בעיות של חוסר אמון....

בריט23

New member
בעיות של חוסר אמון....

התלבטתי אם לפתוח כאן שירשור, העדפתי לשתף חברות במה שעובר עלי ולא לכתוב כאן הבעיה ששתיהן לא יכולות לענות לי כרגע, אחת חולה מאוד ולא מסוגלת לדבר והשניה כרגע מבלה עם בן זוגה, אז זה לא ממש לעניין שהיא תקשיב לי ותייעץ לי עכשיו. ככה שאני מוצאת את עצמי שוב כאן (לצערי הרב) אני לא יודעת אם זה יעזור לי או שוב יפגע בי יותר. בכל אופן, אני חייבת להוציא את זה מהלב , אז אני אתחיל: יש בחורה אחת שעובדת איתי, אחת בשם אווה. אף אחד לא סובל אותה, כולם אומרים שהיא שטן, שהיא בחורה קנאית וסכסכנית שאוהבת לעשות רע לאחרים. טוב, ניגש לעניין: לירן (חבר שלי) ואווה עבדו פעם ביחד באיזה סופר, ובתחילת הקשר שלי איתו כשהוא בא לבקר אותי בחנות אז יצא לו כמובן להתקל באווה והם דברו עלי. לירן בא ואמר לי להזהר מאווה ולהשמר מפניה כי היא עלולה לנסות להרוס לי וגם לשים לי רגל בעבודה, ובאמת שמעתי מבנות שעובדות איתי שהיא דברה עלי ועל עוד עובדת אחרת שאנחנו איטיות שלא יודעות לעבוד. טוב, נחזור ללירן ואווה: לירן סיפר שאווה הופתעה לשמוע שאנחנו יוצאים, שהיא עקמה פרצוף וכזה אמרה:"מה, אתה עם בריט???? וואלה לא מתאים לך." ולירן אמר לה:"למה? היא מזה חמודה אני מזה אוהב אותה." וכבר אז הוא הזהיר אותי מפניה ואמר לי להשמר ממנה, להיות איתה רק ביחסי עבודה ולא מעבר לכך כי היא בחורה רעה וקנאית שתנסה להפיל אותי. הוא עבד איתה שנה בסופר והספיק להכיר אותה טוב, הוא אמר שבמהלך עבודתו בסופר הוא היה מיודד עם קופאית אחת בשם שלי, שהוא היה מרגיש שאווה ממש מקנאה בקשר שלהם (אף על פי שהיא נשואה עם ילדים) ושהיא כל הזמן היתה מנסה לפלרטט איתו בכל הזדמנות אפשרית, היתה מבקשת ממנו שיקח אותה טרמפ הביתה ושיכין לה תה. (הוא טען שהיא גם חוצפנית ואוהבת לנצל) וזה מזה נכון, גם אותי היא מנסה לנצל לפעמים, בעבודה אם זה להביא לה דברים במקום שהיא תקח בעצמה וכאלה. טוב ואני חייבת לציין שכשהקשר עם לירן התחיל להתפרק (בתקופה שהוא נעלם לי ונכנסתי לסרטים וזה) אווה באמת היתה בעדו, והסבירה לי שמההכרות שלה איתו הוא בחור לעניין, שאם היה רוצה לחתוך ממני היה אומר לי בפנים היא אמרה שאני חייבת להרגע ושבטח לירן מאוד עסוק עם כל הסידורים של אחותו, הלידה וכו'. אבל אחרי כל מה שעברתי בגללו היא שינתה את דעתה לגביו ורק אמרה לי שהוא שקרן וזבל, היא ראתה שנפגעתי ממנו והחליטה שהוא כנראה לא כזה בחור לעניין. לפני כמה ימים (בדיוק אחרי שאני ולירן חזרנו ולבנו את העניינים בנינו) אווה מספרת לי שראתה אותו עם בחורה אחרת ב"מרכז הפיצה", היא אמרה שהם היו ביחד, לא התנשקו. דברו, היא אמרה שהבחורה הזו היתה רזה, נאה וצעירה. חקרתי את לירן בקשר לעניין, הוא טען שזאת היתה אחותו ובחרתי להאמין לו כי אני יודעת שיש לו קשר מיוחד עם אחותו, שהוא עוזר לה הרבה, ושהיא מתקשרת אליו המון. כשיצאתי איתו היא תמיד היתה מתקשרת, גם פעם אחת דברתי איתה בטלפון אבל עוד לא יצא לי לפגוש אותה. היום אווה שוב שאלה מה עם לירן, אמרתי שהכל בסדר ושבסוף זו כולה היתה אחותו. אווה אמרה לי שהיא לא רוצה לבאס אותי אבל למרות שהיא מעולם לא ראתה את אחותו של לירן, היא לא מאמינה שהבחורה שהיתה איתו זה אחותו. לטענת אווה הבחורה היתה רזה כמו דוגמנית, וממש לא ניראתה כאחת שלא מזמן ילדה, שהיא לא ניראתה בת 28 (בגיל הזה בערך אחותו צריכה להיות אם אני לא טועה) היא אמרה שהיו לה תווי פנים צעירות. לירן טען שלאחותו יש פסים בשיער ואווה אמרה שלא היו לה פסים, אלא שיער בצבע חום דבש כזה. הדברים שאווה אמרה לי פגעו בי מאוד, אבל אמרתי לעצמי "ואם הוא דיבר עם מישהי, אז מה??? אבל אם זו באמת לא סתם מישהי??? ולמה שאווה תשקר לי??? נכון אומרים שהיא סכסכנית ומרשעת אבל עד כדי כך????" הרגשתי פגועה ונבגדת, לא ממש ידעתי מה לעשות. כי בכל זאת, אם זאת לא אחותו למה הוא אמר שזו כן אחותו??? ראיתי שהוא התקשר אלי, התקשרתי בחזרה, וראיתי שעברו שעתיים והוא לא עונה. שלחתי לו הודעה: "אמרת שאתה משתנה אבל אני לא רואה את זה. מבחינתי יש לך מישהי אחרת אז אל תתקשר אלי. ביי." התחלתי לחשוב: למה לוקח לו זמן לחזור אלי? האם בזמן הזה הוא כביכול נמצא עם הבחורה שאיתה הוא בוגד בי ורק שהיא לא ליידו הוא מתקשר? התרגזתי מאוד. לירן התקשר, אולי 30 או 40 דקות לאחר ששלחתי את ההודעה ושאל מזה השטויות האלה, אמרתי לו מה שמעתי וממי שמעתי והוא אמר שאם אני בוחרת להאמין לאווה ולא לו אז באמת שיהיה לי המשך חיים יפים, אמרתי לו שאני רוצה להאמין לו, דברנו, אמרתי לו שאווה הכניסה אותי לסרטים, הוא אמר שזה לא בריא לקשר, שאסור לי לתת משקל כה כבד לכל מה שאנשים בעבודה אומרים לי, הוא גם אמר שהוא לא יפנה לאווה בטענות פשוט כי היא לא מוזיזה לו. ואמרתי לו שאני רוצה ממנו רק ת'אמת. הוא אמר שהאמת היא שהוא איתי ורק איתי, שהוא רוצה להמשיך את הקשר, שהוא אוהב אותי ושהוא מנסה לעשות השתדלות ולהשקיע כמה שאפשר כמו שהיה בהתחלה. הוא הסביר לי שקשה לו עם זה שכבר כמעט חודש הוא לא עובד, הוא משועמם מאוד ואני בעבודה, אז הוא נוסע לאחותו, לחברים, אחותו מבקשת ממנו לישון אצלה ולעזור לה, הוא נשאר. הוא גם עוזר לאמא שלו שהיא אישה חולה. הוא אומר שבאמת עבר עליו משהו כשלא היינו בקשר והוא הודה שהוא ממש לא היה בסדר והכל אבל היום הרגשתי שהוא ממש מאוכזב ממני, מזה שישר האמנתי לאווה ופיקפקתי בו. הוא אמר שהוא יבוא מחר לאסוף אותי מהעבודה כי היום הוא ישן אצל אחותו, הוא אמר שהוא ממש עייף עוד משלשום בלילה כי התינוקת של אחותו בכתה כל הלילה ולא נתנה לאפחד לישון. אמרתי לו שאני מצטערת על מה שקרה עם אווה... הוא אמר "טוב, יאללה." וניתק. נפגעתי קצת. לא רציתי להראות חוסר ביטחון ולחץ, אני לא בחורה שאוהבת לחנוק, אם יש לי חבר אני רוצה שהוא יהיה איתי במליון אחוז ועד הסוף, שהיוזמה תבוא ממנו. אני לא יודעת למה אני לא מסוגלת להפרד מלירן ולחתוך. למה אני כ"כ מתעקשת לא להפרד ממנו? הוא כל הזמן מדבר ומבטיח, אני מאמינה לו, שוב באה אכזבה. שוב ויכוח, אבל אני לא יכולה להרפות. לא מסוגלת. אני כבר חשבתי שאני חזקה ושאני לא זקוקה לו אבל כל מה שאני רוצה זה רק אותו. אני רוצה לראות אותו כל יום, לבלות ביחד, לאהוב כמו שהיינו בהתחלה. אני מפחדת שמחר הוא לא יבוא כמו שאמר. אני לא יכולה להבין אותו, מצד אחד הוא טוען שהוא אוהב אותי ורוצה להמשיך איתי, מצד שני הוא בא אלי רק שמתאים לו בכל מני תירוצים שהיו לו סידורים ועזרה לאחותו. אני מאמינה שגבר שאוהב את בת זוגתו יעבור שמים וארץ בשביל לבלות איתה כמה שיותר.. והוא בקושי מפנה לי זמן, זה מצטער אותי שזה הגיע למצב שאני צריכה לבוא ולהגיד לו את זה. כבר כואב לי הראש מכל הדבר הזה. לא טוב לי. אני לא מאושרת. השיר הזה מוקדש ללירן: :(( גופך חם אך אתה לא אתה נותן מעט, לא הרבה אהבתך הפכפכה עד שאנו מתנשקים אתה כל מה שאני רוצה אך לא ככה אני צופה בך נעלם אבל אתה, אתה מעולם לא היית פה זה רק צילך לעולם לא אתה רק צילך אף אחד אחר רק צילך עוזב את החדר מגיע מאוחר מדי ועוזב מהר מדי גופך נותן ומייד מתחרט השמש בהירה השמיים שחורים זה יכול להיות עוד סימן איני יכולה לשמור את מה שאינו שלי צחוקך מתמהמה פה אבל אתה, אתה כמעט נעלם זה רק צילך לעולם לא אתה רק צילך אף אחד אחר רק צילך עוזב את החדר מגיע מאוחר מדי ועוזב מהר מדי איך אדע אם אתה מתכוון למה שאתה אומר אתה אומר את זה כל כך חזק, אבל נשמע רחוק אולי היה לי שמץ מנשמתך או שהיה זה צילך שראיתי על הקיר.. אני צופה בך נעלם אבל אתה, אתה מעולם לא היית פה זה רק צילך לעולם לא אתה רק צילך אף אחד אחר רק צילך עוזב את החדר מגיע מאוחר מדי ועוזב מהר מדי זה רק צילך..

קודם כל,

יש לך חברות שאת מגדירה אותן כחברות טובות שיכולות לייעץ לך ואת בוחרת לשתף אותן בכל כאב ובעיה..אבל אחת מהן לא יכולה להקשיב לך כי היא עסוקה עם בן זוגה.? מצטערת להגיד לך,אבל חברה אמיתית אמיתית תיקח כמה זמן הפסקה מבילוי עם בן זוגה ותשב עם חברתה הטובה בשעה שהיא כל כך זקוקה לה..לא תבטל אותה ברגע שהיא עם בן זוג.יש לכל דבר את הזמן שלו והיא יכולה לפנות כמה דקות אלייך. דבר שני,להגיד לך אמרתי לך? זה פרקטי? הרי מילא את עושה מה שאת חושבת לעשות..ולא לוקחת את העיצות..אז מה נותר? אמרתי לך,בחור שלא עובד ומעשן ומתרץ תירוצים-תיזרקי אותו..אבל את לא מבינה בריט..לא מבינה. תעשי מה שאת רוצה חמודה.

A d i 23

New member
לא מסכימה איתך !

מה לא בסדר בזה שהחברה עם בן זוגה כרגע ?! למה היא צריכה להפריע לה ? מה כל כך דחוף ? העולם התהפך ? מישהו עומד למות ? קירות הבית שלה נפלו ? היא תקועה באמצע מקום שומם, ואין לה איך להגיע הביתה ? מה כבר קרה שחברה שלה צריכה לעצור את החיים שלה, ולהיות איתה או להקשיב לה ולייעץ לה דווקא עכשיו ?! וחוץ מזה נראה לי שהיא "טחנה" את הנושא הזה שנקרא לירן כל כך הרבה פעמים, שלא חושבת שיש מה להוסיף בעניין. אם היא בוחרת להמשיך ולסבול, בעיה שלה ולא של החברות שלה ! השיחת נשים הזו יכולה לחכות, אין פה עניין של חיים ומוות שהחברה שלה צריכה להפסיק את הבילוי עם החבר ! החברות הטובות שלה, הן לא הבייביסיטר שלה 24 שעות ביממה, מותר שיהיו להן חיים. היא ילדה גדולה, שתתמודד ! תגידי לי את, זה באמת משנה אם השיחה הזו (שגם ככה לא תתרום) תתקיים ברגע זה (לצורך העניין בחצות), או מחר בצהריים לדוגמא ? וסתם לידע כללי, אם הייתי יודעת שחברה טובה שלי נמצאת עם בן זוגה, לא הייתי מעלה על דעתי להתקשר אליה ! וכנ"ל הפוך.. אלא אם כן קרה משהו שבאמת לא סובל דיחוי ואי אפשר לחכות, אז אני אבין.. אבל לא במקרה הנ"ל, המתאים (תסלחי לי) לתלמידת תיכון !

התכוונתי,

לאו דווקא במיקרה הנל שהוא ממילא טחון עד דק,אלא באופן כללי וגם במצב אחר-חברה טובה תתפנה לסייע לחברתה,אומנם תלוי באיזה מיקרים. גם אני לא הייתי פונה לחברה בעניין שולי כזה כאשר הייתה עם בן זוגה..אבל שוב-תלוי בנסיבות המיקרה.

צומיש

New member
לא מסכימה...

צר לי לומר שחברה טובה צריכה להיות שנופלים אומנם היא נופלת כל יומים אבל חברה שלי שהיא טובה תמיד אומרת צלצלי מתי שרע לך בכל שעה ומשאירה את הפון פתוח בשבילי... אבל אני זו שמסננת את הצלצולים ולא נעים לי.. וגם שהייתי עם האקס.. תמיד יכלו לצלצל אלי.. זה לא שהחיים מסתיימים שיש חבר או שאם חבר.. אם זה כנראה מספיק חשוב אז אפשר לדבר והרבה פעמיים יצא לי ל"הפריע" להם והיא תפקדה כמו חברה טובה.. בגלל זה את הנשמה אני אתן לה... ככה חברה צריכה להתנהד.. את צריכה לעשות את השיקול דעת אם לצלצל או לא... אבל אצל בריט זה כבר יותר מדי שהיא צועקת זאב זאב שאפילו בתור חברה לא היה לי כוח ...

A d i 23

New member
ושוב אני אשאל..

למה זה לא יכול לחכות ? מה כל כך דחוף שהשיחת נשים הזו תתקיים עכשיו ברגע זה ? החברה יצאה לבלות עם החבר שלה, ואין שום סיבה שהיא תסיים את הבילוי בגלל זה, זה יכול לחכות לאח"כ.. מה זה יתרום בדיוק באותו הרגע ? את מצפה אולי שהיא תעזוב את הכל ותרוץ אלייך ? או שתנהל איתך שיחה על רגל אחת והוא יחכה ? לא חושבת שזה יתרום למישהו מהצדדים, סתם לא לעניין והאמת שגם ילדותי. אין פה עניין קריטי, שמצריך הפרעה שכזו ! ואין שום קשר לזה כשיש בן זוג אז החיים מסתיימים.. אבל לדעתי זה אגואיסטי לחלוטין לחשוב שזה שחברה זמינה לי בכל שעה ושעה, אני אתקשר אליה דווקא בזמן שהיא מבלה עם החבר וברור שגם אני לא אגיד לחברות שלי "אל תתקשרו אליי כשאני איתו.." אבל אני מצפה מהן להבין לבד שזה לא הזמן המתאים, ויש דברים שיכולים לחכות.. כגון זה. היא כתבה כאן שהיא לא תפנה לאותה חברה הנמצאת עם בן זוגה (שיקול שלה, שיקול נכון) אבל שרון הגיבה לה שאם מדובר בחברה אמיתית וטובה, היא כן יכולה להתקשר ולפנות אליה, שאין שום סיבה שאותה חברה לא תפנה זמן עבורה, גם אם היא נמצאת איתו.. וזה צרם לי, כי השיקול של בריט במקרה הזה הוא כן נכון, אין סיבה שהיא תתקשר לאותה חברה, כשהיא מבלה עם החבר.. השיחת עידוד/מוטיבציה הזו, או איך שתקראי לה, בהחלט יכולה לחכות, לא יקרה שום דבר !

צומיש

New member
הענין..

לפחות אצלי שהחברה כל הזמן עם החבר... ולא מדברים יצאו למסעדה בואי נפריע.. אלא הכוונה אצלו אצלה.. ישנים אחד אצל השני.. ובדר"כ אם אני מצלצל ושמצלצלת זה עם הרבה דמעות... והיא לא מתאמת איתי לו"ז

A d i 23

New member
איפה ראית אותי מתייחסת..

לחיי יום יום, מה שנקרא חיי שיגרה ? אבל היא ציינה בפירוש שיצאה לבלות עם החבר.. וזה לדעתי לא לעניין לחשוב, שאם היא חברה טובה, אז אפשר להתקשר אליה בכל דקה ושעה. היא מבלה עם החבר שלה, אז זה בהחלט יכול לחכות..

לא יודעת איך זה אצלה,

אצלי בכל אופן,חברה שלי תמיד זמינה עבורי גם כשהיא עם הבן זוג,ובמידה ולא עונה-היא תמיד חוזרת. אבל לשיקולי אם לפנות אליה בהתאם לדחיפות המיקרה. ובמידה וזה דחוף-אז הבן זוג יחכה,לא יקרה כלום,לכל דבר יש זמן.

A d i 23

New member
מה נסגר ?!

פתחת משרד חקירות ?! אם את עסוקה כל היום בלעקוב ובלאגור מידע עליו ועוד מאנשים שאת לא סומכת עליהם בכלל.. אז תוותרי כבר על הקשר הזה ותמשיכי הלאה ! קשר שאין בו אמון, לא שווה כלום ! מה שהורג אותי, זה ההתנהגות שלך אחרי דייט וחצי.. מה זו האובססיביות הזו כלפיו ? את בכלל מכירה אותו ? אם את כל כך סובלת, תחתכי את הקשר הזה ! חבל על הזמן שלך ושלו. חומד, את לא סומכת עליו, את כל היום מבלה את יומך בלחקור ולחפור, נראה שאת רק "מחפשת" אותו.. לשמוע עוד אינפורמציה עליו.. אולי דיי ??? לא נמאס לך ?? אני לא מבינה איך הוא עוד נשאר אחרי כל השאלות והחקירות האלו.. מי זו פה ומי זו שם.. איפה היית ומה עשית ?! אולי את רוצה שהוא יגיש לך דו"ח מסודר איפה, עם מי, ומה הוא עשה.. כאילו מה, אסור לו לדבר עם נשים ברחוב ? ולא מעניין אותי איך היא נראתה, דוגמנית או לא דוגמנית.. אחותו או לא אחותו.. במה את מתעסקת ?! תסלחי לי, אבל את מתנהגת כמו נערה מתבגרת.. אז אני מציעה לך, לפניי שאת נכנסת למערכת יחסים/קשר כלשהו, תפתרי כמה וכמה דברים עם עצמך קודם.. כגון בעיית האמון שלך, התנהגות ילדותית שממש לא ברורה לי. בהחלט לא מתאימה לבחורה בגילך. שלא תביני לא נכון, אני לא אומרת שהוא טלית שכולה תכלת.. אבל עדיין, אין שום הצדקה להתנהגות הזו ! לא מתאים לך ? תחתכי ! אבל תפסיקי לרוץ אחרי הזנב של עצמך.

nate2000

New member
תראי האנשים פה כבר טחנו מים

מכל הכן לירן לא לירן. ואיפשהו זה כבר מתחיל לחזור על עצמו. כל הסיטואציה הזאת לא בריאה. וגם ההתנהלות שלך, אני בכנות ממליצה לך לפנות ליעוץ.

העצה הטובה ביותר שיכולה לתת לך

היא לחשוב היטב אם את באמת רוצה להיות עם מישהו שאין לך בו טיפת אמון, שאת נכנסת כל הזמן לסרטים בגלל היעלמויות שלו ושאת חושדת בו שהוא בוגד בך מפעם לפעם- אני לא הייתי רוצה להיות עם מישהו שלא מסוגלת לתת בו אמון. ועוד משהו קטן: מודה שצרב לי מה שכתבת בהתחלה שלצערך את פונה לפורום ולא לחברות שלך כי הן לא יכולות לדבר איתך. אני בפורום הזה בערך חמש שנים, הוא מעין בית לי ותאמיני לי שעברתי הרבה פה וכולם פה היו למעני- אם זה היה דרך "בעיטות וצעקות" כדי שאני אתעורר ואם זה דרך חיבוקים כי זה פשוט מה שהייתי זקוקה. אני יודעת שנפגעת, אני יודעת שיצאת בהרגשה לא נעימה מהשרשור האחרון, אבל זה מה שקורה כשפונים למקום שמקבל רק צד אחד של מה שקורה ולא מכיר אותך ואת הסיטואציה שבאמת קרתה, ולכל אחד יש דיעה משלו, אז אל תיקחי ללב, סה"כ אף אחד לא רצה לפגוע בך, רק רצו לעזור
.

ואני אוסיף,

באותו הקשר לדבריה של שירי..שלא תמיד ניתן לצפות לקבל האדה וחיבוקים כאשר מבקשים עצה או מספרים מה היה,גם אם החברים כאן הגיבו לך בצורה מעט קשה שדיי נפגעת ממנה ולא כפי שאת ציפית כפי שחברותייך יעשו-בחיבוקים וליטופים,זה כדי לנער אותך ולעורר אותך וזה מתוך אכפתיות,כי להעביר ביקורת בונה לבנאדם זה שווה פי מיליון מאשר לומר לו כל הזמן "אתה צודק ואחרים לא",והרי יש פתגם שאומר -"חוסך שבטו,שונא בנו",ככה שאם קצת מעירים לך בריט,זה מתוך דאגה ואכפתיות כדי להראות לך שלא הכל היא דרך שסוגה בשושנים. מקווה שתפנימי.

צומיש

New member
פאקקקקקקקקקקקקקקקק

אני אפילו אגיב בקצרה.. למרות שבתוך היום או מחר תגידי שחזרתם.
קשר ומערכות יחסים בנויות על אמון ותקשורת אם אין לך את זה אין לך כלום.. אני התחלתי לעשות שטויות רק אחרי שנפרדנו.. וגם שעשה מה שעשה האמנתי לו.. אם תחפשי ותחפשי בטוח תמצאי.. ולמה את מאמינה למישהי שאת בקושי מכירה ולא לבנזוג שלך.. הזוי קצת.. תמצאי מערכת יחסים חזקה בריאת אמיתית כנה ותלמדי לדבר עם הבנאדם לא להטיח בו אשמות.. ולצפות שהוא יתגונן.. מניסיון זה לא הולך...

אין לי ספק שהבעיה היא בך

ואך ורק בך ולא בלירן! הוא נשמע בחור עם ראש על הכתפיים שכנראה מתחיל להבין לאיזו צרה הוא נכנס. את בן אדם לא יציב ואת חייבת להבין שככה אי אפשר לנהל חיים! כדאי שתתחילי לפתח עמוד שדרה ועור של פיל לאנשים כמו אווה כי אני בטוחה שהיא באמת סתם צרת עין ואין דברים בגו. את צריכה לתת אמון בלירן ויהיה מה! אל תרגלי אחריו, אל תתני לכל מילה שמישהו אומר למוטט את עולמך. תעזבי אותו בשקט כבר ותני לו לחיות את חייו, ואם את רוצה להיכלל בהם אז תתנהגי בהתאם ותפסיקי לחקור ולהסיק מסקנות מפגרות כמו 'אם אתה לא עונה מבחינתי אתה בוגד'?!?!? מה נסגר?! ממני לא תקבלי כאן אמפתיה, אני רק מקווה שתפסיקי לאמלל את לירן (גם אם הוא בוגד בך) ותקחי אחריות על החיים שלך. ובפעם המיליון - פרופורציות! את צריכה להבין בריט, שאת רואה את העולם בצורה שונה מאיך שרובנו רואים אותו וזה ממש ממש לא עושה לך ולסביבה שלך טוב.

ואני שוב מתריעה-

כי נראה לי שגם השירשור הזה עומד לצאת מגבולות הטעם הטוב- להגיב על הכתוב ולא על הכותב.

סליחה, דווקא נזהרתי במילותיי

נראה לי שהההפרדה בין להגיב על הכתוב ולא על הכותב לא תמיד ברת ביצוע... הם בהחלט קשורים זה בזה קשר הדוק. אני יודעת שאלה חוקי הפורומים אבל במקרה זה העצה הכי טובה שאוכל לתת לכותבת ההודעה היא להשתנות ואני לא חושבת שזו עצה גרועה או פוגעת...

צומיש

New member
העניין...

שיש פה פאן של הכתוב ושל הכותב כי הוא מספר את חיוו וכמו שאת רואה יותר ויותר היא חוזרת על עצמם אז בלי קשר לכתוב.. יש צורך להגיב גם על הכותב.. יש חוקים זה נכון אבל צריך לדעת להבחין גם בקשר להודעה של הכותב ולווא דוקא של הכתוב בהודעה... חץ מזה שעצם זה שהיא נחשפת היא מודעת שיהיה ביקורת על ההתנהגות שלה.. ולא דווקא עליה כבנאדם וזה מה שנעשה פה ההתנהגות שלה כזו אולי בתור בנאדם היא בוגר אבל מהפאן של המערכתיחסים שכל הזמן עולה פה.. רצוי שתשמע דעות אחרים גם בנוגע עליה

על ההתנהגות את מוזמנת להגיב.

על האישיות שלה ואופיה-לא. תאמיני לי שלא היית רוצה שדברים על אופי יופנו נגדך ונגד אלו שחשובים לך. לכן אני לא מאפשרת את זה כלפי אף אחד.

למעלה