודה ובכלל לא לתת לה אינפורמציות על הקשר שלי איתו, (כי היא תמיד מחטטת ושואלת, ריכולים וסיכסוכים בין אנשים זה הפאן שלה). ובאמת אני מרגישה שנתתי לדברים שלה להשפיע עלי יותר מידי והגבתי בצורה שכמעט והבריחה ממני את לירן. מוטב שאשמור על אפתיות אני לא רוצה שהוא יברח ממני בסוף. אהיה נוחה, מבינה ונחמדה. ורק שבאמת צריך לכעוס או להעיר, אני אעיר בצורה יפה ולעניין, ולא כמו שהיה אתמול. ושוב, ממש תודה ענקית לכולכם, אני יודעת שלא הייתי בסדר ואני אתקן את זה. והוא דוקא התקשר ודברנו, התנצלתי על ההתנהגות שלי והוא קיבל את ההתנצלות ואמר לי שהוא אוהב אותי מאוד ושאחרי העבודה הוא יבוא לאסוף אותי ואנחנו נשב, נשתה קפה, נראה סרט או משו ופשוט נהנה זה מזו. ושוב, אני אנסה לשמור על קור רוח ולהיות נינוחה והכי בסדר שאני יכולה. אני אקח כמו שאמרתם כאן, דברים בפרופורציות. ולא אתחיל להכנס ללחץ אם לוקח לו זמן לענות להודעה או משהו. זה ממש טיפשי ומגוחך, אנשים עסוקים ולא תמיד ישר עונים, אני סתם נלחצת. וטוב, שוב אני חייבת להגיד ת-ו-ד-ה לכם מכל הלב, שהקשבתם וייעצתם ומממ... לפי דעתי העצות שלכם אפילו יותר חכמות והגיוניות מהעצות של חברות שלי. אתם ממש מקסימים. מזה תודה רבה. :) ונדבר ונהנה

הייתי אומרת לך משהו..

יש לך קצת פיצי
בהצלחה.

תגובה

אל תקשיבי לרכילויות של אנשים אחרים, התמקדי בקשריך ובהנאתך מהם. אם הוא טוב אליך, כנראה הוא אוהב אותך. עליך לסמוך על אדם שאת אוהבת, שלא בגד בך, אלא אם יש לך סבה טובה לחשוד. אם אינו יוצר אתך קשר, והוא חשוב לך, נסי לפנות אליו ולהשקיע בו. אם לא תצליחי, כנראה לא רצה. אם תגלי שבגד בך, כמובן תכעסי עליו, תנזפי בו ותעזבי אותו.

בריט23

New member
תודה חמודים...

ואני יודעת שאני קצת פיצולניקית, יומחד אני שמחה, יומחד עצובה, יומחד שונאת את לירן, יומאחר אוהבת אותו. אולי זה מהחוסר יציבות של הקשר הזה....

בריט23

New member
גודל הציפיה, כגודל האכזבה.

לירן היה אמור לבוא לאסוף אותי מהעבודה היום ולבלות איתי את כל הערב, דברנו על כך עוד מאתמול ומאוד חיכיתי לזה. יחד עם זאת עלה בי החשש שהוא יאכזב ויבטל ברגע האחרון ןלמעשה כך באמת קרה. סיימתי לעבוד ב-20:15 וראיתי 2 שיחות שלא נענו ממנו, חזרתי אליו. הוא אמר לי שהוא נכנס להתקלח ושהוא כבר יבוא לאסוף אותי מביתי. טוב, הגעתי הביתה הוא מתקשר אלי. אומר לי:"בריטני אני רוצה להגיד לך משהו..." (כבר היתה לי תחושה רעה) "אפשר להגיד לך???" עניתי "כן." הוא אמר:"מואודחששתי להתקשר אליך ולא ידעתי מה להגיד כי אני מפחד שעוד פעם תגידי לי שאני סתם שקרן שמחפש תירוצים... אבל בדיוק שבאתי לעלות למכונית ולצאת אליך אחי הגדול התקשר וביקש שאבוא אליו, הוא עבר דירה ורוצה שאני אעזור לו לסדר אותה. אמרתי לו שקבעתי כבר משהו להיום בערב, ורק אם תהיה לי אפשרות לדחות מה שקבעתי אבוא אליו. ממש לא נעים לי ממנו, כי הוא דיבר אלי כאילו 'אני עושה לו טובה' והוא כאילו בברוגזים איתי עכשיו." אמרתי לו:"לירן, תעשה מה שאתה רוצה, תחבר את סדר העדיפויות שלך." לירן אמר לי:"אני רוצה להיות איתך אבל לא נעים לי מאחי, כבר כמה ימים הוא מבקש ממני גם להביא לו את האוטו וכל הזמן יוצא שאני דוחה אותו והוא אמר לי שהוא מרגיש שאני מתחמק ממנו וואלה מזה לא נעים לי." (אני זכרתי שיצאנו פעם אחת וראיתי את אחיו הגדול, והיה תכנון שלירן ישאיל לו את המכונית שלו ויסע במכונית של האבא כי לאחיו הגדול אין מכונית, הוא בן 37, גרוש והיה גר אצל אבא שלו. שמתי לב שיש קשר מאוד מיוחד בין לירן ובין אחים שלו, שהוא מאוד קשור למשפחה שלו. יש המון התחשבות בינהם, ויתורים ויחס מאוד מתחשב וחם). אמרתי ללירן:" אמרתי לך תחליט אתה מה חשוב לך יותר........." לירן אמר לי:"תפסיקי, כפרה עלייך בריט, את יודעת שאת חשובה לי אבל אני מפגר אחי ביקש ממני כבר מאתמול ושכחתי מזה אני כל היום חיכיתי רק לך, לראות אותך ותאמיני לי שאני רוצה לראות אותך פי 9 ממה שאת רוצה לראות אותי!" אמרתי לו (כמעט בבכי) "לך אליו ותשכח ממני!!!!" אז הוא אמר"בבקשה בריט, אל תעשי לי את זה. לא נעים לי ממנו ומימך." אז אמרתי לו:"ולפגוע בי כן נעים לך? אתה יכול להגיד לו שתבוא אליו מחר שכבר קבעת משהו אחר, שלא ראית אותי מלא זמן והבטחת שתהיה איתי היום." הוא אמר "אני יודע, אבל אחי כועס עלי עכשיו ואם אני אדחה את זה למחר אחרי הצהריים שהוא מסיים לעבוד אני אתקע אצלו. את לא יודעת כמה אני מתחרט שבכלל עניתי לו לטלפון!!! ואם נסתכסך זה כתם לכל החיים, זה לא סתם חבר, זה אח שלי זה קשר שהוא לתמיד. זה כמו שההורים שלך יבקשו מימך לא להגיע הביתה ב-3 בלילה ואת תקשיבי להם כי לא נעים לך מהם ואת מכבדת אותם, אז זה אותו דבר." אמרתי לו:"לירן, זה לא מעניין אותי. תבוא עכשיו! נווו אני מחכה לך!!!!!!!!" לירן ממש התחנן ואמר לי שמחר הוא לא יוצא מהבית ומחכה עד שאני מסיימת לעבוד שנהיה ביחד. אבל התעקשתי שאם הוא לא בא אז ביי לתמיד. אמרתי לו שאני לא מאושרת איתו, שהקשר הזה נהיה נאחס יותר מיום ליום ושזה ממש פיגור שיש לי חבר ואנחנו בקושי מתראים. (כל השבוע האחרון נפגשנו רק פעמיים) לירן אמר שגם לו הקשר התחיל להיות לא נעים, הוא אמר לי שאם כ"כ רע לי אז אולי באמת עדיף שאני אמצא מישהו שיעשה אותי מאושרת. אמרתי לו"אתה רוצה שאני אעלם לך מהחיים?" הוא ענה:"לא. אבל אני גם לא רוצה שתסבלי איתי. אני מרגיש שלא במתכוון אני גורם לך סבל. את סובלת וכואב לי שלא טוב לך." אמרתי לו:"אולי אני מגזימה, אולי אני רגישה מידי...." הוא אמר:"את לא מגזימה, אני מבין אותך, אני בא ומתחנן אליך. נראה לך שאם לא הייתי רוצה אותך הייתי ככה מתחנן???" הוא אמר שאח שלו בממתינה, בסוף החלטתי להניח לו. אמרתי "טוב לירן, תלך אליו. אם תרצה שנפגש אז דבר איתי מחר." הוא אמר שמחר הוא מבטיח לי שכל היום הוא יהיה איתי. אחרי השיחה ממש בכיתי, לא מכעס, הבנתי אותו אבל מאוד התבאסתי. לירן ציפה ממני להתחשב ולהגיד לו "טוב, מאמי אז לא נורא נפגש מחר." אבל לי כבר נמאס היה להיות כזאת מבינה, כזאת מתפשרת, לא הייתי מוכנה לוותר על מקומי בחייו, בסוף ויתרתי. אני לא יודעת מה יש לי מלירן, נראה לי שאני באמת אוהבת אותו, אחרת לא הייתי מגיבה ככה ומתאכזבת ככה.....אני לא יכולה להתכחש לאמת, אני אוהבת אותו ונראה לי שגם הוא אוהב אותי, כי אם הוא לא היה רוצה אותי הוא בכלל לא היה מתקשר וטורח להסביר לי, או שהיה נפרד ממני בעצמו. אבל הוא לא... הוא מההתחלה היה כנה איתי ואמר לי שהוא לא סובל ת'עיק בה אנו גרים (זו עיר יבשה וקטנה ללא מקומות בילוי) הוא בעצם גר כאן מגיל 15 מאז גירושי הוריו, הנשמה שלו נמצאת בירושלים, העיר בה נולד, בפסגת זאב, הוא צריך אוויר. ובגלל זה הוא דיבר איתי מההתחלה על מעבר לירושלים, בערב שהכרנו לראשונה הוא אמר לי"בריט זה מאלוהים שהכרנו, בדיוק היו לי תכנונים לעבור לירושלים, אבל אם הכרתי אותך אז כנראה הגורל זה שאני צריך להשאר פה." והוא כל הזמן דיבר על זה שהוא רוצה שנעבור ביחד לירושלים, ואני תמיד הייתי נלחצת מזה כי בכל זאת אנחנו לא מכירים הרבה זמן. ואמרתי לו "לירן אם בסוף תעדיף לעבור לירושלים אני אבין את זה. מי אני בכלל שתשאר כאן בשבילי?" אז הוא אמר"מה פתאום! אם בשביל להיות איתך אצטרך להשאר פה, אני אשאר! אני התאהבתי בך מהרגע רהאשון שראיתי אותך ואני לא אוותר עלייך לעולם." ועכשיו לירן לא עובד, משעמם לו והוא מבואס, אז בגלל זה יוצא שהוא הרבה בירושלים, אין לו חברים בעיר בה אנחנו גרים, כל החברי ילדות שלו זה בירושלים, אבא שלו ואחיו הגדולים.... נרגעתי קצת משיחת הטלפון הדרמטית הזאת..ונכון אני באמת לא מאושרת, אבל אני בוחרת להאמין ללירן, להאמין ולא לוותר עליו. להיות סובלנית, לחכות שיגיע הטוב.......

לא נורא ...

את תכאבי , ותכאבי , ותכאבי , ותכאבי , עד שזה יימאס לך .. העיקר שאת עושה מה שאת מרגישה נכו

נ ט ע 9 1

New member
השאלה אם זה שיטטי או שזה מקרה חדפעמ

י כי אם זה מקרה חד פעמי. קורה.. כאילו אנחנו בני אדם, אבל אם זה כבר הפך לשיטטיות הסדר עדיפויות הדפוק הזה, אז אנחנו בחתיכת בעיה... אם ניסית להסביר לו(כלומר אני בטוחה שכן.. ראיתי כבר שירשורים שלך בעבר, שניסית לדבר אל ליבו) וזה עדיין ממשיך ככה, תרפי, תשחררי, בתולים לא בתולים, בגלל זה להישאר עם אדם שמאמלל אותך ככה?.. אבל אם זה פשוט כי במקרה הזה זה באמת היה ככה, אז אם נתת צ'אנס, תני אותו עד הסוף,ואל תנסי לחפש אותו בפינות, שחררי קצת את הרסן שלא יהיה כל כך מתוח...שחררי עוד מהקסם שירגיש שהוא בטוח... בתוך לתוך מתוך הברירה...ואם זה ימשיך.. אז כמו בתחילת השיר.. תני לו ללכת...

נ ט ע 9 1

New member
מקדישה לך בהמון אהבה..

תני לו ללכת, הוא נהיה מאוד מוזר תני לו ללכת, מוטב מוקדם ממאוחר תני לו ללכת, זה נגרר זה מיותר תני לו ללכת, אם לא היום ילך מחר תני לו ללכת, ועד כמה שאפשר שחררי קצת את הרסן, שלא יהיה כל כך מתוח שחררי עוד מהקסם, שירגיש שהוא בטוח בתוך, לתוך, מתוך הברירה. תני לו רמז, למצוא את סוד ליבך ציירי לו קשת, כסימן לאהבה עשי לו חשק, לחקור עוד את גופך תני לו לגשת לנבכי הנשמה פתחי לו דלת, ועד כמה שמותר שחררי קצת את הרסן, שלא יהיה כל כך מתוח שחררי עוד מהקסם, שירגיש שהוא בטוח בתוך, לתוך, מתוך הברירה. מה הוא כבר ביקש ממך, שתתני לו ללכת מה העלה מתייעץ עם העץ לפני השלכת? ברור שלא יעזור לך אותו להלחיץ, לסחוט כמו מיץ, עצמך להמאיס והוא בלעדייך פשוט שום שום כלום שום כלום... לא ברור לך שלבד הוא חצי ערום?! כולם יודעים שאתם יחד זוג מהסרטים את והוא... תני לו ללכת להתבחבש קצת לבד תני לו ללכת כמו שזוהר שר - בדד שחררי קצת את הרסן, שלא יהיה כל כך מתוח שחררי עוד מהקסם, שירגיש שהוא בטוח בתוך, לתוך, מתוך הברירה. כי הוא ביקש אותך, כי הוא אוהב אותך, כי הוא אוהב אותך המון כי הוא יחזור בגדול וישיר לך ת'פזמון שחררי קצת את הרסן, שלא יהיה כל כך מתוח שחררי עוד מהקסם, שירגיש שהוא בטוח בתוך, לתוך, מתוך הברירה. תני לו ללכת, בתוך, לתוך, מתוך הברירה. צ'או צ'או, ביי ביי... זה שיר שמבטא המון בעניי.. הוא בפירוש מזכיר את האהבה הגדולה שיש לו אליה, אבל כמובן שמציין, אם לא, אז פשוט שחררי קצת את הרסן מוטב מוקדם ממאוחר..

בריט23

New member
תודה רבה מתוקה...

השיר מקסים וממש מתאים לסיטואציה שלי עם לירן, אני באמת רוצה להאמין שהוא אוהב אותי ושהוא לא עשה לי את זה בכוונה. פשוט קשה לי שאנחנו רחוקים אחד מהשני ובקושי מתראים. אני לא יודעת מה נסגר איתו, הוא קצת מעופף מאז שהפסיק לעבוד, אבל מה שכן הוא מתקשר אלי לא מעט ומפגין רצון להמשיך את הקשר הזה. אני לא חושבת שהוא היה מתקשר אלי אם הוא לא היה רוצה אותי, ובטח לא אחרי ששלחתי לו הודעה שלא ציפיתי ממנו להתנהגות כזו ושיהיו לו אחלה חיים. כי אם הוא לא היה רוצה קשר איתי, הוא היה מקבל ת'הודעה הזו בסבבה ואומר לעצמו "סופסוף נפטרתי ממנה." אבל עובדה הוא התקשר ואמר שהוא רוצה עוד הזדמנות, שבסך הכל היה לו טוב איתי והוא אוהב אותי. מצד שני, הוא נעלם לי לכמעט שבועיים, ומה שהוא לא יגיד קשה לי להתעלם מזה ולהבליג על זה, כי בכל זאת זה מוזר. ויש פה משהו שכן מעלה בי מן חוסר אמון וספקות . חברתי בטי אמרה לי שלדעתה לירן קצת שרוט אבל שהוא כן אוהב אותי, היא ראתה הודעה רומנטית שהוא שלח לי ואמרה שגבר ששכב עם מישהי לא ישלח לה הודעות כאלה אם הוא לא אוהב אותה, ועצם הטלפונים וההודעות מראות שהוא חושב עלי. אז טוב, יכול להיות. אבל אני תכלס רוצה הוכחות במעשים, מילים יפות לא מספיקות. אני רק רוצה קשר נורמלי, חבר שאוכל להפגש איתו מדי יום אחרי העבודה, קשר בריא. בלי העלמויות והתהפכויות, זה הכל. אני מקווה שיהיה בסדר. אני מצידי, וביוחד אחרי היום החלטתי שאני באמת לא מצפה ממנו לכלום יותר, אני אהיה אדישה. רוצה להפגש - בוא. לא מתאים לך - סבבה בי... נמאס לי להפגע כל הזמן.

nate2000

New member
הוא מחזיק אותך על אש קטנה

הבחור לא רציני. עזבי אותך מהודעות רומנטיות, הוא פשוט יודע איך לשחק בך. כבר אמרתי פעם ואחזור על זה שוב: כל הסיטואציה הזאת מאוד לא בריאה, צאי ממנה וכמה שיותר מהר. אל תתני לבחור אחד להרוס לך ככה את החיים. אז מה אם שכבר איתך????? אז בגלל זה את מוכנה שיתייחס אלייך בצורה כזאת? אם את בכל זאת רוצה להישאר עם הבחור כדאי שתתחילי לכבד את עצמך ואת הזמן שלך כי רק ככה גם הוא יכבד אותו. ד"א אם הוא היה באמת רוצה לפגוש אותך הוא היה לוקח אותך יחד איתו לעזור לאח שלו. והוא אפילו לא הציע את זה. בקיצר יקירתי הבחור לא רציני ומחזיק אותך עם הודעות כדי שתחשבי שהוא אוהב אותך, אבל מה המעשים שלו מראים משהו שונה לגמרי, הבחור לא מכבד אותך ולא את הזמן שלכם יחד. במיוחד אם תירוצים כאלה קורים על בסיס כמעט יומיומי.

קלייר19

New member
הפעם התגובה שלי קצת שונה

הפעם אני מצדדת בלירן. למה הוא צריך לבחור בינך לבין אח שלו?!?!? את היית בוחרת בו במקום לעזור לאחים/אחיות שלך?! אם התשובה היא כן אז אני ממש מצטערת בשבילך. אני מבינה שאת רוצה לראות את חבר שלך כל יום,אבל את חייבת קצת חיים משל עצמך,והוא חייב חיים משל עצמו. היה לך חיים גם לפניו..את יודעת... לא כל פעם שלא יוצא להיפגש צריך להפוך את זה לדרמה,לא יצא היום ייצא מחר. זה לא שלא ראית אותו שבועיים, ראית אותו "רק" פעמים השבוע. תאמיני לי שזה הרבה יותר מאשר רוב הזוגות נפגשים... מטבע החיים יש לנו עבודה,לימודים,חברים,משפחה. אם אתם לא מתואמים בצרכים שלכם ובציפיות שלכם אחד מהשני אז יש לכם בעית תקשורת חמורה שאתם צריכים לדבר עליה.

כשמצטטים שיר,

אין לצטט יותר מבית אחד ויש חובה לציין מי היוצר\מבצע, אחרת זו עבירה על זכויות יוצרים. כיוון שענו לך בתשובה מפורטת אני לא מוחקת,אך אנא קחי את החוק לתשומת ליבך.

בריט היקרה,

זה מה שנראה לי ששניכם חושבים ומרגישים בליבכם: את חושבת- אני לא מבינה אותו אני לא יודעת מה עובר לו בראש לפעמים נראה לי שהוא לא רוצה אותי לפעמים אני חושדת שהוא בוגד בי אווה מנסה לסכסך, למי אאמין? אני לא אוהבת שהוא מעשן סמים אני לא אוהבת את זה שהוא לא חוזר אליי מהר אנחנו לא מתראים מספיק ולפעמים נראה לי שזה לא מפריע לו אני אוהבת אותו אני לא אוהבת אותו ולבסוף- אני לא מאושרת איתו מה לירן חושב- היא כל הזמן חושדת בי היא לא מאמינה למה שאני אומר היא מתעצבנת אם אני לא חוזר אליה תוך 30 דקות מרגע שהיא שלחה את ההודעה אם אני לא מתקשר פעמיים ביום שישי היא עושה לי סרטים היא מציבה לי אוליטמטום לבחור בינה לבין אח שלי היא אומרת לי בהודעה ולא פנים מול פנים- שיהיו לך חיים טובים (כמובן שהיא מתכוונת בכך לפרידה) אווה מנסה לסכסך והיא מאמינה לה יש לה יום עסל ויש לה יום בסל אני מפחד להתקשר אליה כי היא תגיד לי שאני שקרן ולבסוף- אני לא בטוח שהיא מאושרת איתי אני אישית לא מבינה איך את לא נפרדת ממנו עד עכשיו ואם לומר את האמת, אני גם לא מבינה איך הוא לא נפרד ממך עד עכשיו. אתם מכניסים אחד ת'שני לסרטים ופשוט חיים עם זה.. שיהיה לכם לבריאות.

ס א ט י ן

New member
בריט,

יש אנשים, שלא משנה כמה שנאהב אותם, לעולם לא נצליח לבטוח בהם ולסמוך עליהם, לתת בהם אמון מלא.... ולא משנה כמה שתנסי- לא תצליחי. ומצד שני יש את אלה שתתני בהם אמון מהרגע הראשון שתראי אותם. ההבדל בין שני הסוגים (והיחס כלפיהם מבחינת אמון הוא אינדיוידואלי לגמרי), הוא שלא משנה אם הם באמת יהיו נאמנים או לא, עם סוג אחד לעולם לא תצליחי לשמור על מערכת יחסים בריאה, ועם הסוג השני- כן. את אומרת שאת לא מאושרת. לפי דעתי , אם עד עכשיו לא הבנת מה טיבו של לירן-אם הוא נאמן או לא, אם הוא אמין או לא- אז בלי טיפול מקצועי (ואולי גם עם) את גם לא תצליחי. זה חלק מהכימיה בין בני זוג. או שיש את זה או שאין את זה. אם מה שאווה, בחורה שקרנית ומניפולטיבית (לפי מה שסיפרת) אומרת לך יותר נוגע לך ויותר משפיע עליך ממה שלירן, בן זוגך, אומר לך- אז כנראה שחסר כאן משהו בכימיה. אין אמון אין מערכת יחסים. את יכולה להשאר ולנסות לסמוך עליו. אבל אם תראי שאת ממשיכה לחיות בפחד, ואת ממשיכה להרגיש לא מאושרת ולא סומכת- עצתי לך- תעזבי. חבל לבזבז את הזמן על מישהו שלא מתאים לך...

בריט23

New member
נמאס לי לסבול...

זה כבר הגיע למצב שקשה לי לתפקד בעבודה, אין לי תיאבון, אני מכריחה את עצמי לאכול בכוח כדי שלא אתמוטט ושאני מכניסה משו לפה בא לי להקיא את הנשמה. (בכל זאת, אני מנסה להכריח את עצמי לאכול, אני גם ככה ממש רזה ואני לא רוצה להגיע למצב שבו יאשפזו אותי וידחפו לי אוכל בכוח). יש לי מזל שיש לי את העבודה הזו, ככה לפחות אני מסיחה את דעתי. טוב, לא שזה הכי עוזר. כי לירן תמיד במחשבות שלי, אם ארצה או לא ארצה. גם קשה לי להתרכז במה שאני עושה. אני רק עצובה כל הזמן, כ"כ עצובה ומוטשת מהקשר הזה שגם לבכות אני כבר לא יכולה. אני דוקא הצעתי ללירן לבוא איתו ולעזור לו, אבל הוא אמר שהוא לא יודע מתי נחזור שזה אפילו עלול להיות ב-3 בלילה והוא לא רוצה שהורי יכעסו עלי, גם מה שאני מתחילה לעבוד ב-9 בבוקר והוא לא רצה שזה יפגע לי בעבודה. הוא העיר אותי אתמול ב-1:30 בלילה עם הפלאפון, אמר שהוא מצטער על השעה, שרק עכשיו הוא יצא מביתו של אחיו ושמחר הוא יתקשר אלי איך שהוא קם, עד עכשיו הבנאדם לא התקשר. חברות שלי אומרות שלדעתן ההתנהגות שלו כלפי היא ממש גועל נפש, הן אומרות שהוא סתם מחזיק אותי על אש קטנה (כפי שכבר נאמר כאן) ושאני חייבת לשים לזה סוף. אני חושבת שהן צודקות, באמת שכבר נמאס לי לסבול בגללו. אין טעם להשאר בקשר שגורם לי סבל, זה כבר לא משנה, אם אני אוהבת אותו או לא. אמא שלי מאמינה שאני לא אוהבת אותו, היא אומרת שהיה לי טוב איתו בהתחלה ולקחתי את מילותיו היפות והמחמיאות יותר מידי ברצינות ורק בגלל זה איני מסוגלת להרפות. אבל היא הבהירה לי שהיא באמת לא מבינה למה אני ממשיכה איתו, היא אמרה שזה גם לא משנה אם הוא אוהב אותי או לא, ושהוא בחור לא יציב שפשוט לא מתאים לי. (שהרי ודאי שלא ארצה להתחתן עם גבר שמעשן באנגים), היא אמרה שלירן יכול להבטיח לי שהוא לא יעשן, אבל שהיא בטוחה במליון אחוזים שהוא כן ממשיך לעשן מאחורי הגב שלי, שאנשים כמוהו לא משתנים, אלא אם כן הם פונים למרכז גמילה, ויש שגם שיוצאים ממנו ואחרכך שוב חוזרים לסורם. היא ראתה את לירן פעם אחת והיא גם אמרה שהוא בכלל לא נראה משהו, ושהיא לא מבינה מה מצאתי בו. שהוא סתם גוץ (הוא נמוך) מכוער ושיש לו הבעות פנים של מפגר. הוא באמת לא חתיך, בעיניי הוא חמוד אבל זה גם כבר לא משנה איך הוא נראה, העניין הוא שהוא חרא ושזה לא התפקיד שלי לנסות לשנות אותו. חשבתי על זה ובאמת אין טעם להמשיך את הכאב לב הזה לעצמי, נתתי לו הזדמנות, אני יודעת שכולה חלף רק שבוע, אבל הוא לא עמד בה. חשבתי אולי לתת עוד צ'אנס וצ'אנס אחרון, לחכות לטלפון ממנו, לראות מה הוא אומר, אבל אני לא כ"כ רואה מה הטעם, שוב ניפגש, נדבר על הא ודה אבל מה שהוא לא יגיד לי ארגיש מסוייגת ממנו, ארגיש שהבחור שיושב ליידי סתם משחק איתי, ניפגש ויום למחרת הוא שוב יעלם לכמה ימים, ושישעמם לו הוא שוב יזכר בי. אני לא רוצה קשר כזה. מה לדעתכם כדאי לי לעשות? להמשיך איתו ולתת צ'אנס??? או להעיף אותי לקיבינימאט???? חשבתי להגיד לו:"תקשיב לירן, אחרי מה שקרה אתמול חשבתי הרבה ואין לי יותר התלבטויות, אני לא רוצה להמשיך איתך, אתה לא מתנהג כמו שאני רוצה. אני לא מעניינת אותך, אתה שם את הקשר שלנו על הולד וזה לא נראה לי. אנחנו לא מתאימים. אז אל תתקשר אלי ואל תיצור איתי קשר יותר." אני לא יודעת מה הוא יגיד, הייתי רוצה לסגנן את השיחה הזאת בצורה שקצת תעקוץ אותו, לא מוצא חן בעייני שרק אני אצא הנפגעת היחידה מהסיפור והוא ימשיך בשלו. יש לכם רעיונות איך וכיצד להפרד ממנו??? (אם הוא יגיד, "טוב בסדר, איך שאת רוצה." ) אז זה אומר שהוא לא אהב אותי, כי מי שאוהב לא מוותר. (טוב, מי שאוהב מלכתחילה לא היה מתנהג כמוהו) אתם לא חושבים? כשנפרדתי ממנו בהודעה כבר הרגשתי יותר טוב, חזרה לי השלווה ואיתה חזר גם הביטחון העצמי שלי. אבל אז לירן חזר וביקש צ'אנס, ואני לא אגיד שלא שמחתי שהוא התקשר. הייתי מאושרת, אבל הוא שוב פגע וממשיך לפגוע בי ולגרום לי להרגיש שאני סתם אחת בשבילו. זה כואב ולא נעים. שוב הדיכאון, החוסר הביטחון והמועקה. חשבתי גם להוסיף לשיחה איתו:" נמאס לי לסבול ורק תדע לך שאני בחיים לא אסלח לך ואל תיצור איתי יותר קשר לעולם." אבל זה נשמע לי קצת מתבכיין וילדותי, לא??? ואני לא רוצה להראות חולשה. בקיצור- איך אני נפרדת ממנו בצורה שבה ארגיש שלמה וחזקה עם עצמי??? או אולי אני כן צריכה לתת הזדמנות???????? ולמה כ"כ קשה לי לחתוך ממנו אם אני אומללה איתו????? אולי להגיד" אני לא רוצה אותך ולא אוהבת אותך." (טוב, זה לא ישמע אמין, שרק אתמול בכיתי לו שיבוא אלי וכבר יום למחרת אני לא שמה עליו) מה אני עושה????????????? אני כבר מיואשתתתת!!!!!!!!! .

למעלה