יסססססססססססססס../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
שוב, תכנית מעולללללהה של הבנים!!!
אייס נתן ביצוע מעולה, כמו שכבר אמרתי בחר את השיר הנכון ועשה איתו מה שצריך! משום מה השופטים לא התלהבו מי יודע מה.
וויל - וואווווו!!! איזו הפתעה! שבוע שעבר הוא גם היה טוב, אבל השבוע הוא פשוט היה מצוין! ביצוע מדהים, הופעה בוגרת, כל הכבוד! אני שונא את השופטים האלה, איך אפשר לא לאהוב את הביצוע שלו?!? פשוט טמטום!
באקי - הוא גדוללל! יש לו קול מדהים והוא בוחר את השירים הנכונים, די ברור שהוא לא יגיע לגמר, אבל בינתיים אני נהנה ממנו!
כריס - כן הפעם הם שמרו את הטוב לסוף! איזה ביצועעעעע מעולההה! פשוט אחד הזמרים הטובים! יש לו סיכוי טוב להגיע לגמר ואולי גם לקחת אותו..! עוד כמה דברים: * זה רק אני או שהשופטים קצת לא סגורים על עצמם? מה זה הריבים המטופשים האלה? גם רנדי הזה, במקום שיגיד כבר מה שיש לו להגיד הוא מתחיל עם הדיברו המעצבן הזה ואומר הכל בעקיפין. * דיוויד נתן ביצוע משעמם עד מוות, קווין אכזב, סוואי בטוח שהוא חתיך על רק חבל שהוא בדיוק ההפך, וגידון ממש הפתיע אותי השבוע - הוא נתן ביצוע טוב מאוד ולא עיצבן עם החיוך! * למה אחרי כל ביצוע יש פרסומות של חצי שעה? תכנית שיכלה להמשך 40 דקות הם מושכים לשעה וחצי! * בקיצורר,
צריכים לעוף: סוואי וקווין!