בנניםםםםםםםםםםם!!!!!!!

אני מצטערת אבל../images/Emo58.gifאני לא מבינה

למה מתלהבים כ"כ מאליוט? כן הוא יודע לשיר אבל לא מדהיםםם אולי האיכות שלו לא עוברת בטלוויזיה כמו שזה בלייב יש מצב

../images/Emo58.gif לא משהו...

טיילור היה מקסים כרגיל. אייס ממש איכזב אותי, הוא זייף ולא אהבתי את השיר שהוא בחר. אליוט ממש ממש טוב. חבל שהמראה שלו קצת מאפיל על זה, אבל הוא בכל זאת טוב והייתי מצביעה לו ביחד עם טיילור. וויל נורא חמוד אבל לבנות 11 כמו שסיימון אמר. מה הדייוויד הזה עושה שם בכלל?! הוא צריך לשיר במחזות זמר בברודוויי, זו ממש לא התחרות בשבילו. קווין הרס אותי עם הסקס סימבול
והוא גם שר נחמד אבל שיהיו מציאותיים, הוא בחיים לא יצליח מחוץ לתחרות עם מראה כמו שלו... באקי היה ממש חמוד וכריס היה פשוט תותח!

whatever4

New member
../images/Emo58.gifאממ

לא הייתה תוכנית משהו. ציפיתי ליותר מהבנים. טיילור- לצערי פיספסתי
אליוט- וואלה הייתה לו אחלה הופעה. הבעיה היא- אני לא חושבת שיש לו מספיק "לייקביליטי פקטור". אבל ביינתים- הוא בין הטובים. אייס- היה בינוני לגמרי. די השתעממתי ת'אמת וזה מעלה את השאלה- האם הוא יכול לשיר עוד דברים חוץ מבלאדות משעממות? נראה שבוע הבא. גידעון- אני לא מתה עליו. לצערי הוא ימשיך שבוע הבא כי השופטים היללו אותו אבל לשם הפרוטוקול- הביצוע של טיילור באודישן הראשון היה כל כך הרבה יותר טוב ומרגש... קווין- הסכמתי 100% עם סיימון- הוא חמוד, וקל מאוד לחבב אותו אבל מבחינה קולית- ההופעה הזאת הייתה סיוט. (אה- ושמתם לב איך פתאום דעתו של סיימון השתנתה? פעם הוא טען שרק בנות 70 יאהבו אותו ועכשיו הוא אומר שכולם יאהבו אותו...). סוואי- כמעט בטוח שיעוף מחר. לא התלהבתי ממנו. וויל- פושר לגמרי. יש לו פוטנציאל וקרוב לוודאי שנמשיך לראות אם הפוטנציאל הזה ימומש כי בנות 12 יצביעו לו. באקי- וואלה- אני מתחילה לחבב את הבחור הזה. הוא הגירסה הגברית של קלי פיקלר
. אני לא יודעת אם הוא היה הכי טוב היום אבל מה שבטוח- הכי נהנתי מההופעה שלו. אנרגיות טובות ושירה טובה. הייתי רוצה לשמוע אותו שר בלדה. מקווה שהקהל ישאיר אותו. דיוויד- לא יודעת מה יש בבחור הזה אבל משום מה אני אוהבת אותו. יש בו איזשהו קסם כזה שאין לאחרים...אבל לצערי הוא לא יגיע רחוק בתחרות כי אני לא חושבת שהוא מסוגל להתפתח לכיוונים אחרים. אני לא רואה אותו מתפתח וגדל מבחינה מוזיקלית. כריס- משום מה יש לי בעיה איתו. מצד אחד- הבן אדם יודע לשיר ויודע לשיר מעולה. אבל מצד שני הסתכלתי על ההופעה שלו והרגשתי קצת לא בנוח. כאילו הסגנון שלו לא מתאים ולא מסתדר עם אמריקן איידול. ותבינו, אני שומעת רק מוזיקת רוק אבל עדיין, משהו שם לא מסתדר לי. עם בו זה היה שונה- אני חושבת שכריס נוטה יותר לכיוון רוק-מטאל בעוד שבו היה רוק-קאנטרי-בלוז.

Daniella 21

New member
צודקת לגבי ההשוואה של בו לכריס

כריס מעולה ברוק מאטל בעוד שבו היה טוב רוק קאנטרי ובלוז אבל הרגש ואופן ביצוע השיר של כריס היה ממש טוב בהתאם להופעת רוק

whatever4

New member
איזה שרוט הבאקי הזה../images/Emo6.gif

הוא הפייבוריט החדש שלי
. הוא פשוט קורע אותי מצחוק
.... בקשר לטיילור- היה הכי טוב היום לדעתי (יחד עם באקי כמובן
).

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gifאין מה להשוות את טיילור לגדעון

כל אחד הביא לשיר הזה משהו אחר מעצמו. אני לא סובלת את גדעון, משהו בנוכחות שלו מעצבן אותי, אבל הוא היה נהדר בתוכנית האחרונה.

whatever4

New member
את צודקת אבל...

זה נכון ששניהם הביאו משהו שונה אבל מבחינת ההגשה, טיילור היה יותר מרגש ולכן לדעתי גם ביצע את זה יותר טוב. גידעון ביצע את השיר טוב אבל הוא לא ריגש אותי ולא עשה לי את זה.

MeetLofe

New member
זהו היום בו...

באקי שבה את ליבי בשבוע שעבר זה היה אליוט והשבוע זה באקיD: טיילור-היה חביב,קצת פספוס,בשבוע שעבר היה הרבה יותר טוב אליוט-אני כ"כ אוהב אותו וכ"כ לא מסכים איתכם שאין לו סטאר קוואלטי לדעתי הוא מדהים. הוא שבה אותי. ביצוע ענק אייס-כן,בינוני..די נחמד,לא רע! גידעון-אני כ"כ כ"כ מצטער שהוא נשאר עוד שבוע=/ הוא כ"כ מטריד/= קווין-זהו גם השבוע שקווין התחבב אצלי עד עכשיו ממש לא חיבבתי אותו והשבוע בגדול גם ביצוע טוב לדעתי סוואי- נקווה שיעוף:D וויל- לא יודע מה להגיד לכם,אותי הוא שובה,אני אהבתי את ההופעה! באקי-באקי באקי באקי:D כזה מקסים אחלה ביצוע באמת ממש אהבתי דיוויד-גם את דיויד אני מחבב אבל..אממ..הביצוע היה די חלש כריס-הוא היה הכוכב היום אין ספק! בחר שיר מדהים! עשה ביצוע מדהים! היה נראה מעולה! וגם היה חביב:D בקיצור שבוע די טוב לבנים..נחמד שכזה

SHTRUDIDI

New member
מה היה היום...רשמיי האישיים../images/Emo58.gif

תוכנית מעולה,מעולה!לעומת אתמול היא אפילו יותר ממעולה. טיילור-הוא תמיד טוב אבל השיר הזה שקט מידי ולא מאפשר לו להיות מיוחד,למרות זאת הוא היה בסדר גמור והקול שלו פשוט נפלא. אליוט-איזה יופי של הופעה!קודם כל מזל טוב לו על גילוח הזקן,הוא נראה הרבה יותר טוב.השיר היה מעולה עליו למרות שאני לא מתה על השיר, הוא עשה אותו פשוט יפיפה והכניס את עצמו לטופ 6 שלי באופן סופי. אייס-בהתחלה התבאסתי שהוא בחר בשיר הזה כי לא חשבתי שיש לו קול בשביל זה. העניין הוא שמי שאירגן לו את השיר ככה עשה טעות.קטעים יפים ומרגשים פשוט עפו מהשיר ונתנו לו לבצע אותם באופן סתמי שנשמע כאילו הוא זייף. מי שמכיר את השיר יודע על מה אני מדברת. הצרחה שלו הייתה יפה, הוא העביר רגש יפה וההופעה בכלליות הייתה טובה. הסיום היה נוראי,כאילו כיבו את המוזיקה באמצע.זה קצת הרס,בגדול באמת יש לו קול יותר טוב ממה שהוא נותן להבין. גדעון-נפלא!מדהים!זה היה פשוט יפה לשמוע אותו בביצוע הזה,וזאת פשוט הנישה שלו.הופעה נפלאה,מעולה.מאוד אהבתי. וויל-חמוד,כל הזמן חשבתי שיש לו קול יפה וגם היום הוא שר מאוד יפה, השיר היה ברובו שקט ולכן קצת משעמם אבל העלייה בקול הייתה טובה והוא העביר את ההופעה טוב באופן כללי.סיימון צודק,בנות ה11 לדעתי יהנו. קווין-חמוד,התאים לו השיר והוא שר מאוד יפה רק חבל שהוא לא זז על הבמה קצת יותר.בכללי הופעה חביבה.והוא גם בחור מאוד מצחיק. באקי-יפה מאוד,הרבה יותר טוב משבוע שעבר, יותר בולט.הוא חמוד מאוד,נראה הרבה יותר טוב עם קוקו מאשר עם פזור. השיר התאים לו והוא ביצע אותו מאוד יפה. דיוויד-איזה מאכזב,התחיל נחמד.אבל היה סתמי. בחור עם קול טוב ששר סתם שיר שמתאים לקול שלו.לא היה בזה שום דבר מיוחד.ביאס אותי,נראה כאילו הוא לא מתאמץ. סוואי-איכזב אותי.דווקא חשבתי שהשיר הזה יתאים לו וזה היה ממש רע לעומת שבוע שעבר.שקט מידי ולא באמת היה שם רגע מיוחד.חבל,דווקא יש לו קול טוב. כריס-מדהים!נפלא!כל כך נהניתי לראות אותו על הבמה,זה היה כל כך טבעי בשבילו,השיר באמת נשמע כאילו הוא שלו במקור. הופעה מדהימה.כל כך אהבתי אותו.מלך!
עוד הערות-היה מאוד כיף לראות את בו בקהל.רק שתדעו שהוא יופיע בתוכנית בשבוע הבא.אני כבר מחכה לראות אותו. בסוף התוכנית אם שמתם לב, באקי וכריס לחצו ידיים למישהו למטה, זה היה בו.נחמד מצידו להתלהב ככה ולתת כבוד. סיכום-המעולים:כריס,אליוט. המפתיעים:אייס-לא ציפיתי לכזה קול,גדעון-איזה יופי של הופעה לעומת המופע חתונה של שבוע שעבר. הרעים:סוואי.נראה לי שזהו. מי צריך לעוף:סוואי וקווין. מי יעוף:יש לי חשש לסוואי והאמת שנראה לי שקווין או וויל בסכנה כי כל השאר פשוט לא בסכנה.אולי גם דיוויד לא ממש בטוח. מחכה למחר,נראה מה קורה.

SHTRUDIDI

New member
לא אוהבת את המושג הזה

קראתי לזה צרחה פשוט כי ככה זה היה נשמע,אבל לחיוב. לא יעזור,אני יותר נהנית לדבר כאילו אני לא פאולה ורנדי.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo13.gif

אז סתם לידע כללי. אם אני לא טועה, שירת פלצט היא שירה שהקול בה מגיע מהראש. כי זו לא ממש צרחה.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif אבל וויל כל כך חמוד!

חוששתני שכבר עברתי אותו מעט בגיל, ואני עדיין מתלהבת ממנו. הוא מותק.

SHTRUDIDI

New member
לא אמרתי שלא.

גם אני עברתי אותו בגיל,ובהרבה, אבל הוא בהחלט חמוד.ויש לו גם קול טוב מאוד לדעתי.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif אז את רואה,

לא רק בנות 11.
למרות שכן, הוא יכול להיות מן אלילון כזה.

SHTRUDIDI

New member
נראה לי שפיספסת מה שכתבתי

לא אמרתי שרק בנות ה11 יהנו אלא שהן יהנו.זה הכל,זה לא אומר שזה מונע ממני או אפילו מאמא שלי לחשוב שהוא מצוין או חמוד או כל זה. המילה הראשונה שאני תמיד אומרת עליו היא -חמוד.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif טוב, נו. ../images/Emo3.gif

אני סתם אהבלה, אל תתייחסי אלי.

למעלה