במילה אחת?

ואני אומרת...

שצחי הוא הכי גבר שקיים!!! ומי שמקלל אותו הוא רק מקנא!! ההיה מת להיות במקומו!!! ......הוא הכי מצחיק שאיפשר!!!!!!! אתה יכול לקפוץ לו!!! ומה הקשר תנועות מפגרות!!!!? למה אתם חוושבים שהוא עושה בכוונה??? ואם יש לך בעיה עם זה אתה יכול רק לקפוץ!!

איייככככככססססססססססס

זה הכול. איייייייייכס אחד גדול. מההתחלה היה ברור שצחי יזכה. כל הזמן קידמו אותו. איייייייכככס!!! פשוט לא מגיע לו!!!!!!! הסדר היה אמור להיות:: 4.צחי 3.הדר 2.דופה 1. יוסי וטירן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

m a z i ohayon

New member
הזוכים שלי: יוסי וטירן ובכל זאת....

כן כן גם אני חושבת שיוסי וטירן היו צריכים לזכות אבל מה לעשות צחי לקח....ואומנם הוא לא כל כך הצחיק אותי אבל פירגון אנשים....הצביעו לו מעל 109 אלף אנשים.....

מי הצביע לו?

מלא קולות מהמשפחה. וכל עמישב. למה עמישב הצביעו לו? כי הוא מדבר עליהם. זה הכל. וד.א, גם אני מפ"ת [לא מעמישב], אבל איכככככססס צחי.

XplowBoy

New member
נכון!

אני שם כסף שכל המשפחה שלו יום ולילה רק שולחים SMSים!!!! שהם שמעו שיוסי וטירן עקפו אותם באינטרנט(מעניין למה אתם לא חושבים?) כל המשפחה שלו התחילו לשלוח לו SMSים בלי הפסקה! רק המשפחה של צחי זה כמעט 20 איש! הבן אדם הזה ממש אבל ממש לא מצחיק!!!! איך הוא בכלל הגיע לגמר אני לא מבין! כל מה שהוא עושה זה תנועות בידיים!

טעות-

לא הצביעו לו 109 אלף אנשים, הצביעו לו 109 קולות. אני מכירה ילדה ששלחה לו אלף אסאמאסים (כן כן). ואני לא אומרת שלא הגיע לו בכלל (למרות שהוא לא הפייבוריט שלי בכלל), אני אומרת שליוסי וטירן הגיע יותר.

m a z i ohayon

New member
אכזבה, אכזבה.....

*אהמ *אהמ אני מתקנת לבקשתך...<חחח> 109 אלף קולות....מה שזה לא היה אין לי ספק...ולהרבה אנשים כאן איתי שיוסי וטירן הם הזוכים האמיתיים....
אבל תחשבו על זה ככה אחרי התוכנית כבר לא יהיה את הפקת ביפ התחמנית ופרוטקשיין בכל המקום, כל אחד יצטרך להוכיח את עצמו, ואני בטוחה שיוסי וטירן (יחד עם נוסבאום ורבים וטובים) יוכיחו את עצמם - ובגדול! רק חבל לי שנגמרה התוכנית...
אין יותר אקדמיה אין ריאלטי....
ולמרות כל הביקורת מזל טוב לצחי אירני....זכה...אולי לא לפי דעתם של הרבה אנשים אבל זכה...

אז הנה-

עכשיו כבר יש לו מספיק כסף ופרסים, הוא לא יכול יותר להגיד שהוא עני ומסכן. מעניין מה יהיה בתוכנית שלו.

XplowBoy

New member
אוף!!!! אני כזה מאוכזב!!!!!

אני מסכים ב100% עם מה שאמרת!! הוא לא מצחיק בכלל! לא מגיע לו לעלות לגמר! טלי הייתה צריכה לעקוף אותו בחצי גמר מרוב שהוא כל כך לא מצחיק! שיטת הSMSים היא שיטה מסריחה לגמרי!

אכןןןןןן

זה היה סיום גרוע לעונה ממש ממש טובה!! וחבל שכך!! כי זה משאיר טעם רע בפה!! וחבל!! שיטת הSMSים לא קובעת אם מישהו מצחיק. זה רק קובע אם יש לו חברים. זה הכל.

ofrasch1

New member
במילה אחת: מכור

היחידים שטיפה הצחיקו היו יוסי וטירן. השאר - אפילו לא חיוך.

../images/Emo66.gif ואגב נוסבאום ../images/Emo6.gif

האם זה לא ברור שב-2 דקות וחצי שנתנו לו נוסבאום היה הכי מצחיק, במיוחד בקטע ה-מ-ע-ו-ל-ה עם מברשת השיניים של טלי? שנון ומתוחכם.

m a z i ohayon

New member
בהחלט! כנראה הבינו שהוא כישרון אחרת

לא היו מכניסים אותו כל תוכנית שנייה אפילו שהוא כבר מזמן לא באקדמיה לצחוק. בכל פעם שמזכירים את האקדמיה ומראים את המתחרים הסופיים בכל זאת מראים את נוסבאום, כנראה מישהו שם בהפקה המטומטמת הזאת הבין מה שהם הפסידו....אין ספקק נוסבאום הוא המנצח האמיתי...
מתה כבר שהוא יתחיל איזשהו פרוייקט שבו נוכל לראות אותו...חולוני כמה תחסר לי...אבל עדיין נשמור על קשר בפורום הייד פארק של נוסבאום...

S H I L G I

New member
אני די בטוחה למה נתנו לו כמה דקות

מסך בתוכנית, זה די ברור. הוא הקומיקאי האמיתי בדבר הזה!! ועובדה שהם לא נתנו את התפקיד לטלי או למיכל או לאורבך..

למעלה