בנים גידלתי

החתולית

New member
התפוז אכל לי התגובה קודם

אז אחזור שנית. אני מסכימה עם דניאלס (באופן לגמריי לא מפתיע). הרי אין לי מושג ירוק איך את מרגישה, או איך בנך מרגיש, שכן איני עומדת במקומך. אבל, לדעניותי, אין תחליף למקום של אב, יש רק אפשרות לדמות גברית בוגרת שתהא מין "זקן שבט" כזה. ואני מסכימה איתך, שיוצא בעצם שאת צריכה לאפשר לו ערוץ לחברים גברים, אולי אפילו לבקש מהם לפתוח בעצמם ערוץ אליו. חוץ מזה -
גדול

מיKה

New member
משהו קטן

לסמוך על הכלים והאהבה שאת נותנת לו, ועוד תתני בשביל להתמודד עם החוסר.

משהו קטן

שצריך להוסיף לארגז הכלים הנוכחי. זה בדיוק המשהו הקטן הזה שדיברתי עליו, שמופיע בתגובתה של דניאל'ס. בעצם מדבור בהרחבת ערוצי התקשורת - גם ביני בוינו בנושאים שפעם לא היו רלווניטם. וגם הוספת שחקנים נוספים למעגל האינטימי של התיעצות/שיחות. אופציה שתהיה פתוחה בפניו - חברים או אפילו איש מקצוע ממין זכר. וכאן, מגיע הקטע של לסמוך עליו: אם ירצה - ישתמש. אבל קודם עליו לדעת שיש בפניו את האופציה ופרגון מלא ממני להשתמש בערוצים נוספים וחדשים, גם ללא ידיעתי. דוקא השרשור הזה עוזר לי... היה long shot אבל הצליח בכל זאת לתרום את תרומתו

old friend

New member
יש לך בן-אדם מדהים שם בבית

ולמזלך יש לו סבא ויש לו דוד ויש לו מורה ויש לך עוד איזה חבר או שניים שאספת לך מפה ומשם כולם יחד נותנים לו דמות מסויימת ואם תסתכלי טוב טוב, תראי שהוא עם עיניים פקוחות ולומד הוא רואה את הכל עושה פה עם ההוא ושם עם ההוא והכי חשוב יש לו אמא שיכולה לספק את רוב החסכים שאת חושבת עליהם.

../images/Emo25.gif

כן, הוא עם עיניים פקוחות ואזניים פקוחות וסקרנות שלא נגמרת. אנחנו את השיחה שלנו נמשיך בפרטי

יקירתי

זה לא ממש נאמר כאן אבל מתוך דברייך עולים כאן געגועייך הרבים לאיש שאת אוהבת לאבי בנך שהכי הרבה היית רוצה שיעניק לו את מה שהעניק לך . חיבוק לכם

תודה על ה../images/Emo24.gif

אבל קצת מרגשי לי שהלבשת על הסיפור הזה הרבה מעבר למה שאני הלבשתי עליו. האיש שאני אהבתי מת לפני 10 שנים עכבישי. אני מאד מקווה שאתה טועה במה שאתה אומר, כי אחרת זה אומר שאני תקועה חזק בעבר. ואני, בכל השרשור הזה עם הפנים בהווה וקדימה. בהתמודדות עם סוגיות שעד לפני שנה לא היו בכלל על הפרק. אהבה כאן היא לא האישיו. מה שהייתי רוצה זה לא למנוע ממנו דברים רק בגללל שהוא גבר יחיד בים נשים. זה הכל. יש לי גם ילדה - לגביה אין לי אפילו שמץ מהקושי הזה. למרות שגם לה אין אהבת אב, ואפילו קיבלה ממנו פחות שנים, כי היא הצעירה ביניהם.

../images/Emo13.gif נארגן משהו בקרוב

רק אל תזכיר לי את הארוחה הגרוזינית שאני עוד חייבת לך

Dardar63

New member
חברה שלי

התאלמנה כשהילד היה בן שלוש, וחוותה את התחושות שלך ממש. הדרך שלה היתה לבחור בדמות גברית לכל התפקידים שניתן היה באפשרותה סביב הילד, פסיכולוג, שמרטף וככה. לא בטוחה שזה אכן מילא את יעודו אבל היא הרגישה טוב יותר.. מותק, הרבה ילדים חיים עם אב ליד שאינו ממלא את תפקיד ההורה בכלל, כמו גם ילדים שחיים עם אם שאינה אימהית במיוחד. איכשהו , מסתבר שכך או אחרת קשה מאוד למלא את כללל מה שלדעתינו או לפי החלומות שלנו הילדים האלה ראויים לקבל.

אכן...

יש לו מחנך כיתה מדהים...בהחלט דמות גברית ראויה להזדהות איתה. אינשאללה עוד שנה
ולנער המקסים הזה,שכל כך מזכיר את האבא המקסים שלו ז"ל... מזל טוב ממני

מיקי 43

New member
נכון שלא ראיתי את הנער שלך מזמן

אבל מההיכרות שלי עם אמו אני מאד משוכנע שהוא גדל לתפארת וימצא את האיזון שימלא לו את מה שאת מכנה כחסך ובכלל
לכם

קטונתי

אבל במציאות הישראלית יש כל כך הרבה סוגים של משפחות שלא נדע למעשה איך זה משפיע,השפיע ישפיע על הדור הבא ואחריו... אבל רק מקריאה אותך ומתגובות אלייך יודעת שמהאהבה שמרעיפים עליו,לא יכול לצאת משהו רע. ואת החסר,החלל הוא ימלא.הוא.

מזל חי

New member
ילד מחקה את מי שהוא רוצה

רואה את בני מחקה את אביו. וכמה הוא כבר עם אבא שלו? פעם בשבועיים. לעומת זאת בני הבכור לא מחקה את אביו. קשר רצוף עם בן זוג לא היה לי ממש עד היום ולצערי לא חשבתי שכדאי לי שזו תהיה הדמות לחיקוי . כך שנשארים תמיד אבא שלי ואח שלי. אחי קצת רחוק בקשר אך תמיד מוזכר ונראה מהצד. לא מזמן אמר לי בני הבכור שכדאי לי למצוא לי גבר כמו אחי. להגדרתו : בחור טוב. צנוע וחיובי
. אני חושבת שמי שבסביבה בהחלט משפיע. גם אם זה פעם בכמה זמן. גם אני חושבת על זה מידי פעם. אך תמיד אני נזכרת כמה הגרוש שלי היה רכרוכי וחנון. כך שאמא של הילדים שלי מספיק אחלה גבר
.

למעלה