בנניםםםםםםםםםםם!!!!!!!

Bleed for Me

New member
בייס,בייס../images/Emo3.gif

נדחפה לי נ'..בקטנה אף אחד לא ראה

מרי לי

New member
הבנים לוקחים בגדול../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הבנות כבר משעממות אותי אין לי מה לעשות בין ההופעה של פריס לבין ...אולי קת'רין.....וגם הן לא תמיד..... הבנים חוץ מ-2 שאני מקווה שיעופו בקרוב אחד אחד מגניבים

Fairywitch

New member
דעתי (בקצרה בגלל השעה)../images/Emo9.gif

לא לפי סדר, כי אני לא זוכרת... טיילור- היום היה קצת מחוספס לטעמי
אבל הוא עדיין פשוט מקסים. באקי- איזה חמוד
הוספתי לפייבוריטים כבר בשבוע שעבר. מאוד נהניתי גם מההופעה וגם מהאישיות
אייס- התאהבתי בו ממבט ראשון, אבל היום לא התלהבתי. הוא זייף בפאלצט, והשאר היה בינוני
עדיין יש לו את ה-X המפורסם, אין מה לעשות... גדעון- וואו
איזו הפתעה
לדעתי הוא היה מדהים היום
וויל- לא יודעת מה השופטים רצו. הוא היה נהדר, לדעתי. סוויי- סתמי, מזייף, עדיין לא אוהבת
קווין- הקול לא היה היום מי יודע מה. הוא באמת ילד חמודיק כזה, אבל אנ'לא יודעת... היום לא היה משהו
דיויד- הוא שר סינטרה נהדר. מפה נשאר להחליט אם אוהבים את זה או לא, כסגנון באופן כללי. אני עוד לא החלטתי. אם הוא יישאר הוא צריך לקחת משהו חזק יותר, אולי "ניו-יורק, ניו-יורק" או משהו... כריס- וואו
אוקיי, הצטרפתי היום למאוהבים
זה היה פשוט מ-ד-ה-י-ם
האיש כוכב, פשוט קיבלתי צמרמורת כשהוא שר, ואני ממש רואה אותו בגמר
אליוט- הופעה מצויינת, למרות שכמעט שכחתי אותו
יש לו קול טוב, הופעה מאוד נחמדה, אבל לא יותר מזה בינתיים. כללי- הבנים יותר חזקים השנה. מי יעוף? אני חושבת שסוויי וקווין או סוויי ודיויד.

מרי לי

New member
אני מופתעת שגדעון העיז לשיר את

CHANGE IS GONNA COME אחרי שטיילור כבר שר אותו... אבל ביצוע יפה אייס הרס לי את השיר של דניאל בדינגפילד זה אחד השירים הכי יפים שיש - חבל.. כמו שאמרתי אני לא מתה על הקומודורס... חבל שטיילור בחר את השיר הזה לא ממש היה לו מה לעשות אתו אז הוא עשה יותר מידיי וזה היה מוזר כבר... עם כל ה"ווווו" וכל ה"עיוותים הטיילוריים " שלו זה מה שקורה כשבוחרים בשיר SAFE מידיי. כריס מממממש התרגש ורע אבל זה לא מנע ממנו מלהדהים שוב "צ'יקן ליטל " מוזר ושר באמת ...מוזר... אבל בחירת שיר מעולה ייאמר לזכותו... באקי ה"הילבילי" לא רע מרגע שהוא מתחיל לשיר - בואו נבקש מההפקה של איידול שיצלמו אותו מדבר פחות כי.... בואו נודה ש... חבל על דקות השידור כשמישהו מדבר על תיאורים של אוכל במשך 2 דקות אם אתה לא מבין הרבה תאכל אורז וירקות... מה איכפת לעולם מה אתה לא אוכל
לפחות פרנק סינטרה סוג ד' לא ג'ינג'י הפעם תודה לאל
אליוט תמיד מעולה אבל אני משום מה לא מתחברת אליו ואני כל הזמן שוכחת אותו... הוא מעולה אבל FORGETABLE משום מה טוב זהו אני לא אוהבת הודעות ארוכות....

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gifטיילור שר את זה באודישנים בכלל

לא? מה זה קשור? טיילור קיבל בעלות על השיר?

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif סבבה שמבחינתך,

אבל להגזים ולתהות איך גדעון בכלל העז זה די מגוחך.

מרי לי

New member
לא "איך הוא העיז"../images/Emo35.gif

לא מבחינת חוצפן מבחינת זה שישוו את 2 ההופעות ואת 2 האמנים

שניש

New member
בע,הפסדתי חלק.../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

אני אגיד מה שהספקתי לראות-
טיילר (או שמא טיילור
)-שני דברים נזקפים לזכותו-ואם הייתיגבר,אז שלושה
-דבר ראשון,אני כל כך אוהבת את השיר שהוא שר.שיר מקסים. דבר שני,אני ממש אוהבת זמרים עם קול מחוספס,פחות מעכוניינת בשלמות אלא בהעברת מסר מסוים בשיר ואופי.וזה בדיוק מה שיש לטיילר (או טיילור.)
אליוט-אליוט הוא אחד האהובים עליי מכיוון שמבחינה מסוימת הוא משלים את טיילר (או טיילור,גררר.).אני אסביר-לאליוט יש יכולות ווקאליות מדהימות,השבוע הוא שר הכי קרוב לשלמות שיש.אבל,עדיין חסרה לי אישיות וקצת רגש בשיר.תמיד יש לו את אותן הבעות פנים (מטומטמות ברובן
) ובראיונות ומאחורי הקלעים רואים שהוא קצת...נעל
כן,זו המילה-נעל. לעומת טיילר,שהקול שלו קופץ לפעמים אבל הוא מחיה את השיר. שלא תבינו לא נכון-אליוט הוא אחד המועדפים עליי.במירוץ שווה עם טיילר. (ועכשיו נעבור לאחרים שעליהם כמעט ואין לי מה לכתוב.:X)
קווין-חמוד.לצבוט בלחיים.שר נורא.יופי.
סוואי-חבל שהוא לא נחנק מהפלצט שבוע שעבר.ונכון שאמא שלו נראית יותר כמו חברה שלו
גדעון-שונאת אישיות,אהבתי שיר,בטוחה שיעוף.
וויל-שבוע שעבר הוא היה מפגר אך מקסים.השבוע הוא הפתיע אותי עם בחירת השיר שלו ועם הווקאלס.משום מה אני פשוט לא מצליחה לזכור את הפרצוף שלו משבוע לשבוע.
אייס-נורא.איום ונורא.ואפילו זה שהמבט שלו היה ממיס את יונית לוי לא עזר.
באקי,כריס ודיוויד-הפסדתי.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif לא בטוח.

אני הרבה יותר חמימה מיונית לוי והפרצופים המתחנחנים של אייס גורמים לי רק להרים גבה.

atomheart1610

New member
אסור שדייויד יעוף ../images/Emo10.gif

יש לי הרגשה כזאת שממש לא בטוח שהוא יישאר... בכל מקרה, באקי וגדעון הפתיעו אותי, שבוע שעבר ממש לא אהבתי את ההופעות שלהם ואתמול הם שרו מצוין, שיפור רציני. הצחיקה אותי ההשוואה בין קווין וצ'יקן ליטל XD הם באמת ממש דומים! לדעתי הפחות טובים אתמול היו אייס ו-וויל, לוויל היתה הופעה כזאת ששוכחים, כמו שסיימון אומר. גם סוואי לא היה משהו... ופיספסתי חלק מההופעה של כריס, אוף. כנראה שהיא היתה טובה לפי ההתלהבות שלכם פה :) ואיזה מגניב היה לראות את בו בקהל!

Woogyman

New member
הרבה אומרים שהבנים יותר ../images/Emo110.gif

טובים, אבל זה באמת לא משנה. בכל מקרה יעלו לטופ מספר שווה של בנים ובנות, ומספיקה בת אחת חזקה כדי לקחת את התחרות. גם שנה שעברה אמרו שהבנים יותר חזקים, אגב.

oceanblaze

New member
הבנים. ../images/Emo47.gif

טיילור- ממש אהבתי את ההופעה. הקול שלו היה פשוט נפלא. אמנם יש שירים שיתאימו לו יותר, אבל השיר היה ממש יפה. אליוט- מדהים! הקול שלו היה כל כך יפה ומלטף.
אייס- לא אוהבת אותו. חסרה לו עוצמה.. הוא מסתמך על המראה הטוב שלו והמבטים הנוגים. גידעון-
! אני ממש אוהבת את האנרגיות שלו. השיר הוא בחירה מעולה, מתאים לו הסגנון הזה.
קווין- ביצוע יפה. בחירת השיר הייתה מושלמת לדעתי. הוא הראה פן אחר לגמרי. סוואי- ההופעה השבוע הייתה חלשה. הקול שלו לא בלט בכלל.. וויל-
!!! ממש הפתיע אותי! שבוע שעבר הוא היה די עלוב, אבל השבוע הוא הראה את הקול היפה שלו סוף סוף! ולא, אני לא בת 11 ובכל זאת אוהבת אותו. באקי- לא עושה לי את זה. ההופעה הייתה הרבה יותר טובה לעומת הקודמת, אבל עדיין לא לטעמי. דיוויד- הוא כל כך מיוחד.
ההופעה לא עשתה עימו חסד. הוא שר יותר יפה ממש הוא הציג אתמול. כריס-
. |אין תגובה| הלכתי לצנן את עצמי במים קרים.

Juliann

New member
אייס לא זייף בפאלסט אנשים!!! ../images/Emo178.gif

הוא כן היה פיצ'י וכאלה במהלך השיר אבל דווקא את תו הפאלסט הוא עשה כמו שצריך! למרות הפרצופים המעוותים שהוא תקע שם חח
הביצוע לא היה מי יודע מה אני מסכימה, בטח לא גרוע כמו שכמה אנשים טוענים... לאנשים יש נטייה לרדת עליו יותר שהוא לא מספק הופעה מדהימה כי בגלל שהוא נראה טוב כולם חושבים שזה נותן להם ישר זכות לצאת בהצהרות שהוא חסר כישרון! די לקנא!!!
אני גאה בו על האומץ לקחת שיר כזה קשה, ואני בשוק שהוא הגיע לפאלסט האמת שלא האמנתי שהוא מסוגל... מסתבר שכן אבל הדרך לשם היתה רעועה חחח הוא בקלות יכול לקחת שירים שהם SAFE בשבילו ולשוט לפסגה כל שבוע אבל הוא בכל זאת מנסה להוציא כמה שיותר ממה שיש לו... זה גם מה שרנדי פחות או יותר אמר ולעומת זאת סיימון בא ביציאה של קח שירים שמתאימים לווקאלס שלך, כלומר, מצידי קח שירים שהם SAFE כל העונה ואתה תצליח יותר טוב.
לסיכום- אני ממליצה לאייס לחזור קצת לSAFE שלו בינתיים לבסס את עצמו בתחרות ורק אז לנסות שוב משהו מפוצץ... הוא יצטרך איזשהי הופעה מפוצצת כמו בוהימיין ראפסודי שקונס עשה כדי להוכיח שמגיע לו להגיע עד הסוף. בינתיים שיביא אותה בשירים מיוחדים כמו FATHER FIGURE... מספיק טוב בשבילי...

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif מעולם לא אמרתי שהוא חסר כשרון

ואני נמנעת מלהשמיע הצהרות כאלו, ובדרך כלל אני הראשונה להביע הסתייגות. מה כן, אני באמת שלא מבינה את ההתלהבות מאייס ובטוחה שאם הוא לא היה נראה כמו שהוא נראה, בהחלט היו לו קצת פחות תומכים. בכל מקרה, הוא לא זייף בפלצט, אבל הוא פשוט לא ביצע את השיר טוב והביא ביצוע מאוד חלש לדעתי. עדיף כמו שאמרת שישאר במה שהוא טוב. מה שכן, יפה שהוא ניסה.

מרי לי

New member
שיישאר עם שירים כמו FATHER FIGURE

שהם יפים נורא ולא קשים מבחינה ווקאלית

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo45.gif

הוא אכן לא זייף אבל שבוע שעבר היה יותר טוב.ולדעתי שבוע שעבר לא היה SAFE,בשבילי SAFE לאייס זה לקחת את כל האלבומים של להקות הבנים למיניהן ולרוץ רק על זה.אני בטוחה שהוא יגיע גבוה ויקבל מחמאות.אני גם חושבת שיחזור קצת לSAFE וינסה לאתגר גם בהם את עצמו אבל בקטנה יותר.

אחרי השלמת פערים... ../images/Emo205.gif

צפיתי שוב בהופעות הבנים בשידור ישיר ממכשיר הוידאו בסלון, ואני חייב לציין שכריס היה פשוט ברמה אחת מעל כולם!
כמו שסיימון אמר, זאת באמת ההופעה האמיתית היחידה שהיתה, ולעומתה כל ההופעות האחרות שהיו פשוט מתגמדות... יישר כוח

למעלה