בעיות טכניות

הטיZרית

New member
זהו... נשבר ה @#%@

לא נוגעת במייפל היום... למה לכולם זה עובד ואותי מנתקים מהשרת???? למה???????????? מה זה האפליות אלה!!!!???!! גם אני רוצה מייפל!!! NOW!!! F5

Thewhiteshadow

New member
את לא לבד/tapuzforum/images/emo24.gif

אצלי אני בוחר את המישתמש ואז מחכה 20דקות כמו ילד מפגר/tapuzforum/images/emo67.gif

Guid

New member
ניסית להתחבר ממשתמשים אחרים?

זה יכול לעבוד...

הטיZרית

New member
נראה לי שמספיק לי להיום...

אני אכנס לפה מידי פעם לבדוק... אם למישהו עם ה DC פתאום מתחבר כמו שצריך... בבקשה לעדכן... אני אנסה גם

D amaged R oses

New member
התחיל לעבוד לי כראוי משום מה

התחברתי להרבה משתמשות, כל פעם החלפתי ממיולית למיין להעביר דברים ולא היו בעיות.. בנתיים בכ"א

הטיZרית

New member
דיברתי עכשיו עם 012 עוד פעם..

הם אומרים שהבעיה כנראה לא במשחק אלא בניתוב לשרת.... עשינו מלא קומבינציות והתחברתי עם יוזרים אחרים לאינטרנט ואיי פי שונים... ושינינו את החיבורים מאלחוטי לרגיל ובחזרה... הם אומרים שהפיתרון היחידי כרגע הוא לחכות למחר לדבר עם שרות לקוחות ולבקש מהם לעשות פרופיל גיימר אני מקווה שזה יפתור את הבעיה.... כי זה כבר ממש ממש מעצבן....

D amaged R oses

New member
זה בטוח מ012?

כי גם אני ב012 העניין הוא שגם לאנשים מחו"ל זה קורה.. ולהם לא נראה לי יש 012 ומישהי בפורום אמרה שיש לה ואין תקלות.. אז..
ואני לוקחת את מה שאמרתי חזרה
נצפו תקלות

D amaged R oses

New member
עדיין אותה בעיה

אני לרוב מתחברת וזה מתנתק אחרי ההתחברות או לפני שזה נכנס לדמות

D amaged R oses

New member
עכשיו שיחזרתי את המחשב

ביגלל בעיות עם המסן. הפאטץ' לא עבד, שיחזרתי חזרה ועכשיו הוא בכלל לא מתחבר אחרי שאני מכניסה סיסמא, ישר נתקע וDC. תודיעי לי מחר אחרי שתדברי איתם, זה ממש מעצבן, אני רוצה את הNX שלי

הטיZרית

New member
מחר.. זה הולך להגמר מכוער לאללה איתם...

החוצפן הזה שענה לי מהתמיכה שלהם.. בערב.. הסברתי לו מהתחלה שאני קצת איטית ושלוקח לדברים במחשב לעלות לאט... כל בדיקה אם המשחק עובד לקחה כמה דקות... וחוץ מזה שאני דיי עייפה אז הקליטה שלי תהייה איטית... אבל אני מאוד רוצה שהמשחק יעבוד ובגלל זה אני מתעקשת להתקשר אליהם היום... בהתחלה הוא היה נחמד.. אבל אחרי כמה דקות הוא ביקש ממני להמתין (כנראה שכח להוריד אותי להמתנה) ואז הוא אומר למישהו לידו... "יש לי פה לקוחה דפוקה שלא מבינה כלום במחשבים וזה יקח הרבה זמן" כשהוא חזר אלי אמרתי לו... לקוחה דפוקה אהה? קיצר לא רק שהמשחק לא עובד... הוא גם הצליח לעלות לי את הסעיף... נראה מה יגידו בשרות לקוחות מחר... אני עפה לישון.. דיווחים מחר

deisy

New member
דברו עם ספקי האינטרנט שלכם

יש בטגלינס רשימת IP של המשחק, דברו איתם שיפתחו לכם פורטים לאותם IP - ברוב המקרים זה פותר את הבעיה...

הטיZרית

New member
עשינו בדיקה של השרתים...

ביחד עם 012 התוצאות הן.... שהבעיה היא בשרתים של מייפל.... ביום ראשון אני פותחת פרופיל גיימר על 5 מגה... ונראה אם זה יעזור...

D amaged R oses

New member
מה זה אומר?

התקשרתי והם לא עזרו לי בכלל פעם ראשונה הבחור אמר לי שאני פשוט יעלה את המהירות של האינטרנט, למרות שלדעתי אין הרבה קשר פעם שניה הבחור לא הבין כלום, הוא אמר לי ניסיתי לגעת בכמה דברים אולי יעבוד פשוט תשחקי.. :/ לא עזר כלום מין הסתם אבל הראשון הציע לנו לעבור לחבילת גיימרים

הטיZרית

New member
גם לי אמרו אותו הדבר...

זה לא רק המהירות.. זה הפרוליל גיימר... זה אמור להיות עם ניתוב יותר טוב לשרתים... הבעיה היא לא בשרתים של ישראל אלא בשרתים רחוקים

למעלה