בעיות טכניות

ווינגז

New member
בעיות טכניות ../images/Emo30.gif

סובלים מלאגים? לא מצליחים להכנס למשחק? זהו המקום לכל ההודעות בנושא. בבקשה נסו להסביר את הבעיה בצורה ברורה ולצרף צילומי מסך רלוונטיים, אם מדובר בבעיה בכניסה למשחק.

יש לי בעיה במייפל.. תעזרו לי!

כל פעם שאני מתחבר, לא משנה אם אני נכנס לשחקן או לא, מייפל מתנתק לי ומביא לי את הודעת שגיאה, הוספתי את הצילום מסך של זה.

עזרההההההה

אממ ניסתי להתקין את הפאץת ולא הצליח, אז הורדתי מחדש ואני מנסה להתקין וזה מה שמופיע לי>>>>>>>> *מצטער אנהי עם יד אחת>>*

deisy

New member
מאור תנסה להוריד מחדש

אתמול עד הצהריים נראה שהיתה להם בעיה עם ההורדה של המשחק, גם אני לא הצלחתי להוריד ולהתקין כראי, אחה"צ.. כבר כן הצלחתי... בכל מקרה, שים לב שיש לך תיקיה בשם NEXON ולשם תשלח את ההתקנה, כי הקיצור דרך של המייפל מחפש פשוט תיקיה כזו... אחרת הוא לא יחתבר.. בהצלחה!

הטיZרית

New member
HELP!!! ../images/Emo10.gif

המייפל מסרב להיות מותקן לי על המחשב... אחרי שהמנואל לא עבד מחקתי את המשחק והורדתי והתקנתי את המשחק מחדש... לפחות ניסיתי להתקין... נראה לי שהקובץ התקנה החדש של מייפל על האתר דפוק... הורדתי אותו שוב הבוקר ועדיין אותה בעיה.... חסרים קבצים והמחשב לא יכול להתקין את התוכנה
HEPL

הטיZרית

New member
בעיה אחת נפתרה... אבל עכשיו....

לא מצליחה להתחבר למשחק... נכנסתי פעם אחת ואחרי שניה התנתק... עכשיו הוא לא מתחבר לשרת בכלל.... עוברת את השלב של הרישום.. בוחרת עולם... לוחצת על צ'אנל.. וזהו... מתנתק... יש למישהו מושג מה קורה למייפל??

Guid

New member
כן, הם התחרפנו...

גם לאחי זה קרה, אבל הסתדר לבד...

הטיZרית

New member
אוף!!

זה לא מסתדר וכל פעם נהייה יותר גרוע!!!!!!!!!!!!! אווווווווווווווף!!

Guid

New member
בגלל זה כל הסרבר צ`קים האלו...

חתיכת פאץ`.. כמה באגים. /tapuzforum/images/emo6.gif

הטיZרית

New member
אוףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!

יותר גרוע מזה לא יכול להיות!!!!! עכשיו אחרי הרישום הוא ישר מנתק אותי!!! אני תכף חותכת ורידים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yarden41

New member
../images/Emo3.gif

אל תדאגי, זה עשה לי ככה גם. תני לזה מנוחה טיפה~ וזה בעיה במשחק ונקסון מודעים לזה, אל דאגה

למעלה