בעיות עם בנים:

ShiRa1101

New member
בעיות עם בנים:

הרגשתי צורך לפתוח הודעה כזאת.. אז ספרו;]

ShiRa1101

New member
עכשיו תורי..

טוב.. אני..בת 15..שלא היה לי אף פעם חבר תמיד הרגשתי צורך ל.. +אני נורא ביישנית ועכשיו כשנפתחתי קצת,אני מדברת עם אחד מהתנועה. לא מזמן,סתם נתתי לו את המס' שלי בפלא..מתוך מחשבה שהוא לא יתקשר[הודות לביטחון העצום שלי;]] בקיצור,אתמול הוא התקשר אליי ואני לא יודעת מה קרה..פתאום זה התנתק[יש לי חשד שאני ניתקתי כי חסמתי את הרמקול..חחח.. מתוסבכת שכמותי://],ואז התלבטתי אם לשלוח הודעה או,בסוף לא שלחתי כי חשבתי שהוא ניתק..:( אני חושבת שפשוט פחדתי,אני לא יודעת כ"כ ממה..כי דיברתי ואני מדברת חופשי עם ידידים טובים שאני מכירה. אבל עכשיו,שיש מישהו חדש כזה..אני מרגישה חסרת ניסיון. בכל מקרה,זה כנראה אני ניתקתי,כי הוא שלח לי הודעה בבוקר ושאל למה שהוא התקשר לא עניתי. ואז סתם חירטטתי לו שהייתי באמצע משהו..ואז סתם התכתבנו ארבע-חמש SNSים. אז..נכון שזאת חרא של בעיה? כל הזמן אני אומרת לעצמי שלא יקרה כלום,מה יקרה אם סתם נדבר? בנוסף,אני חושבת שאני מפחדת מלענות,כי אני לא רוצה שיקרה רגע מביך כזה שלא יהיה על מה לדבר. אז אני יודעת שזה ישמע טיפשי..אבל אולי יש לכן נושאי שיחה להביא לי??;]

JuSt A GiRl 94

New member
אממ...

תראי, אל תפחדי משתיקות מביכות. אמרת שהוא מהתנועה? תדברו על הפעילויות והכל...על הלימודים וסוף השנה עם הלחץ...ותכלס, שתיקות מביכות לפי דעתי רומז על זה שיש המון מתח בגלל שאתם מחבבים אחד את השני. תלוי, אם זה סתם שיעמום אז אין כימיה, אבל אם את מגמגמת ואת לא מוצאת על מה לדבר- בהצלחה בהמשך
אל תתביישי, לא חבל? בגיל 15 לא צריך לעצור את עצמך. אז נגיד ויהיו פאדיחות, אז מה? עוד חמש שנים תסתכלי אחורה ותצחקי על זה.

*מציפה*

ובכן. למי שזוכרת, ולמי שלא.. לפני כמעט 3 שנים היה לי חבר במשך שנה [ז"א שנפרדנו לפניי שנתיים] ומאז אנחנו כן בקשר ובלה בלה בלה. אני לא הפסקתי מעולם לאהוב אותו, ולא ניתקתי איתו קשר כי הוא פשוט יותר מדיי חשוב לי. בכל אופן, היה לי חבר מאז..במשך 3 חודשים-ולא מזמן נפרדתי ממנו כי לא הרגשתי ש"זה זה" וכי היינו ממש שונים בהמון דברים-וכמעט שלא מצאנו תחומי עניין משותפים [הוא למשל חוזר סופשים והעדיף ללכת לכדורגל במקום להתראות איתי..]. אז האקס כרגע בצבא, בסיס סגור [קרבי] ועדיין בקשר איתי. בין אם זה סמסים ובין אם זה שיחות טלפון שלוקחות לו יותא מחצי מהשעת טש
. ועכשיו הוא סגר שבת. וטוב שלא דיבר איתי פעמים ביום בטלפום [וזה לא שכל שיחה היא 7 דקות, כל שיחה היא חצי שעה פלוס.] והכי כיף לי לדבר איתן. ותמיד..אבל תמיד..לא משנה מה-יש לנו על מה לדבר. [ואני כבר לא מדברת על כמה שהוא מושי מבחינה חיצונית
] ואוף. הוא מתקשר אליי בשעות הזויות כי "הוא ירד משמירה והיה חייב לשמוע קול אנושי"-והתקשר אליי. וכשהוא כועס על בנדוד שלו וחייב לספר למישהו אז הוא מתקשר אליי, וכשהוא עבר את הגיבוש הוא שלח לי הודעה שהוא התקבל אליו, וכשהוא היה בעזה הוצאתי ממנו הבטחה שהוא כל יום מדבר איתי ואומר שהכל בסדר-וכך היה. כאילו, לפעמים פשוט בא לי להתנפל עליו בנשיקות ולא לעזוב אותו בחיים. נשבעת. ואוף. לפני שאני התגייסתי [ז"א לפני כמעט שנתיים] יצאנו ודיברנו, ואני באתי בראש של "אני חושבת שאנחנו צריכים לחזור" [זה היה בערך חודשיים אחרי שנפרדנו] והוא פשוט לא חשב כמוני [עזבו שהסיבה שבגללה נפרדנו הכי "לא סיבה שבגללה נפרדים" אבל לאמשנה]. וכן זה ביאס אותי [וכן זה לא מנע מבעדנו לבלות את הלילה ביחד
! אבל היתי קשוחה.
]. ועכשיו עם כל הפוצי מוצי הזה ואתמול "יאללה בייבי אני עולה לשמירה עוד רבע שעה-נדבר בערב" ו.."סבבה מתוקה" אני כבר לא יודעת מה לחשוב. כולי מבולבלת. והוא סיפר לי אתמול שחבר ממש טוב שלו-אז חברה שלו נפקדה ממנו בצורה ממש מגעילה מהסיבה שהוא בקרבי וקשה לה לחכות לו [או משהו כזה-לא ממש נכנסתי לפרטים] וזה גרם לי לחשוב שאולי הוא נרתע בגלל זה [למרות שכשעוד הינו חברים נשבעתי לו שזה ממש לא הולך להיות מה שיפריד בינינו-כי הוא חשוב לי הרבה יותר מזה] ו...אוף. אני מתגעגעת אליו. שיצא כבר הביתה. פליז שלא יסגור 28 פליז שיגיד שהוא רוצה לחזור אליי :< |נואשות|. אוף. תנו חיבוק גירלז.

coolit

New member
../images/Emo24.gif

לדעתי הוא יגיד בקרוב.. תרמזי קצת יותר מהרגיל בינתיים!

EVE Lights

New member
אני חושבת שאת חיה באשליות

וזה יתפוצץ לך בפנים בשלב מסוים וזה מאוד יכאב...

EVE Lights

New member
היא סיפרה יותר מדי פעמים

על האקס הזה וזה סתם נראה לי ניצול מהצד שלו לא יודעת אולי זה לא, ככה לפחות נראה לי בכל מקרה שתנמיך ציפיות

evc

New member
קצת פולש:בעיות עם בנות

א.שתי חברות טובות שהתחילו איתי במסיבה.דיברתי עם שתיהן בטלפון מתוך רצון להיות בסוף עם אחת מהן בקשר.אחת אמרה שיש לה חבר אז הפסקתי לדבר איתה,אני לא אוהב להפריע או להרוס לזוגות,אבל היא נעלבה.השנייה אמרה לי שאין לה חבר.אחרי שבוע התברר לי שזו עם החבר עזבה אותו,ולשנייה היה חבר והיא לא סיפרה לי.הפסקתי לדבר איתה ואני מנסה לדבר עם השנייה,אבל היא כבר נעלבה קצת. ב.אמרתי למישהי שאני אוהב אותה.היא בתגובה נרתעה ואמרה שזה לא מתאים.החבר המניאק שלי לא אמר לה שהוא אוהב אותה,ובתגובה היא אוהבת אותו והוא מתייחס אליה כמו לזבל.אחרי שראיתי שהיא נמשכת לזבלים,הפסקתי להתייחס אליה ועכשיו היא מציעה ליהצעות מגונות ואני בדילמה. ג.יש עוד הרבה.שיהיה ערב טוב.

FELIX inc

New member
זה קצת קשה../images/Emo105.gif

לחשוב עליו ולהתגעגע אליו, אבל לדעת כל הזמן הזה שהוא לא ה.. ה.. ההוא שלי הזה, לדעת שהוא אחר עכשיו, לדעת שיש לו חברה אחרת לחבק ולנשק ולאהוב ולחזור אליה בחמשושים.

LimiMimi

New member
לבעיה שלי אין פתרון

פתאום נזכרתי שבחייים שלי לא אהבתי אף אחד בחיים שלי לא הגעתי למשהו יותר רחוק מנשיקה וכמה נגיעות קטנות לא רציתי מישהו בטירוף אני חושבת שגם אף אחד לא רצה אותי ככה סתם פתאום נזכרתי בזה מחשבות שפעם העסיקו אותי והדחקתי ונמאס כזה. אתן יודעות?

coolit

New member
זאת לא בעיה..

זאת בדיוק ההפך מבעיה.. הלוואי על כולנו..

LimiMimi

New member
אאאא

הלוואי על כולנו? אני יודעת שאת חווית אהבה שקצת שברה לך את הלב, אבל בכל זאת אני מעדיפה לאהוב מאשר לא נו כזאת פלצנית יצאתי אבל את מבינה..

coolit

New member
פסדר אבל זה לא שאת תישארי ככה לתמיד!

חוויתי יותר מאהבה ויותר משתיים ששברו לי את הלב והייתי מעדיפה פשוט לדלג על זה, בשלב הזה.. אהבה בגיל הזה היא בעצם חסרת סיכוי מבחינתי.. בסוף- זה תמיד נגמר, מהגיל הזה כמעט אף פעם לא מתחתנים וכנראה יש סיבה לזה, כנראה שאנשים בגיל שלנו באמת לא מוכנים עדיין לקשר רציני וממושך! אכן יש יוצאים מן הכלל וכפרה עליהם, באמת, אני מקנאת בהם בטירוף אבל כמו שאפשר נגיד לראות לפי הפורום הזה.. לכמה בנות יש חבר יותר משנה? 4? או אולי 5? ולכל השאר נשבר הלב מיליון פעמים כי בנים הם מניאקים ותכלס אין מה להאשים אותם, אנחנו באמת קטנים עדיין! וזה מבאס.. זה כיף להתאהב והכל, אבל זה עדיין מבאס.. ועדיין בסופו של דבר- גם אם אנחנו לא תמיד מרגישות את זה- עדיף פשוט לא להתעסק בזה עכשיו כי זה סתם נידון מראש לכשלון ומשגע את השכל והלב ופשוט חייב, חייב להסתיים בלב שבור..

למעלה