במה אתם משחקים כיום?

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

The Evil Rabbit

New member
120 ש"ח לשנה?

לא הגיוני. זה יוצא 10 ש"ח לחודש שזה ממש לא הגיוני. גם אם משחקים 10 חודשים, כמו שנת הלימודים, זה יוצא 12 ש"ח לחודש. זה בטח 120 ש"ח לחודש, שזה מחיר הגיוני. ככה, תגלה שבאמצעות הכסף שעולים ארבעה חודשים, תוכל לקנות את שלושת ספרי הבסיס. וזה עוד מו"ד, שהיא באמת שיטה יקרה.

שאלה

כפי שציינתי בהודעה הקודמת, היה איזה מטאור מוזר שנפל כמה ק"מ מאיתנון בים, אך משהו לא בסדר במטאור הזה- ככל שהוא הנמיך הוא גם האט, והשובל שלו התקצר, נראה לי זה איזה חוצן, מי שהוא יודע מה זה בדיוק?

רק שאלתי אם מי שהוא יודע במקרה

דרך אגב, המשכנו קצת, למי שרוצה לדעת, טורנדו העיף אותנו לאזור לא ידוע בדרום העולם, נחתנו על החוף, אני יצאתי לחקור את הג'ונגל ונפגשתי עם הילידים, שבט אלפים-אינדיאנים (או מאיה או אצטקים או אינקה, משהו בסגנון) שמדבר סילוואן וכמה מהם מדברים דרואידית, הם מקדשים את הטבע ולכן בתור דרואיד אני מסתדר איתם, ביקשתי מהם עזרה בתיקון הספינה, סיפרתי להם שאני בא מעבר לים, הם צחקו וקראו לי מדבר שטויות, אז אמרתי להם שיבואו איתי לספינה שלי ויראו שאני לא מדבר שטויות, הם באו, ראו את הספינה שלי, ושאלו למה השחתנו את הטבע על מנת לבנות בוצית ענקית, אמרתי להם שלא אנחנו השחתנו את הטבע ובנינו אותה אלה שהרגנו את מי שהשחית את הטבע ולקחנו ממנו את הספינה, ואנחנו רק רוצים ללכת מפה אבל הספינה שלנו הרוסה, מה הם החליטו לעשות? המשך יבוא...

המשך

שבט האלפים הסכים לסחר: 50 חרבות קצרות שלנו תמורת 50 סירות קאנו, הסכמנו והמשכנו לשוט, ובדרך הותקפנו על ידי לוטרה ענקית ועצבנית

למעלה