בעיה חמורה

Red Ross

New member
אני רק לא הבנתי

למה בכלל צריך להגיד/ לשאול/ לבקש/ להסביר לחברה ?! זה הכסף שלה או שאבא שלה מממן אותך ? ואם כן, אז אפשר להתחלף ?
במחשבה שנייה... בעצם לא ממש מתאים לי!

leeleeann

New member
בהצלחה רבה!

ראשית, בתור אופנוענית (שנשואה לרוכב אופנוע), אני לא באמת יכולה להבין את הבעיה שלך
שנית, אם תריץ חיפוש בפורום תמצא שרשורים מאד דומים לשלך עם אותה הבעיה. שלישית, אני אישית מציעה להתחיל מהדבר הבא: אל תכחיש שאופנוע הוא כלי מסוכן. רכיבה על אופנוע הוא דבר כיפי, יש לאופנוע הרבה יתרונות הן לבריאות הנפשית של הרוכבים והן נקודות זכות נוספות כמו יעילות תנועה. אבל מה לעשות, אופנוע הוא גם מסוכן. לכן, אם או כאשר תקנה אופנוע, כדאי לך לתכנן את ציוד המיגון שלך. אבל בינתיים: בהצלחה רבה!

Mr BIG Biker

New member
הייתי בסיטואציה

"אם תקנה אופנוע תישכח ממני אני הולכת" (יצאנו שנה שנה וחצי) קניתי אופנוע והיא נישארה , אבל היא לא מוכנה להיות מורכבת ! יום אחד "אירגנתי" שמישהו יביא קסדה נוספת ושכל הרכבים יברחו ולא תהיה לה ברירה אחרי שיכנועים עשיתי לה סיבוב של 10 מטר שתרגיש זה בסדר ואני ארכב לאט הרכבתי אותה הביתה ומאז "תבוא עם האופנוע לא צריך רכב"

jen ya

New member
בעיה.

לא כ"כ הצלחתי להבין למה *פתאום* החלטת לחזור לאופנוע. אתם ביחד כבר 5 שנים ופתאום זה חזר אליך, הרצון לרכוב? אתה יכול להסביר לחברה שלך ואולי גם לנו, למה פתאום, כרעם ביום בהיר - החלטת להוציא עכשיו הון תועפות ולסכן את חייך? אין בזה שום הגיון. זה א'. ב'. מפריע לי שהחברה שלך אומרת לך מה לעשות. ברור שיש צדק בדבריה, אופנוע זה מסוכן ואתה מעמיד את חייך בסכנה שלא היתה קודם. אבל לשים לך כזה אולטימטום - או אני או האופנוע... זה קצת כבד. יכול להיות שזה קצת מוזר, שאני בחורה ואומרת כזה דבר, אבל אני מאמינה בכך שהאנשים זכאים לבחור לחיות את חייהם כפי שהם רוצים, כל עוד זה לא פוגע באנשים אחרים. ג'. כאן בדיוק בא הניואנס הזה - "לא פוגע באנשים אחרים". כאן זה כבר תלוי את מי שואלים. אם תשאל את החברות הכי טובות של החברה שלך - "האם העובדה שאני אקנה אופנוע תפגע בחברה שלי?", התשובה תהיה "כן" חד-משמעית. אם תשאל את כל החבר'ה בפורום הנוכחי - כולם יירדו על החברה שלך, שתחייה, ושתתן לך לחיות. ד'. אני לא הייתי אומרת לבן זוגי מה לעשות. אבל אני יותר גרועה מהחברה שלך. יש מצב, שהוא יעשה מה שבז' שלו, ושבדיעבד זה לא יימצא חן בעיניי, ואני פשוט אעזוב - בלי אזהרה מוקדמת. המצב שלך עדיף - לפחות אתה יודע למה לצפות... ה'. לשאלתך. דבר איתה על זה. אם היא היסטרית. אם אתה אוהב אותה. אם היא חשובה לך יותר מהשטויות (חחח, קראתי לאופנוע שטויות, בפורום אופנוענים!!!) - אל תקנה. או שתקנה משהו קליל ולא מאיים. איזה CBF500 או ER...? אתה מכיר אותה יותר טוב מכולנו ביחד. אם נראה לך שיש מצב לשכנע אותה בלי לפרק את החבילה (ובלי שכל יום, כשיהיה לך אופנוע, היא תזיל דמעות על הקסדה שלך) - אז בהצלחה תיאזר בהרבה סבלנות......................

kangal

New member
לדעתי ה"קליל" שלך אינו קליל

לי דווקא דו"שון נראה הרבה פחות מאיים מאופנועי הכביש למיניהם...

Red Ross

New member
נ.ב. - יש סיכוי שהיא תסכים שתקנה אופנוע

בגיל 40-50 ולו רק בזכות אותם הטענות שהיא מעלה כיום ! *ראה ערך - אל באנדי.

kramberg

New member
רק להשוואה

הדייט הראשון שלי עם אישתי היה על אופנוע, כשראיתי אותה עולה על האופנוע אמרתי, אני מתחתן איתה.

נתן.ל

New member
אז מה, גם הדייט הראשון שלי עם

אשתך היה על אופנוע
בחברות כן

kramberg

New member
תגיד

אולי תקח את הזר פרחים הזה ותדחוף אותו לתחת יחד עם כל החברים שלך בפורום רולרבליידס, ואולי גם בדרך תקנה גלגליות, נראה לי יותר מתאים לאישיות הילדותית שלך.

Sierion

New member
הופהה נפתחנו

יאללה יאללה, מה אתה לוקח את זה כל כך אישית
היה ברור שזאת בדיחה, אז עזוב'תו בשקט. אנחנו, הפייגעלך מפורום רולרבליידס אוהבים לשמור אחד "על התחת של השני" אם אתה מבין על מה אני מדבר. בוא תתפגג איתנו, אולי תגלה שאתה אוהב את זה
חוץ מזה, מה כבר ההבדל בין רולרבליידס לאופנוע?? 6 גלגלים ומנוע same same.

עידו 750R

New member
ממליץ לך ללכת לקבל יעוץ אצל שרון רובינשטיין.

תקיש את השם שלה בגוגל וכבר תבין לבד. גבר שמפחד מחברה שלו זה לא גבר. אתה תעשה מה שאתה רוצה והיא תגיד כן.

Dungeon

New member
אני לא הבנתי דבר אחד, למה שהיא תרצה לצאת עם

רכיכה? לדעתי אתה מפסיד יותר אם אתה מתקפל אז תקנה אופנוע ותראה שהיא לא תעזוב. בדיוק כמו שלך חשובות ה-5 שנים האלה ביחד גם לה הן חשובות. אם היא תעזוב תמצא חברה נורמלית כזו שתגיד לך, "היום ראיתי נינג'ה חדש בכביש ודמיינתי אותך עליו רוכב בעיקולים".

dblast

New member
כולם גיבורים מאחורי מקלדת

זה מזכיר לי איך בבית ספר מנסים לשכנע ילד להחזיר מכות לבריון של השיכבה.. הוא לא בטוח בכל הנושא, לבסוף משכנעים אותו והוא עובר בכוונה ליד הבריון. ההוא נותן לו צ'פחה כמו תמיד, הילד מניף את ידו בהססנות כדי להחזיר, מתחרט ומתחיל לברוח. בסוף מפוצצים אותו מכות.. תגידו אתם נורמליים? איך אפשר לייעץ לבחור לעזוב את חברה שלו? הוא איתה כבר הרבה שנים וכניראה יש להם קשר חזק. איך אפשר לייעץ לו לפרק אותו בגלל דאגה של בת זוג שלו? היא דואגת לו ומפחדת לאבד אותו. הפיתרון היחיד הוא לנסות לשכנע אותה בהדרגה.. כדי שתתרכך ותשלים עם העובדה שהוא מסתכן אבל לפחות עושה את זה כי זה ממש חשוב לו. אני מקווה שמרוב אהבתה היא תסכים ולא תרצה לאמלל אותו אם תבין כמה העניין חשוב לו. כמובן שבשום פנים ואופן לא להיכנס לפינות של או האופנוע או את.. כי זה באמת לא קשור

למעלה