בנניםםםםםםםםםםם!!!!!!!

Juliann

New member
../images/Emo58.gif התוכנית של הבנים היום...

היחיד שראיתי בינתיים זה אייס דרך האינטרנט כי הייתי סקרנית. הוא בהחלט לקח שיר שגדול עליו אין לי ספק בזה, הוא אכן הפתיע אותי שהוא בכלל הצליח לייצר כזה פאלסטו אבל נראה לי שהמתח שבלבצע את השיר הקשה הזה הרס לו במהלך השיר .... אני מחכה לראות את זה בטלויזיה... נראה אם אני אחשוב אותו דבר.

MaiEgan

New member
בנניםםםםםםםםםםם!!!!!!!

התוכנית של היוםםםםםםםםםם

MaiEgan

New member
../images/Emo41.gifטיילור היקס

אני מאוהבת בו אז אני פשוט לא אוסיף מילים :)

../images/Emo58.gif

חביב פלוס לא יותר מעט מפחיד אותי אישית אני אהבתי אותו יותר שבעו שעבר.. אמממ והוא כל הזמן עושה וואוו

lorien

New member
כן כי הוא בטח היה

די עצבני! *ממהרת להגן עליו* אבל באמת אהבתי אותו שבוע שעבר יותר...מבחינת שיר והופעה אני מתכוונת.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif אהבתי את השיר שהוא בחר,

נורא שמחתי כשניגנו את הצלילים הראשונים. שיר מקסים.

MaiEgan

New member
../images/Emo41.gif אליוט ימין

הוא שר יפה אבל הוא דומה לאחת מהאלפים בשר הטבעות :) רנדי אמר שהוא ממש טוב פולה אמרה שהוא יהיה ב12 הסופיים וסיימון אומר שהוא פיתח קצת ביטחון עצמי ושהוא צריך לבחור שיר יותר טוב אבל היתה לו הופעה טובה

../images/Emo58.gif

נהדר נהנהתי!!! אני אוהב את השיר ממש ונהנתי מכל שנייה הצליח ובגדול אני רואה אותו בטופ 8

lorien

New member
נראה לי שאני מחליפה....

אני ממש ממש ממש אוהבת את טיילור ואני מקווה שהוא יהיה בטופ 3, והוא חמוד והכל אבל אליוט ממש מדהים. וגם העובדה שהוא לא איזה פריטי קיוטי בוי כזה די תורמת. גם יש לו אישיות נעימה כזאת. לא בולטת מידי, במינונים נכונים. אני מקווה שהוא יהיה בטופ 2

MeetLofe

New member
חושב כמוך בדיוק!

אליוט שבה אותי ברמות!

מרי לי

New member
אני לא מבינה למה אני

שוכחת כל הזמן שהוא קיים
הוא כן בולט בשירה והוא בוחר שירים מעולים ובכל זאת אני ל זוכרת אותו אף פעם כשאני מזכירה את המתחרים הטובים (וגם לא את הרעים) אני פוחדת שהוא יפסיד מזה ושאני לא היחידה אגב "ימין" מה הוא יהודי

../images/Emo58.gif

אמממ שיר גרוע בשבילו..... הוא לא כזה זמר טוב מה הוא חשב.... טוב אבל מקבל נקודות על האומץ והוא לא יעוף בארה''ב יש יותר מידיי בנות חרמניות שחולות לו על התחת

20508080

New member
מה?!?../images/Emo58.gif

הוא נתן ביצוע מדהים! אחד הזמרים הטובים ששמעתי, פשוט שיר שתפור עליו, אני לא מבין אתכם, בחיי! בקיצור הוא זמר מעולה, והוא הביא ביצוע מצוין, בעיקר מבחינה קולית!

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif

כנראה שעל טעם ועל ריח... אני חשבתי שהוא היה בינוני מינוס.

למעלה