בעיה חמורה

masterform

New member
בעיה חמורה ../images/Emo108.gif

הוצאתי רישיון בלתי מוגבל (מזל טוב לי
) ועכשיו ממש בא לי לחזור ולרכב (חלק קטן מותיקי הפורום אולי אפילו זוכרים אותי עם ה- GS פול פיירינג שהיה לי לפני כ- 5 שנים). הבעיה היא שממש בא לי אופנוע, אבל לחברה שלי ממש בא שלא יבוא לי אופנוע. אני רוצה, היא לא. יותר נכון, אני ממש רוצה, והיא ממש לא רוצה. אני חושב שהמסר הועבר. מישהו מכיר דרכי שכנוע ממש טובות

yoshi6

New member
../images/Emo68.gifשלח אותה לחופשה ללא הגבלת זמן

אצל אמא שלה. ברצינות, אם זה בוער בך, היא חייבת לשתף פעולה. אין לזה שליטה.

dblast

New member
יש כמה:

"רזית" "בואי נלך לראות סקס ועיר הגדולה" "איזה מדליק זה בחורה על אופנוע" "איזה מזל שיש לי חברה שחשוב לה שאהיה מאושר.." ישר אחרי זה תדחוף - "בלי רכיבה אני לא אהיה מאושר.." אם לא עובד, תגיד את 2 המשפטים הראשונים בצירוף מילת שלילה.

Raffael

New member
הכל, רק לא הפיתרון השני

כבר עדיף לקנות פיאג'יו C ולהתחתן עם קולט באותו יום מאשר לראות את הסרט הזה. זוועת עולם. מנסיון (בחלק השני של המשפט לפחות).

valentino r

New member
הפיתרון: ידידה כוסית בלבוש מינמלי,מספיק שבטעו

בטעות יגיע אליה שמישהי אחרת מחבקת אותך חיבוק תמים של לא לעוף מהאופנוע והיא כבר תקנה לבד את הציוד מגן..

masterform

New member
../images/Emo6.gif אכן פתרונות יצירתיים, רק ש...

הבעיה היא לא שמפריע לי שהיא לא רוצה לעלות על האופנוע... הבעיה היא שלי אסור לעלות על האופנוע

nsr

New member
הייתה לי את אותה הבעיה

במקרה שלי, שום שכנוע לא עבד. יש עוד בחורות.

valentino r

New member
../images/Emo6.gifלך אסור?? ../images/Emo6.gif אם זה המצב אולי עדיף שלא

תקנה אופנוע...!!!!

nirbo

New member
תחליף בחורה...

תסביר לה יפה שיש דברים שאתה לא מוכן לוותר עליהם וזה אחד מהם. אם קול ההגיון לא ידבר אליה, תאחל לה שאללה יהיה איתה בדרכה ופתח לה את הדלת.

iec

New member
אחי אתה פשוט ../images/Emo26.gif

פתאט!!!!!!!!! עם משפט כמו שכתבת אני יכול להבין שאתה יס-מן שלה.... אם היא רק חברה שלך....פשוט מודיעים שקונים אופנוע...אם היא אוהבת אותך היא תישאר...אם לא..הבנת כמה היא רוצה אותך.....

masterform

New member
רק חברה

5 שנים, גרים ביחד... זה "נשואים" עם אופציות פתוחות
ואל תבינו לא נכון, אני יכול לקנות אופנוע, פשוט היא הודיעה חגיגית שהיא לא תישאר,
לא בא לה חבר מת או על כיסא גלגלים. מישהו יכול להכניס לה קצת שכל לראש
כי לי היא לא מקשיבה בתחום הזה...

valentino r

New member
ביננו..אם למישהו צריך להכניס שכל זה לנו..אז

רד ממנה.. אני לא יודע כמה ממי שמייעץ לך כאן עמד בסיטואציה כזאת של לבחור... אף אחד כאן גם לא יודע מה אתה מרגיש כלפי הבחורה. בקיצור פה זה פורום אופנועים תפוז(הפורום הכי לא מקצועי תשאל את מיצו
) אז ברור שיגידו לך אופנוע!!! לך תשאל בפורום זוגיות אם יש משהו כזה..שם תקבל דעות אובייקטיביות יותר אני מאמין:)

Red Ross

New member
למה אתה הורס לו

כאן הוא מקבל חיזוק ותשובות שהוא רוצה לשמוע, ובפורום זוגיות בטח החברה שלו תקבל חיזוק...

motorcycle boy

New member
אחת הסיבות להצלחתו של ה-TMAX

היא "אני רק אקנה קטנוע" אפשרות אחרת היא להגיע איתה לפשרה על אופי השימוש או נפח מנוע-זה נשמע הזוי אבל ראיתי כמה דוגמאות לכך שזה עבד, בינהם אחד על ווראדרו 125 אחד הבודדים שנמכרו לאחד שממש לא חסר לו כסף אבל זה היה ה'פס' שקיבל
אולי יעזור לקחת אותה גם קצת למפגשים שתיראה שמדובר לרוב באנשים שקולים שאוהבים את החיים.

למעלה