בנניםםםםםםםםםםם!!!!!!!

ששוניקו

New member
אוי רנדי יצא ממש מעצבן ../images/Emo58.gif

זה כזה דפוק שאם הקול לא עוצמתי אז הם לא אוהבים, זה מעצבן! יש פול איכויות קול.

MaiEgan

New member
../images/Emo41.gifכריס

הוא היה ממש טוב אבל אני לא מחבבת אותו משום מה השופטים אמרו שהוא היה הכי טוב

Daniella 21

New member
אני מאוהבבבבבתתתתת../images/Emo99.gif

חחח
סתםם הופעה ממש מדהימה שלו כל מה שסיימון אמר נכון
כל הבנים צריכים ללמוד איך לצריך להופיע ואיך להעביר רגש של שיר

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

מעניין אם ברור כמה אני
בכריס?

E u t e r p e

New member
אני חייבת../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

בשניה ששמעתי את ריאן אומר שיהיה שיר של פיול(
) היום ידעתי שזה הוא. מהאודישנים אני איתו, והוא ככך טוב
אין בכלל מה להשוות על קונסטנטין או בו, ואהבתי את שניהם ממש. פשוט
הא, אני אלה ד''א
. הייתי כאן קצת בעונה הקודמת.. אבל זהו בערך:]

SHTRUDIDI

New member
ברוכה השבה...

גם אני מאוהבת בכריס עוד מרגע האודישנים. הוא הדהים אותי ברגע הראשון והרגשתי שהוא יהיה טוב ומיוחד.אני שמחה שכך זה ביינתים.

מרי לי

New member
אבל איך הוא התרגש.... למה../images/Emo35.gif

הוא יודע שזה הוא ועד כמה הוא מוכשר
כמו שפולה אמרה...

20508080

New member
יסססססססססססססס../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שוב, תכנית מעולללללהה של הבנים!!! אייס נתן ביצוע מעולה, כמו שכבר אמרתי בחר את השיר הנכון ועשה איתו מה שצריך! משום מה השופטים לא התלהבו מי יודע מה. וויל - וואווווו!!! איזו הפתעה! שבוע שעבר הוא גם היה טוב, אבל השבוע הוא פשוט היה מצוין! ביצוע מדהים, הופעה בוגרת, כל הכבוד! אני שונא את השופטים האלה, איך אפשר לא לאהוב את הביצוע שלו?!? פשוט טמטום! באקי - הוא גדוללל! יש לו קול מדהים והוא בוחר את השירים הנכונים, די ברור שהוא לא יגיע לגמר, אבל בינתיים אני נהנה ממנו! כריס - כן הפעם הם שמרו את הטוב לסוף! איזה ביצועעעעע מעולההה! פשוט אחד הזמרים הטובים! יש לו סיכוי טוב להגיע לגמר ואולי גם לקחת אותו..! עוד כמה דברים: * זה רק אני או שהשופטים קצת לא סגורים על עצמם? מה זה הריבים המטופשים האלה? גם רנדי הזה, במקום שיגיד כבר מה שיש לו להגיד הוא מתחיל עם הדיברו המעצבן הזה ואומר הכל בעקיפין. * דיוויד נתן ביצוע משעמם עד מוות, קווין אכזב, סוואי בטוח שהוא חתיך על רק חבל שהוא בדיוק ההפך, וגידון ממש הפתיע אותי השבוע - הוא נתן ביצוע טוב מאוד ולא עיצבן עם החיוך! * למה אחרי כל ביצוע יש פרסומות של חצי שעה? תכנית שיכלה להמשך 40 דקות הם מושכים לשעה וחצי! * בקיצורר, צריכים לעוף: סוואי וקווין!

E u t e r p e

New member
אייס?../images/Emo12.gif../images/Emo42.gif

כמה שאני אוהבת אותו הוא שר מ-ז-ע-ז-ע היום. מזעזע. באקי היה מעולה
, רק אני לא יכולה עם המבטא שלו כשהוא מדבר

ששוניקו

New member
וואי איזה תוכנית! ../images/Emo99.gif../images/Emo58.gif

טיילור - לבנאדם יש קסם שעובד כל פעם מחדש, ראו עליו שהוא לחוץ עם כל הוואו, והשיר היה כיפי ונהנתי. הביצוע של שבוע שעבר יותר טוב. אליוט - שיר הרבה יותר מעניין משבוע שעבר, הוא ממש טוב. אהבתי. אייס - ממש חלש היה מלא זיופים,ממש לא השיר הנכון בשבילו. גידעון - הוא הפתיע אותי, אבל אני עדיין לא יכול לסבול את הפרצוף המעצבן שלו@#%@#% קווין - חמוד, אבל הוא צריך להשתדל יותר כדי להשאר בתוכנית. וויל - ממש טוב, לא הבנתי מה השופטים רצו ממנו. דיוויד - הרבה יותר טוב משבוע שעבר! כריס - היה מדהים!!!!! אהבתי במיוחד! אבל היום היה מישהו שכבש את ליבי... באקי!!!! הוא היה מדהים! התאהבתי קשות. הוא פשוט שר מעולה, הביצוע הכי טוב של הערב. תוכנית מדהימה

whatever4

New member
באקי שולט../images/Emo47.gif

נראה שהרבה התחברו היום לבאקי- ובצדק. הייתה לו את ההופעה הכי טובה והאישיות שלו כל כך מקסימה ומצחיקה
. צריך רק לקוות שגם אמריקה תתחבר אליו...

keren

New member
אז דעתי...

טיילור-שבוע שעבר יותר אהבתי אותו אבל הוא היה טוב. אליוט-אוהבת את הקול וההופעה וגם הוא כל כך חמוד ודומה לרומנים מארץ נהדרת שלדעתי זה עושה אותו עוד יותר חמוד. גדאון-מאוד אהבתי אבל הגישה שלו יכולה להרוס לו. קווין-למה פולה ורנדי כל כך אוהבים אותו? יש לו כל יפה אבל לא מעבר. אייס-דוגמן מזמר.אין לו את הקול הכי טוב אבל בגלל המראה שלו הולך לו.אישית חושבת שבשביל לראות דוגמנים אפשר לפתוח את ערוץ האפנה. לא אוהבת אותו.ובבקשה אל תהרגו אותי בגלל הדברים האלה זוהי אך ורק דעתי ואם משהו חושב אחרת זאת זכותו. וויל-קול טוב והוא מקצועת אבל אם אני צריכה לבחור ילד אני אקח את דויד. המלוכסן(שכחתי איך קוראים לו)-קול יפה,בחירת שיר פחות. באקי-אהבתי את ההופעה אבל יש רבים מדי כמוהו.ובלי קשר נכון שיש לו מבטא דמורי חמוד? דויד-אני לו יודעת מה השופים רצו ממו.לו הוא עשה צמרמורת. כריס-הוא מצויין.ההופעה הטובה של הערב.

למעלה