בעיות בפרק ב'

g u y 4 u

New member
וכל מילה מיותרת... |אייקון של קידה עמוקה|

זה בדיוק הרעיון.

nowonder

New member
מזל שנגמר שבוע הנחמדות, כי אין לי חשק להיות

נחמדה. אתה כבר יודע שאני מתרגזת שמכנסים לי דעות ומילים לפה. ואני אומרת שוב, את מה שכתבתי במפורש חמש פעמים כבר. אם הוא לא רוצה והיא כן רוצה, אין לה מה לעשות איתו. איפה הבנתם מכאן שזה בסדר להביא ילד במעמד צד אחד? אמרתי שהויתור שלה אינו משמעותי פחות מהויתור שהוא עושה. וזה שונה לגמרי. להיות איתו, ולותר על הרצון שלה לעוד ילד = ויתור שלו על אי הרצון לילד. היא לא צריכה לוותר, וגם הוא לא. הם צריכים לוותר על הזוגיות. יותר ברור?

I C E M A N 7

New member
גיא, מה אומרים?

נכון מאד "את צודקת"

g u y 4 u

New member
../images/Emo6.gif

כמו שנאמר... אתה גבר. וכמו כל גבר, אתה תמיד אומר את המילה האחרונה...בסדר!"

nowonder

New member
תגיד

לא לימדו אותך לא לתחוב את הזין שלך לויכוחים שלא שלך? אתה עלול בסוף לגמור בפה הלא נכון.

אייבורי

New member
יש לי גם חטא פנויה

פעם גמרתי בפה הלא נכון, עד היום יש סימני שיניים מהנשיכה לידי עמד איש אחד ללא קרקפת וצקצק בלשונו החסרה.

g u y 4 u

New member
לדעתי...

הוא דווקא כן מעוניין בנישואין וביחד... הוא יודע שחייו שודרגו ושופרו לבלי הכר. הוא יודע ששפר מזלו איתך. בהחלט יתכן שהוא אף אוהב אותך. הבעיה היא... שהוא מפחד שזה יותר מידי טוב מכדי שיהיה אמיתי. הוא מפחד להתרגל לזה. הוא מפחד שזה זמני. הוא מפחד להתחייב לילד. הוא מפחד שאת לא תשארי איתו לעד. הוא מפחד שלהיות משני בסדר העדיפויות שלך. הוא מפחד שאת לא באמת אוהבת אותו. הוא מפחד שהוא איבד שליטה על חייו.... בקיצור נמרץ שמש.... הוא לא מאמין בעצמו על מזלו הטוב. הוא לא מאמין שזה יצליח הוא פשוט מפחד.

czar

New member
מעולה, בדיוק דעתי

רק צריך לחשוב איך הכי נכון לפצח את הפחד שלו.

g u y 4 u

New member
אי אפשר במחי החלטה...

לפצח את הפחד. אני מניח שהוא "רכש" אותו בעמל רב במהלך 42 שנה ושנה וחצי לא מספיקה על מנת להחליף את חברו הטוב ביותר עד היום (הפחד) - באשה לחצנית. לא פשוט להפרד מחבר כל כך קרוב שהוכיח את עצמו (מבחינתו) כל כך הרבה פעמים. זה מחייב רצף כלשהו של אירועים שיסייעו בידיו להטמיע את העובדה שהיא מישהו שהוא יכול לסמוך עליו. אחרי הכל, לא לחינם הבחור שמר על רווקותו עד גיל 42... יש בו אי אמון בסיסי בנשים ובזוגיות. הלחץ שהוא נתון אליו, רשימת הציפיות והמטלות שמונחות לפתחו רק מעצימות את החששות שלו. הפתרון היחיד שאני יכול להעלות על דעתי הוא שהיא צריכה להמעיט בדרישות. לתת לקשר להתפתח בנינוחות. לתת לו את הזמן להסתגל ולהפתח אליה. אלא שנראה לי שהיא כל כך ממוקדת וכל כך לחוצה שהיא רק מקשה עליו. מנקודת הראות שלו, היא "מאיימת" עליו באהבה. היא מהלכת עליו איימים. היא מטילה עליו מורא. לא מניחה לו ולו לרגע קט....חתונה, אהבה, יחסים, משפחה, ילדים, שינויים, התחייבויות....יש פער עצום בין מערכת יחסים של שני אנשים צעירים שכל הזמן שלהם לפניהם על מנת להתפתח לתוך הקשר - לבין ה"טרור" והלחצים הבלתי נגמרים שהוא חווה איתה. אם לא משנה לה מי נמצא לידה וכל מטרתה היא להביא ילדים - שתעזוב אותו לנפשו. שתמצא מישהו אחר שיזריע אותה. מישהו אחר שיכול גם להתחייב לילד כלכלית.

שירה35ג

New member
מציעה שקודם כל תעשי בדיקות תורשתיות, שאין שום

בעיה, וכן בדיקות CMV וכו'.

איזה בנזונה

הכל את נותנת לו - בית נקי ומשפחה ונוחות כלכלית, בחיי - הצלת אותו מגורל מר ממוות. ומה בסה"כ ביקשת בתמורה - שיוריד בשבילך את הירח? שיתרום לך כליה? כולו ילד, אפשר לחשוב, עושים אותו, כמה שנים קשות ואח"כ אפשר להזדקן בנחת - לא מגיע לך אחרי כל מה שעשית בשבילו? עכשיו, יכול להיות שהיית מוותרת על עוד ילד אבל העלבון - לאן תוליכי את העלבון (ועוד ליד המשפחה שלך - כולם רואים ויודעים - איזה פאדיחות). זמן להתעורר ולהריח את הקפה, מותק - זה לא ששם בחוץ מחכה מישהו עם התחתונים למטה רק מחכה להרביע אותך איך שאת יוצאת ממערכת היחסים הזאת.

g u y 4 u

New member
מדען טילים... אתה הזוי טילים

לרוב אתה אומר דברי טעם, הגם שלא תמיד מובנים. אבל הפעם...התעלית על עצמך. אתה פשוט..........................................................

למעלה