בעיות טכניות

yarden41

New member
ג'יז.

אני הולך לטבוע את ספקי האינטרנט F5! זו בעיה באינטרנט, בגלל שזה גם לא נכנס לאתרים אחרים שעבדו (אחד האתרים שתמיד אבל תמיד השתמשתי בו ועכשיו לא עובד). אוי גאד נמאס כבר F5.

הטיZרית

New member
השגתי 2 קבצים בשבילך...

[email protected] תוסיף אותי למסנג'ר אני אעביר לך אותם... יכול להיות שהם חסרים לך בתיקיה של ניקסון... קיבלתי אותם ממישהו שמנסה לעזור לי והייתה לו את הבעיה כמו שלך עם הגיים גארד

the fishman

New member
טובב..נראה לי שזו בעיה טכנית

נינסתי למיני דאנג'ון ואני לא מצליחה להכנס שוב למשרות אפשר להכנס 6 פעמים ביום . וגם הכרטיס נעלם לי.. מה לשות?

Don Nirtin

New member
צריך שיהיה כרטיס.../images/Emo87.gif

אחרי שש שעות אפשר לקחת שוב כרטיס מנעמי. אפשר לקנות כרטיס בCASH ב400. בחירה שלך.

yonVata

New member
שאלה...

קניתי מסך 22'' HD... הבעיה היא שעכשיו במסך מייפל לא מותאם לרזולוציית HD, והמשחק נראה מעוך לגמרי... אם אני משחק בחלון קטן הבעיה נפתרת.. אבל זה מבאס לשחק מייפל במשק בגודל של 15'' על מסך בגודל 22... מישהו יודע על איושהי דרך להתאים את מייפל לרזולוציית HD??

הטיZרית

New member
יאפ..

באופציות בתוך המשחק... יש שם אופציה לשנות את האיכות... נראה לי שזה בסיסטם אופשונס

yonVata

New member
כן..

רק שזה משנה את איכות התמונה... ולא את העובדה שלי יש מסך רחב, והמשחק לא תומך עד כמה שידוע לי במסך רחב... מישהו יודע על דרך לגרום לו לתמוך??

yonVata

New member
לרוב זה דווקא הרבה יותר נוח..

אבל במייפל זה סתם מציק :|

Guid

New member
הרבה יותר נוח!

יש לי גם מסך רחב, אבל 19 אינץ`, לא 22, וזה ממש כיף! לסרטים וסדרות זה בכלל מצויין! ולא, אין אפשרות לגרום למייפל להיראות טוב יותר במסך רחב... פשוט תתמודד עם זה ככה. בעסה, אצלי זה לפחות 19, בטח אצלך ב22 זה בכלל מרוח!

Guid

New member
הכי כיף גדול~

אבל אתה תראה את מייפל מרוח יותר... XD

לבנדר א

New member
בעיה בהתקנה של הפאץ'

הורדתי אותו מהאתר של נקסון, והוא פעל, אבל עכשיו ההורדה נתקעה על 3\3 בלי להתחיל בכלל.

Guid

New member
לא מצליח להתחבר לי!

אני נכנס למשחק, מכניס את השם משתמש והסיסמא, בוחר את ווינדיה, ועוד לפני שאני נכנס לשחקן זה יוצא מהמשחק ונותן הודעה שהתנתקתי מהשרת! למישהו זה קרה והוא התגבר על זה? אני רוצה דאבל EXP!!! /tapuzforum/images/emo7.gif

לבנדר א

New member
בעיה מוזרה

התחברתי למייפל, שיחקתי והכול היה בסדר. פתאום, כשהכול נראה נורמלי לחלוטין, הצ'אט הפסיק לעבוד. לא יכולתי להגיד כלום ולא לקבל הודעות. אבל, הארנב ענתה לפקודות שלי, אפילו שלא הופיע לי בלון דיבור. ניסיתי להחליף ערוץ. כלום. לא הצלחתי גם לדבר עם NPC. התנתקתי, וכשניסיתי להתחבר שוב היה כתוב שאני עדיין מחוברת. לא נלחצתי כי לפעמים זה ככה כמה שניות אחרי שמתנתקים, והחלטתי שהדבר הנבון ביותר לעשות הוא לשחק סוליטייר. משחק לאחר מכן, ניסיתי להתחבר ושוב הופיעה ההודעה שאני עדיין מחוברת. ישר נכנסתי לסרטים שפורצים לי. התחברתי שוב, ואני קולטת שאני לא בguild ושרשימת החברים שלי ריקה. עדיין לא הצלחתי לדבר או להחליף ערוץ. ווטף?

בעיות פתיחת/מחיקת דמות בברה

לכולם יש בעיה פתאום ברה? אני לא מצליח למחוק דמות בברה, ואחד החברים שלי גם לא מליח ליצור דמות בברה.. בברואה למשל, הכל בסדר. (אתמול הצלחתי לפתוח דמות, רק היום הופיעה הבעיה.) למישהו זה קורה גם?

למעלה