בעיה חמורה

Dotmix

New member
אני מכיר מישהו שאישתו אמרה שהוא יכול לקנות כל

אופנוע שהוא רוצה כל עוד אין בשם של האופנוע R... אז הוא קנה SV.

iec

New member
הודעה חגיגית=פולניה...

ברחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח !!!
אם היא לא מוכנה לשמוע אותך עד כדי כך...אם היא לא מסוגלת להבין שיש אופנוענים שמגיעים לגיל 40...
אני יכול להבטיח לך שאם תנסה למצוא תחליף לאופנוע-לא תמצא... אם תנסה למצוא תחליף לאהובתך זה 5 שנים....אתה תמצא בריבוע...

מנשה ש

New member
אני מוכן לתרום את השערות הלבנות שלי בזקן

למטרה זו. דרך אגב, אני בדרך לסגור את ה-50, וחושב איזה אופנוע יתאים לי בגיל 70, כזה שאפשר לבנות עליו מתקן למקל ההליכה.

הoוס

New member
יש לי פתרון, אופנוע שטח.תסביר לה שעיקר הסיכון

באופנוע זה פגיעות מרכבים אחרים ומהירות גבוהה יותר. הפתרון זה לרכב בשטח. הבונוס? אנדרנלין מהמטר הראשון של הרכיבה,אין רכיבה מנהלתית, אתה רואה נופים וחיות שרוב הסיכויים שלא תראה עם אופנוע כביש ושוב,מבחינה סטטיסטית הרבה יותר בטוח בשטח! יש לא מעט ממורים מתחום הכביש ותשאל אותם מה דעתם, ציטוט של חבר שהיה רוכב כבד בעבר "אני לא מבין למה בזבזתי עשר שנים בכביש שבשטח יש כל כך הרבה יותר אנדרנלין ועוד מהמטר הראשון לרכיבה, לא צריך לרכב רחוק רק כדי לקבל ריגוש בכביש מסוכן ואז לחזור את הדרך חזרה בשעמום"

הoוס

New member
../images/Emo13.gif אם אני אצליח למנוע הרוגים ולספק פאן ברמות

שהם מכירים רק לזמן קצר בעשירית מהסיכון אם לא פחות אז עשיתי את שלי. אני אגדיל ואצור עוד פקקים בשטח, כל אופנוען כביש מהפורום הזה שרוצה להתנסות ברכיבת שטח שיפנה אלי, ההנאה מובטחת ואולי גם החיים שלכם (הסטטיסטיקה נגדכם לצערי הרב חברים). 054-7723441.

wavelet

New member
ואיך מגיעים לשטח?

לרוב הרוכבים אין אמצעים להחזיק טנדר כדי להביא את האופנועים אל השטח...

wavelet

New member
ברור...

זו בדיוק היתה הכוונה -- צריך לרכב מרחקים לא קצרים בכבישים רגילים עם כל הסיכון כדי ל-ה-ג-י-ע לשטח, אז עדיין יש כאן סיכון משמעותי.

הoוס

New member
תראה, גם כשהייתי סטודנט תפרן היה לי טנדר

או רכב עם וו והייתי משנע את האופנוע לשטח רק כך. לפני זה הייתי רוכב באיזור שלי, אבל אצלינו אין לורך לרכב אפילו מטר על כביש. עדיין במסגרת המגבלות של חוסר כסף וגרים בתוך עיר אני חושב שDRZ עדיף, כי כמה שפחות על הכביש מבחינה סטטיסטית בטוח יותר. ושוב, אני מזמין אותכם להתנסות בשטח, תאמינו לי אחרי שתקבלו כזו מנה של אנדרנלין אתם תמכרו את הנבלה היקרה ותקנו חרגול שטח מסוקס. עוד בונוס ששכחתי אופנוע שטח חוץ מהיותו פסיכולוג כמו כל אופנוע הוא גם חדר כושר. מי שרוכב בשטח מפעיל הרבה יותר שרירים מאשר ברכיבה בכביש.

Pumi

New member
אני לא הבנתי את ה"כמה שפחות"

הרי האופנוע ישמש ליום יום בדיוק כמו כל אופנוע אחר. והוא יצתרך לרכב על האופנוע את המרחקים הלא קטנים בשביל להגיע לחלקות השטח המובחרות, שכן לא כל אחד יכול להרשות לעצמו את הטנדר+נגרר+ביטוחים+טיפולים, או המקום, כמוך. אני לא רואה חסכון אמיתי בסיכון בסתם לעבור לשטח. גם אם מדובר על מישהו שמחפש אופנוע ספורט לקרוע את הכביש, גם עדיין אולי בכלל השטח לא מדבר אליו.

הoוס

New member
אני בדיעה שאם אני רוצה משהו אני קונה אותו

אם זה אומר לעבוד בעוד עבודה, לקחת הלוואה, לחשב מאיפה לחסוך אבל להגשים חלומות. השטח לא מדבר אל מי שלא ניסה עם האופנוע הנכון במקום הנכון. זה כמו שאישה שנראית טוב לא תדבר אל גבר לא מנוסה (חוץ מכמה נוטים אחורה). היא יפה ומפחיד לגשת אליה, לא יודעים כל כך מה לעשות בהתחלה. אחרי שמתנסים עם האישה הנכונה זה זה ממכר ולא רוצים להפסיק

a c t i v e X

New member
חלאס יא נודניק מסיונר

מה נהיית תואם מורמ ? מה אתה נדחף לפורום אופנועי כביש וקודח להם לעבור לשטח? מה הם לא יודעים שלהשכיב נבלות ב200 קמ"ש בכביש ציבורי דו סיטרי על צלע של הר זה מסוכן? שלרכב בתנועה עירונית עם כל המתגלחים, קוראי העיתון, המתאפרות, נהגי המוניות והצ'לוחים הממהרים באדום זה לא ממש בטוח? לא נהרגו להם כמה וכמה חברים ועוד כמה שנשארו עם חצי מוח? יא סוס אבטיחים בשלים יתר על המידה שכמוך, גם לנו נהרג חבר ברכיבת שטח לפני שנה, ועוד אחד נכנס למצב גרניום לפני חצי שנה. כל רוכב שטח שובר בסוף איזה עצם שניים, קורע איזה רצועה, ומי שמצטרף לשמנדריק במדבר בכלל מסתכן בתהומות של אללהיסטור... רוצה ביטחון? גור באוסטרליה. להנאת הפורום, מצורף פליקסוס בו רואים למה הכינוי הוא "הסוס"

wavelet

New member
גם אוסטרליה זה לא פתרון בטוח (-:

רכבנו שם בירח הדבש. נכון, כמות כלי הרכב מזערית, במיוחד במערב, אבל הקנגורו-ים הם סכנה אמיתית, במיוחד בשעות בין הערביים. הם חוצים כבישים חופשי וקופצים כל פעם כמה מטרים באופן לא צפוי לכל כיוון אפשרי -- ובד"כ הם נעים בקבוצות. כל שנה יש שם המון התנגשויות, וגם מקרי מוות.

Ninja

New member
"רק חברה" או "רק אופנוע".הבחירה נשארת בידך../images/Emo8.gif

Pink Roses

New member
אין מה להכניס לה שכל, היא צודקת בהחלט

ואני מבינה אותה, זאת הקרבה שהיא לא מוכנה לקחת, סיכון שהיא לא רוצה בחיים, ואלה החיים שלה ואתה חלק מהם. אם לא יתאים לה אני מאמינה שהיא אכן תקום ותלך-אבל אני לא חברה של חברה שלך, אתה מכיר אותה יותר טוב ממני
נסה קודם כל להבין עם עצמך אם אופנוע זה לא פאזה שחולפת, אח"כ נסה לדבר איתה, לדבר לליבה, להסביר לה את המצב, תנסו להגיע לפשרה, אם לא, תחתכו. כולם אומרים לך שיש עוד בחורות - אבל גם לה יש עוד בחורים בעולם, עובדה שאתה בטח יודע אבל שווה להזכיר. רק תזכור שהיא צודקת ובהחלט אפשר להבין אותה. אנחנו פה השרוטים עם השיגעון

שימי en

New member
גבר תתעורר!

לא חברה לא אישה לא אמא ולא אבא יזיזו אותך מרכיבה באופנוע. מכיוון שאתה רוכב בכל נפשך.וזה בדיוק כמוני. ולגבי להיות נכה או למות מאופנוע אז יש לזה תשובה והיא ! אם להיות נכה אז לא מארוע מוחי או ממחלות שונות חס וחלילה. ואם כבר מתים אז עדיף עם חיוך על הפנים ממשהו שאוהבים כמו רכיבה ולא מעצבים והתקף לב מחברה/אישה שבסוף גם מתגרשים. כולנו שרוטים וקשה לנו להיות נשואים נורמלים. באהבה
שימי en

Shredingerscat

New member
כן אופנוע או לא אופנוע

זאת לא הבעיה שלך, בת זוג שמנהלת לך את החיים נגד רצונך זאת בעיה קשה בהרבה, ואל תחשוב שהיא תעצור באופנוע. אם יש לה טיעון הגיוני (למשל אם יש לכם חשבון בנק משותף והוא במצב קריטי) כדאי שתקשיב, אופנוע תמיד יותר יקר ממה שחשבת. אם יש לה סיפורי "ידיד טוב שלי נהרג\נפצע על אופנוע" תזמין אותה להתעורר, אנשים מתים על ימין ועל שמאל ממיליון סיבות, אז שתפסיק להשתמש בתרוצים אידיוטיים (זה לא אידיוטי, אתה לא מתחשב ברגשות שלי, בו הוהוהוה-סימן מובהק שמנצלים את החולשה שלך-תברח).

למעלה