מה היה היום...רשמיי האישיים../images/Emo58.gif
תוכנית מעולה,מעולה!לעומת אתמול היא אפילו יותר ממעולה. טיילור-הוא תמיד טוב אבל השיר הזה שקט מידי ולא מאפשר לו להיות מיוחד,למרות זאת הוא היה בסדר גמור והקול שלו פשוט נפלא. אליוט-איזה יופי של הופעה!קודם כל מזל טוב לו על גילוח הזקן,הוא נראה הרבה יותר טוב.השיר היה מעולה עליו למרות שאני לא מתה על השיר, הוא עשה אותו פשוט יפיפה והכניס את עצמו לטופ 6 שלי באופן סופי. אייס-בהתחלה התבאסתי שהוא בחר בשיר הזה כי לא חשבתי שיש לו קול בשביל זה. העניין הוא שמי שאירגן לו את השיר ככה עשה טעות.קטעים יפים ומרגשים פשוט עפו מהשיר ונתנו לו לבצע אותם באופן סתמי שנשמע כאילו הוא זייף. מי שמכיר את השיר יודע על מה אני מדברת. הצרחה שלו הייתה יפה, הוא העביר רגש יפה וההופעה בכלליות הייתה טובה. הסיום היה נוראי,כאילו כיבו את המוזיקה באמצע.זה קצת הרס,בגדול באמת יש לו קול יותר טוב ממה שהוא נותן להבין. גדעון-נפלא!מדהים!זה היה פשוט יפה לשמוע אותו בביצוע הזה,וזאת פשוט הנישה שלו.הופעה נפלאה,מעולה.מאוד אהבתי. וויל-חמוד,כל הזמן חשבתי שיש לו קול יפה וגם היום הוא שר מאוד יפה, השיר היה ברובו שקט ולכן קצת משעמם אבל העלייה בקול הייתה טובה והוא העביר את ההופעה טוב באופן כללי.סיימון צודק,בנות ה11 לדעתי יהנו. קווין-חמוד,התאים לו השיר והוא שר מאוד יפה רק חבל שהוא לא זז על הבמה קצת יותר.בכללי הופעה חביבה.והוא גם בחור מאוד מצחיק. באקי-יפה מאוד,הרבה יותר טוב משבוע שעבר, יותר בולט.הוא חמוד מאוד,נראה הרבה יותר טוב עם קוקו מאשר עם פזור. השיר התאים לו והוא ביצע אותו מאוד יפה. דיוויד-איזה מאכזב,התחיל נחמד.אבל היה סתמי. בחור עם קול טוב ששר סתם שיר שמתאים לקול שלו.לא היה בזה שום דבר מיוחד.ביאס אותי,נראה כאילו הוא לא מתאמץ. סוואי-איכזב אותי.דווקא חשבתי שהשיר הזה יתאים לו וזה היה ממש רע לעומת שבוע שעבר.שקט מידי ולא באמת היה שם רגע מיוחד.חבל,דווקא יש לו קול טוב. כריס-מדהים!נפלא!כל כך נהניתי לראות אותו על הבמה,זה היה כל כך טבעי בשבילו,השיר באמת נשמע כאילו הוא שלו במקור. הופעה מדהימה.כל כך אהבתי אותו.מלך!
עוד הערות-היה מאוד כיף לראות את בו בקהל.רק שתדעו שהוא יופיע בתוכנית בשבוע הבא.אני כבר מחכה לראות אותו. בסוף התוכנית אם שמתם לב, באקי וכריס לחצו ידיים למישהו למטה, זה היה בו.נחמד מצידו להתלהב ככה ולתת כבוד. סיכום-המעולים:כריס,אליוט. המפתיעים:אייס-לא ציפיתי לכזה קול,גדעון-איזה יופי של הופעה לעומת המופע חתונה של שבוע שעבר. הרעים:סוואי.נראה לי שזהו. מי צריך לעוף:סוואי וקווין. מי יעוף:יש לי חשש לסוואי והאמת שנראה לי שקווין או וויל בסכנה כי כל השאר פשוט לא בסכנה.אולי גם דיוויד לא ממש בטוח. מחכה למחר,נראה מה קורה.