בעיה.
לא כ"כ הצלחתי להבין למה *פתאום* החלטת לחזור לאופנוע. אתם ביחד כבר 5 שנים ופתאום זה חזר אליך, הרצון לרכוב? אתה יכול להסביר לחברה שלך ואולי גם לנו, למה פתאום, כרעם ביום בהיר - החלטת להוציא עכשיו הון תועפות ולסכן את חייך? אין בזה שום הגיון. זה א'. ב'. מפריע לי שהחברה שלך אומרת לך מה לעשות. ברור שיש צדק בדבריה, אופנוע זה מסוכן ואתה מעמיד את חייך בסכנה שלא היתה קודם. אבל לשים לך כזה אולטימטום - או אני או האופנוע... זה קצת כבד. יכול להיות שזה קצת מוזר, שאני בחורה ואומרת כזה דבר, אבל אני מאמינה בכך שהאנשים זכאים לבחור לחיות את חייהם כפי שהם רוצים, כל עוד זה לא פוגע באנשים אחרים. ג'. כאן בדיוק בא הניואנס הזה - "לא פוגע באנשים אחרים". כאן זה כבר תלוי את מי שואלים. אם תשאל את החברות הכי טובות של החברה שלך - "האם העובדה שאני אקנה אופנוע תפגע בחברה שלי?", התשובה תהיה "כן" חד-משמעית. אם תשאל את כל החבר'ה בפורום הנוכחי - כולם יירדו על החברה שלך, שתחייה, ושתתן לך לחיות. ד'. אני לא הייתי אומרת לבן זוגי מה לעשות. אבל אני יותר גרועה מהחברה שלך. יש מצב, שהוא יעשה מה שבז' שלו, ושבדיעבד זה לא יימצא חן בעיניי, ואני פשוט אעזוב - בלי אזהרה מוקדמת. המצב שלך עדיף - לפחות אתה יודע למה לצפות... ה'. לשאלתך. דבר איתה על זה. אם היא היסטרית. אם אתה אוהב אותה. אם היא חשובה לך יותר מהשטויות (חחח, קראתי לאופנוע שטויות, בפורום אופנוענים!!!) - אל תקנה. או שתקנה משהו קליל ולא מאיים. איזה CBF500 או ER...? אתה מכיר אותה יותר טוב מכולנו ביחד. אם נראה לך שיש מצב לשכנע אותה בלי לפרק את החבילה (ובלי שכל יום, כשיהיה לך אופנוע, היא תזיל דמעות על הקסדה שלך) - אז בהצלחה תיאזר בהרבה סבלנות......................