בעיה

טל קארי

New member
המון תודה!!!

למרות שאמי שונאת מאוד מחשבים..חח אבל אני אדבר איתה על זה... תודה!

יערית

New member
לא צריך לאהוב מחשבים

צריך להכנס "לכופסא" הזו לפעמים אם אין ברירה,לטעום טעם אחר,שונה,לדעת שאת לא היחידה במצבך,לעודד ולצאת מעודדת, ברגע שהיא תכנס ויותר תתערה במפגשים,אני בטוחה שמשהו בא ישתנה. בהצלחה.

קטי30

New member
טל המקסימה../images/Emo140.gif

לקרוא אותך ואת הרגישות שלך פשוט מחמם את ה
ילדה מדהימה
הרצון השיתוף האהבה הדאגה שלך לאמא המקסימה שלך ריגשה אותי אבל כמו כל דבר בחיים לא הכל נמצא בידיים שלנו ולא הכל יש ביכולתנו לשנות אפשר לשוחח בשיחת אמא ילדה ולספר לה מה את מרגישה איך את רואה את פני הדברים מהמבט שלך ואיך זה משפיע עליך ועל רגשותיך אני מאחלת לך יםםםםםםםםםםםם
והלואי ואמא שלך תהייה הכי מאושרת וכי שמחה כי אמא שמרגישה ככה פשוט מקרינה החוצה את כל האושר שלה והמרווחים העיקריים הם הילדים שכל מה שהם באמת רוצים זה לראות את ההורים מאושרים.
יום טוב לך חמודה את פשוט ילדה רגישה ומדהימה

טל קארי

New member
תודה רבה רבה רבה!../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

זה מאוד מחזק...:} יש לנו הרבה שיחות לאחרונה והרגשתי שרק התקרבנו...

קטי30

New member
זה מקסים../images/Emo25.gif

כייף לקרוא שהקשר רק הולך ומתחזק בעיקר בגיל הזה
אמא שלך זכתה בילדה מקסימה
מכל ה

childman1

New member
שלום טל

את ילדה מקסימה שדואגת לאמא שלה וזה מאוד מרגש. אמא שלך צריכה להבין שמלבד גידול הבנות שלה היא מוכרחה שיהיו לה חיים משל עצמה והימים שאתן אצל האבא אלו הימים בהם היא אמורה להשקיע בעצמה, קריאת ספרים, סרטים ובילויים וזאת למרות הגעגועים שהיא חשה כלפיכן,אין סתירה בין השניים. לפעמים להיות קצת לבד עוזר לנו להתחבר לעצמנו,תמליצי לה ללכת לסדנאות וחוגים, שתיפתח לעולם שמעבר לבית ולבנות. כאשר אתן אצל אביכן תתקשרי פעם פעמיים אליה ותספרי לה מה אתן עושות,שלא תרגיש מנותקת לגמרי. ואת יודעת משהו, גם אם לפעמים היא קצת בוכה זה בסדר זה עוזר לה לפרוק דברים, אל תהיי עצובה מזה. יתכן שגם אביך מזיל דמעה או שתיים מגעגועים כאשר אתן אצלה(הגברים בוכים בלילה...
), זה בסדר וחלק מהחיים ואת לא צריכה להתרגש מזה. לא תמיד אנחנו יכולים לסדר את החיים בדרך הטובה ביותר בשבילנו, אני מצאתי שצריך פשוט לזרום עם החיים והדברים בסוף מסתדרים, אנחנו לא יכולים לשלוט בכל דבר, ולכן אני מציע לך לא לדאוג יותר מידי לאמא,ההתנהגות שלה זה לא בשליטה שלך,את יכולה לסייע בעצה טובה,בחיבוק ונשיקה אך לא מעבר. היא תהיה בסדר בסוף, כי הדברים מסתדרים לבסוף. ולסיום חמודה, את מוזמנת לכתוב כאן ולשאול שאלות מתי שבא לך, רובנו הורים ומודעים לחלק מהקשיים שיש לילדים להורים גרושים.

טל קארי

New member
תודה רבה!

כן אני צריכה להציע לה קצת לצאת.. למרות שהיא יוצאת קצת לחוגים, לחברות...

Dardar63

New member
אוף מתוקה

השארת אותי עם דמעות. בין היתר של קנאה. עליך, על היכולת שלך לנתח את המצב, ולאמא שלך על שיש לה בת כזאת. בובה, אמא שלך עוברת את השלבים שלה, בקצב שלה. יהייה טוב עבורך לחלוק איתה את התחושות שלך, אבל אל תנסי לתקן לה את החיים, או למצוא לה עיסוקים. זה לא יפתור את הבעיה. אולי אפילו יעשה ההפיך. תהיי אצל אביך בשקט , תהני ממנו, אל תתיסרי כי אמך מתגעגעת. לא קורה כלום מגעגוע. את יודעת, לפעמים הורים מרגישים שזה לא בסדר להנות כשהילדים לא איתם, לומדים את זה. כל אחד בקצב שלו. חושבת מה הייתי רוצה לשמוע כאמא בשלב הזה. מה היה עוזר לי לשנות פאזה. אולי פשוט כמו שספרת פה, שאת אוהבת אותה ודואגת לה אבל רוצה גם זמן עם אבא, ורוצה לא רק לדאוג. מדהימה את.

ילוטייל

New member
דרדר צודקת את מקסימה.

ומרגשת אותנו כי דרכך אנחנו מצליחים להרגיש קצת מה שכנראה מרגישים הילדים שלנו [שלי לא מדברים כמוך..הם שותקים]. תמשיכי כך כירק תצליחי עם חכמה רגישות ותבונה כמו שיש לך. גם אני אבא.

ערסlight

New member
שלום טל

אני מאמין לגמרי בכנות הפניה שלך. גם צורת הפניה מעוררת כבוד. יחד אם זאת, את חייבת לזכור שלא מתפקידך להיות האמא של אמא שלך. אני לא אומר שלא צריך לעזור, נוצר חלל שמישהו צריך למלא, אבל... מה שהכי חשוב זה לזכור שהתפקיד שלך זה בעיקר לדאוג לעצמך. יש לך את החיים שלך לחיות ולמזער נזקים שאמך [שלא בזדון... ברור] מפילה עלייך. אמא שלך אדם מבוגר, היא חייה את חייה הכי טוב שהיא מסוגלת. הכי חשוב שלא תתיסרי מדי שאת לא יכולה [ואת לא יכולה] לעשות הבדל.

טל קארי

New member
גמאני חושבת ככה

אני הבת, היא האם. וזה לא נכון מה שהיא עושה... וחבל שהיא לא שמה לב...=/ אבל בכל זאת, מצאתי דרך לעזור לה [כתוב בתגובות למעלה] אני אפנה לאחיותייה שיש להן השפעה עלייה... תודה,טל

אמא שלך לא הוגנת !

מצידי ש"תשחק" אותה רגועה כלפיכם ותתן לכם ללכת לאבא בראש שקט... אפשר להבין אותה, אבל לא הוגן שבשבוע שאתם אצל אבא היא תגרום לכם לייסורי מצפון. עם כל הכבוד, גם האבא צריך את הבנות שלו, לא רק היא. ההתנהגות שלה איך לומר קצת ילדותית הייתי אומר ואפילו קצת אגואיסטית.. ואת למרות שזה בהחלט לא תפקידך , אמרת לה בדיוק את מה שצריך להגיד. מכאן הכל בידיים שלה ורק שלה... ועכשיו לכי תהני לך בשבוע האחרון של החופש עם אבא שלך.

טל קארי

New member
אני יודעת..זה גורם לי לרגשות אשם

ולצוררך לעשות משהו, אבל אני לא יכולה לעשות כלום! =/

ואולי בכל זאת...

עכשיו במחשבה שנייה.. אולי בכל זאת תשתפי את אמא שלך במה שעובר עלייך.. ברור לי שאולי בשלב ראשון יהיה לאמא שלך קשה לשמוע את זה ואולי אפילו זה יקשה עליה עוד יותר.. אבל מכיוון שברור לי שאמא שלך אוהבת אותך ורוצה בטובתך, היא תפסיק לפחות "להפיל" את זה עליכם. ואולי מהמקום הזה היא תבין שזו בעיה רק שלה והיא חייבת למצוא לה פיתרון.. אני יודע, יש הרבה אולי.. אבל פה את יכולה להשיג שתי דברים.. מצד אחד שקט נפשי לך..ומצד שני לגרום לאמא שלך לעשות מעשה.. ד"ש לאבא..

למעלה